- 21 Kasım 2012
- 2.376
- 3
ayyy minişlerin odasıda geliyor hayırlu uğurlu olsun. misafir ağırlamayı çok seviyorum ama işte hamilelikten midir nedir zor oluyor biraz temizlik hazırlık ikram derken. cicilerinide güzel günlerde giysinler. bazen benimkilerde aynısını yapıyor yaaa daha cinsiyet belli değil diyorum gidip gidip saçma şeylere bakıyorlar offf Allahım insan deli oluyor bazen.
ya zaten sinirimiz tepemizde birde üstüne gelmiyorlarmı insanın delirtiyorlar bende bu ay sonu temizliğe girişicem annem yardım edicek görümcükler tutturdu biz gelcez anneni yorma diye annem hayatta bırakmaz küser ben neciyim burda diye diyorum yok yok olmaz diyolar hala ya kardeşim istemiyorum işte anlayın sizi ben ev yerleştirmede çağırıcam diyorum illa kalp kırdıracaklar bens evmiyorum öyle 10 kişi evde temizlikle uğraşsın[/QUOTE
Allah biliyor ya yardımdan çok beynime zarar verip gidiyorlar böyle durumlarda tek halletmeye çalışıyorum o yüzden herşeyimi. birde tayinden dolayı uzağızda rahatım bende sadece 1 görümce var iki tane olsa mahvolurdum herhalde bir tanesi yetiyor bana herşeye oturup ağlıyor çünkü
Ay ağlarsa ağlasın ne dert ediyorsun. benim görümce benden küçük. Bir kere fazla konuşuyordu haddini bildirdim. Tam 5 senedir aynı hataya düşmedi. Tırsar biraz benden. Napiiiimmm anacım dengesizim bennn..