Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ben de çok fenayım , özellikle geceleri. uyku yok,,sağa sola dön dur gece boyu. gögsümün altındaki kemik nasıl batıo bazen.. nefes aldırmıyo . ya bi de kaşıntım oluyo ara ara malum yerde.bi yıkama jeli verdi dktor ama ara sıra yine oluyo..ama buna şükür. yarın 32 olucaz inşallah. Rabbim hepimize sağlıkla 36 ve sonralARını göstersin. yarın okula gidicem , raporum bitiyo, hem de karne günü. imzalamam gereken evraklar varmış. öğrencilerimi de son bi kez göreyim,, goks ve gökçe herşey iiye gidio, sevindim kuzucuklar..
herkesi öpüyorum

Canım benim inşallah galiba dediğin gibi pinpirikli olduk daha şimdiden. Ay karnım çok rahatsız benimde bugün den beri acayip sert bazen geriliyor bazen patlıcak gibi oluyor. İnşallah canım öyle bir durumda biz de ablan gibi oluruz .

8 kilo aldim ben canim..henuz catlagim yok..ama her an olabilir :) gitigide büyüyorlar malum...takma tabi kilolari kafana,doktor dogru söylemis..tamam dikkat edicez biraz ama en önemlisi bebeginin sagligi..önce onlari saglikla kucagimiza alalim..emzirdikce gidiyor onlar zaten merak etme canim..bende artik uyuyamiyorum,agrilarim oluyor..yeri daraldi heralde..sabah uyandigimda agladim..bir an cikacak sandimm :)

irish canim o sipaciklar elimizde olsa da isirsak dimi.

emirhan-seda canim bir kac gunde cikacaklarini sanmiyorum. Ama bir gun cat diye arayip gelin alin taburcusunuz diyecekkeri gunleri dort gozle bekliyorum

Canım gecen bi yazı okuyodum bu zamana kadar 11-12 kilo normal sınırda kabul ediliyor.. yani çok almamışsın.. Ben de 63 ten 66 kilo oldum ilk zaman 4 kiloya yakın vermiştim cünkü.. Sorun yapmana gerek yok 12 cok normal fazla değil yani

Sagolun kızlar insallah daha fazla almadan tamamlarım.

Gokcecim sen sanmamaya devam et :) benim kız kardesimin de once kendi nefes alıyor mu diye denediler.iki gun sonra bebegi taburcu ediyoruz alabilirsiniz dediler :)) eve geldiginde cumbus samata tabi bizde :) gece heyecandan uyunamıstık.aynen yasıcaksın bunları.sen de goks de.burdan bize ikizlerle ugrasmak zor vs diceksiniz..uykularını gazlarını ilk banyolarını anlatıcaksınız biz de gaza gelip catır catır dogurcaz bebisleri :)) gor bak yakın zamanda olcak hepsi Allahın izniyle

Allah'ım Yarabbim inşallah bidaha takmazlar cihazları çok sevindim bıcırıklara :) onlarda sabırsızlıkla senin kucağında senin kokunu almayı bekliyolar. kuzucuklar yaaa... kıyamam onlara... Goks de sende tez zamanda kavuşun inşallah evlatlarınıza.
aslında arada ağlayıp stresinizi atmak iyi gelir ama nolur çok harab etmeyin kendinizi. yazdıklarınızı okurken hep gözlerim doluyor. Allah size güç ve sabır versin, şifa versin....

cnm niye saglik ocagina gittin ? Beni tlf. la aradilar bi sıkıntı var mi diye bende yok dedim.okadar :) 35. haftada da yuzyuze grs.lim dediler..o kadar..

canım bende gidiyorum iyi ilgileniyolar. bu hafta benden kan aldılar kan değerlerime bakıldı, tansiyon, kilo, bebeğin kalp atışları her ay izleniyo. temmuzdada kan tahlili yapacaklar.
bide benim hemen arka sokağımda hareketsizlik falan hissedersem ilk önce orda kalp atışlarını dinleyebilirim hastaneye gidene kadar, boşunada telaşlanmamış olurum. o yüzden iyi bişey.

canım 12 kilonun hepsi senin kendine aldığın kilo değilki. bebeğin ağırlığı, amniyon sıvısı, plesanta ağırlığı, şişen memeler, artan kan hacmı, vücudundaki artan su hacmi vs... doğumdan sonra zaten 5-6 kilo kadar gitmiş olacak merak etme hem çokta almamışsın bende 10 kilo aldım...

Canim ne guzel anlatmissin. Allahim duabniyeyine kabul etsin. Tabi sizin gaza gelme kismini etmesede okur. Zamaninda gelsin bebikleriniz. Onlatinkarninda bile ozledim. Oynadigimiz konustugumuz muzik dinledigimiz zamanlari oyle cok ozledimki kiymetini bilin.

Canım benim sende kuzularını gördün 1 hafta 10gün sonra eve gidince kızlar doğurun artık çok güzel bişey dicen bize az kaldı kuzum

bende 10 kilo aldım çokta takma verirsin kiloları cnm

ben en son geçen hafta sağlık ocağında tartıldım canım 42 ile hamile kalmıştım.. 58 çıktı. rekor benim sanırım

canım benim yüzümde çok minik ben vardı zaten şimdi dün aynaya bakarken farkettim 3-4 tane yenileri eklenmiş. kaynanam dediki doğum sonrası terleyince o terle yüzünü siliyormuşsun o geçiriyormuş.. deniycem sezeryanla da naıl olcak bilmiyorum ama deniycem terlersem..

bende hiç yatamıyorum çünkü sağa vursam vuruyor sola vursam vuruyor düz yatınca korkuyorum yatamıyorum ama uyuduğum zamanda bilinçsiz olarak üstüne yattımmı yok nefes alamadıysa boğulduysa vs. ilk tepik gelene kadar çok korkuyorum aynen bende..

Kizlar gunaydin dun bizde dokt.gittik hersey normal çok şükür kilomuz 2ye ulaşmiş artik 15 günde bir geliceksiniz dedi her geldiğinde nts ye girersin dedi dünde girdim bişey yok şükür ama kizim hiç rahat durmadi :)

Benim doktorum yatıs konusunda bisi demedi.sen nasıl yatarsan yat bebek rahatsız olursa seni tekmeler yatırmaz zaten dedi.o yuzden genelde sola yatıyorum ama arada azıcık sırt ustu yada saga yattıgım da oluyor.ama kan akısı yavaslamasın diye saga pek yatmamaya calısıyorum.kordon dolanmasından basta bende cok korkuyordum doktoruma soyledim hatta.dedi ki o bebek dogana kadar gunde kac kez kordonu basına koluna doluyor biliyor musun deei..Allahın izniyle oynarker takıyor yine oynarken cıkarıyor.bu ne senin elinde ne de bizim elimizde dedi.Allah a emanet dedim ben de aetık .Allah korusun takılı kalsa kordon rahatsız edecek kadar bebek hareketleriyle belli eder.hastaneye kosarız.

Gunaydınn masallah canımm cok guzel buyumus bebis :) benim sıpam da iki kilo olmusmudur ki iki hafta once 1680 gr dı.onumuzdeki hafta gidicem bende.ay artık 2 haftada bir gidince de insan ciddi ciddi dogumun yaklastıgını hissediyordur dimi :) ben yeni hamileyken nst ye giren koca gobekli hamislere oyle ozenirdim ki :) simdi biz de oyle olucaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…