- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
kızlar günaydın eşimin teyzesi vefat etmiş allah rahmet eylesin dün akşam okumaya gelenlere ikramlık yaptım 3 çeşit çok ayakta kaldım galiba belim resmen kopuyor
selam kızlar çiçek demeti canım başınız sağolsun evet kızlar gelelim bana güne güzel başlasamda susn çok kotüyüm dr a gittik bebişim ii maşallah 340 gr olmuş ama benim tnsiyonum 150 90 çıktı kardıyolojiye gitmem gerekmiş tabi kilomda var şu ana kadar 5 kilo aldım ve zaten şişmandımbuna zaten canım sıkıldı sonrada kocam olacak duygusuz beni sinir etti sinirden ağladım adamın umrunda bile olmadı o sinirle evin işlerine bir giriştim perde taktım mutfak dolaplarını düzenledim nevresimleri değiştirdim vs vs normalde düşük tehlikesi geçirdiğim için kendimi yormuyordum aamnapim sinirimi bişilerle çıkarmam lazımdı noluyo diye sormuyo bizimki napıosun bile demdedi kaç ssat sonra beni sandalyenin üstünde görünce inip dinlenmeliymişim ne işim varmış sandaly etepesinde yok efendim bişi olursa dilinden kurtulamazmışım sanki sadece onun çocuğu dedim o benim içimde senden daha fazla önemsiyor ve düşünüyorum bu sözlerimi beynine sok beni ve bebğimi üzme bu erkekler bazen ne kadar dengesiz olabiliyorlar yaaaaaa daha yazıcamda sinirliyim halaaaa
Bugun ogleden beri dr. dr geziyorum kizlar...Bana %90 kiz demislerdi yaa..İcim icimi yiyordu hayir benim erkegim olacak diye .. Bugun ogleden sonra bir suru dr.a gittim.Ve hepsi de %100 ERKEK dedi.. Plesenta ile karismistir dediler..Masallah bizim pasa acmis bacaklarini oohhh elimde bi suru resmivar..Simdi icim rahat etti..Minigim erkekmisss :)
Simdi tek dusundugum haber verdigimiz herkese yok erkek mis dr yanlis gormus demek..Bu beni cok dusunduruyo..Bide esim okadar sevindiki.. Ne guzel kizvermeyecegiz, ilerde kiz (gelin )alacagiz diyo..Adamin dert ettigiseye bak ..
Birde birsey daha diyecegimm.Gittigim her dr.da her ultrasonda farkli cikiyo kilolar..Buda benim aklimi karistirdii
ERkegim olacak diye cok mutluyum ama dr.uma da cok kiziyorum simdi
canm.sağlıkla.al.kucağına.benimde.muhtemelen.tarihim.30.ağustos.ama.bebeğim.göstermedi.cinsiyetini
Bugun ogleden beri dr. dr geziyorum kizlar...Bana %90 kiz demislerdi yaa..İcim icimi yiyordu hayir benim erkegim olacak diye .. Bugun ogleden sonra bir suru dr.a gittim.Ve hepsi de %100 ERKEK dedi.. Plesenta ile karismistir dediler..Masallah bizim pasa acmis bacaklarini oohhh elimde bi suru resmivar..Simdi icim rahat etti..Minigim erkekmisss :)
Simdi tek dusundugum haber verdigimiz herkese yok erkek mis dr yanlis gormus demek..Bu beni cok dusunduruyo..Bide esim okadar sevindiki.. Ne guzel kizvermeyecegiz, ilerde kiz (gelin )alacagiz diyo..Adamin dert ettigiseye bak ..
Birde birsey daha diyecegimm.Gittigim her dr.da her ultrasonda farkli cikiyo kilolar..Buda benim aklimi karistirdii
ERkegim olacak diye cok mutluyum ama dr.uma da cok kiziyorum simdi
hadi insallah saglikli hayirlive gonlunden gecen bir evladin olur cnm :) Benim icimden senin ufaklik kiz diye gecti ama hadi hayirlisi diyelim :)
İsim | Yaş | TahminidoğumTarihi | Cinsiyet | Düşünülen Bebiş İsmi | Annenin Kaçıncı Bebeği |
Gokce82 Kace Anet yasamayiseviyorum smlttle armena zeyeybar çiçekdemeti kzmrl CAN_SIN shuku nes17 pampam34 LIPAKA zelda2010 emrhan_seda shcne ankara41 abiley01 fmfm nuran77 goks selenyum16 sunbal purmelal eymen_berat karakedi85 mutlubirisi redbox | 30 28 30 23 27 28 30 29 26 38 26 30 28 29 31 27 29 24 27 33 35 28 ? 27 26 29 28 24 28 | 07.08.2013 12.08.2013 13.08.2013 24.08.2013 20.08.2013 03.08.2013 08.08.2013 13.08.2013 28.08.2013 01.08.2013 04.08.2013 14.08.2013 18.08.2013 10.08.2013 31.08.2013 30.08.2013 08.08.2013 08.08.2013 05.08.2013 11.08.2013 11.08.2013 30.08.2013 22.08.2013 15.08.2013 09.08.2013 09.08.2013 11.08.2013 30.08.2013 | Erkek/Erkek Kız Erkek ? Erkek Erkek Erkek Kız ? Erkek Erkek Erkek, Erkek Kız Kız Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız/Kız Kız Kız Erkek Erkek Erkek/Erkek Erkek ? | Sarp-Araz Roza Aksel Mete Han- Belinay ? ? Mert-Hasan Eylül ? Sarp Yiğit-Yağız ? Ecrin ? Nefes-Asya ? Tanem ? ? ? Eymen Miraç ?? ? ? Ahmet Umut Semih Melih Muhammed ? | İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk Üçüncü İlk İlk İlk İlk İlk ?? İlk İlk İlk |
Bu erkeklerin gönlünden neden hep erkek çocuk geçiyor merak etmişimdir. Gerçi benim eşim hep kız isterdi. İki oğlu olacak :)
Evet bir çokları için öyle erkek de erkek Benim eşim içinde farketmez diyordu erkek olduğunu duyunca otomatikmen daha bi sevindi:)
Aaaaa desene bütün planlar değişti :) Ne güzel topiğe bir erkek daha geliyor. Canım yaa bebikinle kendi resimlerini de yükle :) Merak etme itinayla maaşallah deriz. Eeee isim düşündünüz mü?
Bu erkeklerin gönlünden neden hep erkek çocuk geçiyor merak etmişimdir. Gerçi benim eşim hep kız isterdi. İki oğlu olacak :)
kızlar hamleliği neredeyse yarıladık. göbişleriniz ne alemde ? benimki basket topu gibi oldu. belim hala ince göbek almış başını öne doğru gidiyor. dışarıdanda belli oluyor artık...eski kıyafetlerde olmuyor hamile kıyafetleri almaya başladım.
kızlar hamleliği neredeyse yarıladık.göbiş leriniz ne alemde ? benimki basket topu gibi oldu. belim hala ince göbek almış başını öne doğru gidiyor. dışarıdanda belli oluyor artık...eski kıyafetlerde olmuyor hamile kıyafetleri almaya başladım.
benim göbişte buyudu artik hamile oldugum anlasiliyor ve eski kiyafetler hic biri olmuyor bende artik hamamile kiyafetleri giriyorum...
Bizimkinin etrafinda hic kiz yok.Kiz dediklerinde soyledigi suydu , kiz cocukla nasil ilgilenilir , ne yapiliri , nasil oynanilir bilmiyorum diyordu.Bugun gozleri isildadi valla :)
Hayalleri varmis.Play station oynayacakmis , bjk macina gidecekmis falan :)
kızlar hamleliği neredeyse yarıladık.göbiş leriniz ne alemde ? benimki basket topu gibi oldu. belim hala ince göbek almış başını öne doğru gidiyor. dışarıdanda belli oluyor artık...eski kıyafetlerde olmuyor hamile kıyafetleri almaya başladım.
benim göbişte buyudu artik hamile oldugum anlasiliyor ve eski kiyafetler hic biri olmuyor bende artik hamamile kiyafetleri giriyorum...
hepinize günaydın.
yarın detaylı var.
salı işe gidilecek.
ben bugün temizlik yapıcam.
i:) Ay sorma cnmm..Minik erkegimm geliyor..Artik duymaya basladi yaa minigim kizim diye seviyodum erkek oldugunu duydugumdan beri ozur diliyorum simdi :)
İsim olarak ALI KARAN dusunuyorum ben ama bakalim bizim ki ne diyecek.. :)
En kisa zamanda yuklerim cnm benimde kocaman karnim var.Top gibi :) Hele bugun dr. da sira beklerken egilmistim biraz sıkıstı herhalde , yattigimda karnim saga kayikti :) Cok ilginc geldi.Sagda tarafimda minik bir top diyecegim ama hicte minik degil valla kocaman :)
Sizce son zamanlarda ayaklarimizi gorebilecek miyiz ki :)