Kızlar oglen taburcu oldum hastaneden.artık dogumu durdurmuyoruz.aksam ustu yine sancılarım oldu acile gittik acılmam hala 1 cm.sancılar dayanılmıcak gibi degildi ama sezeryan olacagımız icin gitmistik.bebegim 2200 gr 45 cm suan.doktorumuz dedi ki acıklıgım 3-4 santim olana kadar almıcam bebegi sık disini dedi.sancıları evde atlatmaya calıs cok dayanamazsan nidilat veririz ama az veririz kac gundur kullanıosun cunku dedi.ben senin dayanabildigin yere kadar dayanmanı ve bebegin biraz daha kilo almasını istiyorum keyfi sezeryan yapmak istemiyorum dedi.ben de tamam dedim tabiki bende bebegimin icimde gelismesini isterim sıkıcam disimi dedim.bir hafta daha dursa cok guzel olucak ama o kadar surecegini sanmıyorum sen yine de dayandıgın yere kadar dayan dedi.
Bizde haberler boyle.evde kan ter icinde kalıyorum sancılar girdikce..oyle cok yoruyor ki beni sancılar.evde ye ic yat dedi.ozellikle bol su ic seni cok rahatlatır dedi.simdi yiyip yiyip su iciyorum wc den baska biseye asla kalkmıuorum hatta soldan saga bile donmuyorum.bebis iyice yerlesmis dogum pozisyonu almıs ama acıklık olmadıgından duruyor simdilik.ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama bebegim icin sabredicem.cok yoruldum cok gucsuzum ama dayanıcam.sancılar beni cıyak cıyak bagırtana kadar da tutucam bebegimi icimde.
kızlar bogazım sıkılıyor sanki iple gibi
nefessiz kalıyorum bu ara çokça ara ara gidip geliyor,
dar bir yerde sıkışmış gibi oluyorum.. panik atak olsa baılırım çokta.
sizede oluyormu normal mi?
ayyyyyyyyy kızlar neler olmuş böyleeeeeeeeee
2 gündür temizlikteydik farkında olmadan telaşlandırmışım sizi kusura bakmayın ama badana temizlik düzen tertip derken hem bayaı yorulduk hmde uzun sürdü hatta görümcemler hala evde devam ediyorlar temizliğe neyse biz iyiyiz şükür
purmemal moons smittle kızlar allah yardımcınız olsun dua ediyorum sizede bol bol ama sanırım purmemal doğuma giriyor hayırlısıyla çıksın inşallah sonrası güzel olur öpüyorum hepinizi
yarın sabahtan doktor randevumuz var bakalım çalşabilir raporumuzu alacağız hayırlısıyla
canım az kaldı çalışabilir raporu alacaksın ama kendini fazla yorma diyorum bu scakta. dün bizim ofiste işim vardı sabah gittim akşam döndüm ama eve döndüğümde pilim tamamen bitmişti, inanılmaz yoruldum. özellikle gidip gelirken arabada çok rahatsız oldum miğdem çok bulandı. sarhoş gibiydim evde. bide eve gelince yemek hazırlanacak halimde kalmamış, bayağı zor oldu yani...bidaha asla gitmem dedim.
kızlar nasılsınız doktor kontrolümüz vardı kuzum 2200 gr olmuş kilo almış yani
sevindim nst de sancı çıkmadı ara ara olur dedi çünkü rahim kendini hazırlıyomuş doğuma
artık her hafta kontroldeyiz inşallah kuzum 3000 gr mı bulur bizden haberler böyle
yaa canım sorma 4 gündür ayak üstü oldum çok bir odadan diğerine koştur koştur canım çıktı
bu arada kuzenim 37. haftasında dün kontrolü vardı çatı muayenesine girmiş 2 cm açıklık var demiş doktor ama sancısı çıkmamış temmuz ortası gibi demiş ama galiba o kadar durmayacak demiş çatısı gayet normal doğuma elverişliymiş bebek yerleşmiş kanala ay çok heyecan yaptım:18:
Kizlaaarrrrr neler oldu neler. Dabah esim hastaneye sut birakmaya gitti. Musaade ederlerse goruyor ogluslarimi. Hemsire ile konusmus annesi gelsin Sarp i besleyecek demislrr. Esim aradi almaya geliyorum seni diye. Hemen girdimdus aldim hazirlandim kalktim geldim hastaneye. İceri girdim havluya sarip verdiler yavrumu kucagima. Aman tanrim inanabiliyor musunuz ilk temasimizi 20 gun sonra kurduk. Aldim konusa kknusa sarki soyleye soyleye doyurdum oglusumu. Gorseniz ne kadar kucuk ne kadar hafif ne kadar minik. Doyduktan sonra gaz cikarmaya geldi sira ilk defa kokladim oglusumu ilk defa sarildim eli yuzume degdi optum minik parmaklarini. Babasinkafasini oksadi yanaklarini sevdi ellerini tuttu. Sarp biberonla beslenmede tembel bu yuzden ikimizide alistiriyorlar birbirimize. Aras hemsire benimke ilgilenirken yemegi gec kaldi diye yikti ortaligi. Ayy kizlaarr kavusmamiza az kaldi sanki hissediyorum. Arasimi elletmediler Onun beslenmesi yani biberon tutmasi iyiymis. Saat 3,5 da yine beslenme saatimiz yine Sarpimi doyuracagim. Ne kadar guzel bir duygu oldugunu anlatamam dogurun kucaginiza alin ne demek istedihimi anlatsiniz. Uinede dualarinizi esirgemeyin bizden. Allaha emanet okun.
Purmelal aklim sende habersiz birakma moonn cok sevindim gercmesine sancilarinin emirhan mutlaka yat dr iyle dddiyse kizlar yormayin kendinizi hepinizi seviyorum
azıcık temizlik yaptım..akşamda biraz yürüyüşe çıktık...doguruyorum sandım yahu....
Kızlar oglen taburcu oldum hastaneden.artık dogumu durdurmuyoruz.aksam ustu yine sancılarım oldu acile gittik acılmam hala 1 cm.sancılar dayanılmıcak gibi degildi ama sezeryan olacagımız icin gitmistik.bebegim 2200 gr 45 cm suan.doktorumuz dedi ki acıklıgım 3-4 santim olana kadar almıcam bebegi sık disini dedi.sancıları evde atlatmaya calıs cok dayanamazsan nidilat veririz ama az veririz kac gundur kullanıosun cunku dedi.ben senin dayanabildigin yere kadar dayanmanı ve bebegin biraz daha kilo almasını istiyorum keyfi sezeryan yapmak istemiyorum dedi.ben de tamam dedim tabiki bende bebegimin icimde gelismesini isterim sıkıcam disimi dedim.bir hafta daha dursa cok guzel olucak ama o kadar surecegini sanmıyorum sen yine de dayandıgın yere kadar dayan dedi.
Bizde haberler boyle.evde kan ter icinde kalıyorum sancılar girdikce..oyle cok yoruyor ki beni sancılar.evde ye ic yat dedi.ozellikle bol su ic seni cok rahatlatır dedi.simdi yiyip yiyip su iciyorum wc den baska biseye asla kalkmıuorum hatta soldan saga bile donmuyorum.bebis iyice yerlesmis dogum pozisyonu almıs ama acıklık olmadıgından duruyor simdilik.ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama bebegim icin sabredicem.cok yoruldum cok gucsuzum ama dayanıcam.sancılar beni cıyak cıyak bagırtana kadar da tutucam bebegimi icimde.
Purmelal inşallah bir haftayı bulur doğumun.bebeğin için 1saatin bile önemi var.hakkında hayırlısı arkadaşım.
Moon kızının kilo almasına çok sevindim.maşallah.bir Haftada200 gr almış.
Gökçecim oğluna kavuşmana çok sevindim.inşallah en kısa zamanda evlerimize kuzucuklsrımızla birlikte döneriz.
Emirhan-Seda cnm kendini yorma.gerekmedikçe ayakta bile durma artık bundan sonra.bak her gün bi arkadaşın erken doğum riski çıkıyor.
arkadaşlar doğumdan sonra pijama takımımı gecelik mi
hangisi daha rahat olur kaç tane gerekli ? nasıl olmalı
arkadaşlar doğumdan sonra pijama takımımı gecelik mi
hangisi daha rahat olur kaç tane gerekli ? nasıl olmalı
Canım 8 bitti 9. Ayına girdin zaten 10 aylık doğuruyoruz dolu dolu 8 aylıksın tatlımKızlar biri bana kaç aylık olduğumu söyleyebilir mi? İnsanlar annemi kynvalidemi arıyolar durumumla alakalı..biri 7 aylık diyo biri 7 buçuk diyo bazen 7 bitmek üzere diyo.. Ben şimdi kaç aylığım yaa :S.. Oysa ben 8 ayımı bitiriyorum diye biliyorum..
Canım 8 bitti 9. Ayına girdin zaten 10 aylık doğuruyoruz dolu dolu 8 aylıksın tatlım
Kızlar biri bana kaç aylık olduğumu söyleyebilir mi? İnsanlar annemi kynvalidemi arıyolar durumumla alakalı..biri 7 aylık diyo biri 7 buçuk diyo bazen 7 bitmek üzere diyo.. Ben şimdi kaç aylığım yaa :S.. Oysa ben 8 ayımı bitiriyorum diye biliyorum..
bende bebeğimi istiyorum artık çok özledim onu çok merak ediyorum,
ne güzel kucaklarına almaya başlayanlar oldu, Rabbim sağlık versin bebeklerimize de bize de,,,
kokusunu içime çekmek istiyorum , ona sarılmak öpmek istiyorum,
biraz daha kalsın içerde de istiyorum
ama bebeğimi istiyorum inşallah Rabbim saglıkla kucamıza alalım yawrularımızı..
bence gecelik daha rahat özellikle sıcak havada. doğum yapanlarda gecelik diyolar.
Arkadaşlar hepinize dualarınız için teşekkür ederim dün yine kontroldeydik her Çarşamba olduğu gibi herşey yolunda suyu iyi bebek iyi bu bebeğin çıkmaya niyeti yok dedi Dr kanama bebek kafasını aşağıdaki kılcal damarlara baskı yapıyormuş ondan haftaya anestezi uzmanıyla görüşmem var gün belirlenecek hayırlısı.
Gökçem sana da çok sevindim en yakın Zamanda oğullarını alıp eve dönersin inşallah . Goks sen de canım. Diğer arkadaşlara da Mevlam yardım etsin.
Cnm eger ay hesabi istiyorsan soyle yap..Suanda 32 haftaliksin..Aslinda tam 8 ay gibi gorunuyor ama her aydan kalan 2-3 gun var yaa , onlar da tahmini 1 ay kadar yapiyo..Yani 7.5 ayliksin aslinda..
Ben tam ay isteyenler icin soyle hesapliyorum.. Son regl tarihim 22.11.12 ..Her ayin 20 sinden sonra 1 ay almis sayiyorum kendimi cunku bazi aylar 31 cekiyo.. ben mesela tam 7 ay 1 haftaligim :) Yani 7.5 olmadim henuz..Sende son regl tarihine gore hesapla istersen ..Bence tam 7.5 ayliksin sen..