Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kandiliniz mübarek olsun.. Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin günahlarımızıda affetsin iNŞALLAH.. Amin..

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

geçmiş olsun canım, ihmal etme..
benim bebeğimiz adı cevat yağın olacak nasip olur ise.. ( cevat eşimin adı)

kızlar..
çok kararsız idim sütyen konusunda
ama dün çözdüm çok şükür..
daginin emzirme sütyenini aldım eve geldim denedim müthiş rahat
diğer renklerinide almaya karar verdimm.. hala benim gibi alamamış şüphede olan var ise hiç düşünmeden alabilirler :)
çok mutluyumm :))

güzel anneler kızımın minnoş kardeşleri hepinize hayırlı kandiller.... bu mübarek günde dualarımız kabul olsun .allah hepimize miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin..
kızlar bir kaç gündür sol kalçamın altında batan bir ağrı var..dr umu aradım olabilir dedi bu açıklamayada bayılıyorum.içimi rahatlattı:) ayrıca hiç halim yok kolumu kaldırmaya üşeniyorum son 1 haftada ağırlaştığımı hissediyorum sizdede varmı aynı şikayetler....allahtan ben ne kadar halsizsem kuzumda içimde tepikler atıyor tüm ağrılarımı yorgunluğumu unutturuyor

Cnm benim oglusumun adi insallah AYTUĞ MİRAÇ olacak..Ben cok isim arasinda hgidip geldim..MİRZA ismi de hosuma gidiyordu.ama dini bir ismi de olsun diye miraç i sectim.Esimde onayladi sagolsun..

Cnm oda senden uzakta diye streslidir.Belki isiyle ilgili buyuksıkıntılar vardi sana yansitmak istemiyordur , hem yaninda degil , hem sana sorunlarini anlatmasi seni uzecek diye dusunuyordur...Yavrunla konus birazz.Rahatla sonra esini ara..Bende biriyle konusana kadar kafamda buyuturum , konusur konusmaz icimdeki tum sinir geciyo..Sende miniginle konus biraz belki etkisi olur...

aa canım bende dagininkini aldım daha denemedim ama demekki iyimiş içim rahatladı şimdi 1 tane daha alayım olmazsa

eymencim nasıl oldunuz?

Hala hastanedeyiz, sancilar bir turlu gecmiyor ama azda olsa hafifledi diyebilirim. Erken dogum olma ihtimali var dr dedigine gore cumaya kadar duruma bakip net birsey soyliyeceklermis. Hayirlisi ile bekliyoruz.

~~~Herkesin kandili mubarek olsun~~~

CANIM NASIL OLDUNUZ MERAK ETTİM İYİSİNİZ DİMİ

Hayirli kandiller canim cok sukur iyi diyelim iyi olsun bu mubarek gunde;-);-);-) azda olsa hafifleyen sancilarla hala hastanedeyiz oglusum iyi ama aceleci yaramaz erkenden gelmek istiyor ama dr amcalari izin vermiyor biraz daha kalsin diye hala ilac veriyorlar.

Biz onceden UMUT ismini dusunuyorduk ama esim vazgecti simdi adimiz kesin MALIK FURKAN olucak insallah

teşekkür ederim arkadaşlarımm..
bu sabah eşimle konuştuk. her zamanki gibi hiç bişey olmamış gibi konuştu. şu mübarek günün hatırına bişey demedim. içim içimi yiyor ama bişey demicem. gelince konuşuruz nasılsa.

canlarım, kandiliniz mübarek olsun, hayırlara vesile olsun, tüm dualarımız kabul olsun inşallah.

öncelikle senin de kandilin mübarek olsun.
inşallah ilaçlar etki eder de biraz daha seninle kalır. ne kadar çok anne karnında kalırsa o kadar iyi.
hayırlı haberlerini bekliyoruz.

ay cnm benim yaa insallah vaktinde gelir..Hayirlisiyla bu gecenin yuzu suyu hurmetine beklerr miniginn..

Hayırlı kandiller herkeze

Canım bende 3 gündür kendimi inanılmaz ağırlaşmış hissediyorum hiç halim kalmadı bebişler kılo aldı sanırım :)

canım benim hakkınızda hayırlısı inşallah ama bu satten sonra erken gelselerde bizimleler inşallah allahın izniyle kocaman oldular yahu :) inşallah ilaçların faydası olurda biraz daha kalır içerde minik kuş kendinize iyi bakın haber vermeyi unutma bize merakta bırakma öptüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…