Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ayy cnm bide sizin extra o derdiniz var Ne olacak boyle bilemiyorum .. Allah yardimciniz olsun..Bencede sen ara ara olctur..Dusurene kadar ne cektin gecen aylarda..

bizimde akşam nişan var oraya gideceğiz siyah pantolon üzerine şık bir bluzum vardı biraz bol almıştım geçen kurbanda onu giyeceğim canım şimdi dar geliyor tabi:)Eki Görüntüle 735110 bak bu

ay cnm yaa masallah sana gobegin hic yok bana gore..Ben dogurdum doguracam oyle duruyorum kilo alisimda sendne fazla..Ben 6 aylikken boyleydim...Insallah kuzumda benimle birlikte buyuyordur..

canım benim çok saol :) bu 1 ay önceki halim ama şimdi göbişimiz bayağı büyüdü ama bende çok kıyafet aldığım için genelde davetlere bunu giyiyorum ne yapalım masraf etmiyim dedim:)

bizde o kuzucuğu yiyoruz :) bende 1 kilo almışım korkuyorum sürekli ya bebeğim almadıysa kilo diye 27 haftalıkken 1050 gr dı şimdi 1500 lerde falanmıdır acaba az mı kilosu ya

ay cnm yaa masallah sana gobegin hic yok bana gore..Ben dogurdum doguracam oyle duruyorum kilo alisimda sendne fazla..Ben 6 aylikken boyleydim...Insallah kuzumda benimle birlikte buyuyordur..

canım benimde bu 1 1.5 ay önceki halim:) şimdi görsen göbüşü inanamazsın :) 2 katı neredeyse

Canım ben 100 mg icerken 150 ye cıkarıldı.. ve tekrar yüksek çıkınca şimdi 200 e çıkarttık.. Öyle 4-5 lerde olsa sevinicem yani o durumdayım ..

Ayy masallah annesiii..Ne guzel olmus kocaman olmssunuz..Darisi bizim basimiza bide gitsek artik 2 haftada bir...

oohh masallah annesii..ne guzel beslenmis minik kizinn :) Insalah hep boyle gider :) Darisida basima :) Bende surekli kilo aliyorum dikkat etmeme ragmen

inşallah iyi gelişmeler göstermiştir bebişlerin :) annelerinide görünce bugün daha mutlu olurlar....

bu arada dün doktorum alttan muayene ettikten sonra dediki doğumla ilgili şeylerin başlamış çok yorulma dinlen... benim de o sırada kafam karışmış, sormadım ne gibi şeyler diye.... salı günü sonuç almaya gittiğimde sorucam. daha çok sorum vardı, iznini ne zaman kullanacak, doğumum başladığı zaman onun mesai saatinimi beklicem yoksa koşup geliyomu acil doğumlara....

selam kızlar.Hastaneden geldik yine... Aras ı yine burundan solunum cihazına bağlamışlar. Kendi kendine nefes alıp vermekten yorulmuş. Solunum cihazına bağlayıp dinlenmeye almışlar biraz. Bunların olabileceğini söylemişlerdi zaten. Yavrum burnundakinden o kadar rahatsız ki çekiştirip duruyordu çıkarmak için. Bir yandan da dudak büzüp ağlamaya başlayacaktı ki yine konuştum oğluşumla. Ağlama annem çıkacak yakında onlar dedim. Susup bir süre sonra uyudu. Bu yaşadıklarını hiç unutmayacaklar biliyorum.. Sarp uyuyordu yavrum. Pek tepki alamadım konuşsamda.. Ama defalarca bir ona bir öbürüne gidip seni çok seviyorum yarına kadar unutma tamam mı diyorum..

En önemlisi süt. Her gün hastaneye gidip kuvvetli makinelerle sağmaya çalışıyorum ki sütüm çoğalsın. Eve gelip kaldığım yerden devam ediyorum sonra. Tebrik etmek için arayanlar bebeklerin küvezde olduğunu bilmiyor. Nasıl zor oluyor mu diye soruyorlar.. Bu daha zor kimse anlamıyor.. Koşarak gidiyorum görmeye ama 5 dk duramıyorum içeride.. Bugün kardeşim diyorki neden çıktın hemen. Onun boruyu çekiştirikenki halleri ve mutsuz yüzünü görmeye dayanamıyorum dedim. Her gün her dakika her sanıye hatta her salise Allahım yardım et bana da yavrularımada sabır ve kuvvet ver diyorum.

Bana gelince ağrılar devam, yürümekte zorlanıyorum.. Hiç dinlenemiyorum. 3 saatte bir süt sağdığım için 2 şer saat uyuyabiliyorum geceleri.. Sabahtan da hastaneye koşuyorum gelmem 3 ü buluyor. Hatta dün 5 te girdim eve.

Çiçekçim Allah razı olsun. Şu yaptığın bile bir nebze beni nasıl mutlu etti anlatamam. Kalbinin benimle olduğunu bilmek bile o kadar güzel ki. Tüm topik arkadaşlarım desteğiniz, dualarınız eminim benim ve goks için düşmüyor ağzınızdan.. Hepinizden Allah razı olsun..

Bu arada numaram 05392775520.. Ne olursa olsun arayabilirsiniz.. Hepinize kucak dolusu sevgiler.

Canım benim ya sen yazıyosun ben ağlıyorum inan ablamda bu kadar duygusal değildim efe küvezdeyken Şimdi anne olacağım daha iyi anlıyorum geçicek ama herşey ona inancım tam alıcan kuzularını yanına az kaldı tatlım dualarımızdasın kuzum

vallahi anlattıkların içimi dağlıyo. bu günlerde geride kalacak, bi kaç ay sonra nelerden geçtik dicez... Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah bebeklerinize.... mübarek aylara girdik, Allah'ım bu mübarek günlerde hepimizin dularaını kabul etsin, hastanedeki tüm yavrulara şifa versin, annelerine kavuştursun inşallah...

canim insallah tez zamanda atlatirsiniz sen ve gokce.aklim hep sizde ve dualarimda sizinle allah emanet olun siz ve bebekleriniz ,insallah bir an once sag salim eve gelirsiniz yavrularinizla.

ayy cnmm dualarimiz seninle..ınsallah rabbim kisa zamanda kucagina almani nasip etsin kizlarini..Guzel haberler getireceksin bize..Biz inanaiyoruz oglumla :)

gökçe ve goks bebeklerinize 100 fatiha 100 ihlas okudum şifa allahtan

Bugün saat 3 gibi hastaneye gittik.bu kez içeri girmedik.camdan izledik .hemşire ikisini de sırayla kucağına aldı.büyük kızım makineye bağlıydı makineden kurtulmuş sizlerin dualarıyla tabiki.küçük kızımız iki gündür mama alıyormuş bugün büyük kuzumda mamaya başlamış.biraz anne sütü bıraktık.ama sütüm hala gelmedi.üç günde 100ml anca çıktı.3saattte bir sağdığım halde.bu süt nasıl gelecek bugün 8.gün hala yol.

Canim hastanelerde yuksek vakumlu sagma makineleri var. Onlarda sag kendini. Benim o makinalar sayesinde artis okdu. Uzulme gelecek tas kesecek goguslerin hatta. Bol bol su ic inan en cok sutu su yapiyor. Bir de Hipp marka sut artirici cay aldim e bebektenonunda faydasi var. Sivi tuketmeye ve saglikli beslenmeye calis. Aakin kalki kacmasin sutun. Minicik meleklerin ikerleme kaydetmis cok sevindim. Allahim ikimizinde evlatlarini bagislayacak ben inaniyirum. Benim tek sansim her gun yanlarina girip konusabiliyorum. Sende kinus annesi yaninda olamsanda hissediyor yavrularimiz. Ne desem tesellisi yok bu durumun belirsizlik kotu birsey. Allahim sana da bebklerine de guc veesin. Fualarimiz hem seninke hem benimle

zor günler geçecek inş sende çok yoruluyosun ama hergün gitmen görmen çok güzel büyüyorlarmı hiç dokunabildinmi bebişlerine yarın 1 hafta olucak sanırım maşallah

olsun canım sen sağmaya devam et inş artış olucaktır bak günler geçtikçe onlarda yasama sıkı sıkı tutunuyorlar seninde kucağına alacağın günler gelicektir elbet maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…