Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Aynen bende hergun esimle paylasiyorum burdaki durumlari..

Aslinda super bir fikir.. Kesin tanistirmamiz ve hatta tanismamiz gerek..
Ben acikcasi hepinizi cok sevdim ve merakta ediyorum.

Arkadaslar artik yavas yavas inanmaya basladim, kesin bizim topige NAZAR degmis..

Hastahane hergun biri gidiyor ...
Bu kadarida olmaz ki.. yok kesin NAZAR var..

canım sana da çok geçmiş olsun . aceleci melek üzmesin anneyii..
yordun mu acaba kendini neden oldu böyle.. aman bol bol dinlen . yakınların da yanındaysa sanslısın..
bizlere de dua et..ben de nes17 gibi ikiz annesi olucam Rabbim izin verirse eğer .Allaha emanet ol kuzum

kizlar Allah razi olsun butun guzel dilekleriniz icin... Rabbim hepimizin gonlune gore versin..
hastaneden geldim.sancim devam ediyo hala asiri olmasada 60 larda cikti .ilaci artirdi biraz ve acilmam hala ayni kanamam muayene sonrasinda oluyo mueyeneye bagliymis o.. evde dinlenebilirmisim yatis ilaclar devam .. 35 haftaya kadar dursa yeterliymis..bebegin kilosu haftayla uyumluymus.. benden bu kadar..
benim gibi olan arkadaslarada Rabbim sifa versin.dogum yapmis olan arkadaslariminda bebekleri tosuncuk sapasaglam evlerine gelsin insallah... Allaha emanet..

Sağol cnm.allah razı olsun.senin de buradaki diğer arkadaşlarında Allah gönlüne göre versin.

Bugün gittin mi yskışıklıları görmeye?ben sabah akşam gidiyorum artık hemşîreler bıktı benden.ama görmeden rahat edemiyorum.
Cnm hemşire bizden milupa nın euprotein diye bi maması varmış onu istedi.buralarda bulamadık.ecza depolarında da yokmuş.mersindeki depoda buldular.yarım sabah elimizde olacak.200gr 135tl.herşey prenseslerin için.yeterki iyileşsinler.şiödiye kadar yettiği kadar benim sütümle yetmediği yerde milupa nenatal mama ile beslendiler.kilo almaları için de bu euprotein mamayı istediler.büyük kızım hala küvezin içine serum hortumu gibi bi ince bi hortum atmışlar ondan oksijen takviyesi alıyor.diğer aşkım Allah'a şükür gayet iyi.tabi teyzelerinin duaları ile.inşallah diğer aşkım da bir an önce şifa bulur.teyzelerimiz dua edin bol bol bize.hepinizi çoook öptük.bu saatten sonra kendinizi yormayın.bebeklerinize hayırlı doğumlar için dua edin.

Son düzenleme:
Kızlar sncılarım cok arttı 110 a vuruo bi elimden annem tutuo bi elimden kayınvalidem..esim garibim ayaklarımı opuo dua edio dayanamıo ben sancılandıkca..acılmam aynı hala 1 -2 cm arası.doktorum 2 cm yada 3 cm olunca doguma alırız demis ebeye.ben de sezeryan olcaktık catım dar doktoruma hatırlatın dedim.simdi muayenehanesinde doktorum birazdan gelicek konuscaz esim cantalarımızı almak icin eve gitti.acayip panikli.bende az once agrı kesici vuruldum onun etkisihle yazıyorum size.doktorum gelmeden acılmam olmasın die agrı kesici veriolar ama ona ragmen sancı 80 i buluo ilacsız 110 ve civarı..bagırmıyorum ama kıvranıyorum kendimi bu kadar dayanıklı bilmezdim

Canım benim senin de Allah yardımcın olsun.kac kisi birden dogum surecine girdik degil mi..agustos yerine hazirancı bizim bebekler..Dualasalım canlarım hepimiz aynı kaderi yasıyoruz suan

Canım ya hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah'a emanetsiniz ikinizde dua ediyoruz tatlım haber et olur mu stres yapma maşallah 2 kilo olmuş kuzun

evi barkı odayı işi eşi bebişi idare edeyim derken sıklıkla giremiyorum ama geçmiş 3 4 sayfayı okuyabildim çookkkk kolaylıklar diliyorum Allahtan tüm annelere..sancısı olana doğuma gidene Rabbim kolaylıklar verir inşallah okuyunca benimde eteklerim tutuştu bizim tayfa aceleci sanırım benimde erken doğum ihtimalim vardı şükür atlattık ama korkusu baki kaldı..bebişlerinizde sizlerde sağ ve sağlıklı mutlu kalın inşallah..

yüreğim ağzıma geldi okurken canım Allah gücünü sabrını verir. Cennet annelerin ayakların altında derler gerçekten annelerin hakkı ödenmez, doğum ne zor bişeymiş, gökçenin saat saat yaşadıkları, sancıları, endişheleri, ve senin şimdi yazdıkların, bizde yaşamış kadar oluyoruz. canlı canlı tanık oluyoruz doğumlarınıza.

Canım Allah yardımcın olsun.doğum olursa da canını sıkma.yoksa benim gibi sütünden olursun.sen bizden yaklaşık 3hafta sonra doğum yapmış olursun (doğumun bugün-yarın olsa bile) korkmana hiiiiç gerek yok. .sağlıkla gelsin de bebiş ne zaman geleceği Allah'ın bileceği iş.hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
canımmmmm..

gerçekten hepimizin yüreği azında okuyoruz yazdıklarını ..
Rabbim yardım etsin inşallah sanada bebeğine de hepimize de.. sancılarını , acılarını azaltsın bebeğine ve sana sağlık versin inşallah..
habersiz bırakma bizi.. dualarımız seninle..

Canım geçmiş olsun Rabbim en iyisini bilir erken de gelirse vaktin dede gelirse hayırlı gelsin seninde ve tüm topikçe..Maşallah kilosuna da bebişinin.

Dualarımız seninle gökçemizle moonsla,purmelal, fmfm,liliance kısacası bütün topikçe olsun. İnşallah prenseslerin iyi olacak kucağına alacaksın sağlıkla sıhhatle moralini yüksek tut biz hep desteğiz sizlere.

Valla ikizlerimiz azalıyor bizde heran gelebiliriz. Ben sevilco dag21 sanırım başka da yok. Ben korkmaya başladım aslında korkmak da değil de dayanamayız 20 Temmuz'a diyorum bakalım hayırlısı..

Canimm cok uzgunum ama dogumun baslamis. Allahim sana da yavrunada kuvvet versin. 120 lik sancilar acilmaya sebep olur zaten ama sezeryan olacaksan neden bekletiyorlar anlamsdim. Neler yasadigini cok iyi tecrube etmis biri olarak ve o ana geridinmek isteyen biri olarak yavruna defalarca onu cok svdigini soyle tamam mi? Benim soyleyecek pek vaktim olmamisti.Ayy ben kiyamam size yaaa

soyluyorum canım devamlı soyluyorum.benim bebis suan 34 haftaula uyumlu.ciger ignesi dha iyi etki etsin diye tektar nidilata basladı doktorum.cunku ilacı kestigimizden belki 2 saat sonra dogum sancım basladı.yarına kadar nidilat kullanıcak mısız.yine sancım oluyor ama doguracak kadar degil.yarın aksama dogru ilacları kesicez.daha fazla durdurmaya gerek yok diyor doktor.sancı kesici serum ve ignelere ragmen bebek gelmek istlyorsa bizim onu zorla tutmamız sakıncalı olabilir dedi.yarın ilacı kestikten sonra dogum sancılarım baslayınca doguma alıcak.bi gun bi gundur diyorum ben de..seninki gibi sancıları cekicem cekicem en sonunda sezeryana giricem.catım cok dar oldugu icin.ve vajinal enfeksiyon var bebege zarar vermesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…