Kızlar hepiniz sağolun geldim gittim yazamadım dün çok fazla kazılmam oldu açıkçası pek panik yapmadık hani bebek kendini kasıyodur diye neyse en azından gidip nst çektirelim dedik okmeydanı na gittik orda sancılarım olduğu çıktı 20 dakika da bir oradaki doktor yatış verdi ama doğumhaneleri tadilatta olduğu için bide okmeydanı olduğu için yatmak istemedik başka bi özel hastaneye geçtik orda muayene oldum açıklık yok sancı var doktor çok endişelinicek bi durum olmadığını kasılmarın durabileceğini söyledi dikişim olmasa açılma olabilirmiş işe yaramış işin aslı açıklık ve kanama olmadan seni burda tutmadın anlamı yok dedi ve eve geldik ama çok korktum resmen şoka girdim şimdi daha iyiyim hiç değilse her iki duruma hazırladım kendimi Allah hayırlısını versin diyorum sağlıklı olsunda kuzum varsın erken gelsin yeter ki sağlıklı olsun hastanedeki arkadaşlar durumuzdan haberdar edin
[/QUOTgeçmiş olsun kuzucum zaman azaldıkça tabii artıo kasılmalar. Rabbim güç versin
Bende hergun esime anlatiyorum gokcenin ufakliklar soyle , goks bugun bunlari yasamis , 3 arkadas hastaneye gitmisler falan diye..Guzel haber alinca is yerinde pc basinda gulumsuyorum herkes bana bakiyo :) Dogumlarda da gozlerimden suzluyo durduramiyorumInsallah bu kurdugumuz bag kalici olurda ilerde de hep grs.uz :) hepimiz dogurunca , minikleri tanistiririz belkide ? :)
Kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir. Dün tansiyon düşmesi ve bayılma akşam da kanama durumu oldu ben de . Soluğu hastanede aldık. Açılma yok , sancı az bebek iyi 2.750 kg suyu iyi herşey yolunda bu kanama nerden çıktı anlayamadık Dr beni sezeryana ayın 10 unda alacaktı. Yarın tekrar çağırdı bakalım ne olacak dua edin bana da..
Bu arada hem kandil gunu hem sancılar girdikce dua ettim hepinize.ama en cok gokce ve goksun bebislerine :) sancı anlarında yapılan dua daha cabuk kabul oluyormus.sancı ceken annenin yanında hep melekler olurmus dua edermis anneye ve bebegine..hepinizi cok seviyorummmm
Sağol canım zaman yaklaştıkça bişeyler çıkıyo dayansın biraz daha kuzularımızKızlar hepiniz sağolun geldim gittim yazamadım dün çok fazla kazılmam oldu açıkçası pek panik yapmadık hani bebek kendini kasıyodur diye neyse en azından gidip nst çektirelim dedik okmeydanı na gittik orda sancılarım olduğu çıktı 20 dakika da bir oradaki doktor yatış verdi ama doğumhaneleri tadilatta olduğu için bide okmeydanı olduğu için yatmak istemedik başka bi özel hastaneye geçtik orda muayene oldum açıklık yok sancı var doktor çok endişelinicek bi durum olmadığını kasılmarın durabileceğini söyledi dikişim olmasa açılma olabilirmiş işe yaramış işin aslı açıklık ve kanama olmadan seni burda tutmadın anlamı yok dedi ve eve geldik ama çok korktum resmen şoka girdim şimdi daha iyiyim hiç değilse her iki duruma hazırladım kendimi Allah hayırlısını versin diyorum sağlıklı olsunda kuzum varsın erken gelsin yeter ki sağlıklı olsun hastanedeki arkadaşlar durumuzdan haberdar edin
[/QUOTgeçmiş olsun kuzucum zaman azaldıkça tabii artıo kasılmalar. Rabbim güç versin
Canım geçmiş olsun çok inşallah dayanır kuzularımız dinlen canım bol bol Allah a emanet bebişlerimizkizlar Allah razi olsun butun guzel dilekleriniz icin... Rabbim hepimizin gonlune gore versin..
hastaneden geldim.sancim devam ediyo hala asiri olmasada 60 larda cikti .ilaci artirdi biraz ve acilmam hala ayni kanamam muayene sonrasinda oluyo mueyeneye bagliymis o.. evde dinlenebilirmisim yatis ilaclar devam .. 35 haftaya kadar dursa yeterliymis..bebegin kilosu haftayla uyumluymus.. benden bu kadar..
benim gibi olan arkadaslarada Rabbim sifa versin.dogum yapmis olan arkadaslariminda bebekleri tosuncuk sapasaglam evlerine gelsin insallah... Allaha emanet..
Bu arada hem kandil gunu hem sancılar girdikce dua ettim hepinize.ama en cok gokce ve goksun bebislerine :) sancı anlarında yapılan dua daha cabuk kabul oluyormus.sancı ceken annenin yanında hep melekler olurmus dua edermis anneye ve bebegine..hepinizi cok seviyorummmm
Canım benim senin de Allah yardımcın olsun.kac kisi birden dogum surecine girdik degil mi..agustos yerine hazirancı bizim bebekler..Dualasalım canlarım hepimiz aynı kaderi yasıyoruz suankizlar Allah razi olsun butun guzel dilekleriniz icin... Rabbim hepimizin gonlune gore versin..
hastaneden geldim.sancim devam ediyo hala asiri olmasada 60 larda cikti .ilaci artirdi biraz ve acilmam hala ayni kanamam muayene sonrasinda oluyo mueyeneye bagliymis o.. evde dinlenebilirmisim yatis ilaclar devam .. 35 haftaya kadar dursa yeterliymis..bebegin kilosu haftayla uyumluymus.. benden bu kadar..
benim gibi olan arkadaslarada Rabbim sifa versin.dogum yapmis olan arkadaslariminda bebekleri tosuncuk sapasaglam evlerine gelsin insallah... Allaha emanet..
Canım ya hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah'a emanetsiniz ikinizde dua ediyoruz tatlım haber et olur mu stres yapma maşallah 2 kilo olmuş kuzunKızlar sncılarım cok arttı 110 a vuruo bi elimden annem tutuo bi elimden kayınvalidem..esim garibim ayaklarımı opuo dua edio dayanamıo ben sancılandıkca..acılmam aynı hala 1 -2 cm arası.doktorum 2 cm yada 3 cm olunca doguma alırız demis ebeye.ben de sezeryan olcaktık catım dar doktoruma hatırlatın dedim.simdi muayenehanesinde doktorum birazdan gelicek konuscaz esim cantalarımızı almak icin eve gitti.acayip panikli.bende az once agrı kesici vuruldum onun etkisihle yazıyorum size.doktorum gelmeden acılmam olmasın die agrı kesici veriolar ama ona ragmen sancı 80 i buluo ilacsız 110 ve civarı..bagırmıyorum ama kıvranıyorum kendimi bu kadar dayanıklı bilmezdim
Kızlar sncılarım cok arttı 110 a vuruo bi elimden annem tutuo bi elimden kayınvalidem..esim garibim ayaklarımı opuo dua edio dayanamıo ben sancılandıkca..acılmam aynı hala 1 -2 cm arası.doktorum 2 cm yada 3 cm olunca doguma alırız demis ebeye.ben de sezeryan olcaktık catım dar doktoruma hatırlatın dedim.simdi muayenehanesinde doktorum birazdan gelicek konuscaz esim cantalarımızı almak icin eve gitti.acayip panikli.bende az once agrı kesici vuruldum onun etkisihle yazıyorum size.doktorum gelmeden acılmam olmasın die agrı kesici veriolar ama ona ragmen sancı 80 i buluo ilacsız 110 ve civarı..bagırmıyorum ama kıvranıyorum kendimi bu kadar dayanıklı bilmezdim
Kızlar sncılarım cok arttı 110 a vuruo bi elimden annem tutuo bi elimden kayınvalidem..esim garibim ayaklarımı opuo dua edio dayanamıo ben sancılandıkca..acılmam aynı hala 1 -2 cm arası.doktorum 2 cm yada 3 cm olunca doguma alırız demis ebeye.ben de sezeryan olcaktık catım dar doktoruma hatırlatın dedim.simdi muayenehanesinde doktorum birazdan gelicek konuscaz esim cantalarımızı almak icin eve gitti.acayip panikli.bende az once agrı kesici vuruldum onun etkisihle yazıyorum size.doktorum gelmeden acılmam olmasın die agrı kesici veriolar ama ona ragmen sancı 80 i buluo ilacsız 110 ve civarı..bagırmıyorum ama kıvranıyorum kendimi bu kadar dayanıklı bilmezdim
Kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir. Dün tansiyon düşmesi ve bayılma akşam da kanama durumu oldu ben de . Soluğu hastanede aldık. Açılma yok , sancı az bebek iyi 2.750 kg suyu iyi herşey yolunda bu kanama nerden çıktı anlayamadık Dr beni sezeryana ayın 10 unda alacaktı. Yarın tekrar çağırdı bakalım ne olacak dua edin bana da..
Bugün gittin mi yskışıklıları görmeye?ben sabah akşam gidiyorum artık hemşîreler bıktı benden.ama görmeden rahat edemiyorum.
Cnm hemşire bizden milupa nın euprotein diye bi maması varmış onu istedi.buralarda bulamadık.ecza depolarında da yokmuş.mersindeki depoda buldular.yarım sabah elimizde olacak.200gr 135tl.herşey prenseslerin için.yeterki iyileşsinler.şiödiye kadar yettiği kadar benim sütümle yetmediği yerde milupa nenatal mama ile beslendiler.kilo almaları için de bu euprotein mamayı istediler.büyük kızım hala küvezin içine serum hortumu gibi bi ince bi hortum atmışlar ondan oksijen takviyesi alıyor.diğer aşkım Allah'a şükür gayet iyi.tabi teyzelerinin duaları ile.inşallah diğer aşkım da bir an önce şifa bulur.teyzelerimiz dua edin bol bol bize.hepinizi çoook öptük.bu saatten sonra kendinizi yormayın.bebeklerinize hayırlı doğumlar için dua edin.
soyluyorum canım devamlı soyluyorum.benim bebis suan 34 haftaula uyumlu.ciger ignesi dha iyi etki etsin diye tektar nidilata basladı doktorum.cunku ilacı kestigimizden belki 2 saat sonra dogum sancım basladı.yarına kadar nidilat kullanıcak mısız.yine sancım oluyor ama doguracak kadar degil.yarın aksama dogru ilacları kesicez.daha fazla durdurmaya gerek yok diyor doktor.sancı kesici serum ve ignelere ragmen bebek gelmek istlyorsa bizim onu zorla tutmamız sakıncalı olabilir dedi.yarın ilacı kestikten sonra dogum sancılarım baslayınca doguma alıcak.bi gun bi gundur diyorum ben de..seninki gibi sancıları cekicem cekicem en sonunda sezeryana giricem.catım cok dar oldugu icin.ve vajinal enfeksiyon var bebege zarar vermesin diye.