Göks canım sende doğurdun demek bi şok bi heyecan daha yaşıyorum Rabbim korusun meleklerini hiç korkma tatlım büyümüş kuzuların yine diyprum gökçeyede yazdım defalarca ben 900 gr doğmuş bi bebeğin teyzesiyim şimdi 11 yaşında hiç bişey olmayacak tatlım Allah'ın izniyle dualarımızdasın tatlım habersiz bırakma bizi olur mu
Kavuşursun tatlım sakın stres yapma evet gerçekten çok bazen umutlarımızın tükendiği olmuştu ama efe çok küçüktü canım 930 gr doğdu sonra 830 grama düştü 26 haftalıktı 33 gün kuvezde kaldı eve geldiğinde 1300 grdı tabi tatlım makinalara bağlıydı ablam hergün süt sağıp hastaneye götürdü çok şükür şimdi hiç bi sorun yok kocaman olduİnşallah cnm ben de ablan gibi kavuşurum yavrularıma.ama inanınki başa gelmeden bilinmiyormuş.ne zorumu,ne kötüymüş öyle eli kolu bağlı olmak.benim iki gün karnım ağrımıştı sancıymış meğer.hiç aklıma gelmedi.üçüncü gün sabah leke görünce gittim doktora.bu haftalarda en ufak şeye şüpheyle yaklaşın hemen doktora gidin.benim hamilelik çok rahat gittiği için ve ptesi doktora gittiğim için cumaya doğum yapabileceğîm hiç aklıma gelmedi.hakkımızda hayırlısı.moon senin ablam kaç haftalıkken doğum yapmıştı?ve makineye bağlamışlarmıydı yeğenini?ve cnm kaç hafta küvezde kalmıştı yeğenin?başka bu şekilde deneyimi olanlar varsa paylaşın.rahatlamaya teselli olmaya umuda o kadar çok ihtiyacım varki,Allah kimseye yaşatmasın.çok zormuş kızlar çok.inşallah zamanında ve sağlıkla kucaklarınıza alırsınız evlatlarınızı
sabah aç karnına hiç birşey yeyip içmeden tartılıyorsun dimi? ben kalktığım andan kahvaltıyı hazırlayana kadar bile 4-5 bardak su içiyorum buda 1 lt demek. bide akşam falan tartılırsam 2-3 kilo farkediyo. gerçek kilonu öğrenmek için yataktan kalkar alkmaz tartıl. bende haftalardır aynı kilodayım
İnşallah cnm ben de ablan gibi kavuşurum yavrularıma.ama inanınki başa gelmeden bilinmiyormuş.ne zorumu,ne kötüymüş öyle eli kolu bağlı olmak.benim iki gün karnım ağrımıştı sancıymış meğer.hiç aklıma gelmedi.üçüncü gün sabah leke görünce gittim doktora.bu haftalarda en ufak şeye şüpheyle yaklaşın hemen doktora gidin.benim hamilelik çok rahat gittiği için ve ptesi doktora gittiğim için cumaya doğum yapabileceğîm hiç aklıma gelmedi.hakkımızda hayırlısı.moon senin ablam kaç haftalıkken doğum yapmıştı?ve makineye bağlamışlarmıydı yeğenini?ve cnm kaç hafta küvezde kalmıştı yeğenin?başka bu şekilde deneyimi olanlar varsa paylaşın.rahatlamaya teselli olmaya umuda o kadar çok ihtiyacım varki,Allah kimseye yaşatmasın.çok zormuş kızlar çok.inşallah zamanında ve sağlıkla kucaklarınıza alırsınız evlatlarınızı
ya kızlar bende 3 haftada 1200 almışım çok az değil mi bebek kilo almadı mı acaba diyorum ama bu aralar tekmelerde bayağı kuvvetli 2 3 hafta öncesine göre yememde gayet iyi ama bende anlamış değilim yani
ya kızlar bende 3 haftada 1200 almışım çok az değil mi bebek kilo almadı mı acaba diyorum ama bu aralar tekmelerde bayağı kuvvetli 2 3 hafta öncesine göre yememde gayet iyi ama bende anlamış değilim yani
goks canım ikinci şoku yaşattın bana inanamıyorum bir yandan dua ediyorum bir yandan da panik oldum sıradaki kim diye:) çiçekdemeti buarada canım bende her ay 4 kilo alıyordum:S bu ay 3 almışım.. genital bölgemdeki sivilcelerde azaldı korkmuştum enfeksiyonmuki diye meğerse jilettenmiş iyiim çok şükür eskisi gibi oldum:) ayaklarımda fena şişlik var ama, ki tuzu çok çok çok az kullanıyorum..
Canım sana da önce gözünaydın sonra geçmişler olsun.İkinci şoku da sen yaşattın bana ve sanırım herkese :)
Allah sabırlar versin,prenseslerine sağlıkla büyümeyi nasip etsin .Tez zamanda kavuşup kucağına Alman,doya doya koklaman dileğiyle.
Pek aceleci çıktı biZm Topicin bızdıkları :)
ay canım bebişler iyi beslensin de biz çok alsak ne olur az alsak ne olur yeterki onlar iyi olsun bu arada hala gidemedim ben koşuşturmaktan gerçi kuaförümde henüz gelmedi oda bakıp duruyoruz kaç gündür kızlar doğurunca aldı bizide bir telaş daha badanam var yapılacak temizliğim var odamızı almadık işim çok panik oldum bendeeee
Selam çiçek
Valla olanı biteni görünce beni de aldı bir telaş sorma gitsin.Geçen hafta boya işini hallettik çok şükür,başka da bir numara yok bizde.Bugün doğursam yavrumu yatıracak yerim de yok,giydirecek temiz kıyafet de.Hastane çantam bile hazır değil daha eksiklerim var,ağrılar,kasılmalar oldu bu ara çıkamadım AVM'lere.
Haftasonu büyük kızımın odası gelince onun odasını bebek odasına taşıyacağız,ondan sonra Allah'ın izniyle hızlanır hazırlıklar diye düşünüyorum.Şu anda yıkama ütüleme yapsam koyacak yerim yok.Mecbur bekliyorum.Zaman artık aleyhimizde işliyor ama.
Zamanında ve hayırlısıyla gelsin hepimizin minikleri inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar benimde psikolojim bozuldu stres yapıyorum ya erken gelirse kuzum diye 2 gündür kafamda sadece o var