Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar günaydın eşimin teyzesi vefat etmiş allah rahmet eylesin dün akşam okumaya gelenlere ikramlık yaptım 3 çeşit çok ayakta kaldım galiba belim resmen kopuyor

Basiniz sag olsunn, Allah geride kalanlara uzun omur ve sabir versin cnm..Bugun ve yarin iyice dinlenn..Koltukta otururken bile beline yastik koyup ayaklarini uzat..Bide saclarini islatmasan bile ilik dus al hergun ..Hembebegine hem sana cok iyi gelir ilik su..Bel agrisi icinde rahatlatiyor beni..Bende sinuzit oldugu icin normalde 2 gunde bir dus alirim ama hergun vucudum icin dus aliyorumm.ve minigiminde rahat ettigini hissediyorumm. :)

Cnm bence suanda en onemli olan sey sen ve miniginn..Esin anlamiyorsa sizi , ona kizip bebeginin rahatini kaciracak seyler yapma.Cunku belimiz / basimiz agridiginda bile miniklerimizin hareketleri yavasliyor sanki..Sen kime kizarsan kiz , minigine yansitmamaya calis bence..Gergin gecen hamileliklerde bebekdogduktan sonra huzursuz oluyormus bilimsel istatistiklere gore..

canm.sağlıkla.al.kucağına.benimde.muhtemelen.tarihim.30.ağustos.ama.bebeğim.göstermedi.cinsiyetini

canm.sağlıkla.al.kucağına.benimde.muhtemelen.tarihim.30.ağustos.ama.bebeğim.göstermedi.cinsiyetini

hadi insallah saglikli hayirlive gonlunden gecen bir evladin olur cnm :) Benim icimden senin ufaklik kiz diye gecti ama hadi hayirlisi diyelim :)

Aaaaa desene bütün planlar değişti :) Ne güzel topiğe bir erkek daha geliyor. Canım yaa bebikinle kendi resimlerini de yükle :) Merak etme itinayla maaşallah deriz. Eeee isim düşündünüz mü?

İsimYaşTahminidoğumTarihiCinsiyetDüşünülen
Bebiş İsmi
Annenin Kaçıncı Bebeği
Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01

fmfm

nuran77

goks

selenyum16

sunbal

purmelal

eymen_berat

karakedi85

mutlubirisi

redbox
30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

33

35

28

?

27

26

29

28

24

28
07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013

05.08.2013

11.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

22.08.2013

15.08.2013

09.08.2013

09.08.2013

11.08.2013

30.08.2013
Erkek/Erkek

Kız

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

?

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

Kız

Kız

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Kız/Kız

Kız

Kız

Erkek

Erkek

Erkek/Erkek

Erkek

?

Sarp-Araz

Roza

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

?

Sarp

Yiğit-Yağız

?

Ecrin

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?

?
Eymen Miraç

??

?

?

Ahmet

Umut

Semih Melih
Muhammed

?

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Üçüncü

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

??

İlk

İlk

İlk

Bu erkeklerin gönlünden neden hep erkek çocuk geçiyor merak etmişimdir. Gerçi benim eşim hep kız isterdi. İki oğlu olacak :)

Bu erkeklerin gönlünden neden hep erkek çocuk geçiyor merak etmişimdir. Gerçi benim eşim hep kız isterdi. İki oğlu olacak :)

Evet bir çokları için öyle erkek de erkek Benim eşim içinde farketmez diyordu erkek olduğunu duyunca otomatikmen daha bi sevindi:)

Evet bir çokları için öyle erkek de erkek Benim eşim içinde farketmez diyordu erkek olduğunu duyunca otomatikmen daha bi sevindi:)

Ahahaha bilemem mi o tripleri :) Benim için farketmez ayağı ama istediği olunca da neredeyse göbek atacaklar :)

Aaaaa desene bütün planlar değişti :) Ne güzel topiğe bir erkek daha geliyor. Canım yaa bebikinle kendi resimlerini de yükle :) Merak etme itinayla maaşallah deriz. Eeee isim düşündünüz mü?

:) Ay sorma cnmm..Minik erkegimm geliyor..Artik duymaya basladi yaa minigim kizim diye seviyodum erkek oldugunu duydugumdan beri ozur diliyorum simdi :)

İsim olarak ALI KARAN dusunuyorum ben ama bakalim bizim ki ne diyecek.. :)

En kisa zamanda yuklerim cnm benimde kocaman karnim var.Top gibi :) Hele bugun dr. da sira beklerken egilmistim biraz sıkıstı herhalde , yattigimda karnim saga kayikti :) Cok ilginc geldi.Sagda tarafimda minik bir top diyecegim ama hicte minik degil valla kocaman :)

Sizce son zamanlarda ayaklarimizi gorebilecek miyiz ki :)

Bizimkinin etrafinda hic kiz yok.Kiz dediklerinde soyledigi suydu , kiz cocukla nasil ilgilenilir , ne yapiliri , nasil oynanilir bilmiyorum diyordu.Bugun gozleri isildadi valla :)
Hayalleri varmis.Play station oynayacakmis , bjk macina gidecekmis falan :)

hepinize günaydın.
yarın detaylı var.
salı işe gidilecek.
ben bugün temizlik yapıcam.

kızlar hamleliği neredeyse yarıladık. göbişleriniz ne alemde ? benimki basket topu gibi oldu. belim hala ince göbek almış başını öne doğru gidiyor. dışarıdanda belli oluyor artık... eski kıyafetlerde olmuyor hamile kıyafetleri almaya başladım.

Son düzenleme:
=Gokce82;29633784]İsim düşündün mü canım :)

merhaba canim evet isim dusunduk daha dogrusu ismi daha orta yokken hazirdi ..Muhamed olacak insaallahi..oyle kismet oldu esim oyle istedi hayelleri varmis....

kızlar hamleliği neredeyse yarıladık.göbiş leriniz ne alemde ? benimki basket topu gibi oldu. belim hala ince göbek almış başını öne doğru gidiyor. dışarıdanda belli oluyor artık... eski kıyafetlerde olmuyor hamile kıyafetleri almaya başladım.

benim göbişte buyudu artik hamile oldugum anlasiliyor ve eski kiyafetler hic biri olmuyor bende artik hamamile kiyafetleri giriyorum...

Canım ben ayaklarımı göremiyorum zaten.. Eğilmeden giyebileceğim ayakkabılar aldım onları giyiyorum. Dün buranın pazarı Pazartürk vardı. Oradan da inanamıyorum ama large beden bluzlar aldım. Karnım büyük olduğu için medium olmuyor artık. Hayatımda hiç görmediğim kiloları görüyor hiç almadığım bedenleri alıyorum. Allahım sonumu hayır etsin.

Canım yaşını bebeğin doğum tarihini bir de il bebeğin mi onu belirtirsen seni de ekleyeyim topik listesine. :)

Bizimkide kız istiyordu ama erkek olduğunu öğrenince Galatasaray formalarına bakmaya başladı. hatta geçen gün beraber Galatasaray hastane çıkışı baktık. Dedim Galatasaray' a amigo mu doğuruyorum çocuk mu anlamadım. Oğullarıyla ilgili güzel hevesleri var kırmıyorum bende. Onlarla maça gidecekmiş. Dedim göndermem çocuklarımı o kadar magandanın içine...

kızlar nasılsınız güzel bir pazar günü geçirelim inş ilk nefes programına bakanlar var mı showda çok güzel oluyor.

benimde büyüdü kızlar hatta öğrencilerim gördü geçen yılki hocam birşeyler görüyoruz dediler hamile misiniz dedilerbende eski kıyafetlere giremiyorum iki tane hamile eşofamnaı aldım şu anda eski elbiselerimi giyiyorum sürekli daha rahat ediyorum onlarla. yaza doğru beyaz bir hamile pantolonu ya da kaprisi alayım diyorum .elbiselerim hep boldu onlar yaza bile olur gibi geliyor ama pantolonlar fena bana şimdikiler içim daralıyor

hepinize günaydın.
yarın detaylı var.
salı işe gidilecek.
ben bugün temizlik yapıcam.

benimde yarın 9 da randevum var yine bu sefer kendileri aradı detaylıya bir bakalım biz devlette siz istediğiniz yere y,ne gidersiniz dediler bazen şikayet iyi oluyormuş onu anladım

i

ayyy demek erkek oluyor ahhh bu doktorlar yaaa çok hayırlı olsun canım benim erkek deyip kız çıkan çok ama senin kikız deyip erkek çıktı pipiyi saklamış vallahi terbiyeli bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…