Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

cnm niye saglik ocagina gittin ? Beni tlf. la aradilar bi sıkıntı var mi diye bende yok dedim.okadar :) 35. haftada da yuzyuze grs.lim dediler..o kadar..

canım beni her ay arıyorlar gel konrole diye gidiyorum tıpış tıpış kilo tansiyon kalp atışı dinleniyo temmuzda yine geleceksin dedi :) olsun ya miniğimin kalp atışını duyuyorum ara sıra iyi oluyor

canım bende 8 kilo aldım iyi gidiyorum şimdilik hamile kalmadan önce çok korkardım kocaman birşey olacağım ben diye ama ilginç çok almadım yani

bugün bana yani yavrularıma bol bol dua edin.çekebilen ya şafi ya Allah çeksin teşbihle gökçe vebana.
3. gün bugün görcem kuzularımı.inşallah olumlu gelişmeler vardır.ben de sizlerle paylaşırım.

sirt üstü yatmamiz tehlikeli mi?? anlamadim ben

dualarimiz hep sizinle canim..bizde gelismeleri sizin gibi merakla takip ediyoruz..bak gökceninkiler kurtulmus hortumlardan cok sükür..seninkilerde bugun gittiginde kipir kipir olurlar bence :) güzel seyler anlatacagina eminim..sag salim gör de gel insallah...hemende bizimle paylas..biz de sevinelim..bizde öperiz güzel kizlarini :)

canim insallah tez zamanda atlatirsiniz sen ve gokce.aklim hep sizde ve dualarimda sizinle allah emanet olun siz ve bebekleriniz ,insallah bir an once sag salim eve gelirsiniz yavrularinizla.

Tünaydın kızlar bugün hava yağmurlu bu havalarda bende parcalı bulutlu oluyorum nedense..
Daha önce bahsetmiştim hipotroidi hastasıyım yani troidlerim yok ilac kullanıyordum ve 4.ayda farkettiğimiz 30larda olan degeri düşürme cabalarına girmiştik ve düşmüştü. bi kaç gün önce yine tahlil yapıldı ve yine degerim yüksek çıktı .. bu sefer kendim dozunu ayarlayıp icmeye başladım doktorda onay verdi ama bu seferde fazlamı alıyorum bilemiyorum dengem altüst oldu .. Adam muayene aralarını uzun tutuyo kısa süreli tahlil isteseydi bu kadar yükselmesine izin vermezdik belkide.. hala 1 ay sonrasına gün verio bende karar aldım kendim 2 haftada 1 ölctürcem.. İnsan kendi kendinin doktoru olmalı buna inanıyorum artık.. Umarım sağlıklı bi doğum gecirip bebeğimizi sağlıklı kucağımıza alırız..

cnm bende hipo var haşimatoluyum kaç içiyorsun ilaç bende her ay gidiyorum ilk aylar kendim acile özele gidip 2 haftada bir yaptırdım hep tahlil zaten bildiğim 5. ayda bebek kendi tiroidini kendisi üretiyor.. 100 mg dı hapım fazla geldi banada 0,75 düşürdük şuan 1 lerde tsh ım çok zor gerçekten bide bunu düşünüyoruz

Kızlar arkadaşımın düğünü var güzel bi mekanda şık bi kıyafet arıyorum çokta para vermek istemiyorum yeterince verdim çünkü hamile kıyafetlerine kışlık yazlık bi sürü oldu istanbul da nerde bulabilirim gebe ve ebru ya baktım içime sinmedi bildiğiniz yerler varmı

bizimde akşam nişan var oraya gideceğiz siyah pantolon üzerine şık bir bluzum vardı biraz bol almıştım geçen kurbanda onu giyeceğim canım şimdi dar geliyor tabi:) bak bu

bizimde akşam nişan var oraya gideceğiz siyah pantolon üzerine şık bir bluzum vardı biraz bol almıştım geçen kurbanda onu giyeceğim canım şimdi dar geliyor tabi:)Eki Görüntüle 735110 bak bu
Çok güzelmiş tatlım eski kıyafetlerin olması çok güzel bana bişey olmuyo artık bende aldıkça aldım hamile kıyafeti
şimdide abiye çıktı 3 tane elbise aldım ama onlar günlük düşünüyorum nereden alıcam diye
bu arada çok fit duruyosun çok yakışmış hamilelik

Cnm masallah sana en falza 4 kilo daha alirsin ki sanmiyorum..Bazi gebelerde son aylarda kilo veriyormus..Ben duzenli olarak aliyorum benimhalim ne olacak bilmiyorumm

Güzel anneler merhaba ...Gökçecim paşaların hortumları çıkmış çok sevindim..göks inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz...dualarımız hep sizinle...
Bugün dr kontrolümüz vardı artık 2 haftada bir gidiyoruz kızımı daha sık görebildiğim için çok mutluyum ..gecen ay 3 kilo aldığım için bu son 2 hafta dikkat edip yürüyüş yaptım dengeli beslendim karbonhidrat ve tatlıyı kestim kızlar sonuç çok ilginç ...gerçekten çok şaşırdım dr hep derdi k.hidratın bebişe faydası yok diye bu 2 hafta bunu kanıtlamış oldu...bol sebze meyve yoğurt süt ve protein aldım...sadece kahfaltıda 2 dilim kepekli yedim...karpuz kalorili bir meyve ama ben vazgeçemedim bol karpuz yedim...sonuç ben 1 kilo vermişim kızım 550 gr almış 2017 gr olmuş 10 gün ilerde gelişimi boyu 44 cm...bebiş kilo alırken ben veriyorum süper dedi drum ..kızlar sizede öneririm kaliteli besin tüketin kızım tüm teyzelerini ve kardeşlerini öpüyor

Insallah cnm gor bak Allah in izniyle hic birsey olmadan alacagiz yavrularimizi kucagimzia..

Gokce ve GOKS de insallah en kisa zamand alacaklar yavrularini ..Bu seferde aman uyumadi aman agladi aman birsey mi var bir yeri mi agriyo diye daha buyuk dertlerimiz olacak ..

Ay cnmm aglama ama ..minigin uzulur sonra... İnsallah vaktinde ve saglikli geleceklerr...

irish canim o sipaciklar elimizde olsa da isirsak dimi.

emirhan-seda canim bir kac gunde cikacaklarini sanmiyorum. Ama bir gun cat diye arayip gelin alin taburcusunuz diyecekkeri gunleri dort gozle bekliyorum

cnm belli olmaz..Onlar okadar gucluler ki .. bir anda taburcu olacaklar insallah :) aynen dedigin gibi olacak insallah :)

Ne guzel cnm yaa bizimkiler ilgilenmiyo benle Yakin olmasida guzel..

ben en son geçen hafta sağlık ocağında tartıldım canım 42 ile hamile kalmıştım.. 58 çıktı. rekor benim sanırım

Cnm sende 42 kiloymussun ve en son resmini paylastiginda 56 kiloydun 14 kilo nerende diye ben cok dusunmustum :) Be bence sana cok yakismis :) masallahhh sana ve kuzunaa..

ayy cnmm dualarimiz seninle..ınsallah rabbim kisa zamanda kucagina almani nasip etsin kizlarini..Guzel haberler getireceksin bize..Biz inanaiyoruz oglumla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…