Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

tatlım çok saol içime çok sindi :) kraft istiyordum hep ilk görüşte vuruldum:)

arkadasım bısı sorcam oncelıkle gebelıgın hayrlı ugurlu olsunnn bnde ıstıorum ınsallah bır bebegım olsun dıye.sen nasıl ogrendgın gebelıgını bnım asırı derecede goguaslerım sızlıyo asırı ama herkes ghebelık gbelık dıye basımın etını yedı gunum gectu sandım gecmeden gttım beta hcg baktrdım 0,57 cıktı gebelık yoktur degıl mı:KK43:

arkadasım bısı sorcam oncelıkle gebelıgın hayrlı ugurlu olsunnn bnde ıstıorum ınsallah bır bebegım olsun dıye.sen nasıl ogrendgın gebelıgını bnım asırı derecede goguaslerım sızlıyo asırı ama herkes ghebelık gbelık dıye basımın etını yedı gunum gectu sandım gecmeden gttım beta hcg baktrdım 0,57 cıktı gebelık yoktur degıl mı:KK43:

Canımmm 0,57 ama adet günün ne zaman? Büyük ihtimalle gebelik yok...

ayyy kızlaaarrrr çok sinirlendim valla.... malum ben 1+1 evde yaşadığım için bebeklerimin bazı eşyalarını almadım. Mesela ana kucağı, küvet, yer beşikleri falan. Etrafımda olan arkadaşlarım ya da akrabalarım biz veririz dediler çünkü. Zaten alsam da koyacak yerim yok. Eşimin bir arkadaşı ana kucağı almayın benim oğlanınkini vereceğim size dedi. Benim kendi arkadaşımda kendi oğlununkini verdi. Bu zamana kadar bekledim. geçen akşam misafirliğe geldiklerinde karısı demez mi anakucağını bir arkadaşıma verdim. Ben dönüp diyemedim tabi hani bana verecektiniz. Sen ne yaptın dedi. Bir arkadaşım verdi ikinciyide bulurum bi ryerden dedim. Koyacak yerim yok para verip almak istemiyorum dedim. Dönüp bana ayyy ben sen buldun sandım ondan verdim arkadaşıma ben sana alır hediye ederim dedi. Dedim istemem. Alacak olsam ben alırım zaten. Aldım hadi nerede saklayacağım dedim. Yok illa ben alacağım diye ısrar etti. Eşimin gözünün içine baktım.. Boşver biz hallederiz dedi arkadaşına. Aciz miyim lan ben çocuklarıma ana kucağı alamayacağım. Sanki iş parasında alıp ya da almamakta. Öyle davranınca kalktım yanlarından.. Kocamda fırçayı yedi sonradan ama suçu yok ki, yine hırsımı ondan aldım. Yani kendimi bozmak istemiyorum ama insan olan sorar Gökçe ne yaptın diye ondan sonra verir vereceği yere. Bu akşam gidip oğluşlarıma anakucağı alacağım. Kimseninde birşeyini istemiyorum. Ay ne gerzekler var yaaa...

haklısın, biliyosunuz benimde park yatağımı almak isteyen bi tanıdığımız var. bi taraftanda annem sıkıştırıyo o arkadaşınız almayacaksa ben alayım kenara koyalım diye. haziran sonu alacam sakın almayın dedi, o zamana kadar beklicem, temmuz başı gelmezse alıcam. dediğin gibi onu vercem bunu vercem diyen çok ama ben kendimi kimseye göre ayarlamıyorum. isteyemiyosunda alacakmısın ben alayımda diyemiyosun.

şimdi doktor kontrolüm vardı ordan geldim....annemmm kocaman olmuş kızım...kilosu 1 haftadan önde gidiyor dedi.29+3 1600 kilosu var kuzumun...herşeyi çok normal dedi...çok şükür...

şimdi doktor kontrolüm vardı ordan geldim....annemmm kocaman olmuş kızım...kilosu 1 haftadan önde gidiyor dedi.29+3 1600 kilosu var kuzumun...herşeyi çok normal dedi...çok şükür...

maşallah maşallah, 30 haftalık bebekler hep 1600 olmuş, bende kontrole gittiğimde 30. haftaya girmiş olucam, ama kilosunun bayağı arttığını hissedebiliyorum, her hareketi dışardan hissediliyo artık. ama çok sabırsızım.... :KK52:

bizim hamişler yine eylememi çıktılar yoksa En Büyük TÜRKİYE bende balkona çıkıyorum buraya geliyolar

Kızlaarrrr ylemden şimdi geldim. Deli gibi sancım var ama mitingde doğuracakta olsam bırakmayacağım peşini... Sancımdan dolayı geldim eve... yarın devamm....Tayyip gidene kadar durmak yok...

haklısın, biliyosunuz benimde park yatağımı almak isteyen bi tanıdığımız var. bi taraftanda annem sıkıştırıyo o arkadaşınız almayacaksa ben alayım kenara koyalım diye. haziran sonu alacam sakın almayın dedi, o zamana kadar beklicem, temmuz başı gelmezse alıcam. dediğin gibi onu vercem bunu vercem diyen çok ama ben kendimi kimseye göre ayarlamıyorum. isteyemiyosunda alacakmısın ben alayımda diyemiyosun.

gokcecım adetım tarıhı bellı deıl cunku gecen ay ıltıhapdan dolayı once akıntımın dısı bı renk dahA SONRA DA ADETE DONUSEN BI OLAY yasamıstım ama adetım tarıhı karıstı buara bnde onu hesaplamadan adetım gecıktı dıe saydım ama dıılmıs adetıme nerdeyse bır hafta war ama goguslerım hala sızlıyo uclarıı cok acıyo anlamadım tekrarlasam mı

gokcecım adetım tarıhı bellı deıl cunku gecen ay ıltıhapdan dolayı once akıntımın dısı bı renk dahA SONRA DA ADETE DONUSEN BI OLAY yasamıstım ama adetım tarıhı karıstı buara bnde onu hesaplamadan adetım gecıktı dıe saydım ama dıılmıs adetıme nerdeyse bır hafta war ama goguslerım hala sızlıyo uclarıı cok acıyo anlamadım tekrarlasam mı bılemedım :KK43:

gokcecım adetım tarıhı bellı deıl cunku gecen ay ıltıhapdan dolayı once akıntımın dısı bı renk dahA SONRA DA ADETE DONUSEN BI OLAY yasamıstım ama adetım tarıhı karıstı buara bnde onu hesaplamadan adetım gecıktı dıe saydım ama dıılmıs adetıme nerdeyse bır hafta war ama goguslerım hala sızlıyo uclarıı cok acıyo anlamadım tekrarlasam mı

canım 0,57 gebelik için düşük bir ihtimal... ama adetine daha varsa artabilirde. o yüzden iki gün sonra dene istersen.. Artış var mı emin olursun en azından..

vallahi saolsunlar gerçekten iyiler alışverişten sonra lohusa takımı 2 gecelik 2 pijama takımı daha aldılar dahada diyor ki görümcüğüm içime sinmedi çok renksiz gibi oldu sırf pembe krem aldık ben biraz daha renkli alıcam tulum dedi :) kıyamam ilk kız torun onlarda heyecanlı

Vallaha canım bizimkilerinde bi erkek torunları var aha işte bide benim kız olucak hiçç umurlarında değil ama aynı şekilde eltimede yapmamışlar.Bunların demek huyunda var :)

Canım benim de adet tarihimden bir hafta once hic olmadıgı kadar agrıdı goguslerim.ucları cok hassaslastı.ama kasıklarımda adet olcakmısım gibi sancılar oluyordu.ben bu yuzden inan gogus kanserimi oldum diye dusunmustum Allah korusun.hem adet olcak gibiyim hem goguslerim acıo sisti falan diye..adetime 2 gun kala test yaptım 3 haftalık hamileymisim :) hayırlısı olsun bakalım.birkac gun sonra testi tekrarla istersen insallah guzel haberler alırız senden

Selam kızlaarrr... Yeni kalktık valla oğluşlarımla. Gece uykularımız hafifledi gene sancılardan dolayı. Artık daha harketliyiz gece.. Anaaaammmmm bunlar böyle giderse doğduklarında uyutmayacaklar gece. Halbuki ben düzenini oluşturmuştum onların ne güzel. Ama keyfimiz yerinde yinede.. 3 hafta daha dayansınlar başka birşey istemiyorum. En azından 34 haftalık doğurayım. Bakalım randevuyu Cumartesiye çektim. Ne diyecek doktorum.

Kızlar onemli bi sorum var
Hastane cantamı hazırlıcam da siz hazırlarken cantayı once yıkadınız mı yada sildiniz mi?ve hastaneye dogum zamanı anakucagı yerine portbebe goturcem bebisi cıkarken onla getircez daha cok minik diye.soru su: portbebeyi napim yıkayım mı siliyim mi? Bide bu son soru hastane csntasına koydugunuz bebis kıyafetleri ve bezlerini direk cantaya mı koydunuz?yoksa kucuk bir hurc gibi biseye mi?sonucta ne zaman dogurcaz belli degil cantada bile olsa bir ayda tozlanırlar mı ki diye dusunuyorum.sacmalıyor muyum acaba ya??ben beyaz tulden keseler dikip mavi kurdele ve islemeyle suslesem diyorum birine bebisimin kıyafetlerini birine bezlerini koyarım.hemsirelere verirken de keseyle veririm hem tozlanmaz hem şık olur diye dusundum.sizce nasıl fikir?baska onerisi llan var mu??

Hastane cantamı hazırlıcam da siz hazırlarken cantayı once yıkadınız mı yada sildiniz mi?ve hastaneye dogum zamanı anakucagı yerine portbebe goturcem bebisi cıkarken onla getircez daha cok minik diye.soru su: portbebeyi napim yıkayım mı siliyim mi? Bide bu son soru hastane csntasına koydugunuz bebis kıyafetleri ve bezlerini direk cantaya mı koydunuz?yoksa kucuk bir hurc gibi biseye mi?sonucta ne zaman dogurcaz belli degil cantada bile olsa bir ayda tozlanırlar mı ki diye dusunuyorum.sacmalıyor muyum acaba ya??ben beyaz tulden keseler dikip mavi kurdele ve islemeyle suslesem diyorum birine bebisimin kıyafetlerini birine bezlerini koyarım.hemsirelere verirken de keseyle veririm hem tozlanmaz hem şık olur diye dusundum.sizce nasıl fikir?baska onerisi llan var mu??

Canım eğer yıkayabilecek gibiysen yıka. Yani yıkayacağın şeyi makineye atabiliyorsan yıkayabilirsin. Çantalara gelince ben valiz hazırlar gibi koydum içine. Çünkü ani bir doğumda ben ameliyathanedeyken muhtemelen kıyafetleri isterler iki saat aramasınlar diye. Çıkarıp kendim veremeyebilirim. Benim çantalarım yıkanabilir özellikteydi ama ben yıkamadım sildim. Sen için nasıl rahat edecekse öyle yap canım...

canım ben adet tarihimden 4 gün sonra öğrendim ilk idrarda çıktı benim ertesi günü hemen kan verdim beta hcg 207 çıktı var dendi ama adetimden 1 hafta öncesi sadece idrarımda koku olmuştu ondan şüphelenmiştim başka belirti vermedi yani birde seni üzmek istemem ama 0,57 çok düşük bir değer bana 5 ten yukarısıysa var denilir dedi doktorum o zaman ama belki çok başlarındasındır ondan istersen biraz daha bekle tekrar yaptır 2 günde 2 ye 3 e katlaması lazım değerinin inşallah vardır

canım benim görümcem 4 sene önce doğum yaptı hemşireye bohça içinde bebeğin eşyaları veriliyormuş öyle yapıcaz dedi çantayıda bence sodalı suyla yada sirkeli suyla silebilirsin mikropları öldürür ilk etapta yıkama istersen

Ben zaten o uyuşukları beklersem yandım annem almış bitane bende alıcam (sonra ben onlar için konuşunca adım da kötü geline çıkıyo hak ediyolar ama neyapıyım ) :)

Aklıma ne geliyor kızlar böyle tanıdıklrımız ailemiz vs... ler şunu alıcam bunu alıcam diyeceklerine para verseler ya bize biz istediğimiz şeyi alsak onu bekle bunu bekle beğencem mi beğenmicemmi vs. yaşamış olmayız.. annemler öyle yapacaklardı göya öyle demiştim tamam dediler şimdide ses seda yok biz alıcaz onu falan filan diolar ama bende sıkılıyorum bekle bekle ... en iyisi para yada kredi kartlarını versinler ne kadar bütçe ayardıkalrınıda söylesinler ona göre bizde yaparız alışverişimizi :KK53:

selamlar,
30+2 de iken gittik dr.a bebeğim 1640 kg.. maşallahh..
alışverişlerimi tamamlamaya çalışıyorum ama coookk yoruluyorum ben artık :) dolaşamıyorum .. internetten de
görmeden elmeden birşey almak istemiyorum bebeğime bakalım sonumuz ne olacak..

bebekler en cok şapka , yelek ve eldivene ihtiyac duyarlarmıs haberiniz olsun kızlar..

X