- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
Canlarim oyle guzel seyler yazmissinizki aglammaal icin yutkuna yutkuna okudum. o kadar guzel insanlarsinizki tarifi yok. m
Bebekkerimi gordum duygularimi anlatamam. Allahim guc ver diye dua ettim bol bol.
Sorulariniza gelince evet sanciliydim. Ahrilarim fazla oldu cunku prosedur olarak agri kesiciyi cikinca yaptiklsri icin. Evet karnima bastirdilar. Sonra ben hemsireye saldirinca animin acisindan bana masaj ve egzersiz gosterdiker bu yuzden bastirmadilar bir daha. bastirma girisiminde bulunmadilar. Aslinda bastirmak zorundlaar ama o can acisiyla yaptirtmiyorsunuz. Sutum gelmedi bir kez sagdim
aimdi yine sagacagim ama bos maalesef. Olabilirmis moral bozmamak gerek gelecek cjnku elbet. gaz cikarmak zorundasiniz gaz cikmayinca daha cok sanciniz oluyor aksi gibi gaz hissetmiyirum bende. Sezeryan mi normal dogum mu deseler normal dohumu tercih ederim. Tek genelik olsaydi kesin normal dogururd. İnanin normal dogum sezeryan kadar yormuyor anneyi. Baska sorulariniz varsa sorun benim gubi ne olacak acabs demeyin
canım sütünde gelicektir özlem yıldız anlatmıştı 26 haftalık iken doğum olmuş kuvözde bebeğini vermişler o anda sütü gelmiş sende sütünle büyütüceksin artık kuzularını belki normal szaryan olsaydı bu kadar sıkıntın olmazdı çok ağrı cektın inş bundan sonra rahat edersin ne güzel ya artık bebişlerini görüyosun sonra kucağına alıcaksın kokularını içine çekeceksin missssss hadi hepiniz allaha emanet olun