Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın kandiliniz mübarek olsun.rabbim sağlıklı mutlu bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.sanırım hemen hemen yakın haftalardayız. benim bi kaç gündür kasık ağrılarım var yarın kontrole gideceğim ama sizlerde de aynı sıkıntı var mı ben mi evham yapıyorum.bu arada erkek anne adayları düşündüğünüz isimler var mı yada önerileriniz?
Canım bu biraz aslında görgü meselesi. Benim kayınvalidem çok heyecanlı mesela torunlar geliyor diye. Sağolsunlar oğluşlarımın bebek arabasını yedek nevresim takımlarını alezlerini ve dönencelerini aldılar. Kendi elleriyle de ağız mendili ve battaniyeler yaptı. Ben desemki şu eksik gider alır. Ama işte ben demeden düşünmelerini istiyorum. benim kadar heyecanlı olmalarını. Oğluşlarımın kıyafetlerini gördü daha alma dedi mesela. Alacağım dedim. Onlara herşey fazla geliyro nedense.. Bize de bir o kadar az... Yani kullansın kullanmasın ne önemi var. benim çocuklarım giyemezse veririm durumu kötü olan birilerine. Heves kırmasınlar yeter.
Cnm benimkide heyecanli biliyorum ama gostermiyo..Bebegimizi gormeye gittik birlikte orda bile cok tepki vermedi..Banada surekli yeter artik almayin diyoo.Benim annemlerin de 3. torunu ve annemin heycani benden fazla... Bende ayni dusunuyorum icimde kalmasin hicbirsey alayim gonlumce..
Ne alakası var kuzum cinsiyetle. Allah sağlık versin. Böyle bağnaz bir düşüncede olduklarını sanmıyorum.
Bence olabilir cnm..Benim kayinvalidem de kiz hastasi..Ben ilk erkek hissettigimde oyle deme bak soyleye soyleye erkek olacak diyordu.Erkek oldugunu soyledigimde de caktirmamaya calisti ama uzuldu biraz..Hissediyorum yani..Bence bizimki kiz olsa farkli olurdu..Smllttle hakli olabilir..Bencede veladin kizi erkegi olmaz ama hala oyle dusunen coookk..
kızlar eşim kanser geçirdği için kemoterapi almış ve hücreleri ölmüş 18 yaşında iken. biz tüp bbek tedavisi il eçocuk sahibi olucaz inşallah. eşimin ailesi bu durumu biliyormuş yani çocuğu olmaz demiş dr.lar ozaman. onlarda eşime sölememiş üzülmesin diye. biz 4 yıllık evliyiz. saolsunlar bende 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım. bunuda biliyorlar, bana da saolsunlar söylemediler. aml gibi hormon aldım durdum. sonra nerdeyse 6ay dr.a gittim geldim ilacı bıraktık hamile kalamıyorum diye. hemde görümcemle:) gene normal çıkıyor herşeyim. tık yok artık dr. dediki birdha gelme seni muaynee etmiycem eşin gelicek dedi. eşim pek gitmek istememişti. sonra 1-2 ay ısrar ettim ve sonunda 2 yılı buldu öğrendikki normal yolla çocuk sahibi olamazmışız ve görümcem aaa sen bilmiyomuydun dedi bana :) kayın pederim çok varlıklı bir insan yani kaç apartmanı var kaç dükkanı var bilemiyorum kadar zengin. ve bize 5 kuruş yardımları geçmediği gibi ben özel hastanede tüp bebek yaptırmak için bütün bileziklerimi bu tedaviye harcadım. ilaçlar operasyonlar bide OHSS oldum zaten devletten yararlanamyıncada biniyorda biniyor ilaç paraları.. çok şükür rabbime ilk denememizde tutundu yaavrum annesine. sonra kanama geçirdim eşime ulaşamadım işteydi zateen hemen kaynanamı aradım. kayınpederim gelip beni aldı. pendikte oturuyorum. ve beşiktaşa götürdü. muayeneden çıktık dönüşte de son model mersedesiyle beni kartal de bıraktı otobüs durağında sen binersin burdan dedi neler neleeeeeeeeeeer.. velhasıl-ı kelam diyeceğim o ki benim annem ablam babam hem para yolladılar hem birsürü şey aldılar hem eşime hem bana hem miniğimize amaaa eşimin ne ablası ne ailesinden kimse bişey almadı bebeğimize. hiçbirşey.. bak doğurucaz şurda. ve gelip ne eksiğiniz var vs. hiçbirşey demediler. ne temizlik ne ütü onlarada kimse gelmedi yardıma.. herşeyimi kendm yaptım ta ankaradan annem geldi karstan ablam geldi saolsunlar. YÜCE ALLAH özellikle biz böyle hamileyken heleki zar zor elde etmişiz, bu durumda ellerinde gani gani varken bize bunları yaşattıkları için bizi soktuğu zorluğun sıkıntının bedelini ödetcektir onlar hiç şüphem yok. o yüzden hiç üzülmüyorum. başta üzülüyordum sonra alıştım sanırım:) Rabbim sağlık versinn isterse 1 kuru ekmek olsun kimseye minnet etmek istemem oturur onu yerim. yapmasınlar zaten Allah onları bize bizi onlara muhtaç etmesin tek dileğim bu. etme bulma dünyası. o yüzden varsın eksik olsun odası yada neyi eksikse atık. biz tam takımlarlamı dünyaya geldik. prenses odalarıylamı büyüdük.. kimseninde SANA SUNU YAPTIM diye karşına geçip konuşmaya yüzü olmayacak bu herşeye değer bence..
ay cnm benim yaa senin isin gercekten zor..Enayi yerine konmussun ve uzerinede hicbirsey olmamis gibi davranilmis...Allah goruyo nede olsa..Cok haklisin saglik sevgi olduktan sonra bebeginin baska birseye ihtiyaci yok.Cok sukur rabbim sana guzel bir evlat nasip etmis.Saglicakla kucagina da almak nasip olur insallahh..
Bende kafama kakilmasini hic sevmem..Ben hallederim ..Kendi aileme bilebirsey yansitmam zaten de hamilelikten herhalde esime soyledim niye boyleler diye..Biliyorum kotu niyet yok , bide herseye karisilmasindansa boyle daha iyi evet bakalim dogunca nasilolacak..Ben babam polis oldugu icin sulalemden hep uzak buyudum.anneananne bababnne hic bilemedim.Yilda 1 hafta gordum sadece.Evladim boyle olsun istemiyorum ama bakalim nasilolacak..
Sag salim zamaninda gelsinlerde insallah gerisi bos nede olsa..Rabbim bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine , hepimize , evlatlarimiza , ailelelerimize saglik sihhat , huzur , bol kazanc nasip etsin insallahh...
herkese günaydın kandiliniz mübarek olsun.rabbim sağlıklı mutlu bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.sanırım hemen hemen yakın haftalardayız. benim bi kaç gündür kasık ağrılarım var yarın kontrole gideceğim ama sizlerde de aynı sıkıntı var mı ben mi evham yapıyorum.bu arada erkek anne adayları düşündüğünüz isimler var mı yada önerileriniz?
Kızlar çok sinirlerim bozuk... eşimle telde konuşurken tıkır tıkır sesler geliyordu msj yazıyor gibi. o ses ne dedim bilmiyorum dedi. konuşma süresince devam etti. bir iki kere daha sordum sonra bana bağırdı telefonda bilmiyorum dedim,niye sürekli soruyosun dedi.ben de suratına kapattım. ya 20 gündür yok zaten. ağrılarım var gün boyu. telaş etmesin diye bişey demiyorum.3-5 gün sonra izmire gidicem. doğuma kadar da görüşemicez. ben geldiğinde aç kalmasın diye yemek yapıp buzluğa atıyorum. bebeğimizin eşyalarını yıka ütüle, valiz hazırla. tamam onun da işi stresli, çadırlarda arazilerde kaç gündür ama insan biraz anlayışlı olur ya. ben onu bu kadar düşünürken biraz anlayış beklemem çok mu yani.. bidaha aramadı da... ağlaya ağlaya bi hal oldum. durduramıyorum kendimi...
kızlar..
çok kararsız idim sütyen konusunda
ama dün çözdüm çok şükür..
daginin emzirme sütyenini aldım eve geldim denedim müthiş rahat
diğer renklerinide almaya karar verdimm.. hala benim gibi alamamış şüphede olan var ise hiç düşünmeden alabilirler :)
çok mutluyumm :))
eymencim nasıl oldunuz?
CANIM NASIL OLDUNUZ MERAK ETTİM İYİSİNİZ DİMİ
Hala hastanedeyiz, sancilar bir turlu gecmiyor ama azda olsa hafifledi diyebilirim. Erken dogum olma ihtimali var dr dedigine gore cumaya kadar duruma bakip net birsey soyliyeceklermis. Hayirlisi ile bekliyoruz.
~~~Herkesin kandili mubarek olsun~~~
Hala hastanedeyiz, sancilar bir turlu gecmiyor ama azda olsa hafifledi diyebilirim. Erken dogum olma ihtimali var dr dedigine gore cumaya kadar duruma bakip net birsey soyliyeceklermis. Hayirlisi ile bekliyoruz.
~~~Herkesin kandili mubarek olsun~~~
güzel anneler kızımın minnoş kardeşleri hepinize hayırlı kandiller.... bu mübarek günde dualarımız kabul olsun .allah hepimize miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin..
kızlar bir kaç gündür sol kalçamın altında batan bir ağrı var..dr umu aradım olabilir dedi bu açıklamayada bayılıyorum.içimi rahatlattı:) ayrıca hiç halim yok kolumu kaldırmaya üşeniyorum son 1 haftada ağırlaştığımı hissediyorum sizdede varmı aynı şikayetler....allahtan ben ne kadar halsizsem kuzumda içimde tepikler atıyor tüm ağrılarımı yorgunluğumu unutturuyor
Hayirli kandiller canim cok sukur iyi diyelim iyi olsun bu mubarek gunde;-);-);-) azda olsa hafifleyen sancilarla hala hastanedeyiz oglusum iyi ama aceleci yaramaz erkenden gelmek istiyor ama dr amcalari izin vermiyor biraz daha kalsin diye hala ilac veriyorlar.