Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

tatlıları yiyince bi hareketlendi ki görmeniz lazım kızlar. bi sağa bi sola dönüp duruyor, poposunu çıkartıyor :) bikaç kıpırtısı bile neşemi yerine getiriyor :) bu arada eşim hala aramadı. aramakta kararsızım nedense. içimden aramak gelmiyor. biliyorum büyük bi sorun değil ama bağırıp sataşmak kavga etmek geliyor içimden...

Popişkoyu yesin teyzesi.. Kuzum sen dalanacak yer arıyon arama adamı. ne sen çıldır ne o üzülsün. Yarın ola hayrola...

canım bizde çok farklı değiliz. benim çıkardığım kavgalarıi alınganlıkları, ağlamalarımı heleki eşimin o çaresiz halini görsen, çok komik anlar yaşıyoruz. sonra dönüp baktığımda uzun uzun içli içli ağlamalarıma kıkır kıkır gülüyorum. nasıl bişey oldum ben, gözümden damla yaş akmazdı benim sadece bugün iki kere kapıştık.... tabi sonunda haklıda olsam haksızda gül alan taraf eşim oluyo :127:

canım ultrason kağıdında bir FL değeri varya onu 7 ile çarpacaksın ozaman boyunu kendin öğrenebilirsin...

Günaydın annecikler Rabbim bu gece dualarımızı kabul etsin bebişlerimizi sağlıkla huzurla ailemizle kucağımıza almak nasip etsin.Hayırlı kandiller.

Alnganlıklar sanırım sonlara yaklaşınca çoğalıyor ister istemez stres oluyoruz. Ay benim daha çantam hazır değil bende ona stres oluruyorum bitirmek lazım biran önce:)

Az mı sonu işte canım allahım sağlıkla da kucagınıza almayıda nasip etsin.Seninkiler çok çok garip davranmışlar.Ama dediğin gibi kimse ben şunu yaptım diyemez çünkü o yüzleri yok bizim ailelerimizin yaptıklarını gördükçe utanıp yerin dipini girsinler umrumda değil.

canlar hepinizin kandili mübarek olsun. Allah bu güzel günler hürmetine bebeklerimize sağlık sıhhat ailemize huzur mutluluk versin.
ayın 3ündeki kontrolümüz ii geçti, bebeklerin uzun olucak dio doktor hanım. kiloları da maşallah 1700 civarı.
çantalarımızı hazırlıcaz bi iki güne. artık raporumu aldım gitmicem okula , bi tek karne günü halim olursa giderim inşallah.
şimdilik haberler böyle . hepinize sağlık sıhhat diliyorum ..
bebişleri uzun uzun öpüyorum.

Yaa kızlaarrr ben bebisime asık oldum cok fenaaa durup durup ultrason fotolarını opuyorum kuzumun karnımı seviyorum o da bi tepinio ki bebegim benimmm ya sevgiden kalbim patlıcak gibi oluyorum o denli seviyorum o denli baglandım yani.Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasın.Su mubarek gunun hurmetine ulkemize selamet versin kimsenin canı yanmasın.bizler de en guzel en kolay dogumla kavusalım bebislerimize.birbirimize dua edelim bu gece

herkese günaydın kandiliniz mübarek olsun.rabbim sağlıklı mutlu bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.sanırım hemen hemen yakın haftalardayız. benim bi kaç gündür kasık ağrılarım var yarın kontrole gideceğim ama sizlerde de aynı sıkıntı var mı ben mi evham yapıyorum.bu arada erkek anne adayları düşündüğünüz isimler var mı yada önerileriniz?

Gunaydın canım hayırlı kandiller..o agrılar uzun zamandır var bende de.iki gun once gittim daha doktoruma hersey yolunda dedimbenim catım darmıs kemiklerim genisliyormus.bir de rahim kasları uzuyor bebek buyudukce dedi.o da sancı yaparmıs.hersey normal yani.sabit aralıklı ve devamlı artar sekilde bi sancı olmadıgı surece sorun yok dedi.
Bebis ismi de biz Ahmet koyucaz oglusumuza.esim evlenmeden once oyle niyet etmisti.daha bebek yokken belliydi yani.ama Kayra yada Meric de cok hosuma gidiyor.İkinci isim olarak Meriç koyabilirim :) tavsiye ederim

canım ya bu erkeklerin ailesi kendi evlatlarınada acımıyolar, değil seni düşünecekler, heleki torunlar onlara göre saldım çayıra mevlam kayıra arada derede büyür. bende nasıl kendi içim içimi yiyodu ilgilenmiyolar bide köstek oluyolar diye ama bakıyorumda bu erkek tarafı genelde böyle. hiç üzülme benim eşim engelli bende hamileyim düşün bi ihtiyacınız var mı demiyolar. biz ikimiz körler sağırlar birbirini ağırlar geçinip duruyoruz :132:
zaten onlar aldıklarınıda kafana kakar dururlar inan. biz evlenirken aldkları ikitane beyaz eşyayı bize kaktılar durdular, yok taksit ödüyoz, paramız yok. altına hiç düşkünlüğüm yoktur ama aldıkları ikitane incecik bileziğide eşimin gönderdiği beraber çalışıp kazandığımız parayla aldılar zaten. geri almak içinde bin dereden su getirdiler, yok kaynanam guatr ameliyatı olacakmış, yok kendilerine araba alacaklarmış, hep kendilerine istediler. ama ben onlarla ve diğerleriyle çoktan banka borcu ödemiştim, söylememe rağmen her geldiklerinde sordular, sanırsınki binlerceliralık altın takmışlar. o yüzden bebeğimede kafama kakacak bi emekleri geçmesin. zaten almayıda bilmiyolar nerde çul çaput toplayıp geliyolar, anca toz bezi olur onlardan. yeterki para harcamasınlar. azıcık aşım ağrısız başım boşver, nekadar imkanımız olursa o kadar yaparız dediğin gibi biz takımlarlamı büyüdük, benim bebekliğimde hazır bez bile yoktu pembe muşambalarla büyüdüm hatırlıyosanız onları :90:

Son düzenleme:

ağrılarımın zamanını takip edemiyorum ama çok sık değil.bi hemşire arkadaş doğum sancısı değil korkma öyle olsa böyle rahat olamazdın dedi daha şiddetli olurmuş erken doğum sancısı.bu arada ahmet ismini çok severim babamın adı abim oğluna verdi 1.5 yaşında şimdi.açıkcası biz başından beri Kayra vermeyi düşünüyoruz ama eşimin kafasını karıştırıyorlar özellikle ailesi kız ismi falan diyorlar.bende eşimi kırmamak için başka isimler düşünmeye başladım

Tesekkur ederim insallah canim ya

CANIM NASIL OLDUNUZ MERAK ETTİM İYİSİNİZ DİMİ

kızlar bu arada tüm üslüman aleminin kandili mübarek olsun rabbim bu gecenin hürmetine bütün dualarımızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…