Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Goks tebrik ederim canım Allahım tez zamanda kuvezden saglıkla cıkmalarını nasip etsin.ikiz gebeliklerde genelde erken dogum oluyormus zaten.cok sukur ki iyiler.Masallah kiloları da cok iyiymls cabuk toparlar annesi sen merak etme.dua edelim cabucak cıksınlar.

Ya artık icimlzden biri bir gun gelmese dogurdu mu diye dusunucem.Allahım zamanımız gelio demek ki :) dun aksam az kalsın bende doguruyordum.yarım saat aralıklarla duzenli sancılarım kasılmalarım oldu.gece saat 1 e dogru dedim ki esime yeter artık bir kasılma daha yasarsam 6. Olucak.eger yine sancı girerse hemen doktora gidiyoruz dedim.o arada bebekler konusuyoruz falan oglum dur yapma etme gozunu seveyim bir ay daha dur en azından diye..neyse ki o siddette sabit aralıklı bi sancım daha olmadı.gece 4 e kadar ufak tefek degisken aralıklarla oldu ama bel agrım olmadı cok sukur.o yuzden gitmedik doktora.korktum cunku derse alttan muayene etcez yok nst falan ben dogurmayacak olsam bile o an strese girip dogururum.simdi geceden beri bisi yok cok sukur.yatıyorum dinleniyorum.demin ufak bi kasılma oldu ama insallah artmaz.biraz siddetlenlrse yada bir iki kasılma daha yasarsam gidicem doktora.olmazsa hersey yolunda giderse haftaya randevumuz var zaten.Kızlar aman tetikte olun hepiniz.hazırlıkları tamamlayın ama kendinizi yormadan.birilerinden yardım alarak yapın.

Ayy canim benim goks de dogurmus... Saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah canm. Ferah tut icini. Dualarimiz seninle ve bebislerinle..

hazırlıkları bitirmek gerek bende çanta neyim hiç hazırlamadım böyle duydukça hazırlama aşkım alevleniyor

Goks geçmiş olsun canım. Allah ikisine de sağ salim eve götürmeni nasip edecektir canım. Kızlarına da gönülden duallar edicem inş. Moralini bozma. Maşallah kiloları ikizlere göre normal.
Bizim ikizler böyle süpriz yapacaklar demekki. Bende kendi kendime yakında benim bebeler de gelir diyorum sizi gördükçe. Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın. Gönlüne ferahlık versin.

ay allahım 2ç şoku yaşıyoruz canım korkma hiçbirşey olmayacak bebeklere dualarımız seninle kendinize iyi bakın demek ikizlerimiz durmuyorlar maşallah kiloları gayet iyi çok kalmazlar inşallah

benim biraz tamam ama geneli bende de eksik.. Bebek bakim cantama karar veripte alamadim bi turlu ..Kraft falan 169 tl , nike falan aliim diyorum onalrda ya kucuk ya buyuk .. ? aldiklarimi yikama utuleme faslida var daha ..

Bide buaralar ben cok cabuk kilo aliyorum yaa..H.sonu 2 gunde 800 gr. arrti Ne olacam boyle giderse ? Dogum zor olursa ? amann cok gerildim yaaa

Canım benim ya.İnan burda herkes şok içinde.Önce gökçe şimdi sen.Allah yardımcınız olsun.Ne mutlu size.Sağ sağlim kavuştunuz evletlarınıza.Umarım tez zamanda kavuşursun minik meleklerine.

çok geçmiş olsun canım.. inşallah gökçenin bebişleri de seninkiler oh oh maaşallah tosun gibi olacaklar..
dualarımız sizinle..

Kızlar malum topimizde arka arkaya doğumlar başladı.Benim geçen hafta kontrolüm vardı.Cİğer geliştirici sordum.O iğneyi erken doğum ihtimali olanlara veriyoruz dedi benim doktor.
Bakın şimdi ne olacağı belli değil.Goks ne yazmış:KEŞKE VURDUYSAYDIM O İĞNEYİ DİYE...
İnanın artık ben bu tedirginlikle topiğin sıradaki annesi olurum :) Her tuvalete gittiğimde korkudan deliye dönüyorum acaba bir şey görecek miyim diye.
Bu ciğer iğnesi midir nedirse gitsek eczaneden alsak sağlık oacağında da vurdursak olmaz mı sizce? Malum aynı tetenoz gibi...
KIZLAR LÜTFEN FİKİRLERİNİZİ YAZIN

kızlar bir bilgi vermem lazım.. insanın bünyesi ile mi alakalı bilemiyorum ama boynumuz borcu herşeyi paylaşıyoruz burada..
ben deli tuz tüketen bir insanım.
ama 6. ayımda tuzu bıraktım elime bile almadım
halen çok şükür ödemim v.s yok
tüm yüzüklerimi takıyorum - ayakkabılarımı değiştirmedim
ve böbrek rahatsızlığım olduğu halde olanlar bilir yazın özellikle el ve ayaklarda çok şişme olur bu halde bile hiç şişmem olmadı..
lütfen biraz sabredin ve tuzu çıkarın hayatınızdan... çünkü yemeklerde v.s olan tuz zaten yeterli bizim için ilave tuz kullanmayın !

optüm sizi..

Göks canım sende doğurdun demek bi şok bi heyecan daha yaşıyorum Rabbim korusun meleklerini hiç korkma tatlım büyümüş kuzuların yine diyprum gökçeyede yazdım defalarca ben 900 gr doğmuş bi bebeğin teyzesiyim şimdi 11 yaşında hiç bişey olmayacak tatlım Allah'ın izniyle dualarımızdasın tatlım habersiz bırakma bizi olur mu

Canim benim rabbim yardimciniz olsun insallahhhh....hic üzülme, icini ferah tut bak gör evde geldikleri zaman bugünleri hatirlamayacaksin bile

Canım ben oldum 28. Haftamda hemde erken doğum riskim falan yok ama doktorum ben bütün gebelerime vuruyorum ne olur ne olmaz diye dedi canım bence doktor kontrolünde ol ama 30. Haftadan sonra yapılıyo mu bilmiyorum

Keske cnm yaa , bende herseye tuz atarim..Bende odem ara ara oluyo yuzukler ayaklar , bacaklar .. ama yogurdu , domatesi ve yumurtayi imkansiz yiyemiyorum tuzsuz azaltmaya calisiyorum ama oda pek mumkun olmuyo

Kizlar yaa bence bazi seylerde kader kismet..Dr.una sor bakalim ama normalde yavrularimiz kendi kendine gelistirebiliyorlar ya cigerlerini bence rahat olup , tevekkul edelim biraz...gerek yok sanki..Hani sunu bilmiyoruz o igneyi vurulursak ve bebeklerde zamaninda gelecek olursa bir sıkıntı olur mu ? Belki yan etkisi falan vardir ?

Sağol tatlım bendede fıtık var şu 3 4 gün öncesine kadar bişey yoktu rahattım çok yorulunca ağrıyordu şimdi zamanı yok sürekli ağrıyo uyuyamıyorum bile
ayyy çok zor oluoo ağrılar bilmezmiyim inş benimkide coşmaz korkuyorum doğrusu
canım maşallah kızlarına ikizlerimiz aceleci davrandılar allah analı babalı büyütsün allah kısa zamanda kucağınla buluştursun meleklerini inş herşey ylunda gidecek ve kısa zaman sonra evinize döneceksiniz miss kokularını içine çeke çeke büyüteceksin dularım siznle allaha emanet olun

canım bende yaptırmadım hatta ilkkez geçen gün burda duydum öyle bir iğnenin yapıldığını ama o iğnenin tetanos gibi sağlık ocağında vurulduğunu sanmıyorum. anladığım kadarıyla çoğul gebeliklerde ve erken doğum riski olan gebeliklerde vuruyolar. sen doktorunla konuş ben yaptırmak istiyorum diye, erken doğmayan bebeklerde normal gelişimini anne karnında tamamlayan bebeklerde bir yan etkisi olurmu öğren. Doktoruna güven bence.

sabah aç karnına hiç birşey yeyip içmeden tartılıyorsun dimi? ben kalktığım andan kahvaltıyı hazırlayana kadar bile 4-5 bardak su içiyorum buda 1 lt demek. bide akşam falan tartılırsam 2-3 kilo farkediyo. gerçek kilonu öğrenmek için yataktan kalkar alkmaz tartıl. bende haftalardır aynı kilodayım

bende bu iğnenein riskli gebeliklerde vurulduğunu biliyorum bazı şeyler rabbimin takdirinde bol bol dua edelim tevekkülde bulunalım drunla tekrar konuş o seni daha ii aydınlatır ayrıca reçetesiz iğneyi kimse yapmak istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…