Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Benim de oyle..gece 7-8 defa sancılandım.iki gundur oluyordu gunduzleri de ama bu gece mahvetti beni.hem belim hem kasıklarım..gece 4 defa da wc ye kostum aha ya suyum geldi ya kanamam var diye..ama terlemisim o sancılardan..esime de bisi demek lstemedim ama ben kıvrandıkca anladı uyuyamadı o da.sabahı bekleyelim dedim olmazsa giderlz hastaneye diye sabah gecti..suan cok hafid giriyor.kayınvalideme geldim birden sancı baslarsa dr a gidelim diye.esim calısıyor cunku birden arasam sancım var diye panikten kaza falan yapar..dun aksam cok gec geldi zaten.bi cocuga carpmıs ara yolda onune fırlamıs.hemen inmis cocugu kucaklamaya ama babası gelmis cocugun esime yumruk sallamıs.esim dio bisi demedim babadır cok korktu adam dio .cocuk korkudan altına isemis.burnu kanamıs.cocugu oyle gorunce bizimki baslamıs aglamaya.oglumu dusundum dio.babasına da uzuldum dio.hemen doktora goturmusler.cocugun iyi oldugunu duyunca babası sikayetci degilim demis.ama esim olsun demis kendini ihbar etmis :) polisler gelmis binmis polis otosuna pasa pasa karakola gitmis.ifade cocugun hastaneden cıkma suresi derken 6 saat karakolda beklemis.beni aradı canım isim uzadı sen bisiler atıstır ben isim bitince gelicem dedi.ben de ah canımm gec saat oldu hala calısıo diorum ama garibim karakoldaymıs ifade veriyormus.12 ye geliyordu eve geldiginde.geldiginde bi sarıldı bana hic bisey demedi gitti uzandı salonda.ama rengi falan atmıs.ben direk sen kaza falan mı yaptın yoksa dedim nasıl anladın dedi..insan gozunden anlıyor esini..nefesinden anlıyor derdini.cok sukur ne cocukta bisi var ne esimde.kandilin hurmetine sanırım.ama insan cok yıpranıyor yine de.Allahım kimseye yasatmasın.

Sanırım sabrımda gücümde bitiyor...

CANIM YA BİLİYORUM ÇOK ÇEKİYORSUN AMA AZCIK DAHA DAYAN AZ KALDI İÇERDE NE KADAR FAZLA KALIRARSA O KADAR İYİ DIŞARIDAN KONUŞMAK KOLAY TABİ BİZE ÇEKMEYEN BİLEMEZ AMA NAPALIM SONRASINDA RAHAT EDİCEZ İNŞALLAH HEM SEN BİZDEN 2 KAT FAZLA YAŞAYACAKSIN O GÜZEL DUYGUYU

allah korumuş canım geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin ne kadar duyarlı eşin varmış keşke herkes öyle olsa

Sagol canım.oyledir esim sagolsun.icim rahat etmezdi diyor.cok yavas gidiyormus ara sokak diye.birden cıkmıs cocuk.diyor ki cocuk iste nerden bilsin diyor korkuttum cocugu diyor ona uzuluyor.bi de cocuk altına kacırmıs ya hepten yıkılmıs esim.eve geldi anlatırken bile agladı kıyamam.cok merhametli.keske dedigin gibi herkes oyle olsa

,
Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş. Herşeyi geçerim ama vicdan azabı kısmı çok kötü... Neyseki ucuz atlatmış..

dayanamıcak durumdaysan doktoruna görün bence, durumuna bakıp seni yönlendrecektir, yada rahatlatıcak bişeyler yapabilir....

cnm cumartesiye aldım randevu. ama bu akşam yine dün geceki gibi olursa gideceğim. beklemem cumartesi yi..

Hayırlı kandiller herkeze

Canım bende 3 gündür kendimi inanılmaz ağırlaşmış hissediyorum hiç halim kalmadı bebişler kılo aldı sanırım :)

Bende oyleyim yaa..Yataktan kaldiramiyorum kendimi yada oturduktan sonra kalkmasi bir zulumm resmen.. Ve inanailmaz uykum var.ilk 3 aydaki gibi.Yetmiyo uykular.hergun ise gec kaliyorummm

kızlar bebişimin bezleri geldi az önce premiun care prima 4 paket 2 pakette ıslak mendil ayyyyyyyyy görseniz minicikk

ayy yerim ben onun kucuk totosunuuu.. ilk dogduklarinda bazi bebeklere o bezler bile buyuk geliyo yaa..ayyy :) cok heyecanliii :) Insallah sag saglim o minik bezleri kullanmak nasip olur hepimizeee :)

Ayy heyecan yaptım valla. Biz de o zamanlarda bekliyoruz... Ama benim oğluşlar dururlar mı bilmem...

ınsallah beklerler gokcecim yaa..ama benim icimden senin sarp acele ediyo gibi geliyo..ayaz bekler biraz daha da , sarp sanki azicik tezcanli.hemen annnesinin kucagina konmak istiyo sipa :)

ınsallah saglikli ve bekleyebildikleri kadar bekleyip gelirlerrr..

günaydın anneler bu sabah miğdemde bulantı var, çok kötü hissettiriyo.
sabah bi kallktım kaburgam itiliyo bi koydum elimi oraya minicik bişey geldi elime iyice dışarı çıkmış yerim onu ben :109:

Benim sipam da oyle sag tarfimi bi ittiriyo bi ittiryoo .. Hic solu degil ama hep sagda kaldi oglusumm .. Mola verincede ben hafif dokunup ittiriyorum :) Sonra tekrar basliyo :) Oyun oynuyoruz birlikte :109:

cnm sanci aninda bi gitsen dr. a ? aksamlari geliyor ya sancilarin , evden hastaneye giderken trafikte olmaz hemen gidebilirsin sanki ? Belki baska bisey vardir bilmedigimiz ? Bi sorsan ,.. bi de sen en baslarda idrar yollari iltihabi cekmistin ya , belki oyle bir sey yeniden baslamistir ? ona falanda baksalar ? erken dogumu tetikliyo ya son aylarda .. belki gozden kacmistir ?

Canim gecen hafta gittigimde onun kontrolunu yapti. Enfeksiyon cok az da olsa gorunuyor ama sancinin sebebi bu degil. O yuzden nst ye bagladi. Sancilarimi goruncede yalanci aanci dedi. Ya bunun bir siniri yok mu? Bu kadar siddetli yalanci sanci mi olur?

cnm buyuk buyuk gecmis olsn hem size , hem o cocuga ve ailesine..Allah korumus valla..cok sukur birsey olmamis yaa .. ama insan cok etkileniyoo , insallah esin cabuk atlatir bu olayi..

Mubarek kandil gecesi cok sukur kimseye birsey olmamis..Ama gercekten bir zamandan sonra insan esindeki degisikleri bakisindan , nefesinden , herseyinden anliyo... :)

Valla sancı konusunda ikisi de az değil. Ama Sarp'ın olduğu taraf daha sık sertleşip sancı yapıyor. Aras hareketli olduğu için çok fazla dikilmiyor. Ama ikisi aynı anda dikildiğinde zaten tırmalayacak yer arıyorum. Dün ayaklarımı uzatmış oturuyorum dikildiler yine. Ben nefes alıp vermeye çalışıyorum eşimde terimle gözümden akan yaşları siliyor. O denli şiddetli giriyor yani. Acıdan gözümden yaş geliyor yaff.. Bu çocukalrın hiç acıması yok bana valla :)

Benim sipam da oyle sag tarfimi bi ittiriyo bi ittiryoo .. Hic solu degil ama hep sagda kaldi oglusumm .. Mola verincede ben hafif dokunup ittiriyorum :) Sonra tekrar basliyo :) Oyun oynuyoruz birlikte :109:

Ayyy ne güzelll dokunuşlarına tepki veriyor. Benimkiler niye vermiyoooo. Bazen dokunuyorum bende onlara hareket etselerde duruyorlar :)

Allah korumuş çocuğu, çok geçmiş olsun. Kocan çook etkilenmiş tabi böyle bi dönemde bide, çocuğun babası üstüne yürümesine rağmen gitemiş ordan. tabi insanın içi çocuğun nesi olduğunu anlamadan da rahat etmez. şükür incinmemiş bir yeri verilmiş sadakaları varmış

Canım anlıyorum seni dünkü ikiz annesini gördüm çok zor olsa gerek şöyle yanyana ggelince o doğuracak gibiydi ama sabır tatlım hiç değilse Haziran sonu Temmuz başına kadar tatlım benimkide öyle geceyi bekliyo sanki sürekli kıpır kıpır bazen gündüz saatlerce duymuyorum zor tatlım da öyle ağrın olunca git doktora yalancı malancı dinleme tatlım
Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış çocuk işte atlamıştım arabanın önüne burdada çok oluyo maalesef ama stresi yetmiştir eşine
Ayy ben burda heyecan yaptimmm.. Hadi hayirlisi bakalimmm .. :) Eliz prenses geliyoo acilisi o yapacak galiba :)
Sağol canım ya inşallah değişmez tarih de erken gelmez kuzum

Bende oyleyim yaa..Yataktan kaldiramiyorum kendimi yada oturduktan sonra kalkmasi bir zulumm resmen.. Ve inanailmaz uykum var.ilk 3 aydaki gibi.Yetmiyo uykular.hergun ise gec kaliyorummm

ben uyuyabiliyorum ama çok erken kalkıyorum, bişeyler atıştırdıktan sonra yine uykum geliyo. yataktan kalkmakta bende zorlanıyorum. dediğim gibi azar azar bulantılar başladı yine ilk üç aya dönüyoruz resmen bide ağırlık var, karnımda çoğu zaman inanılmaz gergin oluyo son iki ay daha zor geçecek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…