ayyy kızlaaarrrr çok sinirlendim valla.... malum ben 1+1 evde yaşadığım için bebeklerimin bazı eşyalarını almadım. Mesela ana kucağı, küvet, yer beşikleri falan. Etrafımda olan arkadaşlarım ya da akrabalarım biz veririz dediler çünkü. Zaten alsam da koyacak yerim yok. Eşimin bir arkadaşı ana kucağı almayın benim oğlanınkini vereceğim size dedi. Benim kendi arkadaşımda kendi oğlununkini verdi. Bu zamana kadar bekledim. geçen akşam misafirliğe geldiklerinde karısı demez mi anakucağını bir arkadaşıma verdim. Ben dönüp diyemedim tabi hani bana verecektiniz. Sen ne yaptın dedi. Bir arkadaşım verdi ikinciyide bulurum bi ryerden dedim. Koyacak yerim yok para verip almak istemiyorum dedim. Dönüp bana ayyy ben sen buldun sandım ondan verdim arkadaşıma ben sana alır hediye ederim dedi. Dedim istemem. Alacak olsam ben alırım zaten. Aldım hadi nerede saklayacağım dedim. Yok illa ben alacağım diye ısrar etti. Eşimin gözünün içine baktım.. Boşver biz hallederiz dedi arkadaşına. Aciz miyim lan ben çocuklarıma ana kucağı alamayacağım. Sanki iş parasında alıp ya da almamakta. Öyle davranınca kalktım yanlarından.. Kocamda fırçayı yedi sonradan ama suçu yok ki, yine hırsımı ondan aldım. Yani kendimi bozmak istemiyorum ama insan olan sorar Gökçe ne yaptın diye ondan sonra verir vereceği yere. Bu akşam gidip oğluşlarıma anakucağı alacağım. Kimseninde birşeyini istemiyorum. Ay ne gerzekler var yaaa...