Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

umarım cnm bebekte birazcıkın daha durur yerinde, hayırlısınlada dünyaya gelir vakti gelince ... bol bol dinlen dr dediği gibi...

kızlar bogazım sıkılıyor sanki iple gibi
nefessiz kalıyorum bu ara çokça ara ara gidip geliyor,
dar bir yerde sıkışmış gibi oluyorum.. panik atak olsa baılırım çokta.
sizede oluyormu normal mi?

ay cnm artik son zamanlarimiz yaa.. Hersey olabilir artik ..Minnisler biraz daha dursunlarda biz katlanalim ama bakalim..Bizim erkenci bidiklar bekleyecekler mi ?

Sen mumkun oldugunca sakin kalmaya calis ama bu atak zamanlarinda..

cnmmm aklimiz sende kaldi valla..Gokce demeseydi temizlik yapiyo diye hepimiz doguruyorsun saniyorduk Vaktinde gelsin insallah tuumm bebeislerimiz..

Bak bakalim eylul ne kadar buyumuss..Nasilmis ? :) Bize de haber ver mutlaka olur mu ?

Sorma cnm yaa..Artik ise gitmek cok zor oluyo ..Trafik , isteki stres ve yogunluk .. Bide ben ne zaman arabaya binsem benim sipa tas gibi oluyo kaliyo bir yerde

Sende dun yemek falan yapmasaydin..Karpuz falan gecistirseydiniz..Ben yemek yapsamda yiyemiyorum artik .. Cok bayiyo beni.. Karpuz , kavun , melemen , en fazla makarna :)

Masallahh eliz ee .. Gordun mu annesi..Bosuna stres yapmissin..Insallah dahada toparlanacak tatli kizin :)

Artik hepimiz yavas yavas yaklasiyoruz guzel sona :) Bende dusundukce kendimi garip hissediyorum..Bakalim nasil olacak o durum..Ruh halimiz.. :) Sag salim kavusalim insallah bebislerimize :)

ayy cnmmmm ne kadaaar sevindim anlatammm.. O cennet kokusunu icine cektin , miniginde senin tenini hissetti ya gor bak bir kac gune kadar alacaksin yavrucuklarini eviniz senlik alanina donecek insallahh :)

Ne kadar guzel bi haber buu..bugune cok guzel basladim bak sayenizde :) Sarp a cok tsk ediyorum gonuldenn :)

Darisi Goks unde basina insallaahhh..

Cnm benimm , bebgin ne kadar sansli..Ne kadar guclu bir annesi var :) Dayan tabii..Azicik daha buyusun minik oglusunn .. Insallah miniginde sana yardim ederde bekler biraz daha..Soyle 7-8 gun kalsa oohh azicik dahada guclenir ..

Masallah ama cok dirayetlisin sen..Gokce gibi hem sanci cekip hem sezeryana gireceksin..Insallah kuzunda saglicakla gelir melek annesinin kollarina :)

Ewet cnm artik herkes cok dikkat etmeli..Topicce hepimizde bi haller var..Sadece 1-2 istisnamiz var .. Kuvezdeki bebeklerimize ve annelerine ,dogurmasi muhtemel tttuumm anne adaylarimiza ve tuum hamillerimize rabbim saglik sihhat , guc vesin insallahh..Hepimiz saglicakla kucaklarimiza alalim bidiklarimizi :)

bende bebeğimi istiyorum artık çok özledim onu çok merak ediyorum,
ne güzel kucaklarına almaya başlayanlar oldu, Rabbim sağlık versin bebeklerimize de bize de,,,
kokusunu içime çekmek istiyorum , ona sarılmak öpmek istiyorum,
biraz daha kalsın içerde de istiyorum
ama bebeğimi istiyorum inşallah Rabbim saglıkla kucamıza alalım yawrularımızı..

arkadaşlar doğumdan sonra pijama takımımı gecelik mi
hangisi daha rahat olur kaç tane gerekli ? nasıl olmalı

Arkadaşlar hepinize dualarınız için teşekkür ederim dün yine kontroldeydik her Çarşamba olduğu gibi herşey yolunda suyu iyi bebek iyi bu bebeğin çıkmaya niyeti yok dedi Dr kanama bebek kafasını aşağıdaki kılcal damarlara baskı yapıyormuş ondan haftaya anestezi uzmanıyla görüşmem var gün belirlenecek hayırlısı.
Gökçem sana da çok sevindim en yakın Zamanda oğullarını alıp eve dönersin inşallah . Goks sen de canım. Diğer arkadaşlara da Mevlam yardım etsin.

Kızlar biri bana kaç aylık olduğumu söyleyebilir mi? İnsanlar annemi kynvalidemi arıyolar durumumla alakalı..biri 7 aylık diyo biri 7 buçuk diyo bazen 7 bitmek üzere diyo.. Ben şimdi kaç aylığım yaa :S.. Oysa ben 8 ayımı bitiriyorum diye biliyorum..

Son düzenleme:
Canım 8 bitti 9. Ayına girdin zaten 10 aylık doğuruyoruz dolu dolu 8 aylıksın tatlım

Canım 8 bitti 9. Ayına girdin zaten 10 aylık doğuruyoruz dolu dolu 8 aylıksın tatlım

Saol canım bnm..Bunun tartışmasını yapıyorum ama bende anlamadım neyim diye.. 8 aylık diyorum 1 ayın kaldı diyolar yoo diyorum o zamn 7 aylıksın diyolar.. Cok sinir bozucu :S.. Bende kendi kendime hesap yaptım 34 bitince 8 aylık oluyorum diye düşüüncem.. arası olsun bari :)

Cnm eger ay hesabi istiyorsan soyle yap..Suanda 32 haftaliksin..Aslinda tam 8 ay gibi gorunuyor ama her aydan kalan 2-3 gun var yaa , onlar da tahmini 1 ay kadar yapiyo..Yani 7.5 ayliksin aslinda..

Ben tam ay isteyenler icin soyle hesapliyorum.. Son regl tarihim 22.11.12 ..Her ayin 20 sinden sonra 1 ay almis sayiyorum kendimi cunku bazi aylar 31 cekiyo.. ben mesela tam 7 ay 1 haftaligim :) Yani 7.5 olmadim henuz..Sende son regl tarihine gore hesapla istersen ..Bence tam 7.5 ayliksin sen..

Bende kokusunu cok ozledim kuzumun..ama gecen gun cok korktum acaba geliyor mu diye .. Oyuzden sabrediyorum..Az kaldi insallah tahmini 7- 8 hafta sonra kucagima alacagim insallah..en azindna 37 yi gorsun istiyorum..Oyuzden surekli kendimle ve oglumla konusuyorum bekle annem diye .. Cok ozledim evet ama , doguncada karnimdaki hareketlerini cok ozleyecegim oglusumun.. Oyuzden keyfini cikartmaya calisiyorum ..

Oglumu cok seviyorummmm :) Surekli herzaman bunu soylemek geliyo icimden :)

bence gecelik daha rahat özellikle sıcak havada. doğum yapanlarda gecelik diyolar.

cnm geceliklede yataktan kalkmasi falan sıkıntı olabilir .. Bende ikisinide koyacagim cantama ama , odada erkeklerde olacak (dedeler falan ) oyuzden kalkarken oram acildi burami kapatayim gecelikle zor olacak gibi.

ayy cnmm bebek iyiyse kalsin ne guzell diyecegim ama senin durumun baska .... Insallah rabbim sag salim kavustursun hepimiz yavrularimiza..

Canım bnm hesabıma göre

35-36-37-38 hafta 9 ay

geri kalan 10 günde 39-40 a bırakıyorum..

9 ay 10 güne bölüyorum haftaları ama eski insanlar 10 günüde 9 aya sığdırdığından 37-40 haftaları 9 ay sayıyo..

Selam kizlar. Surekli hastanedeyim takip etmeye calisiyorum ve guzel haberlerinizi aldikca ne kadar sviniyirum anlatamam. Artik hadtaneden cikamaz oldum oylr mutluyum ki Dun ogleden sonra 25:30 da Sarpimi doyurdum yine gazini cikarip emanet ettim hemsirelere. Doktoruyla konustum guzel seyler soyluyor cok sukurki. abuyun 12:30 da geldim Sarpimi doyurum gene. Her kucagima alista daha bir baglaniyorum yavrularima. Alisiyoruz boyle boyle birbirimize. Bugun Darpi doyururken hemdire saat 15:30 da ds Arss i doyurabilevegimi soyledi. Allahim inananmiyorum bugunde Arasimi alacagim kucagima koklayacagim yavrumu. Allahima sukurler olsun bu gelismeler icin. Sabah grlip aksmaa kadar hastanede duruyorum. Belki 5-6 saatlik uykuyla duruyorum ayakta. Ama yavrularim oyle guc veriyorki bana uykusuzluk yorgunluk umurumda degil. Allahim Gokse ve meleklerine de kavusma sansi versin. Kucagina alsin kokladin kafasini opsun elini tutsun hep bunun icin dua ediyorum. Dun koca hastaneye sigamadim mutluluktan bugunde bu satirlara sigamiyorum. Allahim izjn verdigi zaman eve gotrursem cocuklarimi o zaman nerelere sigamayacagimi merak ediyrum. Bu oyle buyuk kutufki degerini anlatamam. Allah hepinize zamaninda saglikla ya rukarinizi kucaginiza almanizi nasip etsin. Ve bu topigi hic ayrmadin. Sizlerin gucu ve dualari olmasa gelemezdim bu asamaya. Dira Goksumde yakindir alacak kucagina hissediyorum ben. /Allahim

Ayrica sunu soyleyim. Yogun bakima girerken bir benek goturuyorlardi ameliyathaneye dayanamadim agla agla oldum. İcim para landi beyin kanamasi gecirmis beyin ameliyayi olmaya gitti. Dukrettim halimize erken dogumdanolsansaglikli yavrularim. Allahim evlat acisiyla sinamasi. kimseyi. Ben burakarda cok seye sahit oldum. Bazen korktum bazen endiselendim bazen sukrettim bazen yildin bazen utandim gucsuzlugune. Bugunse buyudum yine. O bebek icin dua edin arkadaslar. Allahim ailesine bagislasin diye. o minicik bedeniyle cok buyuk birsey gogusluyir o yavru. Eminim dualarimizla guc bulacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…