Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Sağol canım inşallah hepimiz vaktinde kavuşuruz. Ömer'im iyi biraz unutkanlığı ve dikkat eksikliği var zamanla geçer dediler sağ ya gerisi önemli değil.
ii olsunda gerisi hallolur unutkanlık hepimizde var zaten inş csnım bende artık sabırsızlanıyorum rabbim hayırlıısnı versin kendinize ii bakın:KK54:
Kızlar pek giremiyorum bu aralar benimde dün kontrol vardı nts de biraz sancım çıktı zaten bende hissediyorum sancıları normal dedi.Kızım 3 kilo olmuş seninki tonbiş bebek olucak dedi :) maşşallah diyin teyzelerr :)
ohhhh maşallah:nazar: prensese sancılar banada uğruyor artık bebişim ii olsunda ağrılara alışıcaz :KK16:

canım bu zamanlarda artık gayet normal ara sıra oluyor çoğumuza şiddetine ve aralıklarına dikkat et yeterki

cok sık olmuyor dun ılk defa oyle asagı tarafımda yanı vajına bolgemde oldu ıcten kesılır gıbı agrı.
Onun dısında kasılmalarım oluyor ama duzensız onları takıp edıyorum

Kızlar pek giremiyorum bu aralar benimde dün kontrol vardı nts de biraz sancım çıktı zaten bende hissediyorum sancıları normal dedi.Kızım 3 kilo olmuş seninki tonbiş bebek olucak dedi :) maşşallah diyin teyzelerr :)

annemmmmmmmmm yerim ben onu 3 kilo mu olmuş kuzucuk maşallahhhhhhh:nazar::KK16:

kızlar arkadaşımın ablası doğum yaptı bugün 2 saat içinde nişanı gelmiş hastaneye gitti ve doğurdu maşallah çok kolay olmuş 7 cm açıklıkla gitmiş hastaneye rabbim bizlerede kolay doğumlar nasip etsin 1 nefeste kurtarsın inşallah hem kuzularımızı hem bizleri:nazar:

masallah kuzum bebişine. Allah yardımcınız olsun , hepimizin olsun:KK16:

kızlar arkadaşımın ablası doğum yaptı bugün 2 saat içinde nişanı gelmiş hastaneye gitti ve doğurdu maşallah çok kolay olmuş 7 cm açıklıkla gitmiş hastaneye rabbim bizlerede kolay doğumlar nasip etsin 1 nefeste kurtarsın inşallah hem kuzularımızı hem bizleri:nazar:

Ay maşallah arkadaşına darısı bizler olsun aba benimki sezeryan olacak:) bakalım yarın da niçin kontrol günümüz ne dicek doktorumuz:)

Ağrılar kramplar sancılar ay herkeste başlamış Rabbim hayırlysıyla kucaklarımıza almak nasip etsin. Yaklaştıkça insan değişik duygulara kapılıyor doktorumuz 20 Temmuz hedefimiz dedi ama bilmiyorum o güne gelirmiyiz hayırlısı diyorum.

Gökçecimizin bebişleri cuma çıkacak inşallah darısı göksümüzün başına olsun. Bebişlerin kiloları çokça olsun hepimizin ..

Ağrılar kramplar sancılar ay herkeste başlamış Rabbim hayırlysıyla kucaklarımıza almak nasip etsin. Yaklaştıkça insan değişik duygulara kapılıyor doktorumuz 20 Temmuz hedefimiz dedi ama bilmiyorum o güne gelirmiyiz hayırlısı diyorum.

Gökçecimizin bebişleri cuma çıkacak inşallah darısı göksümüzün başına olsun. Bebişlerin kiloları çokça olsun hepimizin ..

kız cadı sen nerdesin kaç gündür

Kızlar biz geldik kızım 2300 gr mış küçük yani suyum azalmış 1 hafta idare eder daha fazlasına garinti veremem Çarşamba acil sezeryana alabilirim dedi o zamanda en fazla 2500 gr olur kuzum eğer Çarşamba olmazsa 20 şinde kesin yatış dedi hastaneyle görüştük eve geldik ki lekelenmem oldu pembe pembe yaşayan oldu mu hiç lekene bekleyelim dedi doktorum suyun gelirse hemen alırız dedi inşallah bişey olmaz benden bu kadar

Hepınıze Hayırlı Huzurlu Gunler :emir_bebek:

Sızı yıne takıp edıp hıc kacırmayıp cevap vermeye gelınce fırsat bulamayan ben yıne geldım :KK53:
Herkezz ıyıdır ınsallaahhh??

Gokce ve goks sızı takıp edıyorum hıc kacırmadan dualarım sızınle-Rabbım guc kuvvet versın kolaylıkla toparlanıp bıze evden bebıslerınız ıle yazmanızı nasıp etsınnnn :KK16: Az kaldı ınsallahhh ınanıyorum ben...

Temmuz ayına gırdık heyecanım ıyıce artmaya basladı benım-vakıt azaldı cok sukur bu gunlerıde gorduk.

Arkadasım dogum yaptı onun yanında kaldım 3 gun hastanede-gurbetteyım destek olduk bırbırımıze..
Gunu dolmustu 41 haftalık olmustu dogum baslamıyordu-sunı aldı 10 saat tıkkk yok -en son sezeryana alındı ama bebek dogup odadan cıkınca gormeyın bendekı heyecanı :KK52: bebek gııydırıldı yıkandı temızlendı o aglıyor ben aglıyorum o aglıyor ben aglıyorum nasıl duygulandımmmm :KK25::KK9:
o cok sukur kavustu evıne gectı sıra bızde bakalım bız neler yasayacaz...
Rabbım kolay bır dogum nasıp etsın hepımıze-cok dua edelımm....

Benım kontrolum bır kac gune ınsallah gıdıp geleyım detayları yazarımm ..

Bu arada dun arkadasın yanında muhabbet ederken asagı tarafıma anıden bıcak kesılır gıbı bır agrı gırdı sanıyelık nefesım kesıldı konusamadım oda korktu-ıkı kez oldu gectı. Varmı bunu yasayan :26:

Canım teşekkür ederşm güzel temennilerin için. Allahım sağlıcakla ve beklemeden sizinde kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Hepiniz en güzel anılarla doğurup evinize geçip büyüteceksiniz.. Buradan resimlerini paylaşıp gaz sancılarından gece uyutmamalarından uyurken gülümsemelerinden sesimize verdikleri tepkilerden bahsedeceğiz...

Aşağı tarafına sancı girmiş canım. bu vajina kısmına mı girdi? eğer öyleyse senin bebiş ittiriyor serviks bölgesini :) Kendine yol açmaya başlamış anlaşılan.

Malumunuz bugün yine hastane yolları bana göründü. Gittim 12:30 beslemesine girdim Aras'ın yanına gittimki mızıklanıyor benimki. Hemşireyi fırçaladım. Bu çocuğu aç niye ağlatıyorsun neden doyurmuyorsun beni neden bekliyorsun diye. Kız da haklı dedi ki ben dün besledim ama fırça yedim isterseniz başhemşireye söyleyin. Aras'ı besledikten sonra başhemşirenin yanına gittim. Bu çocuğu neden ağlatıyorsunuz, zaten ağlayınca mememi tutmuyor doyurun gitsin. Ben size doyurmayın mı dedim. Hemşireye neden kızıp engel koyuyorsunuz. Çocuğumu kimse ağlatamaz burada. Acıktıysa yedireceksiniz ben size neden yedirdiniz dedim mi şimdiye kadar? Bir solukta bin tane laf söyledim nasıl dolduysam artık. Sonunda kadın dedi ki bazı anneler bebeği doyurunca bize kızıyor. Ben ondan siz buradayken yedirmemesini söyledim. Ben izin veriyorum dedim bende. Kızmam o ağlayınca daha çok kızıyorum dedim. Uyuyordu şimdi altını değiştirince uyandı o arada ağladı ağlamıyordu dedi dehşetle bana bakarak. Artık nasıl gözüm döndüyse ikna etmeye çalışıyor ağlamadığına. Ama tek ters kelime etse giricem kadına o kadar gözüm döndü artık. İşimi bitirince çıktım 15:30 beslenmesini beklemek için cafeye gittim beklemeye.

Artık gerçekten tahammülüm kalmadı. Çocuklarıma dokunmak, onları ağlatmamak, beslemek, altını değiştirmek onlar için uyumamak istiyorum. Bu git gellere daha fazla dayanamayacağımı farkettim. Eşim aradı dedim dayanamayacağım artık. 2 gün geçti geçti çöktüm artık ya dedim. Psikolojim çöktü yüreğime ağır geliyor bu hastane ve yoğun bakım koridorları. 1 ay olacak neredeyse lohusalığımı yoğun bakım kapılarında bitirdim. Ameliyat yerim küvez başlarında iyileşti. Bir de böyle sorunlu kişiler yok mu elimden kaza çıkacak dedim. Yavrum işi gücü bırakıp gelmiş 15:30 beslenmesine kadar yanıma. Beraber girdik beslemeye. ben besledim o izledi.. Allahım şu 2 gün geçsede kavuşsam yavrularıma.

Canım teşekkür ederşm güzel temennilerin için. Allahım sağlıcakla ve beklemeden sizinde kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Hepiniz en güzel anılarla doğurup evinize geçip büyüteceksiniz.. Buradan resimlerini paylaşıp gaz sancılarından gece uyutmamalarından uyurken gülümsemelerinden sesimize verdikleri tepkilerden bahsedeceğiz...

Aşağı tarafına sancı girmiş canım. bu vajina kısmına mı girdi? eğer öyleyse senin bebiş ittiriyor serviks bölgesini :) Kendine yol açmaya başlamış anlaşılan.

Amınn canımm amınn...

Evet vajınaya gırdı agrı-deedıgın gıbı yapıyor buyuk ıhtımal ınsallahhh kolaylıkla gelır yavrummm :KK16:

Malumunuz bugün yine hastane yolları bana göründü. Gittim 12:30 beslemesine girdim Aras'ın yanına gittimki mızıklanıyor benimki. Hemşireyi fırçaladım. Bu çocuğu aç niye ağlatıyorsun neden doyurmuyorsun beni neden bekliyorsun diye. Kız da haklı dedi ki ben dün besledim ama fırça yedim isterseniz başhemşireye söyleyin. Aras'ı besledikten sonra başhemşirenin yanına gittim. Bu çocuğu neden ağlatıyorsunuz, zaten ağlayınca mememi tutmuyor doyurun gitsin. Ben size doyurmayın mı dedim. Hemşireye neden kızıp engel koyuyorsunuz. Çocuğumu kimse ağlatamaz burada. Acıktıysa yedireceksiniz ben size neden yedirdiniz dedim mi şimdiye kadar? Bir solukta bin tane laf söyledim nasıl dolduysam artık. Sonunda kadın dedi ki bazı anneler bebeği doyurunca bize kızıyor. Ben ondan siz buradayken yedirmemesini söyledim. Ben izin veriyorum dedim bende. Kızmam o ağlayınca daha çok kızıyorum dedim. Uyuyordu şimdi altını değiştirince uyandı o arada ağladı ağlamıyordu dedi dehşetle bana bakarak. Artık nasıl gözüm döndüyse ikna etmeye çalışıyor ağlamadığına. Ama tek ters kelime etse giricem kadına o kadar gözüm döndü artık. İşimi bitirince çıktım 15:30 beslenmesini beklemek için cafeye gittim beklemeye.

Artık gerçekten tahammülüm kalmadı. Çocuklarıma dokunmak, onları ağlatmamak, beslemek, altını değiştirmek onlar için uyumamak istiyorum. Bu git gellere daha fazla dayanamayacağımı farkettim. Eşim aradı dedim dayanamayacağım artık. 2 gün geçti geçti çöktüm artık ya dedim. Psikolojim çöktü yüreğime ağır geliyor bu hastane ve yoğun bakım koridorları. 1 ay olacak neredeyse lohusalığımı yoğun bakım kapılarında bitirdim. Ameliyat yerim küvez başlarında iyileşti. Bir de böyle sorunlu kişiler yok mu elimden kaza çıkacak dedim. Yavrum işi gücü bırakıp gelmiş 15:30 beslenmesine kadar yanıma. Beraber girdik beslemeye. ben besledim o izledi.. Allahım şu 2 gün geçsede kavuşsam yavrularıma.

Rabbim güc kuvvet versınn canım yıpratma kendını sutunu etkılemesın-az kalmıs zaten ınsallah kavusacaksınız.
Rabbım bu sekılde ımtıhan ettı sızı ınsallah kazanıcaksınız-kendını bırakma bak senın haberlerınle bızlerde heyecanlanıp sevınıyoruz.
az kaldı cok az....

Kızlar biz geldik kızım 2300 gr mış küçük yani suyum azalmış 1 hafta idare eder daha fazlasına garinti veremem Çarşamba acil sezeryana alabilirim dedi o zamanda en fazla 2500 gr olur kuzum eğer Çarşamba olmazsa 20 şinde kesin yatış dedi hastaneyle görüştük eve geldik ki lekelenmem oldu pembe pembe yaşayan oldu mu hiç lekene bekleyelim dedi doktorum suyun gelirse hemen alırız dedi inşallah bişey olmaz benden bu kadar

Seninle aynıydık Temmuz 20. Canım erken gelirse de hayırlısı olsun sağ salim kucağına alda. Bizim topik Haziran Temmuz sonra da Ağustos anneleriyle dolacak inşallah:) Benimde karnım ara ara sertleşiyor bildiğin davul oluyor bakalım ne olacak dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden.

pembe pembe akıntımı nişan falan olmasın hiç bilmiyorum ama hayırlısı olsun canım alalh yardımcınız olsun

canım sakin ol azıcık bebişler ağlaya ağlaya büyücek onlar dertlerini ağlayarak anlatıyor için gidiyor anlıyorum az kaldı eve geçtiğinizde düzeniniz oturunca rahatlayacaksın güzel günler yakında inş

merhaba güzel annelerim...ne zamandir giremedim bende hic nete..annemdeydim orada kaldim biraz.babami taburcu ettik..ev islerinde biraz yardimci oldum gelen giden felan..ama yok yani,artik bize göre degil isler gücler..agrilarim oluyor benimde biraz ayakta durunca hemen..bugunde sol memem de acayip bi agri var sizlamayla beraber..dün kizimi gördük 1 ay sonra nihayet...nasil cirkin anlatamam :)) yerim ben onu...2200 gr olmus,boyuda 43 cm..20 agustos epidural sezeryan günümüz..daha öncesinde bir aksilik olmaz insallah..yine bir ay sonraya verdi randevuyu :KK43: niye 15 te bir degil dedim nst felan giriyor herkes..bir sikinti gözükmüyor su an ne gerek var dedi..birsey olursa arayacakmisim..bazen cokkkkk gicik oluyolar......hastahane olarak acibadem bakirköyü sectik..spinal ve epidural arasindaki farki sordum epidural daha agrisiz ve biraz daha pahali dedi..acibadem in anestezi ekibi ikisini birden uyguluyormus,hasta daha agrisiz gecirsin diye...2 ay önce kuzenim yapti cok memnun kaldi orada... 2 gün sonra yuruyerek sikintisiz eve geldi..lohusaligi da rahat gecti sansina..hepimiz icin hayirlisi artik....benden haberler bu kadar..hepinizi kocaman öptükk kizimla :)

güzel haberlerini okudum,cok sevindim canim :)) cekene sor derler ama,neler yasadin cok sukur gecti..2 güncükk kalmis..o da cabucak gececek....öperim senide pasalarini da ...

tututututututuutu masallahhhhhhhhhh :)) nazar boncugu yapamiyom bennn :)))

hayirlisi olsun canim senin ve bebegin hakkinda...nisanin gelmis sanirim..az kaldi ne güzel dokunacaksin melegine saglikla insallah :)

Kızlar nişan mı diyosunuz gelen bilmiyorum ya ben şokttayım hala nasıl olucak küçük zamanı var diyorum sonra suyu az bişii olursa diye korkuyorum Allah yardımcım olsun

Ya kizlar yazdiklarinizi okuyorum da, benim sizin gibi kasilma sanci agri falan hicbirsey yok.

X