Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Bende Cok tatlı seviyorum. Kızlar sütlü tatlıları tercih edin... Ben açıkçası Cok süt icemedgm onlari yiyorum.. benmde kilom fazla. :) bende 5kilo aldm. Ki benm tek.ikizlern bu kiloyu alması çok normal..

bende 70 kiloyla hamile kaldım 76 kiloyum şuan bende çok aldım bide 5 aydan sonra asıl kilo alınır diyolar inşallah aşırı kilo almam ama bebeğim sağlıklı olsunda siz ayrıntılı ultrason çektirdinizmi ben çektircem ama çokmu geç kaldım acaba

Günaydın oh oh iğnelerde olunmuş sıra bana geldi desene. Bende 77 olmuşum hamilelikten öncede öle zayıf değildim kemikliyim çünkü. Şu ekmeği direk kesmek lazım en azından akşamları yememeliyiz . Bende ultrasonda bebişleri görünce bi garip oluyorum hareketlerini falan görünce oyy kuzucuklar:) inşallah kan sonuçlarında iyi çıkar canım

ya canım ekmeği az yersem nu seferde çok acıkıyorum hemen:KK1: nolcak halimiz bilmem artık inşallah kan sonuçlarımda iyi çıkar 2 hafta var daha bebimi görmeme hemde heyecanda var inşallah birde o temiz çıkarda rahatlarız artık

bende 70 kiloyla hamile kaldım 76 kiloyum şuan bende çok aldım bide 5 aydan sonra asıl kilo alınır diyolar inşallah aşırı kilo almam ama bebeğim sağlıklı olsunda siz ayrıntılı ultrason çektirdinizmi ben çektircem ama çokmu geç kaldım acaba

canım bu ara yaptırman lazım 20 ile 24 hafta arası yapılıyor ayrıntılı daha gün almadın mı yoksa sen

Bende Cok tatlı seviyorum. Kızlar sütlü tatlıları tercih edin... Ben açıkçası Cok süt icemedgm onlari yiyorum.. benmde kilom fazla. :) bende 5kilo aldm. Ki benm tek.ikizlern bu kiloyu alması çok normal..

canım 5. ayda 5 kilo gayet normal aslında beni korkutan 2 ayda 6 kilo almam çünkü ilk 3 ayda 7 kilo verdim ben bulantılardan dolayı

canm ben yapmcm ayrntili .sadece 2li yaptrdm oda öyle bi hevesle... Çok sorun yasayip sonra bebisleri saglam dogan oldu. Gebeligimi kendime izdirap haline dönüştürmek istemedm..ki allah korusun bisey ciksa zaten yapacak bisey yok.. ben ilk yaptrmak istyrdm ama egerki bir sorun olursa tedavi süreci falan yok zaten diye vazgectm... Yanls degilsem 24 haftaya kadar yapılıyor.. canm. Yapacaksan gec kalmadan yap çünkü randevu olayı baya uzun zaman veriyorlarmis...

ya canım ekmeği az yersem nu seferde çok acıkıyorum hemen:KK1: nolcak halimiz bilmem artık inşallah kan sonuçlarımda iyi çıkar 2 hafta var daha bebimi görmeme hemde heyecanda var inşallah birde o temiz çıkarda rahatlarız artık

canım bu ara yaptırman lazım 20 ile 24 hafta arası yapılıyor ayrıntılı daha gün almadın mı yoksa sen

ben 5 martta gittim doktora ayrıntılı ultrason için 1 ay sonra gel dedi devlet hastanesinde bende 5 sıra aldım ama okudğum yorumlardan geç olduğunu anladım yarın bi gitsem başka doktora rica etsem acaba ayrtıntılı için sıra verirmiki bide doktora gittiğimde 1 hafta geriden geliyordum 18 haftalıktım

Kızlar aklıma gelmişken yazayım.. İnternetten alışveriş yapıyoruz malum. Civil mağazasının reklamını gördüm internette girdim siteden baktım. O kadar ucuz ki anlatamam. Evime yakın bir Civil mağazası bulup dün gezmeye gittim. Durum içler acısı. A dan Z ye konulan malzeme o kadar kötü ki anlatamam. Bebek kıyafetlerine %100 pamuk demişler bildiğiniz naylon. Pusetleri 80 Tl ye satıyorlardı bildiğiniz plastik. benden tavsiye uzak durum bu markadan.

AYRICA KIZLAR NERELERDESİNİZ? VALLA ÇOK BOŞLANDIĞIMIZI HİSSEDİYORUM... :KK14:

aynen gökçecim geçen arkadaşın bebeğine aldığı kazaklar gömlekelr geldi kadın şoka girdi sinirden o gün poşetleyip terkar geri yolladı kargoyla çok kötü geliyor gelenler bizzat gördüm.

kızlar günaydın hepinize hayırlı haftalar miniklerinizede benim miniğimden selamlar:)

sağlık ocağından geiyorum tetanoz aşımız yapıldı nihayet kan verdik 2 tüp tansiyon yine 13 / 7 :KK43: idrar verdim temiz çıktı 3 kilo almışız 1 ayda hemşiremiz kızdı en fazla 2 alacaksın ekmeği ve tuzu kesiyorsun dedi kalp atışlarımızı dinledik yine ay canım o benim ya ağlayasım geliyor dinlerken hep birde şu göğüs uçlarını sordum her akşam masaj yap dedi baktı 1 tanesi çıkık bu problem olmaz dedi diğeri daha düzdü buda çıkar merak etme dedi bizde haberler böyle yarın kan sonucum çıkacakmış bakalım nasıl gelecek

oyy maşallah bebişinede sanada aman sen yinede dikkat etmeyi dene ne kadar başarabiliriz hamiş halimizle bilmiyorum ama.bende doktordan azar yiyorum sürekli zayıfım diye 48 kiloyum kan değerlerim düşük çıktı yiyorum am ane kilo var ne de yükselme herkesin derdi başka işte demir ilacını iki doza çıkarttık daha çok kabız günler beni bekliyor
:KK1:

Maşallahh Bebeklerinize hepinizin.. Ayrıntılı ult. gidenler var zaman bi şekilde geciyor ben önümüzdeki hafta veya bi sonraki haftaya gün almayı düşünüyorum.. Herkes karınlarından bahsetmiş bende tık yok yani hamile olduğum belli olmuyo hala bu konuda tekim sanırım.. Yani göbekk cıktı biraz ama sizinkiler gibi değil kıyafetlerin icinde belli olmuyor hala :KK70:..

En son Tsh 8 çıktı daha düşmesi gerek 2 nin altına.. Doktor 30 lardan 8 e düşmesi iyi dedi beklemedeyiz halaa.. karnım yok ama varmış gibi hareketlerim kısıtlı uzun yürüyüş yapamıyorum sürekli oturma ihtiyacı hissediyorum.. Dışarı cıkıp alışveriş yapmak istiyorum ama sanırım yapamıycam internetten alıcam zamanı geldiğinde..Benden bu kadar :)

birde ben varım canım 148boy 48 kiloyum şu anda ama ben hiç memnun değilim halimden bu ay hiç olmazsa 50 olurum diyordum doktorumda kızdı bu gidişte ok adar yiyorum alayım diye ne kan yükselmiş ne kilo alllahtan bebiş iyi. demir hapını ikiye çıkartı. biraz alsam banada iyi olacak baş dönmelerim oluyor çünkü

Slmlar güzel anne adayları....sürekli takipteyim sizi ama tlfndn girdgm için yazmak usendiriyor .... Gökçecim maşallah cok guzelsin...rabbim tüm hamisleri korusun... Yolu yariladik . Ama ben bazen cok sabırsızlanıyorum.... Doğuma eşimin girmesini bende istyrm. Şimdilik hep olumlu konuşuyor. Ama ben kararımı değiştirirmym acaba diye düşünüyorum.. hani bazi yerlerde yok eş sogur falan diyorlar. Gerçi ben buna inanmıyorum.yani kadinin anatomisini vucudunu tanımayan eşler bence soğuyordur.kaldiki eşim doktor...ki düşünüyorum sadece eşimden cok güç alıyorum annem ben girerim diyor ama ben utanıyorum annemden... Eşim yanimda olsun istiyorum...

bende hep eşim olsun istiyorum başka kimse girmesin zaten utanırım ben benim eşimin doğum anı değil doğum zamanı bile yanımda olamama ihtimali var işi sebebiyle inş izin verirlerde gelebilir:KK50::KK50:kapıda beklesin ona bile razıyım ben

kızlar bu arada benim bebiş 360 gram olmuş ayyy bunlar ne minicik yahu böyle gülesim geldi o kadar ay ola ola 360 mı olmuş dedim eşim ne bekliyorsun sen aşkımben bilmiyorum ne doğuracaksın diyor tövbe tövbe şöyle ele avucada gelsin bebiş yaaa

çiçekdemeti annemin bi lafi vardır hastalanip kilo verenlere. :) senin kemiklerin bile bosalmistir hastaliktan diye.. bence tedrgn olma mide bulantn geçtikten sonra bünyen eski haline dönmüş sonuçta... Benmde doktrm kızıyor bana ama Cok takmamaya calisyrm. Sadece normal dgm istedgm için dikkat etmem lazm.. ama bu ay gittgmde tam istediği gibi buay sadece2kilo al gel demişti. Hemen hemen o kadar aldm.bakalim gidince hala kilomdan bahsederse hic takmicam. :) bebeğim saglikli olsunda ..kilomu tek takma sebebim sağlıksız gebelik sürecine girmek istememem. Bu şeker yüklemesi falan gibi... Tatlidan uzak durursam ne yiycem ben.. :)

çiçekdemeti annemin bi lafi vardır hastalanip kilo verenlere. :) senin kemiklerin bile bosalmistir hastaliktan diye.. bence tedrgn olma mide bulantn geçtikten sonra bünyen eski haline dönmüş sonuçta... Benmde doktrm kızıyor bana ama Cok takmamaya calisyrm. Sadece normal dgm istedgm için dikkat etmem lazm.. ama bu ay gittgmde tam istediği gibi buay sadece2kilo al gel demişti. Hemen hemen o kadar aldm.bakalim gidince hala kilomdan bahsederse hic takmicam. :) bebeğim saglikli olsunda ..kilomu tek takma sebebim sağlıksız gebelik sürecine girmek istememem. Bu şeker yüklemesi falan gibi... Tatlidan uzak durursam ne yiycem ben.. :)

en önemlisi bebişlerimizin sağlıklı olması dediğin gibi. bende artık kilo almam lazım yaaa çok korkuttu doktorum beni düşük kilolusun erken doğurursun falan filan bir sürü şey söyledi kan değerin düşmüş deyip durdu ama ben bilerek yapmıyorum ki kızlar çok yiyorum bu sefer midem ağrıyor az az sık sık yiyorum bu sefer kilo olmuyor ne yapacağımı şaşırdım

canm inşallah esin yaninda olur. Valla insanin nazi evlenince eşine geçiyor daha Cok... Ii sizden güç aldm çünkü çevremden inanıyorum ki cekemedigenden dolayı yadirgayip sinirlerimi hoplatan olacaktir... Canm benm bebiste 360 gramcik.. kilo almamissin ama bebise aldrmissin ya yeterli...maşallah.. kucucukler minnaciklar.

canm inşallah esin yaninda olur. Valla insanin nazi evlenince eşine geçiyor daha Cok... Ii sizden güç aldm çünkü çevremden inanıyorum ki cekemedigenden dolayı yadirgayip sinirlerimi hoplatan olacaktir... Canm benm bebiste 360 gramcik.. kilo almamissin ama bebise aldrmissin ya yeterli...maşallah.. kucucukler minnaciklar.

bana denilenleri bir duysan sen kulağım duya duya ayyy haline bak kızın bes aylıkta hamile acaba (Allah göstermesin) çocuk niye büyümemiş ki falan deyip acıyarak bakıyorlardı nasıl ilk moralim bozuluyordu şimdi takmıyorum ne yapalım bizimde bünyemiz böyle herkesin farklı oluyor işte.
:KK49:

kızlar bende 6 kilo aldım şimdiye kadar ama aslında karnımdan başka biryerde fazla bir değişiklik olmadı göğüslerde çok şişik ağırlığı onlar ve rahim yapıyo herhalde.
ayrıntılı ultrason için bende cerrahpaşadan gün aldım ama alana kadar iflahım kesildi. 17. haftamda gittim, ilkkez gittiğim için kayıt açtılar, bütün testleri yeniden istediler, idrar ve iki kan verdim, idrarı o an olduğum binaya bıraktım, kanın birini hastanenin en alt ve en bi ucundaki binaya diğerinide öteki ucundaki binaya verdim. hastaneye ilk girişimde kadın doğum binasını bulmak ise 20dk. mı aldı. neyse 26 nisana gün almayı başardım. fakat sabahın 8.30 una verdiler en yoğun trafik saatinde. inşallah geç kalmam.

selamlar güzel anne adayları ne zamandır yazamıyorum okuyorum arada haberlerinizi, ayrıntılısı güzel geçmiş herkesin ne mutlu darısı gitmeyenlere, bizde çarşamba gitcez bakalım,
internet alışverişi bende yaptı unnado dan hala gelmedi ama çok uzun sürüyo bide görüp almak daha mantıklı, eminönünde havuzlu han varmış bebek ürünleri olan oraya gitmeyi düşünüyorum gidince yazarım ayrıntıları,
yolu yarıladık gerçekten ama dün üşüttüm galiba bugün kasıklarım ağrıyo :KK43: napsam bilemedim.
iyi haftalar herkese bebişleriyle :)

lipaka canm Cok yorma kendini o bel agrisini benden daha ii kimse bilemez.. ilk aylarda öluyordum.Cok Cok fena oluyordum.. 10dk ayakta duramiyordum. Ki simdide oyleyim ama eskiden birazdaha ii.. belin agridgi zaman Hemen dinlen ogün iş yapma daha felaket olur... Dra Cok soyledm ama normal diyor anlamdm gitti böyle nasil doğum yapcm...agri kesici alimmi dedim belin kopacak gibi olsa bile korkma agrindan dedi. Çok kotu olursan agrikesici al istersen yada drunu ara canm Cok tedrgin olacaksan...

selam kızlar nasılsınız bn bugün çokkk yoruldum kardiyolojiye gittim ekg eko doppler kan derken akşam oldu genel ekona akciğer damarlarında yüksek tansiyon çıktı bol bol dinlenmeliymişim tansiyon takibi yapılıcak kan değerlerimde ilaca rağmen hiç yükselmemiş şimdi kendi druma gidicem bakalım o ne dicek bende 5 kilo aldım şu ana kadar kontrollü gitmeye çalışıyorum herşeyin hayırlısı

lipaka canm Cok yorma kendini o bel agrisini benden daha ii kimse bilemez.. ilk aylarda öluyordum.Cok Cok fena oluyordum.. 10dk ayakta duramiyordum. Ki simdide oyleyim ama eskiden birazdaha ii.. belin agridgi zaman Hemen dinlen ogün iş yapma daha felaket olur... Dra Cok soyledm ama normal diyor anlamdm gitti böyle nasil doğum yapcm...agri kesici alimmi dedim belin kopacak gibi olsa bile korkma agrindan dedi. Çok kotu olursan agrikesici al istersen yada drunu ara canm Cok tedrgin olacaksan...

Çalışıyorum canım dinlenemiyorum ki doğru düzgün :KK43:

Canım yaşını bebeğin doğum tarihini bir de il bebeğin mi onu belirtirsen seni de ekleyeyim topik listesine. :):KK9:

biraz gec kaldim kusura bakma canim..yasim24 bebegin dogum tarihi 12 agustos gosteriyo ilk bebek erkek adi muhamed .ilgin icin tesekurler.

Benim ilk catlagım oldu :KK43: karnımın altında ufacık bi yer catlamıs acıo :KK43:( bu daha baslangıc biliyorum daha coookkk olucak..o kadar kremle iyorum ama oluyor iste..ama bebisim iyi olsun da napıyım

X