Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar biraz önce öyle bi sancı geldi ki doğuruyorum sandım bi de cimcimenin kafası sağdan vuruyo anammmm dedim neoluyo :) İşyerindeyim zaten biraz panik oldum ama çıktım kapının önüne biraz yürüdüm nefes aldım da geçti şükür.Sonra kızımla konuştum daha erken annecim sakin gelme daha gelişmen büyümen lazım dedim bakalım inş.annesinin sözünü dinler :)

senin cimcimeye bakkkk...Amanin amaninnn..Bazen dusunuyorum bizler mi daha sabirsiziz , miniklerimiz mi :)

kızlar size bişi danışmak istiyorum şimdi bende 10lu hastane çıkışı var 2 tanede beşli var ama bitanesinn alt üst takımı yok tulumu var sizce bitane daha alayımmı ndersiniz gerek olurmu

Bence gerek yok cnm..Zaten sen de daha birkac parca birseyler alirsin , bide bebek gormeye gelenler hep birseyler getiriyorlarmis da .. Hem zibinlar daha kullanisli oluyo yeni doganlar icin diyorlar..Bide yaza gelecek zaten tek parca giydirecegiz.Kis olsa aman usumesinler diye zibinin uzerinede altli ustlu giydirirdik ama bence yeterli ama icine sinmiyorsa , al bi tane daha..

ilk hamile olduğumu öğrendiğimde içime kız doğmuştu ve gerçeketen çıktı kızım olacak inş ama bu sefer hislerim beni yanıltır umarım kızçem zamanını bekler uslu uslu :KK1:

Benimde ilk hisettigimden beri hep erkek geciyordu icimden , Dr. ilk defan %90 kiz dediginde de inanamamistim..simdi de 20 Agustosta gelecek gibi hissediyorum.normal tarihinden 10 gun once gibi..Bakalim hakli cikacak miyiz :) Zaten bu gidisle bazilarimiz eylul , bazilarimiz temmuz annesi olacak galiba :)

Kızlar bugün kadın geldi temizliğeçok yoruldum gittiler midem çok bulantı tuvalete gittim istifra ederken birden foşur diye su geldi yerlere kadar düşünün tutamıyorum hemen hastaneye gitti alttan üstün baktılar meğerse işemişim:KK17::KK17:
Ama nasıl korktuk böyle bişii görmedim doktor çok normal dedi kaslar daha gevşiyo bu haftalarda dedi çok utandım doktordan eşimden neyseki sorun yok nst ye bağladılar canı sıkıldı kuzumdum nst deyken sıkıyo ya pat pat vurmaya başladı Dr herşey yolunda hiç korkma çentik sorun yaratmaz dedi rahatladım diğer doktor çok korkutmuştu
kuzum 1600 gr olmuş çok şükür moralim yerine geldi:KK16:

ay cnm yaa , sen neler atlattinnn boyle :KK43: cok sukur birsey yokmus..Hem utanacak ne var bunda ? Bos verr .. Normal bir durumda degilsin ki sen ? Miniginde buyumus hemm ohhh :) Masallah sizee :)

buda ben ve oğlum.. dün alış verişten kalan fotomuz
iş çıkışları yapıyorum alış verişi hali ile çoookk yoruluyorum ben :KK43:(
ama ay sonunda çıkacam inşallah izne.. muckkk sizlere..

$IMG-20130604-WA0003.jpg

kızlar bana fikir verin. park yatağa hala karar veremedim. aynı markanın iki yatağı var. mavi olanın rengini çok beğenmiştim ama mandallı olması beni tedirgin ediyo, zamanla aşınıylarmış diye duydum, 60x120 ölçüleri, bide tekerlekleri çok küçük taşırken halının üstünden falan geçemez gibi geliyo.
gri olansa ara katı fermuarla sabitleniyo, aparatllarıda daha kaliteli duruyo ölçüleri 60x100, boydan 20cm kısa sadece, kullanım süresini azaltır mı bilemedim, bana çok farkı olmaz gibi geliyo, tekerlekleride büyük.
Eki Görüntüle 725951 Eki Görüntüle 725952

Kucuk olan daha bir icinde sinmis gibi.Onemli olan senin icine sinmesi ..Begendigini al gitsin..Daha az yatacaksada , hepi topu 1-2 ay az yatar ki az yatsin ne olacak ..

Ya herkese ne oldu?umarım hepiniz iyisinizdir.sutumu ictim yatıyorum.iyi geceler guzel anneler ve tatlı bebislerrr

cnm benim esimin anne tarafi afyon lu..esimde oralari cokseviyo ve bu haftasonu dugun vardi.Dayisinin oglunun..Ben dugundeydim ama anladim ki , dugunu kaldirabilme zamanimiz zoktaaan gecmis :KK43: Ben 5 saatlik yolu dr. tavsiyesi ile 2 saatte bir mola vererek bol yuruyusle 8 saatte gidebildik..aksam en son cildiracaktimm hersey batti bana.. :KK43: Dun gece yeni geldik evimize..Minigimde hissetti pek kıprasmadi 3 gun , yolda evimize gelirken costu yavrum.Hele evimizde oyy yerim ben onun tepiklerini..Kuzumda hissediyo evini :)
ama benden size tavsiye..Eger gitmeniz zorunlu degilse , dugundu dernekti , kalabalik yemeklerdi gitmeyin pek .. Yada erken kacin..Biz kacamadikk :KK43:

kızlar hepinize günaydınlarrrrrrr yağmurlu birgün izmirde

dün alışverişimizi yaptıkkkkkkkkkk herşeyimiz tamam sadece odamız kaldı

2 hastane çıkışı 10 lu
bol bol zıbın
bol bol çıtçıtlı badi
tulum alt üst takım
battaniye
2 tane nevresim takımı
mevlütte kullanacağım delik iş nevresim takımı
havlusu
gelinliği:) mevlüt için
biberon
tırnak makası
sebamed şampuan
ateş ölçer
1 tane daha bakım çantası aldım çok şıktı dayanamadım
2 gecelik önden düğmeli
2 pijama
1 lohusa gecelik takımı pembe aldık çok şık
kraftın arabasını altık travel ana kucağımızıda almış olduk böylece
göğüs pedi
2 tane emzirme südyeni

oohh cnm gule gule kullanin insallah eylul le :)

Canım ben misafir kurbanıydım. Gece 2 de gittiler. Güya yemeğe gelmeyeceklerdi. Demezler mi açız. Bende yemek yapmamıştım. Uğraştım durdum sonra... Ayyy sinir bozucuydu.. 2 den sonra da sızdım yorgunluktan...

Hamile bir bayana gelip aciz demeleri densizlik bence , baska birsey degil..Keske cekilseydin onlar yapsalardi..

benim de özlemle beklediğim annem geldi. Aklımda büyüyen işler yavaş yavaş halloluyor anam sayesinde. bebişlerin kıyafetleri yıkandı sabah ütüledim, bi bohça yaptık. annem dün yollukları yıkadı. duvar sildi atom karınca bugün de. ama çok yoruldu yaaa, ayy böle bakınca yardım edemeyince insan bi tuhaf hissediyor ama yapacak bişey yok.yarın da kontrolümüz var. inşallah bebişlerin de durumu iyidir. 30 haftamız oldu bu cuma,rapor almayı düşünüyorum artı gidemicem okula geçen hafta gittim ama ben mi gittim ölüm mü belli değil... müdürüm de sağolsun seminerde idare ederiz dedi.
bizde haberler böyle işte.. dualarınızı bekliyoruz teyzelerrrr..
öptüm hepinizi:KK16::KK16:

cnm benim yaa ne guzel annen erken gelmis..Bizimki bayramdan sonra gelecek..Kayinvalidemde doguma gelirim diyo..anlayamiyorum bende.Tum isleri ben yapacagim. :KK43:

kızlar canım çok sıkkın ....ben sinir stres oldukça bebişimde içerde kasılıyor...ama olaylar hiçbişey olmamış gibi davranılacak gibi de değil asıl komik olan ve halimizin nekadar kötü olduğunu anlatan olay ise satılmış medyamız....yurtta kıyamet kopuyor binlerce kişi sokaklara dökülmüş...hükümetin ve tayyibin kabadayı tavırlarına dur demek için ama bir haber yok dün özellikle bugün nasıl olduysa birkaç kanal olayları vermeye başlamış ....ankarada bir arkadaşım polisin attığı plastik mermi ile vuruldu...istanbul ve izmirde yürüyüşe katılan birçok öğrencim gözaltında ...polis karşısında pkk ve apo yanlısı kişiler varken sesini çıkarmaz uzaktan izlerken, amaçları sadece yeşil doğayı korumak olan ve yapılan muameleye karşı çıkan öğrenci ve korumakla yükümlü olduğu halkı düşman gibi gören hınçla saldıran polisi kınıyorum....benimde iki kuzenim polis ama ne kadar emir bile almış olsalar bu davranış insanlığa sığmaz..... asıl acı olan tayyip suriye başkanı esada halkına zulüm ediyor dövdürüyor diyordu senin emirlerinle yürüyenleri döven halka gaz bombası ile saldıran polis ile ne farkın kaldı şuan ondan:KK43:

Cnm bende adini anmak istemedigim o adama karsi ayni duygulari paylasiyorum ama , polisinde bir sucu yokki..Onlarda emir kulu..Herkes calismak zorunda oldugu icin calisiyor ve bazi islerde de boyle yanlis oldugunu bilsende yapmak zorunda kaliyorsun..Insalari askere dusman etmeyi basardilar , simdide polise dusman ettiler.. Rabbim buyuk..Elbet devran donecek ve hakettigi yere gidecek bu adam.Insafsiz birde muslumanim deyipte , bu kadar insana zarar vermeye utanmiyor hic.Halada baska ulkelere gidiyor.Ulkeyi boldu zaten bolecegi kadar , simdi halk birlsti ya onu sindiremiyo serfsiz..

selamlar güzel annecikler ve bebişlerine kocaman öpücükler ben ve oğluşumdan...sınavıma girdim btti. inşallah verebilirim derslerimi.. bugünden itibaren kendimi tamamıyle bebişime adamak istiyorum artık. sınav telaşı sebebiyle bişeylerini hazrılayamıyordum.. yavaş yavaş yıka ütüle faslına geçmem lazmm ki daha almadığım çoookşey kalmış.... rabbim hepimizi kavuştursun bebişlerimize.. haftalar geçtikçe heyecanım artıyor. ve çok özluyorum bebişimi. rabbim nasıl güze bir duygu yaşatıyor.. tarif edilemez bişey .kucağımıza almadan iliklerimize kadar hissediyoruz anneliği.. eşim ile geçen konuşuyorduk . eşim ahlayıp inlemelerime şu yorumda bulundu.. derler ya bakanmı yoksa 9ay karnında taşıyıp doğuranmı diye sorsalar. 9 ay karnınde taşıyan derim.. dedi... ama herşeye değer bebeğim için yeterki sağlıklı olsun. gelsin. onu doya doya kokliyimm..

ayy insallah cnm yaa .. Bende nasil hasretim anlatamamm..Ama bir yandan da acaba diyorum karnimdaki hallerinide ozleyecek miyimki ? Bu zamanlarinda ayri bi guzelligi var .. :)

Kıslaaarrr cok mutluyum yaa :)) Allahıma sukurler olsun.bebisim kocaman olmus.annesinin yedigi serumlar igneler tosununa da yaramıs cok sukur.kilomus 1687 gr boyumuz 42,5 cm olmus.gelisimimiz bir hafta onden gidiyormus normal dedi doktorcugumuz.suyumuz da iyi durumda.uyuyordu tosbaam :) astımım normal doguma engel degilmis.bebek ne zaman gelmek isterse o zaman gelir biz bekleriz dedi :) yalancı sancılar kasılmalar artık normalmis bu zamanlarda.korkmayın dedi.bizden bu kadar teyzeleri opuyoruz hepinizi ve bebislerinizi :)))

ayy masallah size..Masallahhhh .. :))) :nazar: ( nazr boncugu yapmaya calisstim ama umarim olmustur :))

Masallah subhanallahhhhh....

Herkese gunaydin mutlu ve neşeli günlerrrr....
Bende 2 gundur hastanedeyim:-( oglum biraz telas yaptirdi bize, sancilar agirlasinca hastanenin yolunu tuttuk dr rahim agzinda azda olsa incelme var dedi tedbir amacli kontrol altinda kalmaliymisim. Sancilar gecsin diye ilac verdiler oda yan etki yapti kalbime yerinden firlayacak derecede atmaya basladi ilaci kestiler gunde iki kez Ekg yapiyorlar :-:-)-( erken dogum ihtimaline karsi oglumun cigerleri gelissin diye igneye yapiliyor, gunde 4 kez Ctg ile sancilara ve oglumun kalp atislarina bakiyorlar bakalim hastanede beklemedeyiz herseyin hayirlisi olsun. Burada masallah oglum 1700 gr olmus ;-) ama boyunu ogrenemedim

Ayy cnm benimmm, rabbim sanada oglunada sifalar versin insallahhh .. :KK43: Biraz gozetim altinda kalin bakalimm , saglicakla da cikip en kisa zamanda evinize gecersiniz insallah..sipana soyle beklesin zamanini :)

Aklıma ne geliyor kızlar böyle tanıdıklrımız ailemiz vs... ler şunu alıcam bunu alıcam diyeceklerine para verseler ya bize biz istediğimiz şeyi alsak onu bekle bunu bekle beğencem mi beğenmicemmi vs. yaşamış olmayız.. annemler öyle yapacaklardı göya öyle demiştim tamam dediler şimdide ses seda yok biz alıcaz onu falan filan diolar ama bende sıkılıyorum bekle bekle ... en iyisi para yada kredi kartlarını versinler ne kadar bütçe ayardıkalrınıda söylesinler ona göre bizde yaparız alışverişimizi :KK53:

Ay canım sorma yaa.. Bebek alışverişine çıkalım dedik erken erken dediler kaynvalidemler eşimde öyle.. biz kendi annemle yine baya bişey almıştık.. Onlara kalsa bu sabah hala erken diyolar :KK70:... Odasını eşimin abisi alıcaktı.. gecenlerde eşim haziranda alırız dedi..Meger onlar bişey dememiş eşim kendisi öle düşünüyorum dedi.. :KK70: odanın boyası vs çok iş var ama ses seda yok..

Kızlar bu hem boya hem mobilya işi falan temmuza kalırsa odanın kokusu çıkarmı ya .. bide oda kesin gec gelir fln :KK43:..

Kızlaaarrrr..

Öncelikle hazırlık yapan arkadaşlara kolay gelsin diyorum. Siz anlattıkça ben bile heyecanlanıyorum. Ama artık yavaş yavaş eksiklerinizi tamamlamanız ve çntalarınızı hazırla zamanınız gelmiş gibi duruyor. Havalar çok sıcak gidiyor bu sıcaklarda alışverişin keyfine kapılıp kendinize çok yüklenmemenizi tavsiye ederim. Bol bol su içmeyi de unutmayınnn..

Kontrole giden arkadaşlarımıza da maaşallah diyorum. Bebeişler git gide büyümeye başladı. Bu sewbepten şikayetlerde artma ve biz de endişe de had safhada.

Benim oğluşlar da çıkmak için sabırsızlanıyorlar sanırım. 1 hafta önce 10 kez sancım oluyorsa şimdi 25 e çıktı. Sanırım doğumum yaklaşıyor kızlar. Hatta öyle hissetmiyor da değilim. Düşünün 11 de kalktım bu saate kadar 3 kere sancım oldu. Geceyi söylemihyorum bile kaç kere kalktığımı kaç kere sancılardan uyandığımı.

Dün kuzenimin oğlunun sünnet düğünü vardı.. Dayanamadım boyattım saçlarımı diplerine değdirtmeden. Çıtçıtlarımıda taktım moralim yerine geldi. :) Gayet güzel bir tulum giyip düğüne gidince herkesin kıskanç bakışları üzerimdeydi. Hamileyim ya çirkin olmam gerekiyordu galiba. Gereksiz teyzem yine yanıma gelip sen ne kadar şişmişsin dese de moralimi bozamadı. Son aylarım teyze şimdi şişmeyip ne zaman şişeceğim dedim. Bir an bu söze sinirlenip yine teyzemi tersleyeceğimi düşünen ailem panik oldu. Baktılar sallamıyorum rahatladılar. Ayyy dediiimmmm onu mu sallıcam yaaaa... Ben iki çocukla 20 kilo almışım gebeliğimde millet tek çocukla 35 kilo alıyor. Kendi kızı tek çocukla yarım dünya gibiydi. Ayrıca çocuklarım sağlıklı mı Allaha çok şükür sağlıklı. Gelmiş bana şişmişsin dese kaç yazar.. Ayrıca çok güzel oldumm hatta 7,5 aydır ilk defa topuklu ayakkabı bile giydim. Nasıl özlemişim anlatamam, resmimi de göndereyim :)

Eki Görüntüle 727000

Düğün çıkışı Bahçeşehir den destek verdik Gezi Parkı için.. Arabadan inmedim ama evde oturup faceden twitterdan konuşmayı yediremedim kendime. Çıktık bizde eşimle. Burada olaylar olmuyor polis bile gelmedi. Tenceresini tavasını Türk bayrağını kapan gelmiş. Bize de toplanan halka polis gelirse ulaşmasın diye arabalarla yolu kapatmak düştü. Tayyip gitsin bu çilede bitsin bence. En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Masallah cnm size..Teyzen hakkinda yorum yapmak istemiyorum .. :KK43: Neyse ne kadar guzel olmussunuzzzz... :)

X