konak hastanesi numan ulay..Allah kısmet ederse doğumu da onda yapıcam
Numan bey eltimin dr.u...Geçen sene doğum yaptı o da..Ve memnundu...Sadece ultrasonda kısa süre tutuyormuş fazla detay vermiyormuş diye duydum...
Bende Konağa gidiyorum Kazım beye :)) Aramızda 10 gün var belki aynı günlere denk geliriz
gökçe nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum ben sana. nefes almada bir problem yok dayanamayacak gibi olduğum dün ve öncesi gündü sanki bugün daha iyiyim. ilk defa bugün minosetten sonra ateşim düştü inş geri gelmezhaklı vallahi doktor bir gitseydi şu illet şey
hımmmm :) benimki ikiz olduğu için temmuz ortası ve sonrası her an olabilir diyorlar
inşallah denk gelirsek görüşürüz
ben haziranda anneme gelicem gölcük e :)
Merhaba arkadaşlar...
walla bu ne hız böyle... bir gün topiğe uğramadım sayfalarca yazmışsınız. hızınıza yetişemedim :)
hastalanan arkadaşlar acil şifalar diliyorum. inşallah çabucak düzelirsiniz. artık topiğimizden hastalıklar çıksın gitsin..
alışveriş yapan, örgü ören arkadaşlar da bebişinizle sağlıkla sıhhatle kullanın inşallah...
benim de içimde alışveriş heyecanı var. onu alsam bunu alsam sürekli düşünüyorum ama burda doğrudüzgün alcak bi yer yok.
önümüzdeki ay izmire gidince talan edicem inşallah :) gerçi yine de dayanamadım internetten bi tane zıbın aldım.
bizimkini içinde düşündükçe gülüp gönlümü hoş tutuyorum. napiyim alışveriş için sabredicez biraz daha :)
Ben de Değirmenderede oturuyorum...Bende hem yaştan dolayı hemde ilk 4 ay kanamam old. için Temmuz ortası gibi sezeryan ile doğum yapacağımı düşünüyorum ama 6 gün sonra kontrolüm var bu sefer soracağım bakalım...Çok memnun oldummm :)
Gölcüğün misss gibi havasınıda yollayayım sana unutmadan)))
Canım sezeryanda 15 gün önceden mi alıyorlar. Yani sezeryan planlı olursa. Hadi biz ikiz bekleyenlerin plansız da niye 15 gün erken alıyor ki?
Ben de Değirmenderede oturuyorum...Bende hem yaştan dolayı hemde ilk 4 ay kanamam old. için Temmuz ortası gibi sezeryan ile doğum yapacağımı düşünüyorum ama 6 gün sonra kontrolüm var bu sefer soracağım bakalım...Çok memnun oldummm :)
Gölcüğün misss gibi havasınıda yollayayım sana unutmadan)))
aaaaaaa...benim annemde değirmendere yüzbaşılarda.donanma ilköğretimin ordaki sarı 3 katlı binalar var ya,onlardan önüne yeni çocuk parkı yapılan var.poyraz parkı.işte annem orda oturuyo.
Ay dedin de aklıma geldi. Dünkü alışverişin fotolarını istemişlerdi. Göndereyim hemen. Beğendiğin olursa söyle alayım canım senin minişe de :)
Gökçecim ben daha dr.umla konuşmadım ama internetten şöyle bir araştırdım...Ben kan sulandırıcı iğne oluyorum ya işte o sitelere baktım 1 ay önceden iğneler bırakılıyormuş ve normal doğum çok tehlikeli old. için (kanama durmayabiliyormuş) garantiye alıp erken alınıyormuş...Düşünsene 1 hafta kala alalım derse dr. ve bebişinde erken geleceği tutarsa bu sefer benim hayati riskim olacak...Amannn bir daha araştırmayacağım zaten internetten hiçbirşey...10 gündür bilgisayarı açmıyorum gene etkilendim bu okuduklarımdan işte...Hamilelik bir keyif değilmişşş meğer bildiğin stresss haftaları
Bilmem miiii Salı pazarının arka tarafıBende Migrosun karşısındaki petrolden yukarıya çıkıyorsun işte tam oralardaaa yani sizin eve 3 dk.
İş dolayısıyla uzaktasınız herhalde..8. ay itibariyle görüşürüz o zmn
Isim | Yas | Tahmini dogum tarihi | Cinsiyet | Bebis ismi | Annenin kacinci bebegi |
Gökcecim, agustos anne adaylarin ismini, tahmini dogum tarihini ve cinsiyetini yazmissin yaaa...
Düsündümde, biraz daha genisletip anne adayinin yas'ini, bebis ismini bide annenin kacinci bebegi oldugunudami eklesen..
Isim Yas Tahmini dogum tarihi Cinsiyet Bebis ismi Annenin kacinci bebegi
Canım İstersen öyle yapalım. Ben fazla özele girmek istemediğim için net birşey yapmıştım. Ona bakarsan eklenecak çok şey var Tüp mü normal mi vs vs vs. Sence bu kadar sayfadan sonra sayfa başına ekleyebilir miyim :) Yani nasıl yapılacağını bilmiyorum da :)