Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar detaylıdan geldik çok canım sıkıldı herşey iyi dedi fakat bebeklerimin kalbinde beyaz leke gördü. Sorunlu bebeklerde de çıkarmış sorunsuzlar dada ikiz Yada tek farketmez dedi. Doktor çok üstünde durmadı bişey önermiyorum dedi ama benim içim içimi yiyor korkuyorum. Detaylı ya başka yere gittiğimiz için kendi doktorumla konuşamadım yarın gidicem sabahtan. Rabbim cümlemizin bebeklerini korusun dualarınıza benide katın.

Canım icini ferah tut kötü bişey olsaydıl dktor bunun üzerinde dururdu.. Sabah doktorunlada konuşunca sana bilgi verir ztn.. Dua et cnm bol bol .. Rabbimm Evlatlarımız Korusun..

kızlaaaar günaydın nasılsınız saçma sapan rüyalar görüyorum bu aralar yaaa sürekli hamilelikle ilgili şeyler görüyorum o da bilim kurgu gibi maşallah korktum vallahi:KK1:
kızlar bu arada tetanoz aşısını ne zaman yaptıracağım bana da ayrıntılı ultrasonu 22. haftada yaptır dediler çok geç kalmış olmam değil mi

Bende çok karışık rüyalar görüyorum hamileliğimin başından beri.. Bu arada ben tetenoz aşısını oldum 3 bucuk aydan sora yapılabiliyormuş bana aile hekimliğinden gün verdiler yaptırdım dün.. 1 ay sonra ikinci doz uygulanacak.. Aurıntılıda 20 haftadan sora 22. haftamda yaptırırım diye düşünüyorum..

Canım icini ferah tut kötü bişey olsaydıl dktor bunun üzerinde dururdu.. Sabah doktorunlada konuşunca sana bilgi verir ztn.. Dua et cnm bol bol .. Rabbimm Evlatlarımız Korusun..

Sağol canım evet doktorumda rahatlattı her bebekte %1 ihtimalle çıkar gerekli görseydi başka şeyler önerirdik dedi. Telaş yapıcak bişey yok gönlünü ferah tut dedi. Birazda olsa rahatladım Rabb'ime sığınıyorum. Cümlemizin bebişlerimini korusun.

kızlar azıcık fazla iş yapayım hemen kalçama ağrı giriyor ya offff

Canım bende de aynı dert var hatta pek çok hamile arkadaşta da var. mesela koltukta oturayım biraz kalçama ağrı giriyor kalkamıyorum yerimden fıtık olmuş gibi oluyorum ve benim bu sorunlarım çok ama çok erken başladı 8. haftadan beri belimde çok ağrı var hatta ben doktora gittim daha minnacık birşey bu kadar ağrı yaparsa ileride ne yapıcam hamilelikten mi bu ağrı dedim. hamilelikte yükselen hormonlar falan filan bir sürü şey anlattı vücut birden doğuma hazırlanmıyor yavaş yavaş oluyor falan dedi. bana sade soda iyi gelmişti mesela bir arkadaş söyledi onuda cidden o zamanlar kramp ağrı olmuyordu.

Bende çok karışık rüyalar görüyorum hamileliğimin başından beri.. Bu arada ben tetenoz aşısını oldum 3 bucuk aydan sora yapılabiliyormuş bana aile hekimliğinden gün verdiler yaptırdım dün.. 1 ay sonra ikinci doz uygulanacak.. Aurıntılıda 20 haftadan sora 22. haftamda yaptırırım diye düşünüyorum..

bende pazartesi sağlık ocağına bir gideyim bakalım gün verir hiç olmazsa. ayrıntılıyada 22. hafta giderim bende onun içinde randevu almam lazım o zaman. teşekkür ederiiiiiim
:KK34:

Son düzenleme:

bende aşıyı merak ediyorum ağrı sızı yapıyomu sonrasında bide doktorun ol dedi mi merak ettim cnm

Kızlar merhabaa.... Bugün yoktuk çünkü anneme işte yardım etmeye gittim. Ayyyy canım çıktı vallahi. Şimdiden çalışan arkadaşlara Allah daha fazla güç versin diye dua etmeye başladım merak etmeyin.

İki gündür kalça, kuyruk sokumu ağrısı ve buna müteakip sağ bacak kasılması yaşıyorum. Veletlerim ağırlaştı artık sanırım omuriliğe ve kalçaya baskı yapıyorlar. Bu sıralar beyaz akıntımda fazlalaşma hissetmemden dolayı Çarşamba olan randevumu yarına çektim. Ne olur ne olmaz gidip sularını kontrol ettireyim. Şimdi geriye doğru okuyup cevapları yazacağım sonra da yemek yiyip yatmayı düşünüyorum. Zira ayaklarımı hissetmiyorum..

Maşallah gökçecim çok güzel bir annesin bu arada kiloda almamışsın bence neredeyse yolun yarısını bitirdik ve sende iki bebiş var çok ta normal diye düşünüyorum senin ve bebişlerinin sağlığı,sıhati hep yerinde olsun arkadaşım

Canımm hepimizin sağlığı sıhhati yerinde olsun. Bebeklerimiz de bizimle sağlıklı ve mutlu olsun. Sonra zamanı gelince hepimiz alalım kucağımıza koklayalım miniklerimizi :)

Amanda yesinler seni ve bebişlerini tü tü maşallah. Benimde artık bayaca çıktı göbiş bugün hastanede ikiz gebe gördüm 36. Haftsındaymış bir Göbişi vardı maşallah son haftaLarda uyuyanıyormuş dedim kendime eyvah ben naparım:) allahım sağlıkla versinde dayanıcaz artık..

Canım benimde uyku düzenim bozulmaya başladı. Karın yanlarımın acısından uyuyamıyorum sola veya sağa dönük. Gece bir bakmışım sırt üstü yatıyorum. Yine yana dönüyorum ama uyumak ne mümkün. Sanki iğne batırsam pısss diye balon gibi sönecek karnım :KK52:

Kızlarrr tetanoz iğnemi oldum bugün 11.30 gibiydi ama hala ağrı yokkk:nazar:
Ne korkuttular yahuuu ne zaman ağrım başlayacak diye bekliyorum resmen...
Şimdilik herşey yolunda yani

Son düzenleme:
kızlaaaar günaydın nasılsınız saçma sapan rüyalar görüyorum bu aralar yaaa sürekli hamilelikle ilgili şeyler görüyorum o da bilim kurgu gibi maşallah korktum vallahi:KK1:
kızlar bu arada tetanoz aşısını ne zaman yaptıracağım bana da ayrıntılı ultrasonu 22. haftada yaptır dediler çok geç kalmış olmam değil mi

Ben tetanoz aşımı bugün oldum cnm yani 20+3...
Ayrıntılıyada geçen hafta gitmiştim 19+4 de...
Doktorun ne zaman çağırdıysa o zaman tabi...19 ile 22. haftalarda yapılıyor zaten...

Annelerin güzeli.. karnın büyümüş hallerini de görürüz inş.

Şişman fotoğraflar bekliyoruzzz herkestennn olmaz eskilerrrr:KK1:

en kısa zamanda yeni halimide yollayacağım inşallah kızlar

bu arada dün 2 tane pantolon 3 tanede üst aldım lcw den çok hoşuma gitti benim ayrıca düşük bel pantolonlarım var yazlık bakın ne buldum inceleyin kendimiz bile yapabiliriz bu lastikten ben düşünüyorum vallahi:KK52:

Belly Belt by Fertile Mind - www.fertilemind.com.au - YouTube

Günaydın arkadaşlarrr, gerçi öğlen oldu ama neyse :)
Gökçecim öncelikle 41 kere maşallah diyorum. Allah seni ve bebeklerini nazarlardan saklasın.çok tatlı olmuşsun. bende de göbek çıktı ama hiç 5 aylık gibi değilim :)

Doğum yaklaştıkça annemle baya bir konuşuyoruz bebek mevzularını. Kipada %50 indirim varmış kıyafet bölümünde. termal atletler vs varmış. doğumdan sonra anneler üşüme ve terleme olaylarını ard arda yaşarmış. termal atletler ise bunu dengede tutarmış. nolur nolmaz alayım diyorum 1-2 tane. emzirme sütyeni. pijama takımları ve altına güzel şık rahat bi terlik :) terliklerim bile topuklu, düzlere geçme vakti geldi malesef... yani biz de liste yapmaya başladık artık :) yarın merkeze gidip bi bakalım diyoruz. amann ilçe ilçe gezmekten bıkmak üzereyim artık yerleşik hayata geçmek istiyorum :)

bir de arkadaşlardan duydum ilk defa. mantıklı da geldi. doğum olduktan hemen sonra acıbademe bebeklerinin kordonlarını göndermişler, saklıyorlarmış kordonu. Allah korusun ilerde bi hastalık vs bişey olduğunda o kordon kanıyla tedavi edilebiliyormuş. en kötüyü düşünmemek lazım ama Allah korusun günümüzde hastalıklar o kadar çok arttı ki bi ihtimal diyip yapmak mı lazım acaba? eşimle düşündük mantıklı geldi. sizinle de paylaşayım dedim.

bir deee bişey daha dicektim ama unuttum :) neyse aklıma gelince yazarım :)

X