Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

İşini görsün de gerisi teferruat. Avent le kıyasladığımda bu çok hoşuma gitti. Bir de bebeklerde gaz yapmıyormuş bu biberon...

hangi markadan bahsediyosunuz? siz yavaş yavaş derken alışverişin çoğunu hallettiniz maşallah :) ben bir zıbın dışında daha hiç bi şey alamadım

Herkese iyi aksamlar arkadaslar bu aralar felaket yogunum yarin detayli ultrason var bana dua edin hersey yolunda olsun tekrar ayni uzuntuyu yasatmasin Mevlam bebegimin hergun kalp atislarini dinleyip rahatliyorum ama yine de tedirginim hep saglikla kucagimiza alalim insallah

hangi markadan bahsediyosunuz? siz yavaş yavaş derken alışverişin çoğunu hallettiniz maşallah :) ben bir zıbın dışında daha hiç bi şey alamadım

chicco nun biberonu cnm içlerinde bir tek onu beğendim. ben biraz hızlandırdım çünkğ malum ağırlaşıyoruz..

Herkese iyi aksamlar arkadaslar bu aralar felaket yogunum yarin detayli ultrason var bana dua edin hersey yolunda olsun tekrar ayni uzuntuyu yasatmasin Mevlam bebegimin hergun kalp atislarini dinleyip rahatliyorum ama yine de tedirginim hep saglikla kucagimiza alalim insallah

canım hayırlı haberlerle gelirsin inş. bu sefer bişi olmayacak bebeğine önce sen inanmalısın. Evlatlarımız Allaha emanet..

günaydın kızlar
ben baya bişiler aldım oğluşuma mesela biberon olarak kullanıp tavsiye edenler olduğu için dr brown's un biberonundan aldım ben gaz yapmayan biberon bu da

Eklentiler

• $dr-048_1z.jpg
    $dr-048_1z.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 68
kızlaaar günaydın:KK16: dertsiz tasasız bir gün olsun hepimize kontrolü olan arkadaşlar gönüllerini ferah tutsunlar. bende uyku mağduru olarak karşınızdayım yüz üstü yatmaya alışkındım hal böyle olunca uyuyamıyorum. bugün bu kadar kar yağan bir yerde güneşin açtığını karların eridiğini yolda görünce içim bir sıcacık oldu anlatamam yaaa güneşe hasret kalmışım :KK16::KK16::KK16:

kızlaaar günaydın:KK16: dertsiz tasasız bir gün olsun hepimize kontrolü olan arkadaşlar gönüllerini ferah tutsunlar. bende uyku mağduru olarak karşınızdayım yüz üstü yatmaya alışkındım hal böyle olunca uyuyamıyorum. bugün bu kadar kar yağan bir yerde güneşin açtığını karların eridiğini yolda görünce içim bir sıcacık oldu anlatamam yaaa güneşe hasret kalmışım :KK16::KK16::KK16:

Canim valla biz de İstanbuk da hasret kaldik gunese. Donuyom valla. Anneme geldim gene yardima kantin soguk valla.

Günaydın kızlar. Mesaj ve yorumlarınızı okudum. Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bende takmıyorum zaten artık kafama. İlk önce Allaha havale ettim. Ama hakkımıda arayacağım tabi. Gökçem senden haber bekliyorum unutma sakın beni :) Benim minik oğlumun içerde keyfi yerinde herhalde bugün hiç hissetirmedi kendini. 21. haftaya girdik bugün. Bazen o kadar merak ediyorum ki onu helede böyle hissedemeyince :KK43: Benim karnımda baya bir çıktı, göğüsler desek o biçim zaten. Allahtan 5 kilo aldım şimdiye kadar o kadarda yiyorum ve bünyemde çok elverişli kilo almaya ama anlayamadım gitti :))) Ama şişlik var tabi vücudumda normalmiş oda. Bende oğluşuma aldım bissürü ciciler :) çok fazlada almayı düşünmüyorum ama ilk 4 ay giyeceği kıyafetleri tamam sayılır. Banyo aksesuarlarımız, biberonlarımız vs. bunlar kaldı şimdilik. Sizler iyiki varsınız. Rabbim hepimizi korusun. Sizleri seviyorum. Allaha emanet olun. Maşallah hepimize milyonlarca kez :))))

günaydın kızlar
ben baya bişiler aldım oğluşuma mesela biberon olarak kullanıp tavsiye edenler olduğu için dr brown's un biberonundan aldım ben gaz yapmayan biberon bu da

Canım ya nerden aldım bu markayı ben Gebzede hiç bir yerde bulamadım. İnternetten almak istemiyorum görmeden. Duydum bu biberonların methini. Fiyat açısından da diğerlerinden pahalıymış sanırım. Bilgilendirebilirsen sevinirim.

Kızlar bugün marks&spencer dan oğluşlarıma ayakkabı aldım. çok güzel kız ayakkabıları da var. Bakmanızı tavsiye ederim. Ama baksanıza yaa çok tatlılaarrr..Eki Görüntüle 669997

kızlar maşallah oku oku bitiremedim gökçecim çok tatlı ayakkabıları o minik ayaklarınada çok yakışacak eminim :) içinizde daha alışverişe başlamamış tek ben kaldım sanırım ya çok hevesleniyorum siz alınca ama kararlıyım 17 nisanı bekleyeceğim zaten alışverişe vaktimde yok bu aralar hevesimizde eşimin teyzesi çok rahatsız hastanede yatıyor gecemiz gündüzümüz onunla geçiyor

Canım ya nerden aldım bu markayı ben Gebzede hiç bir yerde bulamadım. İnternetten almak istemiyorum görmeden. Duydum bu biberonların methini. Fiyat açısından da diğerlerinden pahalıymış sanırım. Bilgilendirebilirsen sevinirim.

canım eczanelerde de mi yok orada

eczanelerden sorabilirsin aslında cnm yoksa da onlar getirtir senin için :KK34: ben ankaradan özelcan bebe diye bir mağazadan aldım bir çok yerde var aslında internetten de eczadan gibi siteler var güvenilir olan oralardan da temin edebilirsin :KK34::KK34:

Canim valla biz de İstanbuk da hasret kaldik gunese. Donuyom valla. Anneme geldim gene yardima kantin soguk valla.

dikkat et gökçecim kendine üşütme bak idrar yollarından çok çektin diye hatırlıyorum aman dikkat et kendine. yerim senin o tontiş oğluşlarını zaten ben.

çiçekdemeti yavaş yavaş al yinede unisex şeyler zaten bir başla duramayacaksın alışveriş konusunda bende listemin sonuna geliyorum artık şükür alınacaklar konusunda yazarım bir ara.bende ilk defabugün kendime birşeyler aldım malum erzuruma gideceğiz detaylıya 7 nisanda paspal paspal inmeyelim şu nada olduğum köyden şehire:KK1::KK1::KK1:

sütyen konusunda çok dertliyim kızlar ayıp ama bu göğüslerimi tanıyamıyorum artık ya karın göğüs çok gergin tüm vücudum çok kaşınıyor 168 boy 45 kilo sonucu afrikalı çocuk gibiydim kilo aldıkça biraz düzeldim ama bu kilolar karnımı çok gerdi çok çatlayacağım ben sanırım:KK50:

dikkat et gökçecim kendine üşütme bak idrar yollarından çok çektin diye hatırlıyorum aman dikkat et kendine. yerim senin o tontiş oğluşlarını zaten ben.

çiçekdemeti yavaş yavaş al yinede unisex şeyler zaten bir başla duramayacaksın alışveriş konusunda bende listemin sonuna geliyorum artık şükür alınacaklar konusunda yazarım bir ara.bende ilk defabugün kendime birşeyler aldım malum erzuruma gideceğiz detaylıya 7 nisanda paspal paspal inmeyelim şu nada olduğum köyden şehire:KK1::KK1::KK1:

sütyen konusunda çok dertliyim kızlar ayıp ama bu göğüslerimi tanıyamıyorum artık ya karın göğüs çok gergin tüm vücudum çok kaşınıyor 168 boy 45 kilo sonucu afrikalı çocuk gibiydim kilo aldıkça biraz düzeldim ama bu kilolar karnımı çok gerdi çok çatlayacağım ben sanırım:KK50:

canım almak istiyorum ama vakit problemimde çok benim ya çıkamadım bir türlü dediğin gibi bir başlasam bırakamayacağım 2 doktora randevu alıyorum işyerinde hatta diş için ayda 4 5 sefer aldığım oluyor hafta sonlarıda temizlikle geçiyor birde hastane olayı ekleninde içine inan uyumaya vakit zor kalıyor bu aralar kendime 2 pantolon 2 gömlek zor alabildim onuda koştura koştura :KK1: düşün artık halimi senin detaylıya az kalmış biz bayağı bir ara verdik bu ay bir buçuk ay gün verdiler düşün bekle bekle geçmiyor benimde aksine sütyenlerim oluyor hala nasıl iş anlamadım çok büyümediler yanlız bünyem kiloya çok elverişli birazda şişlikte var galiba doğuma kadar yarım dünya olacağım gibi geliyor

günaydın kızlar

Ben de bu markayı almayı düşünüyorum.Kızım Aventin yüzüne bile bakmamıştı.Bir de bunu deneyeyim bir de Chicco almayı düşünüyorum yedek olsun elimin altında.Doğumdan sonra hemen çıkamam alışverişe,bebiş birini almasa ötekini alır belki.Aventler elimde kalmıştı resmen ..

Kızlar biberon alışverişleri başlamış ama anne sütü için göğüs pompası almayı da düşünüyor musunuz?

İlk annelik tecrübemde yaptığım belki de en büyük hata bir göğüs pompası alıp sütümü sağmamak olmuştu.Bunu göğüs uçlarım lime lime olduğu halde ağlaya ağlaya bebeğimi emzirdikten ve saat başı acıkıp uyanan bebeğimi emzirmek için uykusuzluktan zombiye döndükten sonra anladım ama iş isten çoktaaaan geçmişti.
Kızım o kadar zayıf emiyordu ve daha emerken uyuyakalıyordu ki göğüslerim tam anlamıyla boşalmıyordu.Bu yüzden mastit bile oldum,çektiğim acıları,ağrıları anlatamam.Hem mastit olmamak hemde göğüslerin sütle dolup taşması için tamamen boşalması şart.

Bu sefer hem süt üretimini arttırmak açısından hem de yedekte sütüm olduğunda ben de biraz dinlenip uyumaya vakit ayırabileyim diye süt pompası almaya karar verdim.El pompası kullanan arkadaşım da var ama ben Kraft veya Nuk'un elektrikli modelinden almayı düşünüyorum.

Bebek telsizi almayacağım zira kızım artık büyüdü,ondan kalan weewell bebek monitörümüz var.Görntülü olduğu için çok rahat ettik gerçekten tavsiye ederim düşünenlere.4 yıl kullandık tık yok,şimdi de 2.bebeğimize kullanıcaz Allah nasip ederse.

Son düzenleme:
Kızlar havalardan mıdır hormonların oyunu mudur nedir bilmiyorum ama şu 3-4 gündür benim hiç takatim yok.Elimi kolumu kaldıracak Halim yok.
Bırakın temizliği yemek yapmak bile zul gelmeye başladı,en başa dönmüş durumdayım.
Hep yatsam uyusam,yemek bile yemesem durumundayım.Öte yandan öğün atlamak da istemiyorum şekerim düşmesin,bebeğim etkilenmesin diye ama yok.Şu anda öğle yemeği hazırlayıp Yemem lazım mesela ama ne canım birşey yemek istiyor ne de kalkıp hazırlayacak durumdayım.
Kızım yuvada Allah'tan o da evde olsa ne yapardım bilemiyorum.Çıkmam, alışveriş yapmam lazım ama yerimden bile zor kalkıyorum beeeeennn :KK43:(

Sizlerde durum nasıl ?

Kızlar biberon alışverişleri başlamış ama anne sütü için göğüs pompası almayı da düşünüyor musunuz?

İlk annelik tecrübemde yaptığım belki de en büyük hata bir göğüs pompası alıp sütümü sağmamak olmuştu.Bunu göğüs uçlarım lime lime olduğu halde ağlaya ağlaya bebeğimi emzirdikten ve saat başı acıkıp uyanan bebeğimi emzirmek için uykusuzluktan zombiye döndükten sonra anladım ama iş isten çoktaaaan geçmişti.
Kızım o kadar zayıf emiyordu ve daha emerken uyuyakalıyordu ki göğüslerim tam anlamıyla boşalmıyordu.Bu yüzden mastit bile oldum,çektiğim acıları,ağrıları anlatamam.Hem mastit olmamak hemde göğüslerin sütle dolup taşması için tamamen boşalması şart.

Bu sefer hem süt üretimini arttırmak açısından hem de yedekte sütüm olduğunda ben de biraz dinlenip uyumaya vakit ayırabileyim diye süt pompası almaya karar verdim.El pompası kullanan arkadaşım da var ama ben Kraft veya Nuk'un elektrikli modelinden almayı düşünüyorum.

Bebek telsizi almayacağım zira kızım artık büyüdü,ondan kalan weewell bebek monitörümüz var.Görntülü olduğu için çok rahat ettik gerçekten tavsiye ederim düşünenlere.4 yıl kullandık tık yok,şimdi de 2.bebeğimize kullanıcaz Allah nasip ederse.

canım tecrübelerini bizimle paylaşman büyük şans bizim için bunları bilmiyoruz mesela göğüs ucu çok mu yara oluyor emzirirken krem kullanınca geçiyor mu bu yaralar yarasız atlatmanın bi yolu yokmu çok korkuttular gözümü yara olacak yara olacak diye süt pompasını bende düşünüyorum ama bu seferde göğsümden emmez biberona alışır diyede korkuyorum bakalım nasıl olacak

Evet bende yara olmasından korkuyorum ama nette bi ara okumuştum yara olmaması için emzirme tekniklerini gösterip anlatıyodu.

X