Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canlarim oyle guzel seyler yazmissinizki aglammaal icin yutkuna yutkuna okudum. o kadar guzel insanlarsinizki tarifi yok. m
Bebekkerimi gordum duygularimi anlatamam. Allahim guc ver diye dua ettim bol bol.

Sorulariniza gelince evet sanciliydim. Ahrilarim fazla oldu cunku prosedur olarak agri kesiciyi cikinca yaptiklsri icin. Evet karnima bastirdilar. Sonra ben hemsireye saldirinca animin acisindan bana masaj ve egzersiz gosterdiker bu yuzden bastirmadilar bir daha. bastirma girisiminde bulunmadilar. Aslinda bastirmak zorundlaar ama o can acisiyla yaptirtmiyorsunuz. Sutum gelmedi bir kez sagdim
aimdi yine sagacagim ama bos maalesef. Olabilirmis moral bozmamak gerek gelecek cjnku elbet. gaz cikarmak zorundasiniz gaz cikmayinca daha cok sanciniz oluyor aksi gibi gaz hissetmiyirum bende. Sezeryan mi normal dogum mu deseler normal dohumu tercih ederim. Tek genelik olsaydi kesin normal dogururd. İnanin normal dogum sezeryan kadar yormuyor anneyi. Baska sorulariniz varsa sorun benim gubi ne olacak acabs demeyin

canım sütünde gelicektir özlem yıldız anlatmıştı 26 haftalık iken doğum olmuş kuvözde bebeğini vermişler o anda sütü gelmiş sende sütünle büyütüceksin artık kuzularını :nazar: belki normal szaryan olsaydı bu kadar sıkıntın olmazdı çok ağrı cektın inş bundan sonra rahat edersin ne güzel ya artık bebişlerini görüyosun sonra kucağına alıcaksın kokularını içine çekeceksin missssss :21::21::21::21::21::21::21:hadi hepiniz allaha emanet olun :KK54:

Canlarim oyle guzel seyler yazmissinizki aglammaal icin yutkuna yutkuna okudum. o kadar guzel insanlarsinizki tarifi yok. m
Bebekkerimi gordum duygularimi anlatamam. Allahim guc ver diye dua ettim bol bol.

Sorulariniza gelince evet sanciliydim. Ahrilarim fazla oldu cunku prosedur olarak agri kesiciyi cikinca yaptiklsri icin. Evet karnima bastirdilar. Sonra ben hemsireye saldirinca animin acisindan bana masaj ve egzersiz gosterdiker bu yuzden bastirmadilar bir daha. bastirma girisiminde bulunmadilar. Aslinda bastirmak zorundlaar ama o can acisiyla yaptirtmiyorsunuz. Sutum gelmedi bir kez sagdim
aimdi yine sagacagim ama bos maalesef. Olabilirmis moral bozmamak gerek gelecek cjnku elbet. gaz cikarmak zorundasiniz gaz cikmayinca daha cok sanciniz oluyor aksi gibi gaz hissetmiyirum bende. Sezeryan mi normal dogum mu deseler normal dohumu tercih ederim. Tek genelik olsaydi kesin normal dogururd. İnanin normal dogum sezeryan kadar yormuyor anneyi. Baska sorulariniz varsa sorun benim gubi ne olacak acabs demeyin

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:canım benim bu zorluklar da geçecek elbet gözümüz kulağımız sende .
bebeklerini görmüşsün ne güzel. sütün de gelecek inşallah. onları kucağına alıverince kendiliğinden gelecek göreceksin.
Sağlıkla büyüsün yavruların umarım. dualarımız seninle , taze annesin sen de bizlere dualar et.:KK16:

Ne zamandır bakamamıştım foruma çok şaşkınım şu anda yazıklarını okurken çok duygulandım ya ne güzel kavuştun paşalarına Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ömür versin inş en kısa zaman küvesden çıkarlar kucağında fotoğraflarını görmek için sabırsızlanıyorum

Sağol canım benim sende 26 :nazar::nazar::nazar: Allah îmâ şükürler olsun gördük bu günleri önce Rabbim sonra lenfosit aşısı
sen nasılsın tatlım

iyiyim cnm çok şüükür evet ya bu aşı sayesinde hayallerimiz gerçek olucak allahın izniyle
ben çok sabırsızlanıyorum bir an önce hazırlıklara başlamak istiyorum ama eşim 30.haftada diyor birde onun için gün sayıyorum :) rabbim sağ salim kucağımıza aldırsın bebişlerimizi inşallah.

iyiyim cnm çok şüükür evet ya bu aşı sayesinde hayallerimiz gerçek olucak allahın izniyle
ben çok sabırsızlanıyorum bir an önce hazırlıklara başlamak istiyorum ama eşim 30.haftada diyor birde onun için gün sayıyorum :) rabbim sağ salim kucağımıza aldırsın bebişlerimizi inşallah.
Canım bende 28. Haftada çıktım alışverişe öncesinde sadece odasını aldık oda 28. Haftada geldi
yavaş yavaş başlarsın sende artık az kaldı çünkü çok sıcaklara kalmadan hallet canım gerçi 30 haftana bişey kalmamış
:nazar::nazar: Maşallah bugünleri gördük ya gerisi gelicek Allah I'n izniyle

Hersey o kadar cabuk gelisiyor ki takip edemiyorsunuz. Bir anda kararlar aliniyor sonra iki velet karsiniza cikiyor. Sarp 1425 Aras 1625 gr dogdu. Esimi kuvez odasina almislar resimlerini cekmis. Misil misil uyuyorlarmis. Aras i gormeniz kazim tuylu bamya :) Laguna tuyleri tam dokulmemis. Zaten ameliyathanede uyandirikdim ben gozumu acar acmaz cocuklarim nasil dedim iyi dediler. Resimlerini gorunce hic birsey hisseed sanki baskalarinin cociguna bakiyorum gibi geldi. Kendimi anne olmus gibi hissetmiyorum. Demek ki kucagina almadan olmuyirmus. Allahim onlara saglik versin erkenden ciksinlar kuvezden. Doktorum bekledihimden cok iui bebekler dedi. Aglatmis popolarina vurup aglamislar onlarda. Cok iyi aglamalaridedi cigerlerinin gelistigini gosterirmis. Allahim size se zmamainda kucaginiza almayinasip etsin.Ciksinlar koyacagim resimlerini teyzeleri. Simdi hortumlar arasinda gormeniz kotu etkilemesin sizi.

Ayyyy. Rabbim anali babali buyutmeni nasip etsin.. ailesine vatanina hayirli ewlatlar olsun insallah.. keyfim yerine geldi senin yazilarinla...

merhaba arkadaşlar ben ayrıntılı ultrason çektirmedim acaba sorun olurmu kendimiz istemedik yaptırmayı çünkü Allah korusun bir sorun olsa müdahale edilemeyeceğini sadece bilgimiz olacağını söyledi doktor bu yüzden istemedik zaten düzeltilme gibi bi şansı yoksa neden gireyim diye düşündüm. normal doğum istiyorum inşallah kızımı sağ salim kucağıma almak nasip olur...

Benim 3 4 ay onceki yazimin aynisi nerdeyse :KK66: bende cektirmedim dedigin gibi bir mudahale yapilamayacagi icin.. cok sukur bir soeun olmadi ama 4 boyutlu olani cektirdim. Cunku orda kalbe bakiyorlar ve Rabbim korusun bisi var ise dogumdan sonra hemen mudahale ediyorlar canim..

şuan okuduklarıma inananmıyorum tek kelime ile..
cts günü foruma yazdım ve kaynanamlar mangala çağırdı..
eve şimdi girdim üstümü değiştirip foruma girdim ve hala inanamıyorum gökçe anne olmuş:)

aman allahım nasıl bir heyecanla takip ettim anlatamam.. ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİN HEM GÖKÇE SANA HEM BEBEKLERİNE İNŞALLAH.. Allah analı babalı büyütsün ilk annemiz sen oldun demek:) sağlık durumun hakkında bize bilgi vermeyi unutma canım

kızlar buarada aranızda ağda yapan varmı? minik beyaz sivilceler aylardır jiletlediğim ve arkasından ağda yaptırdığım için mi çıktı acaba..
2 gün önce ağda yaptırmıştım çok fazla acımıyor şuan ama beyz sivilceler bastı.. birde benim dışımda herkes yalancı sancı çekiyor sanırım bir ben çekmiyorum dr.a mı gitsem ya.. kontrolumde bu pztsi değil haftaya pztsi.. beklesemmi gitsemmi kızlar

kızlar buarada aranızda ağda yapan varmı? minik beyaz sivilceler aylardır jiletlediğim ve arkasından ağda yaptırdığım için mi çıktı acaba..
2 gün önce ağda yaptırmıştım çok fazla acımıyor şuan ama beyz sivilceler bastı.. birde benim dışımda herkes yalancı sancı çekiyor sanırım bir ben çekmiyorum dr.a mı gitsem ya.. kontrolumde bu pztsi değil haftaya pztsi.. beklesemmi gitsemmi kızlar

canım uzun süre jiletlediysen kıl kökleri kalınlaşmıştır ağdayla alıncada boşalan kıl köklerinin yeri açılıyo ya mikrop kapmış olabilir, dezenfekte edici bişey sürseydin yada en basiti kolontya önüne geçmiş olurdun ama endişhelenme geçer.
bu arada bende sancı falan hissetmiyorum. herkesin hamileliği farklı canım. belki sancıları hissetmiyor olabiliriz...

Bilmiyorum tatlım benimde geçmiyo uyutmuyo yatırmıyo napıcaz böyle ağlayacağım nerdeyse ağrıdan ilaçta almıyorum
haftaya Çarşamba randevum var sorucam o zaman

geçmiş olsun canım bende bel fıtığıda var çok korkuyorum bel ağrım olursa diye sıcak havlu koysan belki ii gelir

Güzel Anneler,

Nasıl geçiyor, inanın hamilelik çok kutsal ve özel bir dönem 19 martta doğum yapmama rağmen şimdi imkan olsa hemen hamile kalırım, bu günlerin değerini bilin, tadını çıkarın ve lohusalık için plan yapın, lohusalık dönemini daha az stresli ve güzel geçirmeniz için bir yazı paylaşıyorum

ANNESİNİN PRENSİ: "Lohusalık" Doğumdan Sonraki İlk 40 Gün Nasıl Geçer ?

geçmiş olsun canım bende bel fıtığıda var çok korkuyorum bel ağrım olursa diye sıcak havlu koysan belki ii gelir
Sağol tatlım bendede fıtık var şu 3 4 gün öncesine kadar bişey yoktu rahattım çok yorulunca ağrıyordu şimdi zamanı yok sürekli ağrıyo uyuyamıyorum bile

Dogurdum kizlar ogluslarim kuvezde cok agrim var su an saat 5 de yurumeye kaldiracaklar ogluslarimida gostereceklermis. ben iyiyim siz ogluslarima dua edin ltf

Tebrik ederim canim;-);-)
insallah hayirli evlat olsunlar size, saglikla büyüdüklerini gormeyi nasip etsin rabbim

Dogurdum kizlar ogluslarim kuvezde cok agrim var su an saat 5 de yurumeye kaldiracaklar ogluslarimida gostereceklermis. ben iyiyim siz ogluslarima dua edin ltf

Gökçecim çok tebrik ederim. Üçünüzünde iyi olmasına çok sevindim. İlk annemiz sen oldun ne mutlu sana. Hepimize süpriz oldu :)
Ailecek seni konuşuyoruz dünden beri. Sağlığınız için dua ediyoruz. Oğullarınla eşinle beraber mutlu bir hayat diliyorum :)

gökçecim uzun zamandır haberlerini alamıyoruz merak etmeye başladık :44: . bi yaramazlık yok umarım, inşallah minişlerine dalıp unutmuşundur bizi. ben olsam benimde gözüm başka bişey görmezdi açıkçası

günaydın kızlar...
yine bir iş günü :KK43: ay sonunu zor mu getirecem acaba.. yapılacak çok iş var.
Gökçe sütüm yok ama sagmayı denedim demişti.. hastane çantamıza koymamız lazım heralde..

bende sezeryandan vazgeçtim galiba..
normale karar verdim dr. la bu hf. sonu konuşacam.. bakalım hayırlısı hepimiz için..

X