Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar nasılsınız bebişimin eşyaları yıkanıyo akşam ütü var mis koktu kuzumun cicileri
ama hala boya kokusu var mobilyalarda nasıl olucak bilmiyorum ee azda kaldı Temmuz 20 gibi alırız demişti doktorum
biran önce zaman geçsin istiyorum kuzumu kucağıma alıyım artık

oohh cnm gule gule kullanin insallah eylul le :)

canım benim çok saol hepimiz inşallah şu odayıda beğenseydik 2 3 parça ufak tefeğimiz kaldı onlarıda halldelim artık gerisi badana ve temizliğe bakıyor aslında daha çokmuş ya bak yazınca gözümde büyüdü:s

Benimde kayinvalidem cok iyi ..torunu cok istiyordu ve ilk torun , ama nedense ilgisiz davraniyo..Annemler daha 4 aylikken cocugun 2 yil giyebilecegi kadar yunden birseyler orup yollamislar , kaynvalidem bize geldiginde eli bos geldi annelerin yolladiklarini gosterdim diyo ki artik onlar yapmasin bizde yapacaz..sizde artik birsey almayin daha hediyeler gelir..ve 2 hafta yanimizda kaldiginda sadece ucuz diye bir nevresim takimi aldi minigime .Esime soruyorum hani heyecanli olmasi gerekmiyor mu diye ? Oda diyor ki kendi kaynanasindan cok cekmis oyuzden bizim birseylerimize karismiyo diyo.ama ne bilim insan bir takim olsa alir gelirdi .. Neyse ...

kızlar boşverin herşeye karışacaklarına uzak dursunlar daha iyi hayırlısı böyle demekki

Sanırım ben özleyeceğim. Onların beni tepikleye tepikleye yataktan kaldırmalarını, tuvalete koşturmalarını, midemi tepiklemelerini, bazen beni gıdıklayan hareketlerini, bazen gözümden yaş getirecek kadar canımı yakmalarını... Herşeylerini özleyeceğim. Tek tesellimde kucağımda, yanımda varolmaları olacak. Allahım hayırlısıyla o günleride nasip eder inş.

ay canım bende çok özleyeceğim inanki ama bu zamanlarda da her an korku içindeyiz ufacık bir ağrıda sancıda birşey mi oldu keyfi mi yok acaba içerde nasıl aman doğuruyormuyum derken stres olduk yine çabucak geçsinde zaman kuzucuklar zamanında gelsin inşallah

bazen diyorumki doğumum uzasın hiç doğurmayım hep benle kalsın arada bi kafasını çıkarsın öpeyim koklayım
geri sokayım içeri..

bebeğimi bu dünyada yalnız bırakmaktan korkuorum
hep aklım onda kalacak
karnı açmı
üşüyomu , üzülüyomu mutlumu ne yaptı biri onu üzdümü offffff :)

böyle ne güzel ben nereye o oraya
birlikte yatıp birlikte kalkıyoruz
ne versem yiyo :)
ve en önemlisi
şuan benim sadece bana ait.. kimse ile paylaşmıyorum
ağlıcam galiba... :KK43:(

aynen canım bende hep bu tedirginliği yaşıyorum ya birşey olursa diye sonra diyorum şeytan çık aklımdan allahın izniyle birşey olmayacak:nazar:

Kızlar nasılsınız bebişimin eşyaları yıkanıyo akşam ütü var mis koktu kuzumun cicileri
ama hala boya kokusu var mobilyalarda nasıl olucak bilmiyorum ee azda kaldı Temmuz 20 gibi alırız demişti doktorum

canımcım bu arada senin insülin ne alemde düşürdün mü şekerini merak ettim

Ne alakası var kuzum cinsiyetle. Allah sağlık versin. Böyle bağnaz bir düşüncede olduklarını sanmıyorum.

Canım kynvalidemin 2 oğlu var, eltimn 1 oğlu.. hepsi kız istedi.. hatta eltim cinsiyeti öğrendiğimizde yapamadınmı bi kız dedi milletin icinde,ordakiler neden öyle diyosun fln dedi, oda, biz eşimle kız seviyoruz ben erkek çocuklarını pek sevmiyorum dedi ve hala o gün bugündür kız olsun camurdan olsun fln diyo ortaya bilmem nee.. azımı acıp bişey demedim.. hani ne bi ilgi ne bişey hepimiz bi catı altndayız ama eltim adını etmiyo bebeğin ve sürekli laf söylemeler misafirlerimiz cok oluyo onun kadar kalkıp iş yapmıyorum diye hayıflanmalar.. kynvalidem ona nazaran daha ilgili ama yinede ondan cekindiği icin ilgi gösteremiyo .. bizim lişkimiz biraz garip canım yaa uzun hikaye :KK70: ..

ay ne güzell yaaa.. yıka ütüle zordur ama keyiflidir eminim..:).. Canım çıkar kokusu havalandır silinse bi iki kere azalır o zamana kadar.. Hepimiz beklemedeyiz cnm rüyalarımda alıyorum kucağıma :)

Canım kynvalidemin 2 oğlu var, eltimn 1 oğlu.. hepsi kız istedi.. hatta eltim cinsiyeti öğrendiğimizde yapamadınmı bi kız dedi milletin icinde,ordakiler neden öyle diyosun fln dedi, oda, biz eşimle kız seviyoruz ben erkek çocuklarını pek sevmiyorum dedi ve hala o gün bugündür kız olsun camurdan olsun fln diyo ortaya bilmem nee.. azımı acıp bişey demedim.. hani ne bi ilgi ne bişey hepimiz bi catı altndayız ama eltim adını etmiyo bebeğin ve sürekli laf söylemeler misafirlerimiz cok oluyo onun kadar kalkıp iş yapmıyorum diye hayıflanmalar.. kynvalidem ona nazaran daha ilgili ama yinede ondan cekindiği icin ilgi gösteremiyo .. bizim lişkimiz biraz garip canım yaa uzun hikaye :KK70: ..

ay ne güzell yaaa.. yıka ütüle zordur ama keyiflidir eminim..:).. Canım çıkar kokusu havalandır silinse bi iki kere azalır o zamana kadar.. Hepimiz beklemedeyiz cnm rüyalarımda alıyorum kucağıma :)

allah korusun canım ya eli yüzü düzgün sağlıklı olsun yeter hangi evlattan hayır göreceğimiz meçhul hayırlısı olsun cahillik başa bela işte

biberon ... chicco (yeni doğan anne memesine benzeyen mavi ambalajlı)
şampuan - bebe yağı - duş jeli ... sebamed ( en zararsızı imiş )
deterjan ... sıvı dalin ( mis gibi kokuyo ve en zararsızı imiş)

ne dersiniz kızlar eksiklerim bunlar kaldı sadece ... en iyi olanlar bu yukarıda saydıklarım imiş,
bende bunları almaya karar verdim.. başka fikri olan varsa yardımcı olabilir mi bana :)

ne dersiniz kızlar eksiklerim bunlar kaldı sadece ... en iyi olanlar bu yukarıda saydıklarım imiş,
bende bunları almaya karar verdim.. başka fikri olan varsa yardımcı olabilir mi bana :)

canım deterjan olarak roxy yi öneriyorlar birde sen blirsin ama

canımcım bu arada senin insülin ne alemde düşürdün mü şekerini merak ettim
Canım çok düşmedi ama kanamada takmıyorum işin aslı dikkat ediyorum tabi fark etmedi

Sağol tatlım ya ablamla beraber yapıyoruz işte çok zevkli kıyafetlerin içinde hayal ediyorum bebişimi

Canım detarjan ve yumaşıtıcı dalin aldım
kozmatik mustela aldım şampuan pişik kremi ve nemlendirici losyonunu bilmiyorum nette herkes mustela diyo kuzenlerde kullanıyo çok memnunlar
biberon ve emzik avent in aldım

pişik kremi almayıp bepanten kullanmayı düşünüyorum ben bakalım bebeğimiz poposu sevecekmi ?

ayrıca en büyük ihtiyaç elektirikli göğüs pompası ne aldınız kızlar?
dr.um madela yı önerdi..
bir arkadaşım avent ve lansinoh denemiş hiç iyi değil dedi (2 ay önce doğum yaptı) - bana verecek dene dedi.. ona göre alırsın dedi kendisi hiç kullanamamış..

internetten araştırdım kafam iyice karıştı..
ayrıca hastaneler sanayi tipi pompa kiralıyorlarmış .. emiş gucu çok yüksek ama nasıl taşırım ben onu hergün işe giderken :)

sanırım madela ile başlayacam.. bilmiyorum.. :KK43:

kıskanıyodur o seni

teşekkür ederim canım,, hemen araştıracam,,
sen de roxy mi aldın acaba?

evet ben roxy aldım görümcemin tavsiyesiyle

mesela dalin şampuan almıştım onu kullanma dedi sebamed aldık sebamed hiç konak yapmamış onun oğlunda dalini ardaya vericez artık o kullanabilir ileride bizde kullanırız dalin yine benim görümcemin görümcesi doktor o yönlendiriyor bizi saolsun

Kızlar çok sinirlerim bozuk... eşimle telde konuşurken tıkır tıkır sesler geliyordu msj yazıyor gibi. o ses ne dedim bilmiyorum dedi. konuşma süresince devam etti. bir iki kere daha sordum sonra bana bağırdı telefonda bilmiyorum dedim,niye sürekli soruyosun dedi.ben de suratına kapattım. ya 20 gündür yok zaten. ağrılarım var gün boyu. telaş etmesin diye bişey demiyorum.3-5 gün sonra izmire gidicem. doğuma kadar da görüşemicez. ben geldiğinde aç kalmasın diye yemek yapıp buzluğa atıyorum. bebeğimizin eşyalarını yıka ütüle, valiz hazırla. tamam onun da işi stresli, çadırlarda arazilerde kaç gündür ama insan biraz anlayışlı olur ya. ben onu bu kadar düşünürken biraz anlayış beklemem çok mu yani.. bidaha aramadı da... ağlaya ağlaya bi hal oldum. durduramıyorum kendimi...

bazen diyorumki doğumum uzasın hiç doğurmayım hep benle kalsın arada bi kafasını çıkarsın öpeyim koklayım
geri sokayım içeri..

hep aklım onda kalacak
karnı açmı

ve en önemlisi

ne güzel anlatmissin canim..benim hislerimede tercuman olmussun...bende daha dogmadan kiskaniyorum düsündükce :KK43: delimiyim ne?? bu yuzden bazen hic cikmasin diyorum..yada dagin basina tasinmak istiyorum bir tek sevdiklerim sevsin hihihih....

Kızlar çok sinirlerim bozuk... eşimle telde konuşurken tıkır tıkır sesler geliyordu msj yazıyor gibi. o ses ne dedim bilmiyorum dedi. konuşma süresince devam etti. bir iki kere daha sordum sonra bana bağırdı telefonda bilmiyorum dedim,niye sürekli soruyosun dedi.ben de suratına kapattım. ya 20 gündür yok zaten. ağrılarım var gün boyu. telaş etmesin diye bişey demiyorum.3-5 gün sonra izmire gidicem. doğuma kadar da görüşemicez. ben geldiğinde aç kalmasın diye yemek yapıp buzluğa atıyorum. bebeğimizin eşyalarını yıka ütüle, valiz hazırla. tamam onun da işi stresli, çadırlarda arazilerde kaç gündür ama insan biraz anlayışlı olur ya. ben onu bu kadar düşünürken biraz anlayış beklemem çok mu yani.. bidaha aramadı da... ağlaya ağlaya bi hal oldum. durduramıyorum kendimi...

Canım hassas dönemdeyiz kabul ediyorum ama bir de şöyle düşün. O senden uzakta. Aklı sende ve çocuğunda ve uzakta kalmak zorunda. Emin ol senden daha stresli bir ortamdadır. Bağırmak isteyerek bağırmamıştır. Bir anlık öfke ve gaflettir. Üzme kendini boşuna tatlım. o da sakinleşmeni bekliyordur yeniden aramak için. hem bırak bir nefes alsın. sakileşsin kuzumm.. Kıyamam ben sana. üzme kendinide yavruşunuda boşuna. İnan şartlar geriyor sizi yoksa eminim seni ve yavrusu için çok endişeleniyordur. Hatta sizi tahmin edemeyeceğin kadar çok seviyordur. Belki parazit giriyordur araya sen duyuyorsundur o duymuyordur canım. Ya da birşey vardır telefonda açıklayamıyordur. Ağlama canım. Hadi git elini yüzünü yıka bir tatlı at ağzına şımart kendini de bebeğinide... üzme çocuğunu boşuna...

geri sokayım içeri..

hep aklım onda kalacak
karnı açmı

ve en önemlisi

Bu konuda bende bencilim sanırım. Ne zaman doğum diyorlar. Doğmasınlar hep benimle kalsınlar bir tek ben hissedeyim ben seveyim. Onlar hareket ederken bir tek ben oynayım onlarla diyorum.

Canım hassas dönemdeyiz kabul ediyorum ama bir de şöyle düşün. O senden uzakta. Aklı sende ve çocuğunda ve uzakta kalmak zorunda. Emin ol senden daha stresli bir ortamdadır. Bağırmak isteyerek bağırmamıştır. Bir anlık öfke ve gaflettir. Üzme kendini boşuna tatlım. o da sakinleşmeni bekliyordur yeniden aramak için. hem bırak bir nefes alsın. sakileşsin kuzumm.. Kıyamam ben sana. üzme kendinide yavruşunuda boşuna. İnan şartlar geriyor sizi yoksa eminim seni ve yavrusu için çok endişeleniyordur. Hatta sizi tahmin edemeyeceğin kadar çok seviyordur. Belki parazit giriyordur araya sen duyuyorsundur o duymuyordur canım. Ya da birşey vardır telefonda açıklayamıyordur. Ağlama canım. Hadi git elini yüzünü yıka bir tatlı at ağzına şımart kendini de bebeğinide... üzme çocuğunu boşuna...

teşekkür ederim canım. biliyorum o da çok stresli zor bi dönemden geçiyor. bilmiyorum artık hangimizin ki daha zor, hassas dönem :S kaç saat oldu aramadı. işin kötüsü konuşmayınca içimde biriktiriyorum, kafamda kuruyor sonra da çok kötü patlıyorum :KK43: ama aramicam. ben gideyim de bir iki tatlı yiyim. benim keyfim yerine gelmiyo bari bebişin keyfi yerine gelsin :)

teşekkür ederim canım. biliyorum o da çok stresli zor bi dönemden geçiyor. bilmiyorum artık hangimizin ki daha zor, hassas dönem :S kaç saat oldu aramadı. işin kötüsü konuşmayınca içimde biriktiriyorum, kafamda kuruyor sonra da çok kötü patlıyorum :KK43: ama aramicam. ben gideyim de bir iki tatlı yiyim. benim keyfim yerine gelmiyo bari bebişin keyfi yerine gelsin :)

Canımm üzülmüştür şimdi ya seni üzdüğü içinde bekliyordur sakinleşmeni. Arayacaktır mutlaka. Kendini doldurma bence.. Ayrıca neden aramayacağım diyorsun. Ara kuzum sakin sakin konuş. Ama püskürme yani... Üzmeyin birbirinizi. Ortada gerçekten çok büyük sorun yok. Yanlış anlama ve içinde bulunduğunuz durumun gerginliği sadece. Yirim ben keyfi yerine gelen bebişini.. :KK15:

canım bencede şimdi kim ne dese üzülüyoruz kırılıyoruz haliyle ama sonra pişman oluyoruz ben özellikle sevdiğim birini kırınca uyuyamıyorum gökçenin dediği gibi belki telefonda açıklayamayacağı bir durum vardır sen ara bence için rahat etsin

X