Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

canım benimde akşamları taş gibi oluyo karnım özellikle karpuz yeyince oluyo ama belde ağrı ter boşanması eşlik ediyosa yalancı sancı olabilir bence. bende diğerleri olmuyo şimdilik...
Canım inşallah olmaz eldede yalnızdım korktum çok kötü bişey sanki bebişime kasıldı zaman geçtikçe sıkıntılarda mı büyüyo ne anlamadım

Canım çok teşekkür ederim.. Dualarınız esirgemeyin yeter..

Süt yapması için e bebekten HİPP marka çay aldım.. Tadı gayet güzel. Hoşumada gitti. Zamanla etki edecek inanıyorum.

Gökçecim,kayısı hoşafı-kompostosu ve özellikle de dereotu sütü çok arttırıyor canım.Bilgin olsun.Bol bol da su tabii..

Bak şunu paylaşmıştım senin için ama görmemişsindir telaşenden..çok değil,en fazLa 1 ay sonra senin zıpırların Hali :KK66: $image.jpg

:nazar:şimdi doktordan geldim nst ye soktu beni sancı cıkmadı hamsilerim kilo aralarını kapatmış biri 1504 digeri1668 olmuş boy40cm olmuşlar ayaklar aşagıda ikisininde cok tepikleyip suyunu patlata bilirler dedi suyun patlar sancın kanaman olur hemen gel yalnız kalma dedi ultrasyonda bakarken doktor benim tansiyon düştü kendimden gectimm göremedim ogluşlarımı hic bişey anlamadım :KK19:

oyy masallah annesi..Ne guzel bakmissin sen onlara :) aman bol bol konus soznu dinlesin seninkiler..Erken gelmeye kalkmasinlar aman..

Slm annecikler. Bütün dualarımız Gökçe Göks ün bebişleri ve hepimiz için olsun.
Benimde karnım dün akşamdan beri taş gibi bebişlerin hareketlerini de hissediyorum şükür ama nerdeyse patlıcam benim gibi olan varmı ? Bide benim bebişler 10 gün kadr önde gidiyorlar doktorum şeker tahlili yaptırdı tekrar bana sonuçları da iyi çıktı. Ve kötü birşey olmadığını söyledi ama ben yine biraz pinpşrikliyim bu iyi bişey mi anlamadım. bide üstüm de saçma bir gerginlik var sanki baskı gibi sonlara yaklaştığımız için mi bilemedim?

Rabb'im bu sonlarımızı da bir avazda geçirsin inşallah..

yok cnm guzel birsey pimpirik yapma..ablamin bebegi de en baslarda 1-2 hafta onden gidiyordu en son dogum zamani ki 34 haftalik dogdugunda 5 hafta onden gidiyordu ve suyu az bebek iri diye sezeryana karar verildi ama ablamin ameliyat masasinda suyu patladi.Cok sukur kuveze falan gerek kalmadi ..Minigimiz kucagimiza alabildik..Bende korkma.. Buaralar surekli aklimiz miniklerde yaa onun gerginligi var...guzel dusun hersey cok guzel olacakkk :)

Merhaba kizlar. Ben belimin agrisindan dolayi sabaha kadar 30 40 defa bi sagima bi soluma donen biriyim.. sonrada aklim gidiyor sabahlari acaba bisey olmusmusdur kordun dolanmismidir. Hareket edene kadar binturlu sey geliyor aklima.. :KK43: moralim bozuk uyaniyorum hergun bu sebepten... Siz donuyormusunz benm gibi..

ay cnm benm yaa senin donmelerine onun kordonu dolanmaz ki ? Onemli olan miniginin sert donusleri ki , benim dr.um dedi ki , doguma kadar kac kere kordona dolaniyorlar dedi..Hatta benbir kere kontrole gittigimde kordonu dolanmisti.Merak etme bunlar onemli degil kac kere dolaniyo kac kere cozulyo demisti bana..Bu aralar onemli olan hareketleri ve kanli sivi ..Bunlari gormedigin surece sıkıntı olmaz insallahh ..Sen rahatla biraz ,=) oksa sev minigini herseyi unutursunn.. :)

Pinks canm benmde gecen haftalada gogus kafesimi hafif elledgmde bile agriyordu.. aciliyor sanirim. Ben artik kirildi bu boyle aciyacak diye dusunuyordum suan gecmis durumda... Hamile kaldgmdan beri felaket bel agrisi cektm. Simdi yine iyi zamanlarim. Is yapmazsam agrimiyor cok.. eskiden daha beterdim.. yani buna sukrediyorum... Ultrasouna girdgmde sirtustu uzanmamam gerekiyor sonrasinda kalkmak tam bir iskence kemiklerim kiriliyor . Illa esim yanimda olacak yavas donucem oyle kalkiyorum... Nasil dogum masasina yaticam onu dusunuyorum.... Normal dogum bu bel agrim yuzunden zor gibi... Karakara sezeryanda nasil okadar uzancam diyorum ama epidural verecekleri icin hissetmem sanirim..

ayy cnm rabbim verir sifasini..Belli olmaz ki , dogum esnasinda belkide yatmayacaksin o catala :) ayakta dogurusun belki :KK66: Zaman ne gosterecek bakalim..bugunlerimize sukur..Insallah gonlunden gecen gibi olur hersey..

cicek canm iste ben ayaktada duramiyorum cok fazla oturamiyorumda ayakta dursam belim agriyor otursam sutyen bolgem sirtim agriyor. Mecburen cikariyorum sutyeni surekli rahat bez sutyenler olmasina ragmen agriyor.. sutyen takmadgmdada moralim bozuluyor cunku benm gogusler cok buyudu hamileligimden bu yana . Sarkacak diye moralim bozuluyor. Ama bicak saplanir gibi agri oluyor mecbur cikariyorum... Anlayacgn isim yoksa surekli yatar pozisyondayim. Yatmaktan uzanmaktan yoruldum artik . Ama buna vucudumun alismasindan korkuyorum .bebek dogdunda canli kanli olmam lazim..

bebek dogdugunda tum ezberimiz degisecek zaten cnm hic onu dusunme :KK66:

cicek canm iste ben ayaktada duramiyorum cok fazla oturamiyorumda ayakta dursam belim agriyor otursam sutyen bolgem sirtim agriyor. Mecburen cikariyorum sutyeni surekli rahat bez sutyenler olmasina ragmen agriyor.. sutyen takmadgmdada moralim bozuluyor cunku benm gogusler cok buyudu hamileligimden bu yana . Sarkacak diye moralim bozuluyor. Ama bicak saplanir gibi agri oluyor mecbur cikariyorum... Anlayacgn isim yoksa surekli yatar pozisyondayim. Yatmaktan uzanmaktan yoruldum artik . Ama buna vucudumun alismasindan korkuyorum .bebek dogdunda canli kanli olmam lazim..

canım aynen iki ozisyonda rahatsız ediyor beni

bu arada bugün sağlık ocağına gittim kızlar tansiyon 14/6 yine offf kilomuz gayet iyiydi 1 kilo almışım 1 ayda çok iyisin devam et böyle dedi kalp atışlarımızı dinledik kuzucuğumun yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuu:KK16:

Selam kizlar.. Bugun ogluslarimizk ziyaret gunumuzdu. Hayatimizdaki herseyin akisi degisti. Esim benim ve cocuklar yuzunden ise gidemiyor bir turlu. Hala araba kullanamiyorum. Hadtaneye gidip gelmek kabus gibi. Arba sallandikca iskence okuyor. Ama her gun gidip gelmeden duramiyorum. Gecen haftadan beri o kadar yorgunumki anlatamam. Eve geldihimden beri geceleri uc saatte bir kalkip sut sagiyorum. Uyku muyku yok yani simdiden.

Ardim dusuyor yvas yavas farkindayim. Ogluslarim sokunum cihazindan cikartildi. Kendi kendilerine yetip yetmeyecekleri deneniyor. Kisa sureli fototerapi gorduker sarilik ihtimaline karsilik. 3 cc sutumu aliyorlardi 6 cc ye cikartildi. Bu gelismeleri girmek cok guzel. Ama dayanamsdim bugun yogun bakimdan cikinca aglama krizine girdim. Sllahima sukrddiyorum her gun. İyi haberlerle karsilastiriyor diye. Ama dokunamamak kokusunu icine cekenemek o kadar kotu ki. Neler hissettigimi kelimelerle ifade edemem.

Aras la konusunca gukumsedi gozlerini acmaya calisiuor ama beceremedi bir turlu. Sarp tepkiler veriyir ama uyur uyanik arasiydi. Bir tek midelerine inen hortum kaldi cikmayan. Onjnlada besleniyorlar. Daha emme guduleri yok o yuzden hirtum araciligiyla besleniyorlar. Bundan sonraki asamayi bilmiyorum ama 3 gun goremeyecegim cocuklarimi. Esim sadece sutkeri goturunve gorup bana haber verecek. Beyo yedim yani. Psikolojim bozuldu. Biraz toparlan hafta basina kadar dedi. Direnmeye gucum yok olur dedim. Bizden bu kadar.. Hala dualariniza ihtiyacimiz oldugunu unutmayin

Selam kizlar.. Bugun ogluslarimizk ziyaret gunumuzdu. Hayatimizdaki herseyin akisi degisti. Esim benim ve cocuklar yuzunden ise gidemiyor bir turlu. Hala araba kullanamiyorum. Hadtaneye gidip gelmek kabus gibi. Arba sallandikca iskence okuyor. Ama her gun gidip gelmeden duramiyorum. Gecen haftadan beri o kadar yorgunumki anlatamam. Eve geldihimden beri geceleri uc saatte bir kalkip sut sagiyorum. Uyku muyku yok yani simdiden.

Ardim dusuyor yvas yavas farkindayim. Ogluslarim sokunum cihazindan cikartildi. Kendi kendilerine yetip yetmeyecekleri deneniyor. Kisa sureli fototerapi gorduker sarilik ihtimaline karsilik. 3 cc sutumu aliyorlardi 6 cc ye cikartildi. Bu gelismeleri girmek cok guzel. Ama dayanamsdim bugun yogun bakimdan cikinca aglama krizine girdim. Sllahima sukrddiyorum her gun. İyi haberlerle karsilastiriyor diye. Ama dokunamamak kokusunu icine cekenemek o kadar kotu ki. Neler hissettigimi kelimelerle ifade edemem.

Aras la konusunca gukumsedi gozlerini acmaya calisiuor ama beceremedi bir turlu. Sarp tepkiler veriyir ama uyur uyanik arasiydi. Bir tek midelerine inen hortum kaldi cikmayan. Onjnlada besleniyorlar. Daha emme guduleri yok o yuzden hirtum araciligiyla besleniyorlar. Bundan sonraki asamayi bilmiyorum ama 3 gun goremeyecegim cocuklarimi. Esim sadece sutkeri goturunve gorup bana haber verecek. Beyo yedim yani. Psikolojim bozuldu. Biraz toparlan hafta basina kadar dedi. Direnmeye gucum yok olur dedim. Bizden bu kadar.. Hala dualariniza ihtiyacimiz oldugunu unutmayin

herşey çok güzel olacak eminim canım benim her sıkıntının sonunda bir ferahlık vardır unutma çok çok çok dua ediyoruz sizlere rabbim tez zamanda kucağına versin onları sayılı günün var sonuçta az daha sabret be güzelim :KK43:

slm hamilelik için kan tahlilinizi nerde yaptırdınız acaba, yani doktordan randevu mu almak gerekiyo yoksa acillerde de yapılabiliyomu cevaplarsanız sevinirim

Son düzenleme:
canım aynen iki ozisyonda rahatsız ediyor beni

bu arada bugün sağlık ocağına gittim kızlar tansiyon 14/6 yine offf kilomuz gayet iyiydi 1 kilo almışım 1 ayda çok iyisin devam et böyle dedi kalp atışlarımızı dinledik kuzucuğumun yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuu:KK16:

cnm niye saglik ocagina gittin ? Beni tlf. la aradilar bi sıkıntı var mi diye bende yok dedim.okadar :) 35. haftada da yuzyuze grs.lim dediler..o kadar..

cnmm ne kadar guzel bi haber buuu ..ayy cok sevindim..:)) nasil mutlu oldum anlatamammmm :) ayy senin yavrucuklar simdiden durmuyolar bak annesi..3 cc bile onlari nasil yaramaz yapmiss :) ayy emzirmeyede gececerler insallah en kisa zamanda gor bakk..ayy cok gzuel yaa valla gunun enn guzel haberi bu oldu :)

Masallah masallahhh masallah SARP Ve ARAS a :)

Sen artik sevincten agla aglayacaksan :) Bak tepki veriyorlar cok sukru nefes aliyorlar..Artik son bir kac ayri gununn insallahh :)

Kızlar suana kadar kac kilo aldınız?ben 12 kilo almısım :KK43: annemler normal diyor ama heryerim catladı patladı.doktorum da tartmıyor bi sikayetin yok bebek iyi sen iyisin kilonda fazla durmuyor verirsin diyor.ama ben takıyorum iste ya veremezsemmm

X