Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar bebişimn büyümesi durmuş gibi hissediyorum saçma gelicek belki ama.. karnım aynı 1-2 haftadır yani. ama bebişim kıpır kıpır. size de oluyormu.. bide bazı hareketleri canımı yakıyor kolumu bacağımı bişeylerini dayıyor nefesimi kesiyor balım:)

kızlar bebişimn büyümesi durmuş gibi hissediyorum saçma gelicek belki ama.. karnım aynı 1-2 haftadır yani. ama bebişim kıpır kıpır. size de oluyormu.. bide bazı hareketleri canımı yakıyor kolumu bacağımı bişeylerini dayıyor nefesimi kesiyor balım:)

çok güzel ama dimi :109: ayağını elini tutacak gibi oluyo neredeyse, bazen benim de canım bayağı yanıyo yırtılacakmış gibi karnım ama çokta hoşuma gidiyo.
bu arada haftada bir tartılıyorum 1,5 aydır 72,5 kiloydum bu sabah 72 çıktım. bebek büyüdüğüne göre biraz zayıflamışım galiba. birden 72 ye çıkınca çok korkmuştum.
ama eleviti azalttım doktor gün aşırı al demişti. o hem şişiriyo hem iştah açıyo, onu azalttığımdan beri iştahımda azaldı. hatta bu aralar zorla yiyorum.

canım benim inşallah. ya doğum diye konuşuyoruz ediyoruz ama başlamış diyince gözlerim fal taşı gibi oldu wallaa... sabırsız minişler:) senden çok onlar sana kavuşmayı istiyor annesi baksana:) umarım biran önce yoluna girer ve çıkarsın canım dualarımız seninle..

Yaaa gelemsem dogurabilirdim. Alttan muayene etyi kac cm acildigini olcmek icin. İgrenc hissettim kendimi. Moralim bozuldu aglamaya basladim. Acilmis dogum baslamis diyince daha cok agladim... Simdi moralim yerinde... İyi olacak hersey oyle hissediyorum.

Yaaa gelemsem dogurabilirdim. Alttan muayene etyi kac cm acildigini olcmek icin. İgrenc hissettim kendimi. Moralim bozuldu aglamaya basladim. Acilmis dogum baslamis diyince daha cok agladim... Simdi moralim yerinde... İyi olacak hersey oyle hissediyorum.

gerçekten tam zamanında yetişmişsin. hazırlıksız olunca tabi cesaret toplamaya vaktin olmadı. inşallah hayırlı zamanda gelirler. ama şimdi tecrübelisin inşallah olmaz ama aynı şeyi yaşarsan ne yapacağını biliyorsun.

bu arada gökçecim artık yanına birilerini çağırmalısın bence, yanlız kalmaman lazım...

Yok canım olur mu sana öyle geliyordur büyüyodur o annesi baksana nefesini kesmeye başlamış kuzu :KK9::KK9:

canım ya okudum,çok geçmiş olsun.
inşallah en kısa sürede çıkarsın.
bebişler 5 hafta falan daha dayanır.
nasıl hissettin,nasıl anladın doktora gitmen gerektiğini.

Gokcecim sancıların nasıl nerden giriyor bel agrın oluyor mu?dogum sancısını tanımlar mısın?benim kasıklarda kasılmalar basladı yine.2-3 saniye suruyor ama bir anda nefesimi kesiyor rengim atıyor.ama dun gece siddetli adet agrısı gibiydi kasıklarımda ve belimde.seninkide boyle bisey mi?

Kizlar sancim siddetlendigi ve her sanci geldiginde ikinma istegim oldugu icin suphelendim, sancim once karnim sertlesiyor ve yamuluyor. Sonra kasiklarimsaki kaslarimi yakiyorlarmis gibi bir agri giriyor akabinde nefesim kesiliyor ve agri belime yayiliyor. Karnimdaki sertlik gidene kadar da sanci devam ediyor.

Simdi nst sen ciktim gene. 1 saatte 3 sanci geldi degisik siddette. Sabah 9 da doktorum durum degerlendirmesi yapacak. Tahim hareketli kizlar. Sanirim doguracagim...

Sancisi olan arkadasim durma doktora git duramayacak gibiysen. Gervi sancin varsa ve durabiliyorsanda git...

Kizlar sancim siddetlendigi ve her sanci geldiginde ikinma istegim oldugu icin suphelendim, sancim once karnim sertlesiyor ve yamuluyor. Sonra kasiklarimsaki kaslarimi yakiyorlarmis gibi bir agri giriyor akabinde nefesim kesiliyor ve agri belime yayiliyor. Karnimdaki sertlik gidene kadar da sanci devam ediyor.

Simdi nst sen ciktim gene. 1 saatte 3 sanci geldi degisik siddette. Sabah 9 da doktorum durum degerlendirmesi yapacak. Tahim hareketli kizlar. Sanirim doguracagim...

Sancisi olan arkadasim durma doktora git duramayacak gibiysen. Gervi sancin varsa ve durabiliyorsanda git...
canım inşallah geçicek sancıların orda başka doktorlar yok mu tatlım onlar ne diyolar

şu durumu hayırlısıyla bi atlatsan.....

Geceyi rahat gecirmem ixin baska serum taktilar simdi. Sancilarda degisiklik yok sadece siddetinde azalma var. Rahim hateketli kasilmalar oluyor o yuzden. Asil durumumu sabah gelince kendi doktorum degerlendirecek. Kendimi relax tutmaya ozen gosteriyorum. Hemsirem sagolsun her durumu haber ediyor bna. Bu da sakin kalmami sagliyor. Bu korkunc birsey degil kizlar aslinda bekledigimiz birsey.

Sabahki muayeneden sonra bie daha alttan muayene olmadi. Hatta tahime bir daha bakilmadi. Su anki amac sancilari durdurmak. Ogluslarim dayaniyo ama benim anotomim daha fazla kabullenmiyor.

Allah yardımcın olsun canım.aslında ikiz gebelik icin normal zamandasın.dogsalar da kuzıcuklar zaten gelisimleri iyiydi masallah.ciger ignesi de olmustun yanlıs hatırlamıyorsam.dua edelim zaten vakit geldiyse senin keratalar durmaz icerde is birligi yapıyorlar :) dualarımızdasın canım

günaydın anneler :KK71: çok sıcak bugün, cuma pazarına gitmesemmi acaba :KK1:
gökçecim sen ne yaptın aklımız fikrimiz sende. sakinleştiniz mi ?

Doktorumuzi bekliyoruz kizlar. Sancilar devam. Gelip degerlendirecek ama gelemdi daha. Dogumda olabilir bekliyoruz bizde

canım ben 2. tetanosu yaptırdığımda haziranın 10.da aç karnına kan vereceksin diye çağırdı beni, pazartesi gidecem. benimde sancılarım yok ikikere kasılma oldu sadece ama oda çok fenaydı. ağda konusuna gelince hazır ağda bantlarını denedim ama gözden kaçırdığım bir durum olmuş, genital için bölge değil onlar bikini bölgesi yazıyo nitekim olmadı. bikini bölgesini hallettimde diğer yerler çok tahriş oldu. bi kaç gün geçmesini bekleyip çam ağdası yapıcam, o daha kolay oluyodu.

cnm ben agda bandi aldim ve memnun kaldim bir sıkıntı olmadi.Benimde az oldugu icin belkide.. ayna koydugumda gorup rahat rahat yapabildim ama bakalim bundan sonra da yapabilecek miyim ?

cnm oyle dusunme hic..buyuyor tabiki..son ayda anne kilo bile verebilir diyordu..benimde kilo alimim hic durmadi masallah tam gaz devam .. Suanda belkide ic karnin genisliyo ve oyuzden sen buyumeyi hissetmiyorsun ?

X