Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Yaaa gelemsem dogurabilirdim. Alttan muayene etyi kac cm acildigini olcmek icin. İgrenc hissettim kendimi. Moralim bozuldu aglamaya basladim. Acilmis dogum baslamis diyince daha cok agladim... Simdi moralim yerinde... İyi olacak hersey oyle hissediyorum.

ayy cnmm aklim hep sendeydi gun ce gece boyu.. :KK43: Aslinda hazirlikliyiz diyoruz ama hicte degilmisiz :KK43: Ama sen cok guclusun ve ben inaniyorum ki eger dogum olacaksa bile sende bebislerinde bunu kaldirabilecek durumda..cok sukur ciger gelistiriciyide vurulmustun..insallah hersey cok guzel olacak..

Geceyi rahat gecirmem ixin baska serum taktilar simdi. Sancilarda degisiklik yok sadece siddetinde azalma var. Rahim hateketli kasilmalar oluyor o yuzden. Asil durumumu sabah gelince kendi doktorum degerlendirecek. Kendimi relax tutmaya ozen gosteriyorum. Hemsirem sagolsun her durumu haber ediyor bna. Bu da sakin kalmami sagliyor. Bu korkunc birsey degil kizlar aslinda bekledigimiz birsey.

Sabahki muayeneden sonra bie daha alttan muayene olmadi. Hatta tahime bir daha bakilmadi. Su anki amac sancilari durdurmak. Ogluslarim dayaniyo ama benim anotomim daha fazla kabullenmiyor.

ayy cnm ne oldu ? Dr.un ne dedi ? merakla bekliyoruz burda..Rabbim yar ve yardimciniz olsunnn.. Biraz daha dayaninnnn...

cnm ben agda bandi aldim ve memnun kaldim bir sıkıntı olmadi.Benimde az oldugu icin belkide.. ayna koydugumda gorup rahat rahat yapabildim ama bakalim bundan sonra da yapabilecek miyim ?

canım veet mi aldın? bende çok uzamadan almaya çalıştım bayağı kısalardı ondan olmadı belkide...

Canım çok kötüydü benimde sol tarafımda oldu 1 saate yakın sürdü
kızlar siz pazara gidiyomusunuz ben adım atamıyorum artık

pazar çantam var doldurup çekiyorum sadece akşam kalabalıkta değil sabah gidiyorum sakin oluyo. zaten kalabalıkta panik olan bi insanım.

Kizlar hepinizin yazdiklarini okuyorum ama cepten tek tek cvp veremiyorum kusura bakmayin. Ara ara sancilar devam ediyor. Su an kontrolumun yapildigi hastane Medical Park ta yatiyorum. Allahtan hastane cantam arabadaydi pijama terlik eksigini oradan tamamladik. Sancilarimi. siddetinde henuz bie azalma yok. Yine de yarin taburcu oluruz gibi geliyor bana. En Azindan oyle olmasini umid ediyorum.

Dun gece sanilarim artmis olmasa bugun gelmeyecektim iyiki gelmisim. Dogumun basladigini tahmin bile etmezdim. Simdi ilacla be serumla durdurmaya calisiyorlar. Sanci siklihinda azalma var ama aiddetinde yok. Ogluslarimin keyfi yerinde. Umarim bu ilaclar onlari kotu etkilemiyordur.

Anlayacaginiz genel olarak iyiyiz :) Siz de bizi dusunup stres olmayin... Hersey yoluna girecek ben inaniyorum :)

canım hakkınızda hayırlısı beklenen sona yaklaşıyoruz hepimizde ama işte sen 2 can taşıdığın için haliyle minikler yerlerini dar buluyorlar artık inşallah hayırlı zamanda gelirler

herkese merhaba bende dr dan geldim şuanluk herşey yolunda çalışır raporumuda aldım 2296 kilomuz olmuş bakalım bundan sonra 2 haftada bir dr dayım

iki gündür girmiyordum foruma çok şaşırdım tatlım...cnm nedir durumlar? geldi gitti mi dr ne dedi bebişler mi geliyo yoksa sesin çıkmadı :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:ayyy çok heyecanlı yaa:KK52::KK52::KK52:

canım veet mi aldın? bende çok uzamadan almaya çalıştım bayağı kısalardı ondan olmadı belkide...

evet cnm.veet aldim sensetive ve bikini bolgesi icin .. Aynanin karsina gectim ve canim da acimadi hic..Hatta kasim alinirken hala gozumden yas geliyo diye tedirgindim baslarken ama cok ilginc bir sekilde hic acimadi..

gitmeyincede hafta içi al dur yemeklik bişeyler hem daha çok masraf oluyo yaa...

Ben normalde pazar i hic sevmezdim ama evlendikten sonra guzel gelmeye basladi..Hem yuruyus oluyo hem bebek kiyafetleri falanda satiliyo bizimburda..Geze geze dolasiyorum yavas yavas kendimi yormadan :) Hem haklisin hafta icin kirpik kirpik almayi sevmiyorum ben.dolabimi soyle dolu dolu gorecemm..Diger turlu yemek yapasim gelmiyo valla..

Ayy kizlaarr cok moralim bozuk. Doktorumla gorustum aimdi. Muayene sonucumuz negatif. Sancilarimi dirduramiyorlar cok buyuk bir ihtimal durduramayacagiz dedi. Alttan muayene oldum rahimse acilma yok hala 1 cm. Bugunde azalma olmazsa doguma alacagim dedi. Aglamaktan helak oldum valla. İkiz gebeliklerde bu sekilde erken dogumlara tek gebelik kadar istikrarli mudahale edemiyorlarmis. Tek gebelik olsa simdi taburcuydun dedi. Ama ikizlerde tek gebelerde kullanilan ilaclari kullanamiyorlarmis. Ogluslarimi kuveze koyabilirlermis. Beni koparan bu nokta oldu aten. Kabusa dondu artik. Yavrularim iyi olacak mi dogumdan sonra dedim iyi olurlar ama garanti edemeyiz dedi. Kisacasi bu sancilarla mucadele ediyoruz ama bosuna doguma alabilirim dedi. Ne olur sancilarimin gecmesi icin dua edin.

Ben normalde pazar i hic sevmezdim ama evlendikten sonra guzel gelmeye basladi..Hem yuruyus oluyo hem bebek kiyafetleri falanda satiliyo bizimburda..Geze geze dolasiyorum yavas yavas kendimi yormadan :) Hem haklisin hafta icin kirpik kirpik almayi sevmiyorum ben.dolabimi soyle dolu dolu gorecemm..Diger turlu yemek yapasim gelmiyo valla..

aynen canım evlenince anneme benzedim :KK1:

X