Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git tatlım geçmiyorsa inşallah sorunsuz dönersin evine annelerine kendilerini göstermek istemişlerdir dualarımızdasın tatlım haber et olur mu:18::18:Kızlarrr benim sancılar geçmiyooorrrr. Eşim geliyor şimdi hastaneye gideceğim. Lütfen oğluşlarıma dayanması için dua edin..
Kızlarrr benim sancılar geçmiyooorrrr. Eşim geliyor şimdi hastaneye gideceğim. Lütfen oğluşlarıma dayanması için dua edin..
Kızlarrr benim sancılar geçmiyooorrrr. Eşim geliyor şimdi hastaneye gideceğim. Lütfen oğluşlarıma dayanması için dua edin..
Kizlar benim dogum baslamis 1 cm rahim acikmis. Digum sancisi cekiyormusum. Simdi nst ye giriyorum sonucuna gore hareket edecegim dedi doktor.
ayy yüreğim ağzıma geldi birden canım korkma Allah yardımcın olsun, inşallah kolaylıkla atlatırsın ama durduracaklar mı alacaklar mı?
Dualarımız seninle canım hadi çocuklar birazdaha dayanın şimdi değilllll
sancı çeken arkadaşlarım çok geçmiş olsun
ama ben çok özeniyorum size .. neden ben hiç sancı cekmiyorum ya
offf bu sancı nasıl birşey ben cok merak ediyorum..
böbrek büyümesi olduğu için bnde bobrekelrim cok agrıyor onu hissediyorum ama sancı arada kaynıyormu acaba?
lütfen paylaşın saçma belki ama hamile kaldığımdan beri en merak ettiğim sey sancı nasıl birşey ?
kasıklarım ağrıyor
belim ağrıyor
regl olacakmışım gibi - yere basamıyorum bazen
bazen sanki rahmime minicik elini sokuyor karıştırıyor.. boyle birşey mi? :18:
nst den ciktim simdi. Yatiriyorlar kizlar beni. Dogumu durduracak. Simdi yemek yiyorum birazdan yatisim yapilacak.Canim sikkin degil. Sadece rahim agzini ultrasonla goremeyince alttan olctu rahim agzini. Kabus gibiydi. Dayanin ogluslarim diyorum ama onlar benden daha guclu cikti. Onlar dayaniyor ama benim bedenim dayanmiyor.
nst den ciktim simdi. Yatiriyorlar kizlar beni. Dogumu durduracak. Simdi yemek yiyorum birazdan yatisim yapilacak.Canim sikkin degil. Sadece rahim agzini ultrasonla goremeyince alttan olctu rahim agzini. Kabus gibiydi. Dayanin ogluslarim diyorum ama onlar benden daha guclu cikti. Onlar dayaniyor ama benim bedenim dayanmiyor.
Canım benim ağlıyorum şimdi Allah yardımcın olsun off çok duygusal bişeyKizlar benim dogum baslamis 1 cm rahim acikmis. Digum sancisi cekiyormusum. Simdi nst ye giriyorum sonucuna gore hareket edecegim dedi doktor.
Canım bunu yeni okudum neyseki önlem almışlar durdurabilirler canım ablamın 23. Haftada doğumu başladı 27. Haftada doğum yaptı oğlumumuz 11 yaşında hemde 900 gr doğdu sakın korkma canım biz o haftaları çoktan geçtik 3 hafta 4 hafta erteleye bilirler tatlım sakın stres yapma büyüdü paşalarınnst den ciktim simdi. Yatiriyorlar kizlar beni. Dogumu durduracak. Simdi yemek yiyorum birazdan yatisim yapilacak.Canim sikkin degil. Sadece rahim agzini ultrasonla goremeyince alttan olctu rahim agzini. Kabus gibiydi. Dayanin ogluslarim diyorum ama onlar benden daha guclu cikti. Onlar dayaniyor ama benim bedenim dayanmiyor.
Valla sancı konusunda ikisi de az değil. Ama Sarp'ın olduğu taraf daha sık sertleşip sancı yapıyor. Aras hareketli olduğu için çok fazla dikilmiyor. Ama ikisi aynı anda dikildiğinde zaten tırmalayacak yer arıyorum. Dün ayaklarımı uzatmış oturuyorum dikildiler yine. Ben nefes alıp vermeye çalışıyorum eşimde terimle gözümden akan yaşları siliyor. O denli şiddetli giriyor yani. Acıdan gözümden yaş geliyor yaff.. Bu çocukalrın hiç acıması yok bana valla :)
Ayyy ne güzelll dokunuşlarına tepki veriyor. Benimkiler niye vermiyoooo. Bazen dokunuyorum bende onlara hareket etselerde duruyorlar :)
Canım anlıyorum seni dünkü ikiz annesini gördüm çok zor olsa gerek şöyle yanyana ggelince o doğuracak gibiydi ama sabır tatlım hiç değilse Haziran sonu Temmuz başına kadar tatlım benimkide öyle geceyi bekliyo sanki sürekli kıpır kıpır bazen gündüz saatlerce duymuyorum zor tatlım da öyle ağrın olunca git doktora yalancı malancı dinleme tatlım
Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış çocuk işte atlamıştım arabanın önüne burdada çok oluyo maalesef ama stresi yetmiştir eşine
Sağol canım ya inşallah değişmez tarih de erken gelmez kuzum