Selam kizlar. Surekli hastanedeyim takip etmeye calisiyorum ve guzel haberlerinizi aldikca ne kadar sviniyirum anlatamam. Artik hadtaneden cikamaz oldum oylr mutluyum ki Dun ogleden sonra 25:30 da Sarpimi doyurdum yine gazini cikarip emanet ettim hemsirelere. Doktoruyla konustum guzel seyler soyluyor cok sukurki. abuyun 12:30 da geldim Sarpimi doyurum gene. Her kucagima alista daha bir baglaniyorum yavrularima. Alisiyoruz boyle boyle birbirimize. Bugun Darpi doyururken hemdire saat 15:30 da ds Arss i doyurabilevegimi soyledi. Allahim inananmiyorum bugunde Arasimi alacagim kucagima koklayacagim yavrumu. Allahima sukurler olsun bu gelismeler icin. Sabah grlip aksmaa kadar hastanede duruyorum. Belki 5-6 saatlik uykuyla duruyorum ayakta. Ama yavrularim oyle guc veriyorki bana uykusuzluk yorgunluk umurumda degil. Allahim Gokse ve meleklerine de kavusma sansi versin. Kucagina alsin kokladin kafasini opsun elini tutsun hep bunun icin dua ediyorum. Dun koca hastaneye sigamadim mutluluktan bugunde bu satirlara sigamiyorum. Allahim izjn verdigi zaman eve gotrursem cocuklarimi o zaman nerelere sigamayacagimi merak ediyrum. Bu oyle buyuk kutufki degerini anlatamam. Allah hepinize zamaninda saglikla ya rukarinizi kucaginiza almanizi nasip etsin. Ve bu topigi hic ayrmadin. Sizlerin gucu ve dualari olmasa gelemezdim bu asamaya. Dira Goksumde yakindir alacak kucagina hissediyorum ben. /Allahim
Ayrica sunu soyleyim. Yogun bakima girerken bir benek goturuyorlardi ameliyathaneye dayanamadim agla agla oldum. İcim para landi beyin kanamasi gecirmis beyin ameliyayi olmaya gitti. Dukrettim halimize erken dogumdanolsansaglikli yavrularim. Allahim evlat acisiyla sinamasi. kimseyi. Ben burakarda cok seye sahit oldum. Bazen korktum bazen endiselendim bazen sukrettim bazen yildin bazen utandim gucsuzlugune. Bugunse buyudum yine. O bebek icin dua edin arkadaslar. Allahim ailesine bagislasin diye. o minicik bedeniyle cok buyuk birsey gogusluyir o yavru. Eminim dualarimizla guc bulacaktir.
Selam kizlar. Surekli hastanedeyim takip etmeye calisiyorum ve guzel haberlerinizi aldikca ne kadar sviniyirum anlatamam. Artik hadtaneden cikamaz oldum oylr mutluyum ki Dun ogleden sonra 25:30 da Sarpimi doyurdum yine gazini cikarip emanet ettim hemsirelere. Doktoruyla konustum guzel seyler soyluyor cok sukurki. abuyun 12:30 da geldim Sarpimi doyurum gene. Her kucagima alista daha bir baglaniyorum yavrularima. Alisiyoruz boyle boyle birbirimize. Bugun Darpi doyururken hemdire saat 15:30 da ds Arss i doyurabilevegimi soyledi. Allahim inananmiyorum bugunde Arasimi alacagim kucagima koklayacagim yavrumu. Allahima sukurler olsun bu gelismeler icin. Sabah grlip aksmaa kadar hastanede duruyorum. Belki 5-6 saatlik uykuyla duruyorum ayakta. Ama yavrularim oyle guc veriyorki bana uykusuzluk yorgunluk umurumda degil. Allahim Gokse ve meleklerine de kavusma sansi versin. Kucagina alsin kokladin kafasini opsun elini tutsun hep bunun icin dua ediyorum. Dun koca hastaneye sigamadim mutluluktan bugunde bu satirlara sigamiyorum. Allahim izjn verdigi zaman eve gotrursem cocuklarimi o zaman nerelere sigamayacagimi merak ediyrum. Bu oyle buyuk kutufki degerini anlatamam. Allah hepinize zamaninda saglikla ya rukarinizi kucaginiza almanizi nasip etsin. Ve bu topigi hic ayrmadin. Sizlerin gucu ve dualari olmasa gelemezdim bu asamaya. Dira Goksumde yakindir alacak kucagina hissediyorum ben. /Allahim
Ayrica sunu soyleyim. Yogun bakima girerken bir benek goturuyorlardi ameliyathaneye dayanamadim agla agla oldum. İcim para landi beyin kanamasi gecirmis beyin ameliyayi olmaya gitti. Dukrettim halimize erken dogumdanolsansaglikli yavrularim. Allahim evlat acisiyla sinamasi. kimseyi. Ben burakarda cok seye sahit oldum. Bazen korktum bazen endiselendim bazen sukrettim bazen yildin bazen utandim gucsuzlugune. Bugunse buyudum yine. O bebek icin dua edin arkadaslar. Allahim ailesine bagislasin diye. o minicik bedeniyle cok buyuk birsey gogusluyir o yavru. Eminim dualarimizla guc bulacaktir.
canım ikiside anne sütüyle sorunsuz beslenmeye alışınca belki çıkarırlar
solunumları ne durumda canım artık makinalardan kurtuldularmı? hastaneden çıkmaları için beklenen başka bişey varmı ki?
Gokcecimmm canım benimmm oyle seviniyorum ki senin adına..eminim yakında goks un prensesleri de aynı mutlulugu yasatacak.
Ben hala evde sancı cekiyorum .Allahım gunahlarıma kefaret olsun diyorum.her sancı daha cok baglıyor beni ogluma.sancılar dinince arada tekmelemeye baslıo kurban olurum annemmm vur annemmm diyorum sen rahat ol annecin sabreder senin icin diyorum.
Normalde benim canım cok tatlıdır.annem cok sasırıyor halime.sancılarımın
Siddetti bazen oyle cok oluyor ki ama elime sıkıstırıp sıkacak biseyler alıp ayaklarımı direyip bi sekilde bagırmadan ama bazen inleyerek atlatıyorum sancıları.cunku gecen gun okumustum anne sancı sırasında cok bagırırsa kendini cok kasarsa bebek korkudan kakasını yaparmıs anne karnında.ben bebegimin korkmasını istemiyorum.bana acı cektirdigini de dusunmesini istemiyorum o yuzden bagırmıyorum.umarım daha daha siddetlenince sancılarım yine boyle dayanırım.bunun icin Rabbimden guc sizden de dua istiyorum kızlar.
Ne kadar zor olursa olsun boylesine bir mucizeyi sizlerle paylasabildiim icin de cok mutluyum.sancılardan gozumu acabildigim zaman okuyorum yazdıklarınızı.hepiniz dualarımdasınız..sevgiyle kalın guclu,guzel annelerr
canım benim bu erken sancılar neden kaynaklanmış doktorun söyledi mi
kızlarrrrrr hastaneden geldik
aldık çalışabilir raporumuzu
kilomuz 2250 olmuş boyumuz 46 cm büyümüş kuzucukkkkkkkk
annesi onu yer yer yerrrrr
yanlız çok su içmen lazım dedi suyu azalmış sanki biraz dedi ama problem görünmüyor şükür
1 ay sonraya gideceğiz tekrar
bu arada dönmüş kuzum kafası aşağıda ayaklar yukarıda duruyor
çok güzel haberler bunlar hemde çok duygusal bir an hayal ettim minik elleri ellerimde kalbim yerinden çıkacak gibi oldu ne mutlu sana inş yakın zamanda evinize gidersiniz
Gokcecimmm canım benimmm oyle seviniyorum ki senin adına..eminim yakında goks un prensesleri de aynı mutlulugu yasatacak.
Ben hala evde sancı cekiyorum .Allahım gunahlarıma kefaret olsun diyorum.her sancı daha cok baglıyor beni ogluma.sancılar dinince arada tekmelemeye baslıo kurban olurum annemmm vur annemmm diyorum sen rahat ol annecin sabreder senin icin diyorum.
Siddetti bazen oyle cok oluyor ki ama elime sıkıstırıp sıkacak biseyler alıp ayaklarımı direyip bi sekilde bagırmadan ama bazen inleyerek atlatıyorum sancıları.cunku gecen gun okumustum anne sancı sırasında cok bagırırsa kendini cok kasarsa bebek korkudan kakasını yaparmıs anne karnında.ben bebegimin korkmasını istemiyorum.bana acı cektirdigini de dusunmesini istemiyorum o yuzden bagırmıyorum.umarım daha daha siddetlenince sancılarım yine boyle dayanırım.bunun icin Rabbimden guc sizden de dua istiyorum kızlar.
Ne kadar zor olursa olsun boylesine bir mucizeyi sizlerle paylasabildiim icin de cok mutluyum.sancılardan gozumu acabildigim zaman okuyorum yazdıklarınızı.hepiniz dualarımdasınız..sevgiyle kalın guclu,guzel annelerr
Sizin bu güzel dualarınız sayesinde o da olacak inş. :)
tü tü maşallah eylülümüze 1 ay çok değilmi genelde 2 haftada gidio herkes
Canım çok şükür ki sorunsuz besleniyorlar sadece küçük oldukları için biberonu emerken yoruluyorlar. Solunum cihazlarından çıktılar ama Aras hala antibiotik tedavisinde. Aras ın antibiotik tedavisi bittiğinde ve beslenmeleri doktoruaçısından düzeldiğinde taburcu edecekler. Ne kadar sürer bilmiyorum.
Nasılsınız kızlar? Çok fazla internete giremiyorum ya da girmek istemiyorum diyelim.ama arada yazdıklarınızı okuyorum.Ağustos bebişleri birer birer geliyor. Allah hayırlısını nasip etsin.Benim bebişim de yaşadığımız onca olumsuzluğa inat büyüyor. 32. haftaya girdik. Pazartesi randevumuz var.Çalışabilir raporu almam gerekiyormuş bu hafta. Eşim şehirdışına gitti iş için. kayınpederim götürecek hastaneye. Hiç gidesim yok o yüzden. Eşim doğuma kadar gelemeyecek. Onun desteğine en çok ihtiyacım olan zamanda yanımda değil.
bebeğim ters duruyor düzelmeye de pek niyeti yok sanki kafasını mideme çok yakın yerde hissediyorum.Bu durumda sezeryandan başka seçeneğimiz kalmıyor.Sağlıklı dünyaya gelsin de her şeye katlanırız artık.
Çok çok sıkıldım. çok daralıyorum. Ne olur bi öneride bulunun ne yapayım. Ne yapsam abimi unutamıyorum. Bir saniye bile aklımdan çıkmıyor.Çok yoruldum artık üzülmekten ağlamaktan. Böyle bir hamilelik hiç aklımdan geçmemişti.
cok sukur canim iylesiyorlar cok seviniyorum bu haberler..Selam kizlar. Surekli hastanedeyim takip etmeye calisiyorum ve guzel haberlerinizi aldikca ne kadar sviniyirum anlatamam. Artik hadtaneden cikamaz oldum oylr mutluyum ki Dun ogleden sonra 25:30 da Sarpimi doyurdum yine gazini cikarip emanet ettim hemsirelere. Doktoruyla konustum guzel seyler soyluyor cok sukurki. abuyun 12:30 da geldim Sarpimi doyurum gene. Her kucagima alista daha bir baglaniyorum yavrularima. Alisiyoruz boyle boyle birbirimize. Bugun Darpi doyururken hemdire saat 15:30 da ds Arss i doyurabilevegimi soyledi. Allahim inananmiyorum bugunde Arasimi alacagim kucagima koklayacagim yavrumu. Allahima sukurler olsun bu gelismeler icin. Sabah grlip aksmaa kadar hastanede duruyorum. Belki 5-6 saatlik uykuyla duruyorum ayakta. Ama yavrularim oyle guc veriyorki bana uykusuzluk yorgunluk umurumda degil. Allahim Gokse ve meleklerine de kavusma sansi versin. Kucagina alsin kokladin kafasini opsun elini tutsun hep bunun icin dua ediyorum. Dun koca hastaneye sigamadim mutluluktan bugunde bu satirlara sigamiyorum. Allahim izjn verdigi zaman eve gotrursem cocuklarimi o zaman nerelere sigamayacagimi merak ediyrum. Bu oyle buyuk kutufki degerini anlatamam. Allah hepinize zamaninda saglikla ya rukarinizi kucaginiza almanizi nasip etsin. Ve bu topigi hic ayrmadin. Sizlerin gucu ve dualari olmasa gelemezdim bu asamaya. Dira Goksumde yakindir alacak kucagina hissediyorum ben. /Allahim