Canım olur mu yaz tabi yoksa çatlarız meraktan sonuçta artık zamanımız yaklaşıyor güni gününe doğurucaz diye bişey yokKızlar bu arada size yazmak beni rahatlatıyor ama lutfen samimiyetle soyleyin,eger ben yazdıkca korkuyor yada heyecanlanıyor tedirgin oluyorsanız,bi sekilde sizi olumsuz etkiliyorsam lutfen soyleyin.hicbirinizi tedirgin etmek yada uzmek istemem .
Bu arada sancılar girdikce topikteki isimlerinizle dua ediyorum.Allahım biliyor nasılsa gercek isimlerinizi :)
Kızlar bu arada size yazmak beni rahatlatıyor ama lutfen samimiyetle soyleyin,eger ben yazdıkca korkuyor yada heyecanlanıyor tedirgin oluyorsanız,bi sekilde sizi olumsuz etkiliyorsam lutfen soyleyin.hicbirinizi tedirgin etmek yada uzmek istemem .
Bu arada sancılar girdikce topikteki isimlerinizle dua ediyorum.Allahım biliyor nasılsa gercek isimlerinizi :)
Kızlar bu arada size yazmak beni rahatlatıyor ama lutfen samimiyetle soyleyin,eger ben yazdıkca korkuyor yada heyecanlanıyor tedirgin oluyorsanız,bi sekilde sizi olumsuz etkiliyorsam lutfen soyleyin.hicbirinizi tedirgin etmek yada uzmek istemem .
Kizlar yaa bugun eve gelince gunluk ped kullanmadim..Icımdeki camasirda cok ince bi kismi dantelli..Ayaga bir kalktim ki , bacagimda birsey kasindiriyo .. Mini etek vardi altimda onun ipleri sandim..etegi bi kaldirdim sivi..Beyaz renkli , iki bacagimdan da siziyo..Suyum degildir di mi ? Ablamin ara ara siziyormus suyu o farketmemis.Benimkide su olabilir mi acaba ? Sabak dr.a gidecegim ama sizden bilen varsa yardimci olabilir mi ?
Icimde bir rahatlik var ama yinede tedirgin oldum...
Canım su değildir su birden çok fazla gelirmiş benimde çamaşırım çok ıslanıyo korkma bence yarın doktoruna söylersin tatlımKizlar yaa bugun eve gelince gunluk ped kullanmadim..Icımdeki camasirda cok ince bi kismi dantelli..Ayaga bir kalktim ki , bacagimda birsey kasindiriyo .. Mini etek vardi altimda onun ipleri sandim..etegi bi kaldirdim sivi..Beyaz renkli , iki bacagimdan da siziyo..Suyum degildir di mi ? Ablamin ara ara siziyormus suyu o farketmemis.Benimkide su olabilir mi acaba ? Sabak dr.a gidecegim ama sizden bilen varsa yardimci olabilir mi ?
Cicek iyiymis kizlar aradimsimdi. Temizlik yapiyorlarmis iki gundur girememis. Bebiste kendide iyi cok sukur.
Kizlar yaa bugun eve gelince gunluk ped kullanmadim..Icımdeki camasirda cok ince bi kismi dantelli..Ayaga bir kalktim ki , bacagimda birsey kasindiriyo .. Mini etek vardi altimda onun ipleri sandim..etegi bi kaldirdim sivi..Beyaz renkli , iki bacagimdan da siziyo..Suyum degildir di mi ? Ablamin ara ara siziyormus suyu o farketmemis.Benimkide su olabilir mi acaba ? Sabak dr.a gidecegim ama sizden bilen varsa yardimci olabilir mi ?
kizlar Allah razi olsun butun guzel dilekleriniz icin... Rabbim hepimizin gonlune gore versin..
hastaneden geldim.sancim devam ediyo hala asiri olmasada 60 larda cikti .ilaci artirdi biraz ve acilmam hala ayni kanamam muayene sonrasinda oluyo mueyeneye bagliymis o.. evde dinlenebilirmisim yatis ilaclar devam .. 35 haftaya kadar dursa yeterliymis..bebegin kilosu haftayla uyumluymus.. benden bu kadar..
benim gibi olan arkadaslarada Rabbim sifa versin.dogum yapmis olan arkadaslariminda bebekleri tosuncuk sapasaglam evlerine gelsin insallah... Allaha emanet..
Bugün gittin mi yskışıklıları görmeye?ben sabah akşam gidiyorum artık hemşîreler bıktı benden.ama görmeden rahat edemiyorum.
Cnm hemşire bizden milupa nın euprotein diye bi maması varmış onu istedi.buralarda bulamadık.ecza depolarında da yokmuş.mersindeki depoda buldular.yarım sabah elimizde olacak.200gr 135tl.herşey prenseslerin için.yeterki iyileşsinler.şiödiye kadar yettiği kadar benim sütümle yetmediği yerde milupa nenatal mama ile beslendiler.kilo almaları için de bu euprotein mamayı istediler.büyük kızım hala küvezin içine serum hortumu gibi bi ince bi hortum atmışlar ondan oksijen takviyesi alıyor.diğer aşkım Allah'a şükür gayet iyi.tabi teyzelerinin duaları ile.inşallah diğer aşkım da bir an önce şifa bulur.teyzelerimiz dua edin bol bol bize.hepinizi çoook öptük.bu saatten sonra kendinizi yormayın.bebeklerinize hayırlı doğumlar için dua edin.
Kızlar sncılarım cok arttı 110 a vuruo bi elimden annem tutuo bi elimden kayınvalidem..esim garibim ayaklarımı opuo dua edio dayanamıo ben sancılandıkca..acılmam aynı hala 1 -2 cm arası.doktorum 2 cm yada 3 cm olunca doguma alırız demis ebeye.ben de sezeryan olcaktık catım dar doktoruma hatırlatın dedim.simdi muayenehanesinde doktorum birazdan gelicek konuscaz esim cantalarımızı almak icin eve gitti.acayip panikli.bende az once agrı kesici vuruldum onun etkisihle yazıyorum size.doktorum gelmeden acılmam olmasın die agrı kesici veriolar ama ona ragmen sancı 80 i buluo ilacsız 110 ve civarı..bagırmıyorum ama kıvranıyorum kendimi bu kadar dayanıklı bilmezdim
soyluyorum canım devamlı soyluyorum.benim bebis suan 34 haftaula uyumlu.ciger ignesi dha iyi etki etsin diye tektar nidilata basladı doktorum.cunku ilacı kestigimizden belki 2 saat sonra dogum sancım basladı.yarına kadar nidilat kullanıcak mısız.yine sancım oluyor ama doguracak kadar degil.yarın aksama dogru ilacları kesicez.daha fazla durdurmaya gerek yok diyor doktor.sancı kesici serum ve ignelere ragmen bebek gelmek istlyorsa bizim onu zorla tutmamız sakıncalı olabilir dedi.yarın ilacı kestikten sonra dogum sancılarım baslayınca doguma alıcak.bi gun bi gundur diyorum ben de..seninki gibi sancıları cekicem cekicem en sonunda sezeryana giricem.catım cok dar oldugu icin.ve vajinal enfeksiyon var bebege zarar vermesin diye.
Sayfalari aglaya aglaya okudum purmelal saglikla kavus yavruna allah yardim etsin fmfm cok gecmis olsun canim dikkat et kendine bebisine omerin sagligida yerindedir ins seda canim ins senden guzel haberlet bekliyorum umarim suyun gelmiyordur smittle evinde olmana sevindim bebegin biraz daha dayanir ins goks kizlarina masallah seninde moralin yerinde cok sukur hersey guzel olucak allahin izniyle kizlar hepiniz dualarimdasiniz hepiniz allaha emanet olun