- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
cnm niye saglik ocagina gittin ? Beni tlf. la aradilar bi sıkıntı var mi diye bende yok dedim.okadar :) 35. haftada da yuzyuze grs.lim dediler..o kadar..
Kızlar suana kadar kac kilo aldınız?ben 12 kilo almısımannemler normal diyor ama heryerim catladı patladı.doktorum da tartmıyor bi sikayetin yok bebek iyi sen iyisin kilonda fazla durmuyor verirsin diyor.ama ben takıyorum iste ya veremezsemmm
bende hiç yatamıyorum çünkü sağa vursam vuruyor sola vursam vuruyor düz yatınca korkuyorum yatamıyorum ama uyuduğum zamanda bilinçsiz olarak üstüne yattımmı yok nefes alamadıysa boğulduysa vs. ilk tepik gelene kadar çok korkuyorum aynen bende..
bugün bana yani yavrularıma bol bol dua edin.çekebilen ya şafi ya Allah çeksin teşbihle gökçe vebana.
3. gün bugün görcem kuzularımı.inşallah olumlu gelişmeler vardır.ben de sizlerle paylaşırım.
bugün bana yani yavrularıma bol bol dua edin.çekebilen ya şafi ya Allah çeksin teşbihle gökçe vebana.
3. gün bugün görcem kuzularımı.inşallah olumlu gelişmeler vardır.ben de sizlerle paylaşırım.
canm ben 15kilo aldm ve 72 ile basladim. Birde beni dusun. :)
Tünaydın kızlar bugün hava yağmurlu bu havalarda bende parcalı bulutlu oluyorum nedense..
Daha önce bahsetmiştim hipotroidi hastasıyım yani troidlerim yok ilac kullanıyordum ve 4.ayda farkettiğimiz 30larda olan degeri düşürme cabalarına girmiştik ve düşmüştü. bi kaç gün önce yine tahlil yapıldı ve yine degerim yüksek çıktı.. bu sefer kendim dozunu ayarlayıp icmeye başladım doktorda onay verdi ama bu seferde fazlamı alıyorum bilemiyorum dengem altüst oldu .. Adam muayene aralarını uzun tutuyo kısa süreli tahlil isteseydi bu kadar yükselmesine izin vermezdik belkide.. hala 1 ay sonrasına gün verio bende karar aldım kendim 2 haftada 1 ölctürcem.. İnsan kendi kendinin doktoru olmalı buna inanıyorum artık.. Umarım sağlıklı bi doğum gecirip bebeğimizi sağlıklı kucağımıza alırız..
Çok güzelmiş tatlım eski kıyafetlerin olması çok güzel bana bişey olmuyo artık bende aldıkça aldım hamile kıyafetibizimde akşam nişan var oraya gideceğiz siyah pantolon üzerine şık bir bluzum vardı biraz bol almıştım geçen kurbanda onu giyeceğim canım şimdi dar geliyor tabi:)Eki Görüntüle 735110 bak bu
Kızlar suana kadar kac kilo aldınız?ben 12 kilo almısımannemler normal diyor ama heryerim catladı patladı.doktorum da tartmıyor bi sikayetin yok bebek iyi sen iyisin kilonda fazla durmuyor verirsin diyor.ama ben takıyorum iste ya veremezsemmm
Canım benim inşallah galiba dediğin gibi pinpirikli olduk daha şimdiden. Ay karnım çok rahatsız benimde bugün den beri acayip sert bazen geriliyor bazen patlıcak gibi oluyor. İnşallah canım öyle bir durumda biz de ablan gibi oluruz .
8 kilo aldim ben canim..henuz catlagim yok..ama her an olabilir :) gitigide büyüyorlar malum...takma tabi kilolari kafana,doktor dogru söylemis..tamam dikkat edicez biraz ama en önemlisi bebeginin sagligi..önce onlari saglikla kucagimiza alalim..emzirdikce gidiyor onlar zaten merak etme canim..bende artik uyuyamiyorum,agrilarim oluyor..yeri daraldi heralde..sabah uyandigimda agladim..bir an cikacak sandimm :)
irish canim o sipaciklar elimizde olsa da isirsak dimi.
emirhan-seda canim bir kac gunde cikacaklarini sanmiyorum. Ama bir gun cat diye arayip gelin alin taburcusunuz diyecekkeri gunleri dort gozle bekliyorum
canım bende gidiyorum iyi ilgileniyolar. bu hafta benden kan aldılar kan değerlerime bakıldı, tansiyon, kilo, bebeğin kalp atışları her ay izleniyo. temmuzdada kan tahlili yapacaklar.
bide benim hemen arka sokağımda hareketsizlik falan hissedersem ilk önce orda kalp atışlarını dinleyebilirim hastaneye gidene kadar, boşunada telaşlanmamış olurum. o yüzden iyi bişey.
ben en son geçen hafta sağlık ocağında tartıldım canım 42 ile hamile kalmıştım.. 58 çıktı. rekor benim sanırım