- 3 Eylül 2012
- 370
- 0
ayy canım baya belli olmuş karnın maşallah
Evet genişliyorum :) bayagı belli oluyo karnım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım baya belli olmuş karnın maşallah
Rica etsem son durumlarınız hakkında bilgi verir misiniz?
Evet teyzoşlar bu da yeni resmimiz :)
Bir ikiz annesi olarak çok şükür iyiyiz. Benim oğlanlar da iyi içerde tepişip duruyorlar maşallah. Dün yoktun sen bakalım nerelerde geziyorsun:) diğer arkadaşlardan geçmiş olsun cinsiyetler de artık netleşsin dimi doğum zamanı gelii:) beninde 1 Nisan'da kontrolüm var sabırsızlanıyırum kuzucuklarımı görmek için..
İsim | Yaş | TahminidoğumTarihi | Cinsiyet | Düşünülen Bebiş İsmi | Annenin Kaçıncı Bebeği |
Gokce82 Kace Anet yasamayiseviyorum smlttle armena zeyeybar çiçekdemeti kzmrl CAN_SIN shuku nes17 pampam34 LIPAKA zelda2010 emrhan_seda shcne ankara41 abiley01 fmfm nuran77 goks selenyum16 sunbal purmelal eymen_berat | 30 28 30 23 27 28 30 29 26 38 26 30 28 29 31 27 29 24 27 33 35 28 ? 27 26 29 | 07.08.2013 12.08.2013 13.08.2013 24.08.2013 20.08.2013 03.08.2013 08.08.2013 13.08.2013 28.08.2013 01.08.2013 04.08.2013 14.08.2013 18.08.2013 10.08.2013 31.08.2013 30.08.2013 08.08.2013 08.08.2013 05.08.2013 11.08.2013 11.08.2013 30.08.2013 22.08.2013 15.08.2013 09.08.2013 | Erkek/Erkek ? Erkek ? Erkek Erkek Erkek Kız ? Erkek Erkek Erkek, Erkek ? Kız Kız Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız/Kız Kız Kız Erkek Erkek | Sarp-Araz Roza/Miran Aksel Mete Han- Belinay ? ? Mert-Hasan Eylül ? Sarp Yiğit-Yağız ? ? ? Nefes-Asya ? Tanem ? ? ? Eymen Miraç ?? ? ? Ahmet Umut | İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk Üçüncü İlk İlk İlk İlk İlk ?? |
Evet genişliyorum :) bayagı belli oluyo karnım
Canım annemin kantine gittim yardıma. Onun elemanı işten çıktı eleman bulana kadar da bir ben bir ablam gidiyoruz. Ama dün çok yoruldum ve çok kötü oldum akşam. malum okul kantini oılduğu için oturmamız nadir görülen birşey. Hamileyken hele bunu yapmak çok zor. Alan da dar biraz annemde malum 100 kilonun üzerinde. Ben göbişimi o koca dötünü benden sakınıyor.. Ama yine de benimle zorlansa da bana mecbur kalıyor. Bugün evdeyim yarın belki yine gideceğim. Ama dünkü gibi kötü olmak istemiyorum.
Bu arada ben hala sağdaki bebeğimi çok net hissedemiyorum nes.. ikiz olduklarından mıdır nedir fazla hareket etmiyor benimkiler. Sağdaki yavrumu çok az hissediyorum ama soldaki maaşallah onun açığını da kapıyor.
Benim gece uyku olayı falan düzensizleşmeye başladı. Sağa sola dönüşlerde yatak başına tutunmak zorunda kalıyorum. Bazen de eşimi çekiştiriyorum, uyanıyor adam :) Eğilip yerden bişi almak için yere oturmak zorunda kalıyorum. Ayakkabı bağlamam ve çözmem imkansız zaten. Ayaklarımı uzatıp oyurduğumda omuriliğim ağrıyor ve kaburgalarıma vuruyor agrısı. Sırt üstü yattığımda nefes alamıyorum sanki ciğerlerim ağzımdan çıkacak gibi. Yan yattığımda oğluşlar tepişiyor. Doğru yolu bir türlü bulamadım :)
Çok geçmiş olsun canım.. Benim diş etlerimde isyanda. Dişçi arkadaşım gel dese de gitmeye korkuyorum çünkü canım yanında midem bulanıyor. Sadece bir ara gidip diş temizleteceğim. Bakalım doktorumuz ne zamana izin verecek.
canım doktoruna sor bence benimki yaptırablirsin dedi diye gittim anestezi almanda bir sakınca yok dedi dişçimde az anesteziyle yaptı biraz canım acıdı kastım kendimi dün bebeğimi hiç hissetmedim bu saat oldu yine tık yok birşeyi yoktur inşallah ama biraz panikliyorum böyle olunca
Okul kantinide baya yorucu olur canım çok çok kolay gelsin. İçeriden baya bi tekmeler geliyor bende ayırt edemiyorum ama sanırım ikiside kıpır kıpır :) çok şükür uykuda henüz sorunum yok yan olsun sırt üstü olsun rahat yatıyorum ama dediğin gibi kalkışlar yan elimden destek alıp kalkıyorum. Baya bağa göbek çıktığı içi eğilmeler de zorlaşıyor tabi:) kocaman Göbişli olucaz giderek ben çalışıyorum da aynı zamanda. Oturduğum yerde ayaklarımı havaya kaldırıyorum. Birde hafta sonraları yürüyüş için çıkıyoruZ koçişle düz yolda rahatım fakat yokuş falan belimi fena yapıyor. Hayırlısıyla bi gelsinler de popolarını ısıracam:) biz daha isme de karar veremedik bide sadece kıyafet aldım diğer şeylere bakıyoruz ufak ufak
cnm kayınpederimin arkadaşının bebek mağazası var. A dan Z ye herşey satıyor adam. 7. ayda falan gidip toplu olarak alışveriş yapacağım. Ben çok kıyafet aldım. Prematür de aldım. Aklında olsun ne olur ne olmaz bi prematür takım bulunsun sende de..
günaydın güzel annecikler ben doktora gidiyorum iyi bakın kendinize
Gunaydın kızlar
Dün detaylımız vardı çok şükür ki bi sorunumuz yok kordon bağı dolanmış gorunuyo ama tam bir dolanma degıl dedı tam dolanmanın nasıl oldugu anlattı ve gösterdi kafaya takılacak bir sorun değil tabıkı bunu rapora yazıcam ılerleyen aylarda dokt.kontrol etsin diye dedi %90 KIZ dedi :):) Elini çenesinin altına koyup bizede poz verdi 366 gr olmuş boyu da 16 cm kuzumun...Dokt.yanına gittik oda raporu okuyunca bağ dolanmış ama şuan bi sorun yaratmaz korkulacak bisey yok dedi.Kan verdim kanlarımda ıyı çıktı.Bir ay sonra yani 25 nisan da şeker yüklemesi için sabah 9da gel aç olman gerekli dedi.Eki Görüntüle 668049
Evet teyzoşlar bu da yeni resmimiz :)
ayy masallah size... Minigin ne guzel kocaman olmusss :)Gobekte cikmis bi guzelll oohhh :) Guzel kizimizn guzel annesiii :)
Ben hamilelik oncesi seker yuklemesi yaptirmistim baska birdurumdan dolayi..Ac karnina igrenc bir durum yaaa .Zaten sabahlari ac uyaniyorum..Ac ac garip sekerli olan o sivi Bide zamaninda icemezsen bastan basliyooo.. En cok korktugum /cekindigim tahlil...
Allah hepimizin yardimcisi olsunn..
Canım annemin kantine gittim yardıma. Onun elemanı işten çıktı eleman bulana kadar da bir ben bir ablam gidiyoruz. Ama dün çok yoruldum ve çok kötü oldum akşam. malum okul kantini oılduğu için oturmamız nadir görülen birşey. Hamileyken hele bunu yapmak çok zor. Alan da dar biraz annemde malum 100 kilonun üzerinde. Ben göbişimi o koca dötünü benden sakınıyor.. Ama yine de benimle zorlansa da bana mecbur kalıyor. Bugün evdeyim yarın belki yine gideceğim. Ama dünkü gibi kötü olmak istemiyorum.
Bu arada ben hala sağdaki bebeğimi çok net hissedemiyorum nes.. ikiz olduklarından mıdır nedir fazla hareket etmiyor benimkiler. Sağdaki yavrumu çok az hissediyorum ama soldaki maaşallah onun açığını da kapıyor.
Benim gece uyku olayı falan düzensizleşmeye başladı. Sağa sola dönüşlerde yatak başına tutunmak zorunda kalıyorum. Bazen de eşimi çekiştiriyorum, uyanıyor adam :) Eğilip yerden bişi almak için yere oturmak zorunda kalıyorum. Ayakkabı bağlamam ve çözmem imkansız zaten. Ayaklarımı uzatıp oyurduğumda omuriliğim ağrıyor ve kaburgalarıma vuruyor agrısı. Sırt üstü yattığımda nefes alamıyorum sanki ciğerlerim ağzımdan çıkacak gibi. Yan yattığımda oğluşlar tepişiyor. Doğru yolu bir türlü bulamadım :)
bu hafta tetanoz aşım var
canım doktoruna sor bence benimki yaptırablirsin dedi diye gittim anestezi almanda bir sakınca yok dedi dişçimde az anesteziyle yaptı biraz canım acıdı kastım kendimi dün bebeğimi hiç hissetmedim bu saat oldu yine tık yok birşeyi yoktur inşallah ama biraz panikliyorum böyle olunca
bişey çıktı mı canım senin şeker yüklemende neden yaptılar birde anlayamadım