Selam Kizlar ,
4 gundur yoktum.Ankara 'ya gitmistim oyuzden sabahtan beri okuyorum sizi:) Oncelikle tum hastalara gecmis olsunn..Cicek demeti senin esindi galiba tas dusuren , sana ve esine de cok gecmis olsun..
Ben biraz havadis vereyim.Benim en ufak bi is yapmam da belim inanilmaz agriyor.Sanki elektrik carpmasi gibi ince ince dokunan bir agrim var.Dr. a sordum.3. aydan sonra kalcadaki kemiklerimiz, doguma hazirlik icin birbirinden ayriliyormus.Bu nedenle agri olabilir dediler.Birde bu aylarda nefes darligi ile birlikte horlamalar , burun tikanikliklari , burun kanamalari normalmis.Bebislerimiz artik oncelikle kendi ihtiyaclarini aldiklari icin , kan , oksijen , vitamin direk onlara geciyo.Kalanlar bize :) Sifa olsun miniklerimize..
Gokcecim topik icin bende bilgilerimi vereyim.
emrhan_seda, yas 27 burdaki takvime gore 30.08.13 dogum ama dr.um 17 ile 22 arasinda bekliyoruz dedi.Cinsiyeti hala ogrenemedim
Ve kafamda da hicbir isim yok
İlk bebisim olacak insallah :)
Birde size sunu soracagim.Bebegin hareketlerini hisseden arkadaslar ; ben gecen sandalyede otururken aniden egildim.Sag tarafimda sikisma gibi oldu ve ufak bir ime hissettim.Birde , ankaradan gelirken rahatsiz oldu galiba minigim bi ittirdi sanki :) Ama beni ufaklik hep sagda duruyo ve onu rahatsiz edince tepki veriyo sanirim :) Ben eve angel sound diye ufak bir cihaz aldim.Minigimin kalp atislarini dinliyorum bol bol :) almak isteyenler olursa kesinlikle tavsiye ederim..Dr. a gittiginizde bebeklerine baktigi yere koyun cihazi.Zaten epilasyon cihazindan daha kucuk.Kulakliklari takin bakin nasil calisiyo minicik kalpleri :)
Ayy Allah nazarlardan korusun miniklerimizi :) ve Allah hepimize ve miniklerimize saglik , sihhat , guc kuvvet versin insallah :)