Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kizlarrr...

Bu hamilelik sürecinde baya kilo aldim.. Hic bir elbisem olmuyor..

Hamileyken kilo verme imkanimizin var oldugunu biliyorum.. ama ne kadar saglikli? yada riskli? Bilen varmi?

ekmeğe hamur işine abur cubura dikkat et bence sebze tahıllı ekmek falan ye mesela bol sıvı tüket ama diyet yapmaya çalışmak ne kadar doğru bilemem . zaten havalar düzelince yürüyüşede çıkarsın ohh mis gibi bebişi düşün boşver

canım istersen az daha bekle yine tahmin eder falan garanti olsun bence bak bana 17 nisana kadar beklicem

eşimde senin gibi diyor dayanayım bari biraz daha

canım benimde belimde ağrı var zayıf mısın sende benim gibi benimde oturup kalkacağım zaman belime ağrı giriyor soda içince iyi geliyor mesela sade olanlardan magnezyum eksikliğide olabilir ama. angel sound çok iyiymiş yaaaa

kızlar ne oldu bugün kimsecikler yok yaaaaaaaaaaaa

bu akşam misafirim var benimde mahvoldum bugün temizlik hazırlık derken giremedim çok fazla bugün hazırlık yaparken çok karnım ağrıdı benimde Allahtan sonra geçti ama korktum biraz.bu aralar kendimi çok bakımsız hissediyorum yaaa saçlarımın önünü kestirmek istiyorum mesela ayyy neymiş bebeğin ömrü kısalır kestirme diyorlar inanmıyorum ama etkileniyor insan.ne bileyim değişikliği seven ben bu aralar bu durağan halime alışamadım. arada korkuyorum nasıl doğum yapacağım diye aklıma gelmiyor değil

canıııım bizim sanki seninle doğum tarihi arasında bir gün vardı diye hatırlıyorum seninkinde şimdi 13ü yazıyor sen mi değiştirdin doktor mu söyledi ayyy çok merak ettim bu bir hafta önden gitmeyle falan mı alakalı

herkese iyi aksamlar güzeller...ne zamandir okuyamadim yazilanlari epey birikmis masallah :) ne güzel seyler paylastiniz kimbilir..önce yazayim sonra yavas yavas sindirerek okurum dedim :) bugün doktora gittik..gökcecim ekleyebilirsin saskin doktorum bu defa kesin kararli olarak "KIZ" dedi :))) benimde ilk cocugum..isim olarak nefes veya asya diye düsünmüstüm..tabi biraz sasirtti beni önce erkek demisti cünkü..kendi bile yaptigi yoruma sasirdi..ben söylemis olamam dedi sapsal..hakikaten bazen ne kadar gicik oluyorlar :)) saglikla kucagimiza alalim,hayirli evlatlar olsunda kiz erkek önemli degil artik..3 hafta sonraya 4 lü test icin randevu verdi..3 lü yapmaya gerek görmüyormus..demir hapi verdi bi de...117 gr olmus :)) mucizeler yaa :)) bende 2,5 kilo almisim..hersey yolunda dedi yolladi bizi :) benden haberler bu kadar..simdi gecmise dönük okumaya baslayayim..anca bitiririm...hepinizi kocaman kucakladimmm...

canım hayırlı olsun sağlıklı bir bebiş olsun inşallah.. ne güzel sonuçlarda temiz çıkmış bende bu cts öğrenicem. ilk başta kız demişti 1 hafta sonra erkek demişti. bakalım şimdi ne diyecek:) kız olursa adını ecrin koyucam ama erkeği düşünmedim henüz:)

canım bende haftasonu öyleydim aynı temizlik artı yemek pasta börek derken kendimden korkmaya başlamıştım artık belim falan kopuyodu benim.. gece dinlendim uyuyunca hepsi geçti. buarada karnım büyüdükçe bende düşünüyorum onu sonrada boşver sonra düşünürsün diyorum kendi kendime:)

Sagol bitanem...hadi bakalim cumartesi ye az kaldi..hayirlisi olsun insallah..ecrin güzel isim bu arada

mrb kızlar. umarım herkes çok iyidir. Biz de dün gördük bebişimizi. Doktor bebek çok aşağıda duruyor dinlenmen lazım dedi. Ben de hayatta oturarak ders anlatamıyorum. Bu gün biraz oturmayı denedim ama çok zor. Bu arada 170 gram olmuşuz. Doğum tarihini bu sefer daha da öne aldı:) 24 Ağustos dedi:) Bu gidişle haziranda doğucak bizimki:) Ayrıntılı ultrason için biraz araştırdık. fiyatlar 160-200 arası. Devlet hastenesi yapıyor mu bilmiyorum. Sizler nasıl yapacaksınız. Bu arada çok erken ama biz isim olarak İnci düşünüyoruz:)

Canım hangi hastanelerden aldın bu fiyatı. Ben bir yere sordum 300 dedi çok fazla geldi bana. Senin fiyat aldığın yerleri merak ettim.

Canım yaşını da söylersen rahatlıkla ekleyebilirim. Bir de isim ne düşündün hayırlı olsun bu arada. Sağlıkla kucağına al inş.

kızlar ne oldu bugün kimsecikler yok yaaaaaaaaaaaa

Canım valla sabah 7,30 da kalktım bir arkadaşıma gittim oradan göğüs hastalıklarında randevum vardı. Maalesef iyileşme yok. Hala akciğerlere tam nefes gitmiyor. İlacın dozu arttırıldı. Aslında aman aman diyecek kadar şikayetçi değildim son zamanlarda. Ama bazen geceleri nefessiz uyanıyordum. Hatta doktoruma psikolojik olabilir mi dedim. Ciğerleri dinleyince kesinlikle nefes alamıyorsun psikolojik değil dedi. Hastanedeen çıktım eşimi iş yerinden aldım ve Taksim e geçip tiyatrodaki oyuncularımla buluştum :) Daha şimdi geldim ve hemen size bakayım neler yaptınız dedim.

Canım hayırlı olsun. Yaşını,bebeğin cinsiyetini ve düşündüğün isimleri yazarsan topiğe ekleyebilirim seni. Yaptırmak istemiyorsan bu senin kararındır. Hem merak etme daha bol bol kilo alacağız :)

bende geldim aranıza ogluşumla herkeze hayırlı hamilelikler

Hoşgeldin canııımmmm. Zaten biz de erkek bebik topiğine doğru yol alıyoruz baksana listeye kızlar 5 parmağın 5 ini geçmiyor. Yaşını ve düşündüğün ismi de yazarsan seni de ekleyelim topiğe :)

canım anladığım kadarıyla tutunma kanaması yaşıyorsun. Öncelikle ilk 3 ay kesinlikle sporu yasaklıyorlar ama şu şekilde eğer bir fitness salonuna gidiyordan. Kardiyo yasak çık yürüyüş yap kendini yormadan diyorlar. Benim ne fitnessım kaldı ne yüzmem. Herşey yasaklandı. Ama kendi kendime çıkıyorum keyfime göre yürüyüşler yapıyorum ama tempolu değil. Öncelikle tutunma kanaması geçene kadar dikkatli hareket etmelisin. Hamileliğimin 3. ayına kadar başağrısı yaşamış biriyim. Arada bir olmuyordu. Başımı ovdurmaktan eşime gına gelmişti. tık diye kesildi hepsi. Ama bana soracak olursan bebeğin iyice tutunana kadar spora ara ver. Ağır işler yapmamaya özen göster. Eşinle arandaki sorunda elbet düzelecektir. Stres bebeğine zarardır bunu unutma. Şanslısın doğal yolla hamile kalabilmişsin. Ben buna sahip olabilmek için 2 sene mi ve sağlığımı verdim. Lütfen şansını iyi değerlendir. İnan bana bu çok özel birşey. Allah kucağına almayı da nasip etsin.

Nasıl hissediyorsun? :)

Hayır canım doktoruna başvur değerlerine bir baksın..

Canım yaşını da söylersen rahatlıkla ekleyebilirim. Bir de isim ne düşündün hayırlı olsun bu arada. Sağlıkla kucağına al inş.

Günaydin herkese arkadaslar...gökcecim yaşım 31..nefes veya asya düsünüyorum isim olarak..ilk cocugum..allah hepimize saglikli dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin..benim doktor 4 lu test icin 150 tl istedi...

Wolla kalca kemigi'mi yoksa bel'mi bilemedim ama bendede agri var canim.. Malesef gayet normalmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…