Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ay canım sorma yaa.. Bebek alışverişine çıkalım dedik erken erken dediler kaynvalidemler eşimde öyle.. biz kendi annemle yine baya bişey almıştık.. Onlara kalsa bu sabah hala erken diyolar :KK70:... Odasını eşimin abisi alıcaktı.. gecenlerde eşim haziranda alırız dedi..Meger onlar bişey dememiş eşim kendisi öle düşünüyorum dedi.. :KK70: odanın boyası vs çok iş var ama ses seda yok..

Kızlar bu hem boya hem mobilya işi falan temmuza kalırsa odanın kokusu çıkarmı ya .. bide oda kesin gec gelir fln :KK43:..

birilerine bağımlı kalmak zor gerçekten... oda kokusuna gelince hemen çıkmıyor söylim biz odayı alalı epey oldu halen birazda olsa var kokusu .. grçi daha silip yerleştirmedim belki o zaman kırılır kokusu biraz ...

ay bende tam bitti diyorum bir bakıyorum eksik daha tonla kendime 1 2 tane daha çamaşır alayım diyorum kapı süsü şeker lansinoh galiba haftayada odamızı almaya gideceğiz çok heyecanlıyım ay kızlar ya aldığım herşey çok içime sindi görümcelerimden de allah razı olsun onlarla çıktık alışverişe saolsun halaları kızımın benden daha heyecanlıydı :) bir kısmınıda onlar karşıladılar

Kraft Capri Travel sistem bebek arabası [url]www.bebeciler.com - YouTube[/url]

bebek arabamızda bu kızlar bayağı parçalara ayrılıyor istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz çok indirim yaptı saolsun aldığım yer 829 tl idi fiyatı 500 e bıraktı :) rengi kırmızı gri tek kalmıştı şansımıza

Gercekten cok guzel ve kullanisli gorunuyor..Gule gule kullanin cnm.. :)

buda ben ve oğlum.. dün alış verişten kalan fotomuz
iş çıkışları yapıyorum alış verişi hali ile çoookk yoruluyorum ben :KK43:(
ama ay sonunda çıkacam inşallah izne.. muckkk sizlere..

Eki Görüntüle 728010

Maaşallah sana ve oğluna canım benim. Hiç 31 haftalık hamile gibi durmuyorsun. Allah sağlık versin gerisi boş. Sana keyifli bol heyecanlı alışverişler diliyorum.

Hamile bir bayana gelip aciz demeleri densizlik bence , baska birsey degil..Keske cekilseydin onlar yapsalardi..

Canım bütün gün yattım o gün erken haber verseler erkenden yapardım yemekleri. Arkadaştan biri salata beklesin ben yaparım dedi. Sofrayı kurdum hala salata yapacaktı.. Aldım ben yaptım gene. Tuhaf olmuş insanlar. Ben böyle bir durumda bırak aç gitmeyi yerinden kaldırtmam kimseyi. Zaten oturduğumda eşim kaldırıyor beni gelip.. Dötümüz kalkmıyor artık :):KK33:

Kızlaarrrr ylemden şimdi geldim. Deli gibi sancım var ama mitingde doğuracakta olsam bırakmayacağım peşini... Sancımdan dolayı geldim eve... yarın devamm....Tayyip gidene kadar durmak yok...

Gitmez o uyuz..hala savunanlar var..esimin bi akrabasi var emekli asker.O diyo ki kamu malina zarar vermis eylemciler..Tayyip geldi cogu seyi duzeltti..
senin gibi mallari da alsa gitse bu ulkeden diyemedim icimde kaldi :KK43:

Cnm bende adini anmak istemedigim o adama karsi ayni duygulari paylasiyorum ama , polisinde bir sucu yokki..Onlarda emir kulu..Herkes calismak zorunda oldugu icin calisiyor ve bazi islerde de boyle yanlis oldugunu bilsende yapmak zorunda kaliyorsun..Insalari askere dusman etmeyi basardilar , simdide polise dusman ettiler.. Rabbim buyuk..Elbet devran donecek ve hakettigi yere gidecek bu adam.Insafsiz birde muslumanim deyipte , bu kadar insana zarar vermeye utanmiyor hic.Halada baska ulkelere gidiyor.Ulkeyi boldu zaten bolecegi kadar , simdi halk birlsti ya onu sindiremiyo serfsiz..

Canım poliste halka karşı bir hınç bir hırs var. Hepsi aynı demiyorum ama o kadar çok gördük ki gaz bombasını hedefe atıp sevineni. Milletin evine camdan gaz bombası atanı. Polise ne oluyor anlamıyorum. Bu ne hırs? Dün akşam Büyükçekmece sahildeydim. Beylikdüzü'ne geldiğimde beni görenler hemen arabanın etrafını sardı, camları kapattırdı. Gaz bombası atmış aşağı kısımda polis. ben etkilenmeyim diye milleti görecektiniz. Böyle bir halktan düşman yaratmaya çalışıyorlar. Uyuz oldum geceye kadar durdum onlarla birlikte.. Sancım olmasa kalırdım daha. Eve geldik oturduğum site balkonda İstiklal Marşı okuyor. Hala da partilerin provakasyonu diye lanse ediliyor. Bu millet partiler için değil gerçekten Türk olduğunu göstermek, haklı mücadelelerini sürdürmek ve Tayyip diktatörlüğünü yıkmak için ayakta. Bende olabildiğim kadar olacağım onların yanında...En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

vallahi saolsunlar gerçekten iyiler alışverişten sonra lohusa takımı 2 gecelik 2 pijama takımı daha aldılar dahada diyor ki görümcüğüm içime sinmedi çok renksiz gibi oldu sırf pembe krem aldık ben biraz daha renkli alıcam tulum dedi :) kıyamam ilk kız torun onlarda heyecanlı

Vallaha canım bizimkilerinde bi erkek torunları var aha işte bide benim kız olucak hiçç umurlarında değil ama aynı şekilde eltimede yapmamışlar.Bunların demek huyunda var :)

Benimde kayinvalidem cok iyi ..torunu cok istiyordu ve ilk torun , ama nedense ilgisiz davraniyo..Annemler daha 4 aylikken cocugun 2 yil giyebilecegi kadar yunden birseyler orup yollamislar , kaynvalidem bize geldiginde eli bos geldi annelerin yolladiklarini gosterdim diyo ki artik onlar yapmasin bizde yapacaz..sizde artik birsey almayin daha hediyeler gelir..ve 2 hafta yanimizda kaldiginda sadece ucuz diye bir nevresim takimi aldi minigime .Esime soruyorum hani heyecanli olmasi gerekmiyor mu diye ? Oda diyor ki kendi kaynanasindan cok cekmis oyuzden bizim birseylerimize karismiyo diyo.ama ne bilim insan bir takim olsa alir gelirdi .. Neyse ...

ayy insallah cnm yaa .. Bende nasil hasretim anlatamamm..Ama bir yandan da acaba diyorum karnimdaki hallerinide ozleyecek miyimki ? Bu zamanlarinda ayri bi guzelligi var .. :)

Sanırım ben özleyeceğim. Onların beni tepikleye tepikleye yataktan kaldırmalarını, tuvalete koşturmalarını, midemi tepiklemelerini, bazen beni gıdıklayan hareketlerini, bazen gözümden yaş getirecek kadar canımı yakmalarını... Herşeylerini özleyeceğim. Tek tesellimde kucağımda, yanımda varolmaları olacak. Allahım hayırlısıyla o günleride nasip eder inş.

Kızlar onemli bi sorum var
Hastane cantamı hazırlıcam da siz hazırlarken cantayı once yıkadınız mı yada sildiniz mi?ve hastaneye dogum zamanı anakucagı yerine portbebe goturcem bebisi cıkarken onla getircez daha cok minik diye.soru su: portbebeyi napim yıkayım mı siliyim mi? Bide bu son soru hastane csntasına koydugunuz bebis kıyafetleri ve bezlerini direk cantaya mı koydunuz?yoksa kucuk bir hurc gibi biseye mi?sonucta ne zaman dogurcaz belli degil cantada bile olsa bir ayda tozlanırlar mı ki diye dusunuyorum.sacmalıyor muyum acaba ya??ben beyaz tulden keseler dikip mavi kurdele ve islemeyle suslesem diyorum birine bebisimin kıyafetlerini birine bezlerini koyarım.hemsirelere verirken de keseyle veririm hem tozlanmaz hem şık olur diye dusundum.sizce nasıl fikir?baska onerisi llan var mu??

Kesek olayini cok guzel dusunmussun cnm..Ben biraz daha bekleyecegim canta icin ki zaten cantam hazir degil hala :) Begenipte alamadim bi tane canta.bence simdilik hurcta dursun , biraz zaman gecince tule koy.hurc hava almadigindan daha bi temiz olur..

Ay canım sorma yaa.. Bebek alışverişine çıkalım dedik erken erken dediler kaynvalidemler eşimde öyle.. biz kendi annemle yine baya bişey almıştık.. Onlara kalsa bu sabah hala erken diyolar :KK70:... Odasını eşimin abisi alıcaktı.. gecenlerde eşim haziranda alırız dedi..Meger onlar bişey dememiş eşim kendisi öle düşünüyorum dedi.. :KK70: odanın boyası vs çok iş var ama ses seda yok..

Kızlar bu hem boya hem mobilya işi falan temmuza kalırsa odanın kokusu çıkarmı ya .. bide oda kesin gec gelir fln :KK43:..

Odanın kokusu çıkmayacaktır canım. Keşke daha erkenden halledebilseniz. Ama bunları düşünüp stres olma sakın tamam mı?Bir süre daha odasında yatmaz senin odanda idare eder...

Gitmez o uyuz..hala savunanlar var..esimin bi akrabasi var emekli asker.O diyo ki kamu malina zarar vermis eylemciler..Tayyip geldi cogu seyi duzeltti..
senin gibi mallari da alsa gitse bu ulkeden diyemedim icimde kaldi :KK43:

Ahahaha aslında çok yerli yerinde bir cevap olurmuş. Ben açık görüşlü biri olmama rağmen Face den tayyip yandaşlarını sildim. Halk bu kadar çabalayıp, biber gazları ve orantısız kullanılan güç karşısında direnmeye çalışırken bu örümcek beyinlileri listemde tutmayı yediremedim.

Benimde kayinvalidem cok iyi ..torunu cok istiyordu ve ilk torun , ama nedense ilgisiz davraniyo..Annemler daha 4 aylikken cocugun 2 yil giyebilecegi kadar yunden birseyler orup yollamislar , kaynvalidem bize geldiginde eli bos geldi annelerin yolladiklarini gosterdim diyo ki artik onlar yapmasin bizde yapacaz..sizde artik birsey almayin daha hediyeler gelir..ve 2 hafta yanimizda kaldiginda sadece ucuz diye bir nevresim takimi aldi minigime .Esime soruyorum hani heyecanli olmasi gerekmiyor mu diye ? Oda diyor ki kendi kaynanasindan cok cekmis oyuzden bizim birseylerimize karismiyo diyo.ama ne bilim insan bir takim olsa alir gelirdi .. Neyse ...

Canım bu biraz aslında görgü meselesi. Benim kayınvalidem çok heyecanlı mesela torunlar geliyor diye. Sağolsunlar oğluşlarımın bebek arabasını yedek nevresim takımlarını alezlerini ve dönencelerini aldılar. Kendi elleriyle de ağız mendili ve battaniyeler yaptı. Ben desemki şu eksik gider alır. Ama işte ben demeden düşünmelerini istiyorum. benim kadar heyecanlı olmalarını. Oğluşlarımın kıyafetlerini gördü daha alma dedi mesela. Alacağım dedim. Onlara herşey fazla geliyro nedense.. Bize de bir o kadar az... Yani kullansın kullanmasın ne önemi var. benim çocuklarım giyemezse veririm durumu kötü olan birilerine. Heves kırmasınlar yeter.

Canım bu biraz aslında görgü meselesi. Benim kayınvalidem çok heyecanlı mesela torunlar geliyor diye. Sağolsunlar oğluşlarımın bebek arabasını yedek nevresim takımlarını alezlerini ve dönencelerini aldılar. Kendi elleriyle de ağız mendili ve battaniyeler yaptı. Ben desemki şu eksik gider alır. Ama işte ben demeden düşünmelerini istiyorum. benim kadar heyecanlı olmalarını. Oğluşlarımın kıyafetlerini gördü daha alma dedi mesela. Alacağım dedim. Onlara herşey fazla geliyro nedense.. Bize de bir o kadar az... Yani kullansın kullanmasın ne önemi var. benim çocuklarım giyemezse veririm durumu kötü olan birilerine. Heves kırmasınlar yeter.

Canım evet haklısın.. 2-3 tulum 5li hastane cıkışı 5-6 kısa kollu bdy falan almıştım 15 parca yani daha alma cok dedi :).. Şimdi bunlara fazla diyen biri kalkıp alışverişe gerek duymaz tabi.. Bu oda konusundada kokuyu mesele etmicem odasındada gündüzleri yatar diye düşünmüştüm.. napalım bekleriz :KK70:.. Bide cinsiyeti erkek diye sanırım pek hevesli değiller..

Ben bunları anlamıyorum zaten ancak yanına gidince karnımı severler okadar hiç heves yok.Benim annem dünyanın şeyini almış ona alma senin torununda onların değilmi diyorum insanın sinirleri bozuluyor. İlgisizler ya hemde haddinden fazla takmıycam diyorum da olmuyo işte ben eşimle iyiyim gerisi boş arada gidiyorum görünüyorum yeter onlara eltimde öyle ama düşünemiyorki hadi ilk gelin kötü çıktı gelmiyo ikincide mi kötü kabahat onlarda çevre bunu anlıyoda işte bunlar anlayamadı.

Canım bütün gün yattım o gün erken haber verseler erkenden yapardım yemekleri. Arkadaştan biri salata beklesin ben yaparım dedi. Sofrayı kurdum hala salata yapacaktı.. Aldım ben yaptım gene. Tuhaf olmuş insanlar. Ben böyle bir durumda bırak aç gitmeyi yerinden kaldırtmam kimseyi. Zaten oturduğumda eşim kaldırıyor beni gelip.. Dötümüz kalkmıyor artık :):KK33:

ayy sen yazdıkça sinir oldum arkadaşlatına. ne aciz insanlar hamile kadından hizmet bekliyolar. bizimkiler yemeklerinide alıp geliyolar, bulaşıklarınıda yıkayıp gidiyolar. çok ayıp etmişler sana...

ahhh ah... neler var anlatılacak, takma kafana boşver...

bazen diyorumki doğumum uzasın hiç doğurmayım hep benle kalsın arada bi kafasını çıkarsın öpeyim koklayım
geri sokayım içeri..

bebeğimi bu dünyada yalnız bırakmaktan korkuorum
hep aklım onda kalacak
karnı açmı
üşüyomu , üzülüyomu mutlumu ne yaptı biri onu üzdümü offffff :)

böyle ne güzel ben nereye o oraya
birlikte yatıp birlikte kalkıyoruz
ne versem yiyo :)
ve en önemlisi
şuan benim sadece bana ait.. kimse ile paylaşmıyorum
ağlıcam galiba... :KK43:(

Canım evet haklısın.. 2-3 tulum 5li hastane cıkışı 5-6 kısa kollu bdy falan almıştım 15 parca yani daha alma cok dedi :).. Şimdi bunlara fazla diyen biri kalkıp alışverişe gerek duymaz tabi.. Bu oda konusundada kokuyu mesele etmicem odasındada gündüzleri yatar diye düşünmüştüm.. napalım bekleriz :KK70:.. Bide cinsiyeti erkek diye sanırım pek hevesli değiller..

Ne alakası var kuzum cinsiyetle. Allah sağlık versin. Böyle bağnaz bir düşüncede olduklarını sanmıyorum.

X