- 18 Aralık 2012
- 1.457
- 4
Kizlarrr...
Bu hamilelik sürecinde baya kilo aldim.. Hic bir elbisem olmuyor..
Hamileyken kilo verme imkanimizin var oldugunu biliyorum.. ama ne kadar saglikli? yada riskli? Bilen varmi?
ekmeğe hamur işine abur cubura dikkat et bence sebze tahıllı ekmek falan ye mesela bol sıvı tüket ama diyet yapmaya çalışmak ne kadar doğru bilemem . zaten havalar düzelince yürüyüşede çıkarsın ohh mis gibi bebişi düşün boşver
canım istersen az daha bekle yine tahmin eder falan garanti olsun bence bak bana 17 nisana kadar beklicem
eşimde senin gibi diyor dayanayım bari biraz daha
Selam Kizlar ,
4 gundur yoktum.Ankara 'ya gitmistim oyuzden sabahtan beri okuyorum sizi:) Oncelikle tum hastalara gecmis olsunn..Cicek demeti senin esindi galiba tas dusuren , sana ve esine de cok gecmis olsun..
Ben biraz havadis vereyim.Benim en ufak bi is yapmam da belim inanilmaz agriyor.Sanki elektrik carpmasi gibi ince ince dokunan bir agrim var.Dr. a sordum.3. aydan sonra kalcadaki kemiklerimiz, doguma hazirlik icin birbirinden ayriliyormus.Bu nedenle agri olabilir dediler.Birde bu aylarda nefes darligi ile birlikte horlamalar , burun tikanikliklari , burun kanamalari normalmis.Bebislerimiz artik oncelikle kendi ihtiyaclarini aldiklari icin , kan , oksijen , vitamin direk onlara geciyo.Kalanlar bize :) Sifa olsun miniklerimize..
Gokcecim topik icin bende bilgilerimi vereyim.
emrhan_seda, yas 27 burdaki takvime gore 30.08.13 dogum ama dr.um 17 ile 22 arasinda bekliyoruz dedi.Cinsiyeti hala ogrenemedim Ve kafamda da hicbir isim yok İlk bebisim olacak insallah :)
Birde size sunu soracagim.Bebegin hareketlerini hisseden arkadaslar ; ben gecen sandalyede otururken aniden egildim.Sag tarafimda sikisma gibi oldu ve ufak bir ime hissettim.Birde , ankaradan gelirken rahatsiz oldu galiba minigim bi ittirdi sanki :) Ama beni ufaklik hep sagda duruyo ve onu rahatsiz edince tepki veriyo sanirim :) Ben eve angel sound diye ufak bir cihaz aldim.Minigimin kalp atislarini dinliyorum bol bol :) almak isteyenler olursa kesinlikle tavsiye ederim..Dr. a gittiginizde bebeklerine baktigi yere koyun cihazi.Zaten epilasyon cihazindan daha kucuk.Kulakliklari takin bakin nasil calisiyo minicik kalpleri :)
Ayy Allah nazarlardan korusun miniklerimizi :) ve Allah hepimize ve miniklerimize saglik , sihhat , guc kuvvet versin insallah :)
canım benimde belimde ağrı var zayıf mısın sende benim gibi benimde oturup kalkacağım zaman belime ağrı giriyor soda içince iyi geliyor mesela sade olanlardan magnezyum eksikliğide olabilir ama. angel sound çok iyiymiş yaaaa