Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ayy hakikaten inşaallah bir sorun çıkmaz.

Ya benim özel hastane de pahalı geldi.O zaman şöyle olacak yine muayene sırasında kadın doğumcumuz bizi muayene edip ölçümleri alacak sonrasında test kağıdını bize verip nerde yaptırmak istersen orda yaptır diyecek diğer testlerde olduğu gibi...
Peki biz devletten randevu almak istediğimizde hangi bölümden alacağız? Neticede devlet ücretsiz olacak...

saol canım benim çok teşekkür ederim

canım ara özel hastaneleri tek tek fiyat al haziran çok geç ne bu ya doğuma yakın

Canım devlet icin gec kaldık.. :) Yani ben anadolu yakasındaki ümraniye göztepe zeynepkamil kartal devleti aradım.. Malesef gec kaldığım söylendi.. o yüzden özel yerlere gidicem..

canım ara özel hastaneleri tek tek fiyat al haziran çok geç ne bu ya doğuma yakın

Öyle yapıyorum canım :) İlk kac haftalıksın denildi 17 dedim randevu icin gec kaldınız hazirana anca verebiliyoruz dediler.. :)

Evet kız da öyle olurmuş benimde kız ama ben bayadır hissediyorum gündüz hep değilde işten eve gidince oda iyi anlıyorum sende eve gidip dinlenınce kendini iyice bi dinle hissedersin inş.

Hayır canım,hemen insülin vermiyor doktor.O son çare.Önce bir güzel kulağını çekiyor,diyeti bozarsan şekerin yükselir,o da plasentadan direkt bebeğe geçer o da etkilenir,çok kilo alır,tosuncuk olur,doğumda sarılık olur,sonra da geşeceğin şeker hastası adayı olur diye gözünü bir korkutuyor,ondan sonra ye bakalım yiyebilirsen.Eve kan ölçüm cihazı al ,her yemekten sonra kontrol et,baktın diyetle olmuyor,açken 90'ın üstünde tokken 120'nin üstünde çıkıyorsa biryerlerde yanlışlık var demektir o zaman hemen insüline başlarız demişti.Bende gerek kalmadı çünkü şekerim yükselecek de bebeğimi etkileyecek diye korkumdan hiç kaçamak yapmadım.Meyvede bile hep ekşi ya da çok olgunlaşmamış olanları tercih ettim.
Çok zordu hem de hamilelikte ama bebeğimi sağlığı için herşeyde değer.
Eğer gebelik öncesi bir şeker hastalığı yoksa sadece gebelik şekeri olarak çıktıysa,doğumdan hemen sonra normale dönüyor.
Ama yine de doktorlar doğumdan 6 hafta sonra şeker kontrolü için çağırıyorlar,tamamen emin olmak için..

Cok gecmis olsun canim.. Kötü günler gecirmene cok üzüldüm, ama Allah buyuk'ki yüzünü güldürmüs fazla gecmeden..

Bu arada cevap icin tesekkür ederim canim.. Bunlari duymak cok iyi geldi bana.. Baya kafama takmistim ben bu kilo olayini..

Bilgiler icin ayrica tesekkür..

gerçekten şu tetkiklerden bıktık artık sağ sağlim bir kurtulsak sonrada tadını çıkarmaya başlasak artık yahu ya kötü çıkarsa ya bişey varsa ya bebeğime bişey olursa demekten şizofren olacağız yakında allah korusun minik şeyler ya bişeyden haberleri yok içerde onlarda büyümeye çalışıyorlar işte

Hiç takma kafana,beslenmene biraz dikkat et,yapabiliyorsan hafif yürüyüşler,bitti gitti ..
Hamileyken en hareketsiz olduğumuz döneme giriyoruz, çalışıyor olsak bile .
ister istemez bir koruma duygusu gelişiyor,koşturmuyoruz,atlayıp zıplamıyoruz,hayat "slow motion" da geçiyor,böyle olunca metabolizma yavaşlıyor zaten,içimizi bastırsın diye hep bir karbonhidrat tüketme hissi,(simit,peynir;peynir ekmek;poğaça çay vs,vs)hormonlar da bir yandan vücut su tutuyor. E bir de orda burda misafirlikte yapılan ısrarlı ikramlar da eklenince normal yani çok normal kilo almamız.

Wolla haklisin..

Bu arada sag saglim kurtulsak sonrada tadini cikarmaya baslasak diyorsun'da... Asil zor dönemler o zaman basliyor.. :18:

Kafana takma sekli bana hic uymuyor ama... artik fazla aynaya bakmiyacagiz...

Ve gercekten'de cok haklisin, koruma duygusu gelisince hersey "slow motion" seklinde ilerliyor.. Bunu hic düsünmemistim..

17 haftalık hamileyim doktora gittim bugün zeka testi yaptırmicağımı söyledim allah korusun bişi çıkarsa o psikiolojiyle geçiremem hamileliğimi. bide hamile kaldığımda 55 kiloydum bir kilo almıştım bu hafta onu da vermişim

Kizlaaarrrrr listeyi unutmayalim... Eklenecek olanlar bilgilerini yazsin.. Gökce arkadasimiz halleder...

ayyyy ne güzelll... hic kilo almamis..... :13:

Wolla haklisin..

Bu arada sag saglim kurtulsak sonrada tadini cikarmaya baslasak diyorsun'da... Asil zor dönemler o zaman basliyor.. :18:

canım ben testlere çok sıkıntı yapıyordumda ondan şükür yolunda gitmeyen bişey yok artık birde şu ayrıntılıyı atlatsak daha rahat olacağım sonra varsın minişim ağırlık yapsın uykusuz kalayım hiçççç önemli değil yeterki sağ sağlim kucağıma alayım ve alalım inşallah

ya bu arada azcık yürüyüş yapayım kalça kemiğim ağrıyor sizinde böylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…