kızlar çok uzun zamandır yoktum okuyamadım yazdıklarınızı, yazmıştım bir ara ankaraya gidicem diye hatta uçaktaki basınç bebişime zarar verirmi diye tırsa tırsa gitmiştim.. ama çok şükür gittim ve geldim sağ salim.. eğer hasta olanlar varsa aranızda Allahtan acil şifalar diliyorum..
benim %90 erkek denilen bebişim %100 kız çıktı buarada
gökçecim ekleyebilirsin adını da ecrin düşünüyorum ikinci isme henüz karar veremedim..
bendeki değişiklikler 43 kilo ile hamile kalmıştım şuan 51 oldum
niye böyle oldu anlamadım gerçi neredeyse hepsi karnımda:) bebişime şampuan ve bebek bezi gibi cinsiyet ayrımı olmayan şeyler almıştım artık yavaş yavaş bişiyler alırım gökçenin ayakkabılarını gördüm mükemmel bayıldım güle güle giydirmeyi nasip etsin Allah canım:)
günde 2 lt. su içiyorum fix. çok erken kalktıysam ve tüm gün evdeysem 2buçuk olduğu da oluyor. yeme içme konusunda herşeyi yiyip içiyorum. her kahvaltıda 1 adet yumurta ve 2 günde bir ceviz yine fixler arasında. şuan sadece elevit kullanıyorum kan hapına 1 ay sonra başlayalım kan değerlerin iyi demişti dr. 11inde randevum var galiba ayrıntılı olacak..
buarada dışardan belli olan ilk tepiğimiz ankarada geldi:) ben uyanıkken günde 1 kez dışarıdan hissedilebilecek bir tepik geliyor minişimden.. onun dışındakileri yanlız ben hissedebiliyorum dışardan belli olmuyor. ilk elimle hissettiğimde neredeyse ağlıycaktım çok duygulandım
sizde hissediyormusunuz kızlar dışardan