Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlaarrrr özellikle İstanbul da yaşayanlar için söylüyorum. CNR ad anne bebek fuarı varmış. Ben bu akşam şehir dışına gideceğim ve Pazar döneceğim için gidemeyecektim. Ama dün eşimin beynini yedim işten müsaade alıp götürecek beni. Siz de kaçırmayın :)

MERHABA KIZLAR BENDE BUGUN DOKTORA KONTROLE GITTIM 2 GUNDUR KULAGIM AGRIYORDU INŞALLAH AKLIMA GELEN BASIMA GELMEZ DEDIM VE FELAKET ÖTESI BIR SONUC CIKTI KULAK KÖKÜNE KADAR İLTAHAP İÇİNDE DEDI DOLMUŞ FENA DEDI .AGIZDAN İLAÇ VEREMEM AMA HAMLELIKTE KULLANILAN NOVASEF 1G İĞNEDEN SABAH AKŞAM TOPLAM 6 ADET VERDİ GÖZLERİM FAL TAŞI GİBİ AÇILDI SOLUGU 3 TANE kadin DOGUMCUDA ALDIM ÜÇÜDE İĞNELERİ OLABILIRSIN SIKINTI YOK DEDI AMA BENIM ICIM HIC RAHAT DEGIL DAHA 9.HAFTADAYIM BILDIGIM KADARIYLA 14.HAFTAYA KADAR BISEY KULLANMAYIN DIYORDU doktorlar.ALLAHIM SEN KORU BEBEGİMİ.BUGUN ULTRASONDA GORDUK MAŞALLAH KALBIDE GUZEL GUZEL ATIYORDU AZ BISEY SESINI DINLETTI IYI DEDI.PROGESTAN KULLANIYORDUM 3.KUTUDAYDIM KUTU BITSIN BIRAKABILIRSIN ARTIK DEDI AMA YARIN SON OLARAK 3.DOZ OLAN DUSUK İĞNESINIDE YAPTIRMAYI UNUTMA DEDI PRULUTON VERMIŞTI.CORASPİRİNE DEVAM DEDI.FOLİK ASIT ALIYORDUM ONADA 9 AY DEVAM DEDI.BIRDE EK OLARAK BUGUN APİKOBAL VITAMIN VERDI YA BU VITAMINI ICERSIN YADA DEDI SIMDI HEMEN SERUMU TAKMAK ZORUNDAYIM DEDI CUNKU IDRAR TAHLILIMDEN YETERSIZ BESLENDIGIM CIKMIS SIVI KAYBIN VAR DEDI EVET DOGRU DEDI YIYEMIYORUM KOKUYA GELEMIYORUM KUSMUYORUM AMA SABAHTAN ÖĞLENE ÖĞÜRÜYORUM ÖĞLEDEN SONRADA BULANTILARA DEVAM AMA YIYEMIYORUM.2 KILO VERMISIM ZATEN KILZAR ARANIZDA BENIM GIBI ANTIBİYOTIK KULLANMAYA MECBUR KALAN OLDUMU ICIM HIC RAHAT DEGIL ŞU NOVASEF IGNEDEN DOLAYI

Canım asıl antibiotiğini kullanmazsan riske atabilirsin. Doktorlar zaten bebeği gerçekten etkileyecek ilaçları vermezler. Ama iltihap ilerleyip lökositin kana karışırsa bebeğine de zarar.

MERHABA KIZLAR BENDE BUGUN DOKTORA KONTROLE GITTIM 2 GUNDUR KULAGIM AGRIYORDU INŞALLAH AKLIMA GELEN BASIMA GELMEZ DEDIM VE FELAKET ÖTESI BIR SONUC CIKTI KULAK KÖKÜNE KADAR İLTAHAP İÇİNDE DEDI DOLMUŞ FENA DEDI .AGIZDAN İLAÇ VEREMEM AMA HAMLELIKTE KULLANILAN NOVASEF 1G İĞNEDEN SABAH AKŞAM TOPLAM 6 ADET VERDİ GÖZLERİM FAL TAŞI GİBİ AÇILDI SOLUGU 3 TANE kadin DOGUMCUDA ALDIM ÜÇÜDE İĞNELERİ OLABILIRSIN SIKINTI YOK DEDI AMA BENIM ICIM HIC RAHAT DEGIL DAHA 9.HAFTADAYIM BILDIGIM KADARIYLA 14.HAFTAYA KADAR BISEY KULLANMAYIN DIYORDU doktorlar.ALLAHIM SEN KORU BEBEGİMİ.BUGUN ULTRASONDA GORDUK MAŞALLAH KALBIDE GUZEL GUZEL ATIYORDU AZ BISEY SESINI DINLETTI IYI DEDI.PROGESTAN KULLANIYORDUM 3.KUTUDAYDIM KUTU BITSIN BIRAKABILIRSIN ARTIK DEDI AMA YARIN SON OLARAK 3.DOZ OLAN DUSUK İĞNESINIDE YAPTIRMAYI UNUTMA DEDI PRULUTON VERMIŞTI.CORASPİRİNE DEVAM DEDI.FOLİK ASIT ALIYORDUM ONADA 9 AY DEVAM DEDI.BIRDE EK OLARAK BUGUN APİKOBAL VITAMIN VERDI YA BU VITAMINI ICERSIN YADA DEDI SIMDI HEMEN SERUMU TAKMAK ZORUNDAYIM DEDI CUNKU IDRAR TAHLILIMDEN YETERSIZ BESLENDIGIM CIKMIS SIVI KAYBIN VAR DEDI EVET DOGRU DEDI YIYEMIYORUM KOKUYA GELEMIYORUM KUSMUYORUM AMA SABAHTAN ÖĞLENE ÖĞÜRÜYORUM ÖĞLEDEN SONRADA BULANTILARA DEVAM AMA YIYEMIYORUM.2 KILO VERMISIM ZATEN KILZAR ARANIZDA BENIM GIBI ANTIBİYOTIK KULLANMAYA MECBUR KALAN OLDUMU ICIM HIC RAHAT DEGIL ŞU NOVASEF IGNEDEN DOLAYI

canım bende de sistit çıktı bende kullanıyorum korkma bişey olmaz doktorun önerdiyse onlara güvenmekten başka çaremiz yok

Kızlaarrrr özellikle İstanbul da yaşayanlar için söylüyorum. CNR ad anne bebek fuarı varmış. Ben bu akşam şehir dışına gideceğim ve Pazar döneceğim için gidemeyecektim. Ama dün eşimin beynini yedim işten müsaade alıp götürecek beni. Siz de kaçırmayın :)

yaaaaaaaaaaaaaaa izmirde hiç böyle şeyler olmuyorrrrrrrrrrrrrr :KK43:

meltem angel : 01.08.2013
afrasyab : 01.08.2013
pınark1 : 01.08.2013
CAN_SIN : 01.08.2013
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesei göründü,Kalp atışı duyuldu.
armena : 03.08.2013
nihal_tde : 04.08.2013
worlds_diamonds : 05.08.2013
mtmtk : 05.08.2013
beyazcekirge : 05.08.2013
mutlu80 : 06.08.2013
Symrt : 06.08.2013
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
NKT-EFE : 06.08.2013
miaw : 06.08.2013
hatice1988 : 06.08.2013
onurumsun : 06.08.2013
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
jezabel20 : 07.08.2013
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
eylul050 : 08.08.2013
shcne : 08.08.2013
FKM : 08.08.2013
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
bezmicihan : 08.08.2013
salvana : 09.08.2013
kokkoos : 09.08.2013
eymen-berat : 09.08.2013
womanbaby : 09.08.2013
sekercm : 10.08.2013
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
polianna : 11.08.2013
mty4961 : 12.08.2013
kukla38 : 12.08.2013
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
vedax : 12.08.2013
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
gulsun01 : 13.08.2013
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
pastelcik : 15.08.2013
Kace : 15.08.2013
sevgiseliseliseli : 15.08.2013
aycaf : 15.08.2013
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
deeniiz : 16.08.2013
pinks : 16.08.2013
lili08 : 17.08.2013
ayla_te : 17.08.2013
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
milka84 : 20.08.2013
tondero : 20.08.2013
gamze : 20.08.2013
tuuuuuuba : 21.08.2013
ilktos : 21.08.2013
anneyim83 : 21.08.2013
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mız mız : 23.08.2013
gezgin : 23.08.2013
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
sunbal : 24.08.2013
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
yasamayiseviyorum : 24.08.2013
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
tutimucize : 26.08.2013
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
delimavi86 :27.08.2013
Arzu2755 :27.08.2013- Kesesi göründü.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü.
mdaa : 28.08.2013
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
rooc : 29.08.2013
ladubirddd : 30.08.2013
gizz : 30.08.2013
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Seyllaa : 07.09.2013

yaaaaaaaaaaaaaaa izmirde hiç böyle şeyler olmuyorrrrrrrrrrrrrr :KK43:

Canııımmm son aldığım duyuma göre bende gidemiyorum. Aslında gidip fotolar çekip burada fikir edinebilirdik. Kısmet değilmiş :) Giden arkadaşlarımız olursa onlardan bekliyorumm

Hepinizi seviyorum,hepinize selam...
Birkaç sayfa önce sigaradan bahsetmişsiniz.Bende gebelik öncesinde kullananlardandım.Hatta hamile olduğumu öğrenene kadar.Öyle hemen bırakamadım.Biliyorsunuz zaten bende tiksinme,mide bulantısı gibi şakayetler hiç olmadı.Olanlar bu yönden çok şanslı.Şuan sigara içen birine denk gelince belki bir tane içime çekmeden içiyorum.O sigara içien kişilere denk gelmekte ancak haftada falan oluyor.Birde hekim 5 taneye kadar okeyledi.

Yazilanlari okuyorum da midesi bulanan arkadaslara ozenicegim hic aklima gelmezdi, hamileligimi ogrendigim gunden beri belirtileri baslar mi diye bekliyorum ama hic birsey hissetmiyorum ne mide bulantisi ne ne istahsizlik inanin boyle olmasi da kotu acaba bebegim yasiyor mu bi sorun mu var diye paronaya yapmaya basladim her hafta doktora gidesim geliyor:) Bir de en kotusu sigara kullaniyordum hamileligimi ogrenince biraktim sayilir ama ne bulantim ne kusmam olmadigi icin canim oyle cok istiyor ki kendimle savasiyorum resmen ama bazen nefsime yenik dusup iciyorum sonra da kendimden nefret ediyorum bebegime zarar verdigim icin:KK43: sigara kullanipta birakan var mi kizlar varsa nasil basardiniz

:) Yalnız değilmişim.Aynı tedirginlikler bende de oldu.Hala da oluyor.Olsun yine biz sanşlıyız.Umarım yavrilerimizde sapsağlıklı olarlar...

slm kızlar allaha şükür bebegim iyi 9+3 günlük olmuş kanamam durdu ultrasyonda gördük saglıklı iyi kalpide atıyo ama genede dinleniyom .allahım işlh başıma gelmez birdaha böyle bişe.

iNŞ.CANIM Allahım bebeklerimizi korusun sağsağlım kucağımıza alallım inş.

slm kızlar allaha şükür bebegim iyi 9+3 günlük olmuş kanamam durdu ultrasyonda gördük saglıklı iyi kalpide atıyo ama genede dinleniyom .allahım işlh başıma gelmez birdaha böyle bişe.

Canımmm çok sevindim. Doktor ne dedi? Kalkmana izin var mı? Bol su tüketiyorsun değil mi?

Canımmm çok sevindim. Doktor ne dedi? Kalkmana izin var mı? Bol su tüketiyorsun değil mi?

Çok geçmiş olsunnn anlıyorum sen, Abiley...7 Ocakta dr kontrolüm vardı ve 6 Ocak gecesi ağrısız ama çok fazla ve birden boşalan bir kanamam oldu dr umu aradım hemen iğne ol eve git yat dedi...Sabaha kadar az az geldi sonra ve kesildi...Ağrı olmayınca sorun etmedi ama bir de bana sorun...Sabah dr a gittik bebeğin kalp atışı vardı ve hareketleride normaldi...Tabi benim daha önce başıma böyle bir şey gelmedği için ben düştü sandım meğer o kadar kolay değilmiş düşük...Dr uma ilk sorum şuydu ''oradamı bebek''...12 gün oldu ve ben hala yatıyorum korkudan...24 ünde kontrolüm var 6 gün sonra yani...İnşallah her şey normaldir...Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi...

Çok geçmiş olsunnn anlıyorum sen, Abiley...7 Ocakta dr kontrolüm vardı ve 6 Ocak gecesi ağrısız ama çok fazla ve birden boşalan bir kanamam oldu dr umu aradım hemen iğne ol eve git yat dedi...Sabaha kadar az az geldi sonra ve kesildi...Ağrı olmayınca sorun etmedi ama bir de bana sorun...Sabah dr a gittik bebeğin kalp atışı vardı ve hareketleride normaldi...Tabi benim daha önce başıma böyle bir şey gelmedği için ben düştü sandım meğer o kadar kolay değilmiş düşük...Dr uma ilk sorum şuydu ''oradamı bebek''...12 gün oldu ve ben hala yatıyorum korkudan...24 ünde kontrolüm var 6 gün sonra yani...İnşallah her şey normaldir...Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi...

Canım çok üzüldüm ama ikinizin de sağlıklı olmasına bir o kadar sevindim. Şahsen bende böyle bir tecrübe edinmek istemezdim. Şimdi en ufak bir sıcaklık hissetsem koşuyorum tuvalete. Ama annesi bebeğin hala seninle çok güzel bir şey.. Umarım 24 ündeki kontrolünde güzel geçer. İkili testini yaptırdın mı bu arada?

Canım çok üzüldüm ama ikinizin de sağlıklı olmasına bir o kadar sevindim. Şahsen bende böyle bir tecrübe edinmek istemezdim. Şimdi en ufak bir sıcaklık hissetsem koşuyorum tuvalete. Ama annesi bebeğin hala seninle çok güzel bir şey.. Umarım 24 ündeki kontrolünde güzel geçer. İkili testini yaptırdın mı bu a. Telefondan becerememiş olabilirim Gökçe yorum nereye gidecek bilmem ama ben yinede yazayim :) PerşEmbE bakarız ense kalınlığında demişti dr'um yani 24 ünde...Aynı şey bendede var saat başı tuvaletteyim psikolojim bozuldu....

canım benim sadece sabahları bulantım oluyor. sadece 7 haftallıkken çok kötü olmuştum 2 gün. sbh akşam bişey yiyememiştim. ama geçti. şimdi 9 haftası bitti bulantılar sabah var. ozaten ebnde hamilelilkten önce de oluyordu, uyanınca midem bulanıyordu ama arttı tabi biraz. 2-3 saat sonra kendime geliyorum. şişliğe gelince kilom 1-2 kilo arttı ama dediğin gibi karnım şiş. göbüşüm var yani. ama hamilelikte malesef herşey karnımıza vuruyor.. ayakların üşüse karnın şişer, gaz olur karnın şişer, yediğin içtiğin eskisine nazaran daha çok gaz yapar. haraket kısıtlaman da buna sebep. bunlar normal yani bende takmıştım kafama görümcem çok moralimi bozmuştu. ama dr.um sağolsun çok normal olduğunu söyledi. zaten bi sürü sıkıntı var aklımızda pinpirikliler olduk çıktık bide onu dert etme, alışmaya çalış arkadaşım:) senin bebişin ne kadarlık oldu buarada[/QU
hormonal galiba çevreden söylenenlere de çok takıyosun. daha üç aylıkken bir öğrencim hamile misiniz diye sordu. kaldım cevap vermedim. geiştirdim. milletin 6 aylıkken anca belli oluyo karnı.bazen böyle düşünüyorum sonra olsun diyorum belli olsun zaten. hamile kalmadan önce hamile kadınları görüp nasıl özenirdim işte ben de onlardanım Allah'a şükür. gereksiz strese soktuğumda kendimi hamile kalmadan önce bu hale gelmeyi ne kadar çok istediğimi düşünüyorum ve şükrediyorum. Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin bebeğini

canım benim sadece sabahları bulantım oluyor. sadece 7 haftallıkken çok kötü olmuştum 2 gün. sbh akşam bişey yiyememiştim. ama geçti. şimdi 9 haftası bitti bulantılar sabah var. ozaten ebnde hamilelilkten önce de oluyordu, uyanınca midem bulanıyordu ama arttı tabi biraz. 2-3 saat sonra kendime geliyorum. şişliğe gelince kilom 1-2 kilo arttı ama dediğin gibi karnım şiş. göbüşüm var yani. ama hamilelikte malesef herşey karnımıza vuruyor.. ayakların üşüse karnın şişer, gaz olur karnın şişer, yediğin içtiğin eskisine nazaran daha çok gaz yapar. haraket kısıtlaman da buna sebep. bunlar normal yani bende takmıştım kafama görümcem çok moralimi bozmuştu. ama dr.um sağolsun çok normal olduğunu söyledi. zaten bi sürü sıkıntı var aklımızda pinpirikliler olduk çıktık bide onu dert etme, alışmaya çalış arkadaşım:) senin bebişin ne kadarlık oldu buarada[/QU
hormonal galiba çevreden söylenenlere de çok takıyosun. daha üç aylıkken bir öğrencim hamile misiniz diye sordu. kaldım cevap vermedim. geiştirdim. milletin 6 aylıkken anca belli oluyo karnı.bazen böyle düşünüyorum sonra olsun diyorum belli olsun zaten. hamile kalmadan önce hamile kadınları görüp nasıl özenirdim işte ben de onlardanım Allah'a şükür. gereksiz strese soktuğumda kendimi hamile kalmadan önce bu hale gelmeyi ne kadar çok istediğimi düşünüyorum ve şükrediyorum. Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin bebeğini

evet canım aynen öyle, amin inşallah sağlıklı bir şekilde alalım bebeişlerimizi kucağımıza :) içinde bebek olan her göbek kutsaldır:)

geçmiş olsun kızlar ya, ben daha kanama geçirmedim ona rağmen, her akıntım da yada her lavaboya gittiğimde kan görecekmiyim diye bir tedirginliğim var. hepimiz çok endişeliyiz. Rabbim korusun bebklerimizi bize bağışlasın inşallah. buarada bir şey sorucam kızlar, ben idrar yaparken biraz zorlanıyorum yani yavaş yavaş yapıyorum çünkü sanki kaslarım gerilio gibi oluo. dr mesane baskısından olabilir dedi, varmı aynı durumu yaşayan?

Canım çok üzüldüm ama ikinizin de sağlıklı olmasına bir o kadar sevindim. Şahsen bende böyle bir tecrübe edinmek istemezdim. Şimdi en ufak bir sıcaklık hissetsem koşuyorum tuvalete. Ama annesi bebeğin hala seninle çok güzel bir şey.. Umarım 24 ündeki kontrolünde güzel geçer. İkili testini yaptırdın mı bu a. Telefondan becerememiş olabilirim Gökçe yorum nereye gidecek bilmem ama ben yinede yazayim :) PerşEmbE bakarız ense kalınlığında demişti dr'um yani 24 ünde...Aynı şey bendede var saat başı tuvaletteyim psikolojim bozuldu....

İyi düşün canım.. Güzel enerji gönder bebeğine.. Hiç bir şey olmayacak.. Bebeğin sıkı sıkıya tutunmuş sana daha ne olsun :)

X