- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi ya çok güzel ama bende aldım ama 1 paket 50lik hastane çantamızada koyduk doktordan geldik Temmuz 21 dedi doğum içinkızlar bebişimin bezleri geldi az önce premiun care prima 4 paket 2 pakette ıslak mendil ayyyyyyyyy görseniz minicikk
Dimi ya çok güzel ama bende aldım ama 1 paket 50lik hastane çantamızada koyduk doktordan geldik Temmuz 21 dedi doğum için
annemmmmmmmm 21 temmuzda geliyormu elizzzz :) hadi hayırlısı canımm
İnşallah canım ya geliyoooooo 21 Temmuz'da az kaldı tam 1.5 ay Babasına kalsa dah erken aldırcak. Doktor dur ne bu acele diyo
vallahi canım diğer doktorun dediklerini saydım doktora kilo alımı az falan diye çentik var diyekilosu ne kadar olmuş canım her hafta 100 gr kadar alıyoruz galiba dimi bebişler yani
İnşallah canım ya geliyoooooo 21 Temmuz'da az kaldı tam 1.5 ay Babasına kalsa dah erken aldırcak. Doktor dur ne bu acele diyo
Hala hastanedeyiz, sancilar bir turlu gecmiyor ama azda olsa hafifledi diyebilirim. Erken dogum olma ihtimali var dr dedigine gore cumaya kadar duruma bakip net birsey soyliyeceklermis. Hayirlisi ile bekliyoruz.
~~~Herkesin kandili mubarek olsun~~~
az kaldı ya gelsin artık kuzucuklar ben çok heyecanlıyımayy canım hadi hayırlısı, az kaldı teker teker gelecekler
canım bugün bi ikiz annesi vardı merkezde ben doğuracak zannettim meğer aynı haftalardaymışız ikizmiş allah yardımcınız olsun tatlı ben kendimi zor taşırken onu görünce ki fit bi hamişti bu ayın sonunda alıcaklarmış o benden bi hafta önce aklıma siz geldiniz aklımaCanım Allahım sana da bebeğine de güç versin.. Azıcık daha beklesin bebişin inş...
inşallah annesi dursunlar üzmesinler annelerini ama insan gerçekten çok heycan yapıyoAyy heyecan yaptım valla. Biz de o zamanlarda bekliyoruz... Ama benim oğluşlar dururlar mı bilmem...
Dimi ya çok güzel ama bende aldım ama 1 paket 50lik hastane çantamızada koyduk doktordan geldik Temmuz 21 dedi doğum için
amin canım ya teker teker doğurucaz allahın izniyle hem çok yakın hem çok uzak geliyocanım 21 temmuz harika ne kadar az kaldı meleğini kucağına almana senin adına ben heyecanlandım arkadaşım.....hayırlısıyla sağlıkla kucağına alman dileğiyle çok sevindim
canım bugün bi ikiz annesi vardı merkezde ben doğuracak zannettim meğer aynı haftalardaymışız ikizmiş allah yardımcınız olsun tatlı ben kendimi zor taşırken onu görünce ki fit bi hamişti bu ayın sonunda alıcaklarmış o benden bi hafta önce aklıma siz geldiniz aklıma
Cnm benim oglusumun adi insallah AYTUĞ MİRAÇ olacak..Ben cok isim arasinda hgidip geldim..MİRZA ismi de hosuma gidiyordu.ama dini bir ismi de olsun diye miraç i sectim.Esimde onayladi sagolsun..
Bol sancılı kötü bir gece geçirdim. Uyumamaktan şiş her yerim. Bu gecede böyle geçerse kesin hastaneye gideceğim. İlk defa ıkınmak istedim sancıyla birlikte. Psikolojim çöktü. Her günüm farklı geçiyor. 3 gün kötüyse 1 gün iyi... Ne zaman uzansam kıpır kıpır başlıyorlar. Sanki uyumamı bekliyorlar bu kadar hareketlenmek ve sancılanmak için. Gün içerisinde de oluyor ama daha seyrek aralıklarla. Öğlen kaçamak uykularda olmasa çatlayacağım. İştah gitti zorla yemeye çalışıyorum. Kızıyorum kendime ama yeter artık doğurmak istiyorum diye bağırmak istiyorum. Bu kadar şiddetli yalancı sancı olacağını düşünmüyorum.