Günaydın arkadaşlarrr, gerçi öğlen oldu ama neyse :)
Gökçecim öncelikle 41 kere maşallah diyorum. Allah seni ve bebeklerini nazarlardan saklasın.çok tatlı olmuşsun. bende de göbek çıktı ama hiç 5 aylık gibi değilim :)
Doğum yaklaştıkça annemle baya bir konuşuyoruz bebek mevzularını. Kipada %50 indirim varmış kıyafet bölümünde. termal atletler vs varmış. doğumdan sonra anneler üşüme ve terleme olaylarını ard arda yaşarmış. termal atletler ise bunu dengede tutarmış. nolur nolmaz alayım diyorum 1-2 tane. emzirme sütyeni. pijama takımları ve altına güzel şık rahat bi terlik :) terliklerim bile topuklu, düzlere geçme vakti geldi malesef... yani biz de liste yapmaya başladık artık :) yarın merkeze gidip bi bakalım diyoruz. amann ilçe ilçe gezmekten bıkmak üzereyim artık yerleşik hayata geçmek istiyorum :)
bir de arkadaşlardan duydum ilk defa. mantıklı da geldi. doğum olduktan hemen sonra acıbademe bebeklerinin kordonlarını göndermişler, saklıyorlarmış kordonu. Allah korusun ilerde bi hastalık vs bişey olduğunda o kordon kanıyla tedavi edilebiliyormuş. en kötüyü düşünmemek lazım ama Allah korusun günümüzde hastalıklar o kadar çok arttı ki bi ihtimal diyip yapmak mı lazım acaba? eşimle düşündük mantıklı geldi. sizinle de paylaşayım dedim.
bir deee bişey daha dicektim ama unuttum :) neyse aklıma gelince yazarım :)