Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

birilerine bağımlı kalmak zor gerçekten... oda kokusuna gelince hemen çıkmıyor söylim biz odayı alalı epey oldu halen birazda olsa var kokusu .. grçi daha silip yerleştirmedim belki o zaman kırılır kokusu biraz ...

Gercekten cok guzel ve kullanisli gorunuyor..Gule gule kullanin cnm.. :)

Maaşallah sana ve oğluna canım benim. Hiç 31 haftalık hamile gibi durmuyorsun. Allah sağlık versin gerisi boş. Sana keyifli bol heyecanlı alışverişler diliyorum.

Hamile bir bayana gelip aciz demeleri densizlik bence , baska birsey degil..Keske cekilseydin onlar yapsalardi..

Canım bütün gün yattım o gün erken haber verseler erkenden yapardım yemekleri. Arkadaştan biri salata beklesin ben yaparım dedi. Sofrayı kurdum hala salata yapacaktı.. Aldım ben yaptım gene. Tuhaf olmuş insanlar. Ben böyle bir durumda bırak aç gitmeyi yerinden kaldırtmam kimseyi. Zaten oturduğumda eşim kaldırıyor beni gelip.. Dötümüz kalkmıyor artık :)

Kızlaarrrr ylemden şimdi geldim. Deli gibi sancım var ama mitingde doğuracakta olsam bırakmayacağım peşini... Sancımdan dolayı geldim eve... yarın devamm....Tayyip gidene kadar durmak yok...

Gitmez o uyuz..hala savunanlar var..esimin bi akrabasi var emekli asker.O diyo ki kamu malina zarar vermis eylemciler..Tayyip geldi cogu seyi duzeltti..
senin gibi mallari da alsa gitse bu ulkeden diyemedim icimde kaldi

Canım poliste halka karşı bir hınç bir hırs var. Hepsi aynı demiyorum ama o kadar çok gördük ki gaz bombasını hedefe atıp sevineni. Milletin evine camdan gaz bombası atanı. Polise ne oluyor anlamıyorum. Bu ne hırs? Dün akşam Büyükçekmece sahildeydim. Beylikdüzü'ne geldiğimde beni görenler hemen arabanın etrafını sardı, camları kapattırdı. Gaz bombası atmış aşağı kısımda polis. ben etkilenmeyim diye milleti görecektiniz. Böyle bir halktan düşman yaratmaya çalışıyorlar. Uyuz oldum geceye kadar durdum onlarla birlikte.. Sancım olmasa kalırdım daha. Eve geldik oturduğum site balkonda İstiklal Marşı okuyor. Hala da partilerin provakasyonu diye lanse ediliyor. Bu millet partiler için değil gerçekten Türk olduğunu göstermek, haklı mücadelelerini sürdürmek ve Tayyip diktatörlüğünü yıkmak için ayakta. Bende olabildiğim kadar olacağım onların yanında...

ayy insallah cnm yaa .. Bende nasil hasretim anlatamamm..Ama bir yandan da acaba diyorum karnimdaki hallerinide ozleyecek miyimki ? Bu zamanlarinda ayri bi guzelligi var .. :)

Sanırım ben özleyeceğim. Onların beni tepikleye tepikleye yataktan kaldırmalarını, tuvalete koşturmalarını, midemi tepiklemelerini, bazen beni gıdıklayan hareketlerini, bazen gözümden yaş getirecek kadar canımı yakmalarını... Herşeylerini özleyeceğim. Tek tesellimde kucağımda, yanımda varolmaları olacak. Allahım hayırlısıyla o günleride nasip eder inş.

Kesek olayini cok guzel dusunmussun cnm..Ben biraz daha bekleyecegim canta icin ki zaten cantam hazir degil hala :) Begenipte alamadim bi tane canta.bence simdilik hurcta dursun , biraz zaman gecince tule koy.hurc hava almadigindan daha bi temiz olur..

Odanın kokusu çıkmayacaktır canım. Keşke daha erkenden halledebilseniz. Ama bunları düşünüp stres olma sakın tamam mı?Bir süre daha odasında yatmaz senin odanda idare eder...

Gitmez o uyuz..hala savunanlar var..esimin bi akrabasi var emekli asker.O diyo ki kamu malina zarar vermis eylemciler..Tayyip geldi cogu seyi duzeltti..
senin gibi mallari da alsa gitse bu ulkeden diyemedim icimde kaldi

Ahahaha aslında çok yerli yerinde bir cevap olurmuş. Ben açık görüşlü biri olmama rağmen Face den tayyip yandaşlarını sildim. Halk bu kadar çabalayıp, biber gazları ve orantısız kullanılan güç karşısında direnmeye çalışırken bu örümcek beyinlileri listemde tutmayı yediremedim.

ayy sen yazdıkça sinir oldum arkadaşlatına. ne aciz insanlar hamile kadından hizmet bekliyolar. bizimkiler yemeklerinide alıp geliyolar, bulaşıklarınıda yıkayıp gidiyolar. çok ayıp etmişler sana...

bazen diyorumki doğumum uzasın hiç doğurmayım hep benle kalsın arada bi kafasını çıkarsın öpeyim koklayım
geri sokayım içeri..

bebeğimi bu dünyada yalnız bırakmaktan korkuorum
hep aklım onda kalacak
karnı açmı
üşüyomu , üzülüyomu mutlumu ne yaptı biri onu üzdümü offffff :)

böyle ne güzel ben nereye o oraya
birlikte yatıp birlikte kalkıyoruz
ne versem yiyo :)
ve en önemlisi
şuan benim sadece bana ait.. kimse ile paylaşmıyorum
ağlıcam galiba... (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…