Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

olur mu annesi ne kadar guclu kii bu zaman kadar neler yasadi..Ogluslarinn dayansinlar biraz daha..Onlar iki kardes birbirlerini motive etsinler yaa Insallah durur dogum..Olmadi sen hastanede yata baya ..en ufak bir durumda gozaltinda oldugun icin mudahale yapilir ve durdurlar dogumu ..

Gokcecim dualarımız seninle ve ogluslarınla bitanem.durdurulur o hapla igneyle.zaten bebislerin kilosu gelisimi iyiydi cok sukur.tehlikeli donemi de atlattık.sen bizi haberdar et durumdan olur mu?benim icime de suphe dustu gece cok sancılandım ya.sabahtan beri toplam 5 kez farklı aralıklarla sancım oldu ama geceki kadar siddetli degil.artarsa bende gidicem hastaneye

iyiyim kizlar. yatiyorum serumum takildi ilaclarim iciriliyor. Sancimda azaldi. Ogluslarimla oynasiyoruz. İcim rahat cunku Allah hakkimizda hayirlisini verecek inaniyorum.

gökçecim geçmiş olsun allah yardımcınız olsun inş biraz daha kalırlar seninle umarım doğum durur ya çok heycanlandım şimdi ben allaha emanet olun

iyiyim kizlar. yatiyorum serumum takildi ilaclarim iciriliyor. Sancimda azaldi. Ogluslarimla oynasiyoruz. İcim rahat cunku Allah hakkimizda hayirlisini verecek inaniyorum.

Canim benim allah yardimciniz olsun, minik yaramazlar en hayirli zamanda dogarlar insallah. Sancilarinin azalmasi cok iyi en azindan sende biraz rahatlamişsindir.

Yüreğim ağzıma geldi.Çok geçmiş olsun.Umarım her şey için hakkımızda en hayırlısı olur.Dualarım seninle.

gökçeeeeeee bizi habersiz bırakma çatlarız yoksa yatacakmısın sürekli yoksa çıkacakmısın nasıl olacak:18: ay çok heyecanlandım bende sanki hiç hazır değilmişim gibi geldi birden sürekli içimde kalacakmış gibi

gökçecim inan nasıl okudum yazılanları bilmiyorum şuan ne haldesin nerdesin nasılsın bebeklerin nasıl çok merak ediyorum. yüreğim ağzıma geldi doğum başlamış diyince. inşallah hayırlısıyla zamanında alırsın yavrularını kucağına. Rabbim yardımcın olsun inşallah..

kızalr buarada en son ne zaman kan verdiniz? ben yarın sağlık ocağına gidip kan veriyim diyorum. hani kan ilacı kullanıyoruz ya öyle genel tarama gibi bi baksınlar diye. gitsemmi gitmesemmi bilemedim onuda. buarada varya sanki bebeğimin büyümesi durmuş gibi hissediyorum. karnım 1-2 haftadır büyümedi ve göğüslerimin kaıntısı da durdu. sanırım arada bir duruyor büyümeleri. yada bendemi bi tuhaflık var acaba? buarada sancı çekemeyenler bende sizdenim. adet ağrısı gibi 5 sn bi ağrı geliyor bazen ama o sancı değil sanırım.. birde yarın kuaföre gidicem cesaretimi topladım ağda yaptırıcam kızlar çiçekdemeti sen ne yaptın o işi:)

ah canım benim benim sürekli gittiğim bir kuaförm var çokta samimiyiz düğününden tut herşeyine gittim oda daha yeni doğum yaptı bebişi 4 kg sezeryanla olmuş aradı dün 17 gün olmuş çıkalı 1 hafta 10 güne kadar gidicem dükkana dedi onu bekliyorum başkasına açamıcam sanırım özel bölgeyi şimdi yine jilete devam sen yaptır banada yaz sonucu çok acıyacakmı

Kizlar hepinizin yazdiklarini okuyorum ama cepten tek tek cvp veremiyorum kusura bakmayin. Ara ara sancilar devam ediyor. Su an kontrolumun yapildigi hastane Medical Park ta yatiyorum. Allahtan hastane cantam arabadaydi pijama terlik eksigini oradan tamamladik. Sancilarimi. siddetinde henuz bie azalma yok. Yine de yarin taburcu oluruz gibi geliyor bana. En Azindan oyle olmasini umid ediyorum.

Dun gece sanilarim artmis olmasa bugun gelmeyecektim iyiki gelmisim. Dogumun basladigini tahmin bile etmezdim. Simdi ilacla be serumla durdurmaya calisiyorlar. Sanci siklihinda azalma var ama aiddetinde yok. Ogluslarimin keyfi yerinde. Umarim bu ilaclar onlari kotu etkilemiyordur.

Anlayacaginiz genel olarak iyiyiz :) Siz de bizi dusunup stres olmayin... Hersey yoluna girecek ben inaniyorum :)

canım geçmiş olsun....bebişlerin üzmez seni merak etme 3-4 hafta daha beklerler .....dualarımız seninle canım oğluşların karnında istirahat için eve dönersin umarım...hiç stres yapma arkadaşım büyüdü artık miniklerimiz en kötüyü düşünsek bile sağlıkla kucağına alırsın tabiki temennimiz 3-4 hafta daha yakışıklıların beklemesi

acımaya acır be.. hemde ne acır:) da benimde tırstığım bebişimi içeride kasmayım:) ama hep şey düşünücem 10 dk sonra çıkıcaksın rahatla ki bebeişin rahatlasın:) şimdiden kurdum baksana:) 30 yaşıma geldim daha bir kere gitmedim kuaföre bu amaçla.. umarım iyi geçer yazıcam sana yarın.

canım ben 2. tetanosu yaptırdığımda haziranın 10.da aç karnına kan vereceksin diye çağırdı beni, pazartesi gidecem. benimde sancılarım yok ikikere kasılma oldu sadece ama oda çok fenaydı. ağda konusuna gelince hazır ağda bantlarını denedim ama gözden kaçırdığım bir durum olmuş, genital için bölge değil onlar bikini bölgesi yazıyo nitekim olmadı. bikini bölgesini hallettimde diğer yerler çok tahriş oldu. bi kaç gün geçmesini bekleyip çam ağdası yapıcam, o daha kolay oluyodu.

canım benim inşallah. ya doğum diye konuşuyoruz ediyoruz ama başlamış diyince gözlerim fal taşı gibi oldu wallaa... sabırsız minişler:) senden çok onlar sana kavuşmayı istiyor annesi baksana:) umarım biran önce yoluna girer ve çıkarsın canım dualarımız seninle..

maşallah nası yapabiliyosun tatlım kendi kendine.. ben göremiyorum ki imkanı yok.. neyse yarın gidiyim birde 1 ay sonra giderim yeter o doğumu idare eder heralde..

maşallah nası yapabiliyosun tatlım kendi kendine.. ben göremiyorum ki imkanı yok.. neyse yarın gidiyim birde 1 ay sonra giderim yeter o doğumu idare eder heralde..

bende göremiyorum ayna koyup karşıma yapmaya çalışıyorum. zaten alışık olduğum için ağdaya bide azaldıkları için çok zorlanmıyorum, başka hiçbişey kullanmak istemiyorum yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…