Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ayyy minişlerin odasıda geliyor hayırlu uğurlu olsun. misafir ağırlamayı çok seviyorum ama işte hamilelikten midir nedir zor oluyor biraz temizlik hazırlık ikram derken. cicilerinide güzel günlerde giysinler. bazen benimkilerde aynısını yapıyor yaaa daha cinsiyet belli değil diyorum gidip gidip saçma şeylere bakıyorlar offf Allahım insan deli oluyor bazen.
ya zaten sinirimiz tepemizde birde üstüne gelmiyorlarmı insanın delirtiyorlar bende bu ay sonu temizliğe girişicem annem yardım edicek görümcükler tutturdu biz gelcez anneni yorma diye annem hayatta bırakmaz küser ben neciyim burda diye diyorum yok yok olmaz diyolar hala ya kardeşim istemiyorum işte anlayın sizi ben ev yerleştirmede çağırıcam diyorum illa kalp kırdıracaklar bens evmiyorum öyle 10 kişi evde temizlikle uğraşsın[/QUOTE

Allah biliyor ya yardımdan çok beynime zarar verip gidiyorlar böyle durumlarda tek halletmeye çalışıyorum o yüzden herşeyimi. birde tayinden dolayı uzağızda rahatım bende sadece 1 görümce var iki tane olsa mahvolurdum herhalde bir tanesi yetiyor bana herşeye oturup ağlıyor çünkü

Ay ağlarsa ağlasın ne dert ediyorsun. benim görümce benden küçük. Bir kere fazla konuşuyordu haddini bildirdim. Tam 5 senedir aynı hataya düşmedi. Tırsar biraz benden. Napiiiimmm anacım dengesizim bennn..:KK9:

Ay ağlarsa ağlasın ne dert ediyorsun. benim görümce benden küçük. Bir kere fazla konuşuyordu haddini bildirdim. Tam 5 senedir aynı hataya düşmedi. Tırsar biraz benden. Napiiiimmm anacım dengesizim bennn..:KK9:[/QUOTE]

en doğrusunu yapıyorsun aslında. yok be dert etmiyorum gökçe hiç umursamıyorum bir kere kayınvalideye kızdığımı gördü o da o saatten sonra birşey diyemiyor. kardeşi problemli biraz benle alakalı değil genel olarak sürekli ağlayan birisi herşeye ama. bende kaldıramıyorum artık yok yere ağlamaları

kızlar oda yapmayı düşünüyorsunuz galiba genç odası tarzı birşey mi yapacaksınız mesela ben büyüyen beşik tarzı birşey alıp yanına 1 tane dolap düşünüyorum çocuk odamız çok büyük değil 1 tanede tekli koltuk tarzında başında beklemek emzirmek için falan anca dolduruyor zaten

kızlar oda yapmayı düşünüyorsunuz galiba genç odası tarzı birşey mi yapacaksınız mesela ben büyüyen beşik tarzı birşey alıp yanına 1 tane dolap düşünüyorum çocuk odamız çok büyük değil 1 tanede tekli koltuk tarzında başında beklemek emzirmek için falan anca dolduruyor zaten

park yatak alacağız bizde bir arkadaşım kullanıyor çok memnun olduğunu söyledi bende gördüm çok beğendim tayin sonrası evimiz nasıl olur bilmiyorum yeni evi gördükten sonra karar vereceğiz biz

park yatak alacağız bizde bir arkadaşım kullanıyor çok memnun olduğunu söyledi bende gördüm çok beğendim tayin sonrası evimiz nasıl olur bilmiyorum yeni evi gördükten sonra karar vereceğiz biz

benim eşim mobilyacı zaten canım çok zor olacağını sanmıyorum bizim oda işinin şimdi yeni bir tane sandalye yapmışlar sallanan sandalye yanınada bebeği koyabileceğimiz biryer beraber sallanıyorsunuz :) onlardan istiyorummmmmmmmm dedim tekli koltuk yerine ondan koyabilirim

merhaba arkadaşlar...
dün yazamadım size ama dokktor haftalık takibe aldı beni.
suyumun azalıp azalmadığını kontrol edicek. değerlerim şimdilik normal. biraz olsun içim rahatladı.
anne fazla yorulduğunda bebek de yorulurmuş, dinlenmeye çekermiş kendisini.
bu dönemde zaten az hissettiğimiz için yorulunca hissetmemem normalmiş. biraz da ben abartmışım yani :)

benim eşim mobilyacı zaten canım çok zor olacağını sanmıyorum bizim oda işinin şimdi yeni bir tane sandalye yapmışlar sallanan sandalye yanınada bebeği koyabileceğimiz biryer beraber sallanıyorsunuz :) onlardan istiyorummmmmmmmm dedim tekli koltuk yerine ondan koyabilirim[/QUOTE

oooo sen dert etme baba herşeyi halledecek ayyy çok güzel yaaa kız en güzeli neyse onu iste bence
:KK1: benim eşim bebeğin perdesinin taksın yarabbi şükür :KK1::KK1:

biz de park yatak almayı düşünüyoruz. tatile, annemlere vs gittiğimizde kendi yatağında uyur diye düşündük. park yataklar çok rahat taşınabiliyormuş. bi arkadaşım anlatmıştı. büyük çocuklarına büyüyen yataklardan almışlar ama kullanamamışlar. çocuk büyüyünce yatağın eni dar geliyormuş. şimdi tekrar bebekleri olacak ve park yatak almayı düşünüyor.

merhaba arkadaşlar...
suyumun azalıp azalmadığını kontrol edicek. değerlerim şimdilik normal. biraz olsun içim rahatladı.
bu dönemde zaten az hissettiğimiz için yorulunca hissetmemem normalmiş. biraz da ben abartmışım yani :)

hadi geçmiş olsun canım benim
:KK49:bizim bıdıcıkların gücü ne ki zaten anca yeni yeni oynuyorlar korkma sakın artık

benim eşim mobilyacı zaten canım çok zor olacağını sanmıyorum bizim oda işinin şimdi yeni bir tane sandalye yapmışlar sallanan sandalye yanınada bebeği koyabileceğimiz biryer beraber sallanıyorsunuz :) onlardan istiyorummmmmmmmm dedim tekli koltuk yerine ondan koyabilirim

şu bahsettiğin sandalyeye daha görmeden bayıldım :)

biz de park yatak almayı düşünüyoruz. tatile, annemlere vs gittiğimizde kendi yatağında uyur diye düşündük. park yataklar çok rahat taşınabiliyormuş. bi arkadaşım anlatmıştı. büyük çocuklarına büyüyen yataklardan almışlar ama kullanamamışlar. çocuk büyüyünce yatağın eni dar geliyormuş. şimdi tekrar bebekleri olacak ve park yatak almayı düşünüyor.

benim kuzenimde park yatak düşünüyor ama ne biliyim ya sanki çok dağınık bir görünüşü varmış gibime geliyor benim böyle derli toplu bişey olsun istedim

merhaba arkadaşlar...

canım bende hissetmeyince korkuyorum dün mesela sabahtan akşama dinledim kendimi tık yoktu taaa ki akşam eve gidip yatana kadar Allahtan hissettimde rahat uyuyabildim bugünde bu saat oldu hala tık yok bu hissetmeler başladı sevinelim mi üzülelim mi anlamadım:KK1:

benim kuzenimde park yatak düşünüyor ama ne biliyim ya sanki çok dağınık bir görünüşü varmış gibime geliyor benim böyle derli toplu bişey olsun istedim

biz gezici olduğumuz ve odamız küçük olduğu için bunu tercih ettik. eğer yerleşik olsaydım ve oda da geniş olsaydı hiç düşünmeden oda takımı alırdım :)

biz gezici olduğumuz ve odamız küçük olduğu için bunu tercih ettik. eğer yerleşik olsaydım ve oda da geniş olsaydı hiç düşünmeden oda takımı alırdım :)

bizde aynen oradan oraya sürekli taşınan ya da tatil aile ziyaretleri yıllık izin derken en iyisi taşınabilir birşey olsun dedik. bu kraftı pek bir övüyorlar chiccconun kide benim hoşuma gitti

hadi geçmiş olsun canım benim
:KK49:bizim bıdıcıkların gücü ne ki zaten anca yeni yeni oynuyorlar korkma sakın artık

canım bende hissetmeyince korkuyorum dün mesela sabahtan akşama dinledim kendimi tık yoktu taaa ki akşam eve gidip yatana kadar Allahtan hissettimde rahat uyuyabildim bugünde bu saat oldu hala tık yok bu hissetmeler başladı sevinelim mi üzülelim mi anlamadım:KK1:

teşekkürler... çok şükür daha rahatım şimdi.
gerçi şimdiden bu kadar telaşlı olursam doğduğunda ne yaparım hiç bilmiyorum.
sakinleşmek ve sabretmek... öğrenmem lazım :)

bizde aynen oradan oraya sürekli taşınan ya da tatil aile ziyaretleri yıllık izin derken en iyisi taşınabilir birşey olsun dedik. bu kraftı pek bir övüyorlar chiccconun kide benim hoşuma gitti

ben de kraft ya da chicco düşünüyorum ama büyük ihtimal kraft alırız. şöyle araştırınca kraft chiccodan daha iyiymiş gibi geldi.
gerçi belli olmaz alışverişe çıkınca her şey değişebilir :)

Ben şanslıyım. En yakın arkadaşımdan ilk 6 ay için ayaklı sepet + puseti , kuzenimden park yatağı + araba koltuğu zamanlamam güzel ama değil mi hazıra kondum :) Nasıl kullandıklarını bildiğim için hayır demedim.

X