- 7 Şubat 2011
- 850
- 7
Kızlar bebeklerim 1660-1730gr olarak doğdu.aradan iki hafta geçti 1650-1530grlar.ikisinin de kan Grubu A+.ikisi de ilk hafta150-200er gram zayıflamışlar.solunum sıkıntısı daha az olan kızım toparlayıp doğduğu kiloya ulaştı.ama diğer yavrum hala kusuyormuş.anne sütünü az az veriyoruz dedi dünkü hemşire.genel durumu iyi dedi.oksijeni de artık ağzına ya da burnuna bağlı bi cihazlar almıyor.küvezin bi kenarına serum hortumu gibi ince bi hortum bırakmışlar ordan küvezin içine oksijen geliyo benim mimikim de küvezden kendi kendine nefes alıyor.dün ayağindaki ve kolundaki damar yolu açan şeyler onu çok rahatsız ediyordu.uyuduğu halde sürekli eli ayağı oynuyor,suratını buruşturuyordu.inşallah en kısa zamanda solunum sıkıntısını atlatır da rahat bi nefes alırım.şimdilik bzden haberler bu kadar.dualarınızı eksik etmeyin heleki kandil gecesi unutmayın bizi sakın.hergün girip yazdıklarınızı mutlaka okuyorum.ama telefondan yazması zor olduğu için az yazıyorum.hepinize zamanında doğumlar.sağlıklı yavrular diliyorum.kendinizi yormayın.kilo almışınız,beneklerinizzayıfmış takmayın bunları.gökçeyle bana bakın...halinize bin kere şükredin.her zaman beterin beteri var.ben de daha kötüsü olabilirdi diyerek şükrediyorum.eminim Gökçe de öyle.kalın sağlıcakla.
canım 3 çocuk doğurmuş bi ablam var bebeklerin ilk doğduğunda biraz kilo verdiğini söyledi bana, onlarında şişkinlikler olurmuş onu atarlarmış, endişhelenme. inşallah çabucak 2 kiloya ulaşırlar