- 20 Aralık 2011
- 623
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bebişimn büyümesi durmuş gibi hissediyorum saçma gelicek belki ama.. karnım aynı 1-2 haftadır yani. ama bebişim kıpır kıpır. size de oluyormu.. bide bazı hareketleri canımı yakıyor kolumu bacağımı bişeylerini dayıyor nefesimi kesiyor balım:)
canım benim inşallah. ya doğum diye konuşuyoruz ediyoruz ama başlamış diyince gözlerim fal taşı gibi oldu wallaa... sabırsız minişler:) senden çok onlar sana kavuşmayı istiyor annesi baksana:) umarım biran önce yoluna girer ve çıkarsın canım dualarımız seninle..
Yaaa gelemsem dogurabilirdim. Alttan muayene etyi kac cm acildigini olcmek icin. İgrenc hissettim kendimi. Moralim bozuldu aglamaya basladim. Acilmis dogum baslamis diyince daha cok agladim... Simdi moralim yerinde... İyi olacak hersey oyle hissediyorum.
Yok canım olur mu sana öyle geliyordur büyüyodur o annesi baksana nefesini kesmeye başlamış kuzukızlar bebişimn büyümesi durmuş gibi hissediyorum saçma gelicek belki ama.. karnım aynı 1-2 haftadır yani. ama bebişim kıpır kıpır. size de oluyormu.. bide bazı hareketleri canımı yakıyor kolumu bacağımı bişeylerini dayıyor nefesimi kesiyor balım:)
canım inşallah geçicek sancıların orda başka doktorlar yok mu tatlım onlar ne diyolarKizlar sancim siddetlendigi ve her sanci geldiginde ikinma istegim oldugu icin suphelendim, sancim once karnim sertlesiyor ve yamuluyor. Sonra kasiklarimsaki kaslarimi yakiyorlarmis gibi bir agri giriyor akabinde nefesim kesiliyor ve agri belime yayiliyor. Karnimdaki sertlik gidene kadar da sanci devam ediyor.
Simdi nst sen ciktim gene. 1 saatte 3 sanci geldi degisik siddette. Sabah 9 da doktorum durum degerlendirmesi yapacak. Tahim hareketli kizlar. Sanirim doguracagim...
Sancisi olan arkadasim durma doktora git duramayacak gibiysen. Gervi sancin varsa ve durabiliyorsanda git...
Kizlar sancim siddetlendigi ve her sanci geldiginde ikinma istegim oldugu icin suphelendim, sancim once karnim sertlesiyor ve yamuluyor. Sonra kasiklarimsaki kaslarimi yakiyorlarmis gibi bir agri giriyor akabinde nefesim kesiliyor ve agri belime yayiliyor. Karnimdaki sertlik gidene kadar da sanci devam ediyor.
Simdi nst sen ciktim gene. 1 saatte 3 sanci geldi degisik siddette. Sabah 9 da doktorum durum degerlendirmesi yapacak. Tahim hareketli kizlar. Sanirim doguracagim...
Sancisi olan arkadasim durma doktora git duramayacak gibiysen. Gervi sancin varsa ve durabiliyorsanda git...
Günaydın canım pazara falan gitme tatlım çok sıcak ben cesaret edememgünaydın anneler çok sıcak bugün, cuma pazarına gitmesemmi acaba
gökçecim sen ne yaptın aklımız fikrimiz sende. sakinleştiniz mi ?
canım ben 2. tetanosu yaptırdığımda haziranın 10.da aç karnına kan vereceksin diye çağırdı beni, pazartesi gidecem. benimde sancılarım yok ikikere kasılma oldu sadece ama oda çok fenaydı. ağda konusuna gelince hazır ağda bantlarını denedim ama gözden kaçırdığım bir durum olmuş, genital için bölge değil onlar bikini bölgesi yazıyo nitekim olmadı. bikini bölgesini hallettimde diğer yerler çok tahriş oldu. bi kaç gün geçmesini bekleyip çam ağdası yapıcam, o daha kolay oluyodu.
kızlar bebişimn büyümesi durmuş gibi hissediyorum saçma gelicek belki ama.. karnım aynı 1-2 haftadır yani. ama bebişim kıpır kıpır. size de oluyormu.. bide bazı hareketleri canımı yakıyor kolumu bacağımı bişeylerini dayıyor nefesimi kesiyor balım:)