teşekkürler
teşekkürler devletin acilinde yapıyolarmı onu merak ettim aslında:26:
yok cnm guzel birsey pimpirik yapma..ablamin bebegi de en baslarda 1-2 hafta onden gidiyordu en son dogum zamani ki 34 haftalik dogdugunda 5 hafta onden gidiyordu ve suyu az bebek iri diye sezeryana karar verildi ama ablamin ameliyat masasinda suyu patladi.Cok sukur kuveze falan gerek kalmadi ..Minigimiz kucagimiza alabildik..Bende korkma.. Buaralar surekli aklimiz miniklerde yaa onun gerginligi var...guzel dusun hersey cok guzel olacakkk :)
Kızlar suana kadar kac kilo aldınız?ben 12 kilo almısımannemler normal diyor ama heryerim catladı patladı.doktorum da tartmıyor bi sikayetin yok bebek iyi sen iyisin kilonda fazla durmuyor verirsin diyor.ama ben takıyorum iste ya veremezsemmm
Kızlar suana kadar kac kilo aldınız?ben 12 kilo almısımannemler normal diyor ama heryerim catladı patladı.doktorum da tartmıyor bi sikayetin yok bebek iyi sen iyisin kilonda fazla durmuyor verirsin diyor.ama ben takıyorum iste ya veremezsemmm
Selam kizlar.. Bugun ogluslarimizk ziyaret gunumuzdu. Hayatimizdaki herseyin akisi degisti. Esim benim ve cocuklar yuzunden ise gidemiyor bir turlu. Hala araba kullanamiyorum. Hadtaneye gidip gelmek kabus gibi. Arba sallandikca iskence okuyor. Ama her gun gidip gelmeden duramiyorum. Gecen haftadan beri o kadar yorgunumki anlatamam. Eve geldihimden beri geceleri uc saatte bir kalkip sut sagiyorum. Uyku muyku yok yani simdiden.
Ardim dusuyor yvas yavas farkindayim. Ogluslarim sokunum cihazindan cikartildi. Kendi kendilerine yetip yetmeyecekleri deneniyor. Kisa sureli fototerapi gorduker sarilik ihtimaline karsilik. 3 cc sutumu aliyorlardi 6 cc ye cikartildi. Bu gelismeleri girmek cok guzel. Ama dayanamsdim bugun yogun bakimdan cikinca aglama krizine girdim. Sllahima sukrddiyorum her gun. İyi haberlerle karsilastiriyor diye. Ama dokunamamak kokusunu icine cekenemek o kadar kotu ki. Neler hissettigimi kelimelerle ifade edemem.
Aras la konusunca gukumsedi gozlerini acmaya calisiuor ama beceremedi bir turlu. Sarp tepkiler veriyir ama uyur uyanik arasiydi. Bir tek midelerine inen hortum kaldi cikmayan. Onjnlada besleniyorlar. Daha emme guduleri yok o yuzden hirtum araciligiyla besleniyorlar. Bundan sonraki asamayi bilmiyorum ama 3 gun goremeyecegim cocuklarimi. Esim sadece sutkeri goturunve gorup bana haber verecek. Beyo yedim yani. Psikolojim bozuldu. Biraz toparlan hafta basina kadar dedi. Direnmeye gucum yok olur dedim. Bizden bu kadar.. Hala dualariniza ihtiyacimiz oldugunu unutmayin
cnm niye saglik ocagina gittin ? Beni tlf. la aradilar bi sıkıntı var mi diye bende yok dedim.okadar :) 35. haftada da yuzyuze grs.lim dediler..o kadar..
Sagolun kızlar insallah daha fazla almadan tamamlarım.
Gokcecim sen sanmamaya devam et :) benim kız kardesimin de once kendi nefes alıyor mu diye denediler.iki gun sonra bebegi taburcu ediyoruz alabilirsiniz dediler :)) eve geldiginde cumbus samata tabi bizde :) gece heyecandan uyunamıstık.aynen yasıcaksın bunları.sen de goks de.burdan bize ikizlerle ugrasmak zor vs diceksiniz..uykularını gazlarını ilk banyolarını anlatıcaksınız biz de gaza gelip catır catır dogurcaz bebisleri :)) gor bak yakın zamanda olcak hepsi Allahın izniyle
Canım benim sende kuzularını gördün 1 hafta 10gün sonra eve gidince kızlar doğurun artık çok güzel bişey dicen bize az kaldı kuzumCanim ne guzel anlatmissin. Allahim duabniyeyine kabul etsin. Tabi sizin gaza gelme kismini etmesede okur. Zamaninda gelsin bebikleriniz. Onlatinkarninda bile ozledim. Oynadigimiz konustugumuz muzik dinledigimiz zamanlari oyle cok ozledimki kiymetini bilin.
Merhaba kizlar
Size bir sorum olacak..
Dun yan komsuya ugramistim, onunda bir arkadasi vardi. Hamile oldugumu ve yuzumdeki lekeleri gorunce dediki, hemen dogum esnasinda hatta dogum yaptiktan sonra, daha terli halinleyken saclarini yuzune sur butun lekeler gidermis.
Siz hic boyle bisey duydunuzmu?
Merhaba kizlar. Ben belimin agrisindan dolayi sabaha kadar 30 40 defa bi sagima bi soluma donen biriyim.. sonrada aklim gidiyor sabahlari acaba bisey olmusmusdur kordun dolanmismidir. Hareket edene kadar binturlu sey geliyor aklima..moralim bozuk uyaniyorum hergun bu sebepten... Siz donuyormusunz benm gibi..