Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlaaarr bugün Büyükçekmece Sahile kocamla gezmeye gittim. Muhteşem havayı ikizlerimle kaçırmadık. Son halimizin resmi Ancak bugünlerde anormal şişliklerim başladı yine. Yüzüm şiş, kollarım şiş ve yine göğüslerim büyüyor. Uzakta olanlara da deniz havası gönderelim dedik :) :KK9:
Eki Görüntüle 673140

Ay masallah cnm ne guzel olmus karninn :) Guzel annemize hamilelik cok yakismis..PAsalarda belli olmuslar iyice oohh :) Allah nazarlardan korusun sizi :)

Slm anneler nasılsınız?hergun okuyorum yasadıklarınızı ama usengecligimden yazamıyorum :) ben gecen hafta oldum tetanoz asımı.uc gun acıdı kolum.ilk iki gece uyuyamadım bile.cok mu canım tatlı benim :KK43:
Bir de son gunlerde gobus buyudugu icin aksamları cok geriliyor karnım.hele dun aksam oyle agrılar cektim ki aglayacaktım nerdeyse.esim de cok uzuldu elimi tutuo nefes al bebegim diyor dedim ki dogurmuyorum korkma ic karnım genisliodur :)) garibimin rengi attı doguma bende gircem senle en azından elini tutarım diyor :)) sizin esleriniz ne dusunuyor bu konuda dogumunuza girecek mi?
Gokcecim bu arada benim bebis erkek :) kız yazılmıs da :)) pipiyi gorduk biz :)))

Bizimki hayatta girmez..Gecenlerde elini kesmisti , direk rengi gitmis :) Bembeyaz olmus adam:) Kan tutuyoo önünü goremiyoo..Bizim bebisi ilk aninda gorurse kesin bizi birakip , benim esimle ilgilenmeye baslarlar , duser kalir orda :) Bende kime bakacagimi bilememm , oyuzden ben dogum fotografcisi ile girecegim galiba :)

Ohhh hadi bakalım geçmiş olsun. Ama bende ayda 3 kilo için onu bunu kes demesi için erken değil mi ya. Zaten kaç kilosun ki kaç kilo oldun. Ben haftada 3 kilo aldım da bana keseceksin dedi. Şimdiden 65 kilo oldum. Ama 11 kilo aldığım için. Sen zaten zayıfsın ve zayıflamıştın başlarda. Bence yine de kendi doktoruna sormadan kesme. Bu ekmeği tuzu kes muhabbeti bile strese sokuyor insanı. Bana da kızartma, tatlı ve hamur işi yasak. İnat gibi canım istiyor ama inadımdan da yemiyorum.

Ben zaten 65 ile basladim , bende 5 kilo almis durumdayim :KK43: Ve sadece 2 haftada 1.5 kilo aldim.Dr.um banada suyun biraz fazla , karbonhidrat olarak , pilav , borek , makarna , tatli yasak dedi..Hamileligimin baslarinda hic yemiyordum zaten , yavas yavas yemege baslamistim simdi yine yiyemeyecegimm :KK43: Simdide gozumun onunden makarnalar geciyoo :KK43:

kızlar nasılsınız aşılarda olunmuş hadi geçmiş olsun. şükür burada havalar güzel gidiyor bu aralarda arada geziyoruz minikimle. bende bugün detaylıya girdim şükür buradaki devlette birde garanti olsun diye erzurumda gideceğim hem bebişi fazladan görmüş olurum. detaylıda herşey temiz çıktı ve cinsiyetine kesinlikle kız dedi doktoru ohhh ohhhh ohhhhhhhhhhhhhhhh nihayet bu cinsiyet derdi de kesinlikle bittiiiii. gökçe artık değiştirebiliriz tabloyu minnoş kızım oluyooo bir türlü tam söyleyemiyordum sorduklarında nihayet bitti belirsizlik:KK1::KK1::KK1:

Hadi gozun aydin cnmm .. Hem saglikli hemde minik bi kizin oluyoo netlesti sonunda :) İnsallah en kisa zamanda sorusnuz olarak oralardan da kurtulutsunda biter dertlerin :)

Ben zaten 65 ile basladim , bende 5 kilo almis durumdayim :KK43: Ve sadece 2 haftada 1.5 kilo aldim.Dr.um banada suyun biraz fazla , karbonhidrat olarak , pilav , borek , makarna , tatli yasak dedi..Hamileligimin baslarinda hic yemiyordum zaten , yavas yavas yemege baslamistim simdi yine yiyemeyecegimm :KK43: Simdide gozumun onunden makarnalar geciyoo :KK43:

Bende 5 kilo almışım ama bu aylardan sonra daha dikkatli olmamız gerekiyor sanırım :) ama işte insanında canı istiyor yasak ya tadımlık olmalı yemelerimiz. Benimde suyum biraz fazla çıktı 15 Nisan'da şeker yüklücekler kontrol amaçlı.

Sağol Canım ama sizden de bekliyoruz :)

inşallah canım kısa zamanda yükleyeceğim bende

Bende 5 kilo almışım ama bu aylardan sonra daha dikkatli olmamız gerekiyor sanırım :) ama işte insanında canı istiyor yasak ya tadımlık olmalı yemelerimiz. Benimde suyum biraz fazla çıktı 15 Nisan'da şeker yüklücekler kontrol amaçlı.

bu amniyon sıvısı neden fazla çıkıyor ya

Kizlar ya okuyorum yazdiklarinizi bebislerin kilolari 300 civari benim ki ayrintili da gecen hafta 520 gr cikti cok mu tombis ne!!!!!

22. haftanda gitmişsin canım..500 gr çıkması gayet normal geldi bana...19+3 de 375 gr dı benim minnoş...Çok zayıf olunca korkuyoruz...Kilolu olunca şeker mi yüksek diyoruz....Bizim bu endişeler hiiiiç bitmez :))
Büyüsünler büyüsünlerrr :)

ay canım ya ben 8 kilo aldım yani 2 hafta sonraya kadr 9 olur.. benimde tek.. ama siz öyle 5 kilo aldım çok mu falan muhabbetlerine girince rejime giresim geliyor:S ama ben herşeyi de yiyorum yani dikkat ettiğim hiçbişey yok:) cips hariç..

Rekor bende o zaman 11 kilo aldım...Cumartesi doktora gideceğim 12 olur kesin...Bakalım tepkisi ne olacak:KK51:adamcağızın:KK1:

canım dondurmadada çok kalori varmış dikkat et

Banada kilo aldıran dondurma oldu...15 gündür düzenli olarak en kalorili olandan yediğim için gelsinnn kilolar :))
Hafta sonu dr. randevum var veee geçen haftadan beri yemiyorum kestim dondurmayı çünkü şeker yüklemem var...Kimi kandırıyorsam iştee ;D Şeker düşük çıkacak ve ben dondurmama devam edeceğim :)

Kızlar benide bugun müdür yanına çağırdı doğum nezaman diye sordu soyledim.Mayısın ortasında dokt.rapor alman gerekli çalışıabilir paroru dedi.Daha sonrası içinde rapor düzenliycek bi daha ki gittiğinde konuş dedi.

Kizlar ya okuyorum yazdiklarinizi bebislerin kilolari 300 civari benim ki ayrintili da gecen hafta 520 gr cikti cok mu tombis ne!!!!!

Maşallah bebişine sana normal doğum değilde sezeryan görünüyor:)

Herkese gunaydin, dunyanin en guzel anneleri gununuz aydin olsun ya ben gunun sorusunu sormak istiyorum biz bu yaz tatile cikamayiz mi ? agustos basi dogum temmuz tehlikeli haziran soguk evde mi kaldik kocalarda bizle beraber napicaz fikri gelen var mi :)))))

Doktorum son 2 ay hastaneyle 3 saatlik mesafede ol dedi bende haziran gibi 1 haftalık bir kaçamak yapabilirim diye düşünüyorum şimdilik düşünüyorum diyorum çünkü o zamanlar ne durumda olacağımı kestiremiyorum :)

Maşallah diyin bize kızlaaaar:)

Maşallah size bebiş karnında yanlamasına değil de diklemesine yatıyor sanki :) ayy çok tatlı ben karnımı gördükçe mutlu oluyorum besleniyor da büyüyor diye :)

Yasaklar çok tatlı normalde tüketmediğim ürünleri bile tüketesim geliyor ama yasakk

Banada kilo aldıran dondurma oldu...15 gündür düzenli olarak en kalorili olandan yediğim için gelsinnn kilolar :))
Hafta sonu dr. randevum var veee geçen haftadan beri yemiyorum kestim dondurmayı çünkü şeker yüklemem var...Kimi kandırıyorsam iştee ;D Şeker düşük çıkacak ve ben dondurmama devam edeceğim :)

en masum tatlı dondurma ama ne yapalım ki :KK34::KK34::KK34:
benim mantık da senle aynı ayın 16sında şeker ölçümüm var benim de önceki 1 hafta 10 gün falan yememeyi düşünüyorum :KK1::KK1::KK1:

Rekor bende o zaman 11 kilo aldım...Cumartesi doktora gideceğim 12 olur kesin...Bakalım tepkisi ne olacak:KK51:adamcağızın:KK1:

ben de sana baya yakınım cnm 10 kilo kadar da ben aldım yalnız değilsin :KK34: haftamız da aynı sayılır seninle 2 gün var aramızda sadece demekki normal diyip yırtsak mı ki ?? :KK52::KK52::KK52: bazen kendimi çok kötü hissediyorum hiç bi giydiğim hoşuma gitmio yusyuvarlak olmuşum gibi gelio yaa:KK43::KK43: ama sonra bebiş tekmeyi atıveriyo hepsi geçiyor :21::21::21:

cnm senin 23. haftada goteriyo ya belki ondandir belkide senin yediklerin yariyordur..Kotu birseyler getirmemeye calisiyorum aklima..İnsallah seker falan yoktur sende..
Benim ablaminda bebegi en baslarda 1 hafta onden gidiyordu sonralarda 4 - 5 hafta onden gitmeye basladi.Ve 35 haftalik ama tamamen saglikli ve 3760 gr. dogru.Doktor zamanini bekleseydi 5000 bekliyorum bu bebegi diyordu :) Bebek iri diye suyu yetmiyormus ilerde ve oyuzden iri bebeklerde erken gelebiliyormus.. insallah senin ve hepimizin minikleri saglikli olurlar ve zamaninda gelirler...

Herkese gunaydin, dunyanin en guzel anneleri gununuz aydin olsun ya ben gunun sorusunu sormak istiyorum biz bu yaz tatile cikamayiz mi ? agustos basi dogum temmuz tehlikeli haziran soguk evde mi kaldik kocalarda bizle beraber napicaz fikri gelen var mi :)))))

Ben 23 nisani degerlendirmeye calisacagim ama korkuyorumda bir yandan cokta uzaklasmamak gerekli ya..Olmadi haziranin ilk haftasinda 2-3 gunluk kacmali bir yerlere.. :)

aynı şey bize de dert oldu ben de haziran başı falan şöyle yakın bir yerlere gitme taraftarıyım eşim de kararsız ben de :44::44: ama hep görürdüm hamişler denize girerken falan pek hoşuma giderdi çok istiyorum aslında hem de yüzmek çok rahat oluyormuş hamileyken keşke fırsat olsa da düzenli yüzebilsek. Havuza gitmeyi düşünüyordum mikrop kaparsın dediler caydırdılar :44::44::44:

yok cnm şuan 23tesin 550 ortalama diyor geçen hafta için 520 normaldir zaten artık çok hızlı büyüyecek bebişlerimiz korkma sen yoktur bişi hem olsa dr un da derdi fazla falan olsa yani :KK34::KK34::KK34:

şimdi bizim bebişler yazın en sıcak günlerinde doğucak ya..biz bu bebişlere ne giydircez?ba
0-3 aylık kıyafetler nasıl olmalı?üşürler mi acaba onlar bebek oldukları için:26::26::26:

Ay nolcak bi Halimiz bende tatlıya düşkünüm bu ara dün saat 11 di kek yedim o bana kilo olarak dönücek bile bile bi güzel yedim:) şeker yüklemesi kaçıncı hafta da yapılıyor normal olarak?

X