Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kizlar gunaydin gecmisi cok okuyamadim bogaz agrisindan kafami zor kaldiriyorum bademcikler sisti.kotuyum bugun.

gokce iyi oldun ya ohhh beee cok sevindim subat ayi doktu bizi martta iyi olacagiz ins.

Panpam34 hayirli olsun oglusun canim benim agustos erkek annesi ayi oldu vallahi ikili testte guzel ciknis gozun aydin

Yorulunca beli agriyan bir arkadas vardi hic korkmasin bize oturmamiz artik ayakta cok kaldin demenin sinyali onlar

Hastahaneden cikan arkadaslarimuzada axil sifalar tekrardan.

Optum sizi kizlar bogazimla bas basa kalmay gidiyorum ates yutmus gibiyim :-(

Son düzenleme:
Niye test için Nisan'ı bekliyor?

gebelik kolektazı ileriki haftalarda kesin olarak ortaya çıkıyormuş şimdi test yaparız değerler varsa bile düşük çıkar bizi yanıltır dedi. ayrıca eğer alerji isede iki hafta içinde kremler verdi kaybolacak dedi onu bekliyoruz işte gökçecim. 28.haftada çıkarmış genelde kolektaz işte haftaları yaklaştıkça test yapacak ama inş çıkmaz yaaa çok tehlikeliymiş

Gunaydın kızlar bende kaç gündür sinirden mi bilmem hareketleri hissetmiyorum

benim doguracagim tarih de 22.08.2013 görünüyor...cok heyecanliyim mutlu bir evliligin ardindan bebegimin olacagini düsünmek cok guzel.eşime aşığım hemde cok 1,5 senelik evliyim ve askimizin meyvesini kucagimiza almak icin sabirsizlaniyorum:) inanilmaz guzel birz duygu daha simdiden mutluyum bebegim gelince insallah daha da mutlu olacagim

Gökçecim cansın can!Arkadaşına mı sordun yaaa?Allah razı olsun canım benim,ne kadar düşüncelisin.Senin derdin sana yetmiyormuş gibi...Allah sana da acil şifalar versin,artık bu son olsun lütfen,bundan sonra sonuna kadar dertsiz tasasız,gülüş cümbüş geçsin hamileliğin.
Şekerim seninki ikiz gebelik olduğu için sonuçlarımızın aynı olması aynı oranda risk taşıdığımızı göstermez ki.ben aynı değerleri tekil gebelikte taşıyorum.Hem senin yaşın da bana göre çok genç.82'lisin sanırım sen.7 yaş var aramızda yani.Değerlendirme yapılırken her faktör sonucu etkiliyor.
Ama yine de ben de başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum.Hem sonuçlarımın olası neticelerini başka bir ağızdan duymak istiyorum hem de detaylı usg de belki daha erken değerlendirilme şansı da olur. Yoksa dediğin gibi kendimi yiyip bitiricem bu endişeyle.Acıbadem maslak ta 2 tane çok iyi perinatolog var.Bir araştırayım bakalım.
Öpüyorum seni de paşalarını da :)

kızlar gnaydın hepinize okuduğum kadarıyla önce iriscoffee canım hiç üzme kendini en güveniliri 2 li diyorlar senin o güzel çıkmıştı ki ona bile güven yok aslında allaha emanet diğerlerini benim doktorumda önermedi ve yaptırmadık karakedi canım çok geçmiş olsun saolsun bu doktorlar bizi erken doğurtacak bu gidişle korku ve telaştan ama bak bişeyimiz yok biz kendi kendimizin doktoru olduk artık araştıra araştıra diğer gökçecim canım ya sende bir rahat edemedin inşallah yakın zamanda bütün sıkıntılarından kurtulursun

gelelim bana:)

dün akşam üzeri gittik saolsun bir önceki gidişimde randevu veren sekreter beni yanlışlıkla başka bir doktora yazmış kendi doktoruma görünemedim ama bilgi verdim beni yanlışlıkla mine hanıma almışlar berrin hanım ne yapacağım dedim olsun hayatım sen bugün mineye görün ben zaten çok yoğunum geçiremezler seni dedi iyi olsun dedim birdahakine kendi doktoruma geçeceğim ama iyikide mine hanımda bakılmışım çok tatlı bir kadın bunda devam etmek isterdim ama mine hanımda hamile üstelik karnı burnunda :) yarı yolda kalabilirim mine hanım beni içeri aldı gayet güzel güler yüzle karşıladı kilo tansiyon ölçümü yapıldı herşey gayet iyiydi baktı dosyama evettttttt miniğin cinsiyetini öğrenicez bugünnn dedi aldı beni ultrasona bebeğim 155 gr ve 16 cm olmuş çok hareketliydi kollarını bacaklarını gösterdi tek tek bak annesi kafası bak babası kolları kafa çapını ölçtü omur kemiklerine baktı kalp sesini dinletti herşey yolunda dedi en son cinsiyeti için bayağı bir uğraş verdik ooo galiba bir cimcime geliyor dedi kıza benziyor dedi ama tam emin olamadık yaaa eminmisiniz dedim biraz daha bakındı evet bir çıkıntı yok ama yinede birdahakinde kesin emin oluruz dedi ben sormadan kendisi tetanoz aşın var hayatım dedi 2 doz 2009 da tek doz olmuştum sağlık ocağı 1 doz dedi diye söyledim o zaman tamam 1 doz olacaksın 1 doz da doğumdan sonra dedi tsh ölçümü yaptırdık kendiliğinden 2.17 ye düşmüş t3 2.73 t4 1.09 yani gayet iyi ilaç kullanmadığım halde düşmüş vitaminimi içemediğimi söyledim eleviti yani içmesende olur bebeğin gelişimi gayet iyi dedi ama kan hapı yazdı günde 1 tane bir dahaki randevumuzu 17 nisana verdiler hem ayrıntılı için hemde aynı gün şeker ölçümü yapılacakmış benden bu kadar ekleyecekmisiniz bilmiyorum ama emin olmamakla beraber GALİBA KIZIM OLACAK

Kızlar doktordan çıktık şükür hepimiz iyiyiZ:) 2hafta sonra detaylı ultrason verdi doktorum. Ve sonunda cinsiyetlerini öğrenebildik evet Gökçeeee içine doğmuş 2 oğluş geliyor hayırlısıyla pipilerini gördü doktorumuz :) üzgünüm evin içindeki curcunayı düşünemiyorum dedi gülerek:)

merhabalar,
ben de ağustos 20 gibi anne olucam. İlk bebeğim ve çok heyecanlıyım. Çikolata kisti ameliyatı geçirdim, 6 ay iğne (bence çuvaldız) tedavisinin ardından ilk regl sonrası hamile kaldım.
Bu bizi çok mutlu etti çünkü doktorum tüp bebek diye tutturmuştu bizde 6 ay istemiyoruz demiştik. Akıllı bebekmiş yormadı bizi. Haftaya 4. lü testi var inşallah o da sorunsuz geçer ve bize pipisini
net gösterir. bu zamana kadar kıza benziyor dedi bu hafta oğlan dedi ama dr kararsız bizi allak bullak etti. Neye hazırlanacağımızı şaşırdık :) Hepinizin canı gönülden bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

zecabecim ben euthyrox kullanıyorum en baştan beri.benim tedavim gebelikten önce başlamıştı.ve ben devlet hastanesine gidiyorum endokrin bölümüne.kadın doğum doktorum da bana heray endokrin doktoruma gidip dozunu ayarlamasını tembih ediyor.kendisi hiçkarışmıyo açıkçası.benim değerim 2.5 endokrin doktorum da değerimin gayet iyi olduğunu söyledi 50 mcg yeterli aslında ama gebelik haftası ilerlediği için hafta sonu 100mcg alman yeterli dedi.hatta 2 hafta önce kadın doğum doktorum kan tahlili istemişti.içinde tsh da vardı baktı değerlierin gayet normal dedi.tatlım sakın ihmal etme.sen bi endokrin bölümüne git hemen bakalım o ne diyecek.kadın doğum doktoruna gittiğini söyleme önce bakarsın endokrinci durumunu farklı değerlendirirse kadın doğumcunla konuşursun.

Merhaba arkadaşlar....
öncelikle irishcoffee ve karakedi85, haberlerinizi okudum, çok çok geçmiş olsun.
Allah evlatlarımızı bizlerden ayırmasın inşallah. Gönlünüzü ferah tutun. Güzel düşünelim, güzel düşüncelerimizi bebeklerimize gönderelim...

Benim de kontrolüm vardı bugün. iki doktorum var. Biri izmirde biri burda. bu ay izmire gidemiceğimiz için burda göründüm.
Çok şükür bişey demedi, iyiymiş. Hep kötü bişey der mi acaba düşüncesiyle gidiyorum gerile gerile ama çok şükür, iyiymiş.
bir de; izmideki doktorum hiç bi ilaç vermemişti. sadece yediklerimi sordu. ilaca gerek yok dedi. yediklerim yeterliymiş.
ama burdaki demir ilacı ve vitamin yazdı. ne yapsam, kullansam mı bilemedim

Çok geçmiş olsun canımm.. Hemen tavuk suyu çorbaaa.. Şifan bu bence :)

bir de arkadaşlar, eğer çok gerekli olmadıkça, bebekte olağan dışı durumlar yoksa amniyosentezi önermiyorlar.
zaten amniyosentez basit bir şey değil. düşük, suyun azalması vb şeylere neden olabiliyor
o yüzden lütfen başka doktorlara da görünün.. kolay bir karar değil. Allah yardımcınız olsun.

Gunaydın kızlar bende kaç gündür sinirden mi bilmem hareketleri hissetmiyorum

Evet annesi sinir ve stresin onların hareketlerini durduğuna birebir şahit oldum :) Dün mutluydum hiç durmadan tepiklediler :) Sende mutlu ol boşver siniri stresi... Hiç bize göre değil..

Canıımmm hoşgeldinn... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Cinsiyet belli mi? Hadi bir adım koşalım topik listemize :)

Nerede aksi rahatsızlıklar var beni buluyor. Dün krizdeydim yine Allahtan gecem rahat geçti. Arkadaşım vardı. Kızla sohbet ederken nefes nefese kaldım oturduğum yerde. Şok içerisinde izledi beni :)

Nerede aksi rahatsızlıklar var beni buluyor. Dün krizdeydim yine Allahtan gecem rahat geçti. Arkadaşım vardı. Kızla sohbet ederken nefes nefese kaldım oturduğum yerde. Şok içerisinde izledi beni :)

kıyamam ya çok fena oluyor insan bol oksijene ihtiyacımız var vucut daha fazla kan üretiyormuş hamilelikte çoğuda kanla bebeğe gidiyormuş bende dün sordum doktoruma böyle söyledi hafif daraltı hissi bende de var

Canım çok sevindimmm... Sağlıklı sıhhatli olmanızaa.. Ama bence senin bebeğinde kız. Allahım minik,nazlı, tatlı bir kız bebek verecek sana. Hep söyle hissettim :) Bence topiğe ekleyelim değişirse biz de değiştiririz. :)

Allaahhııımmm bugün ne güzel haberler alıyorum böyle.. Yanıma hoş geldin nessss.. Hatırlarsam ben bu üç erkeğin arasında ya kraliçe olurum ya da kül kedisi demiştim. hHah şimdi de aynısını senin için söylüyorum. Oyykkk çok sevindim :)

Hoş geldin canımmm.. Allahım hayırlı evlat etsin... Senin içine cinsiyet olarak ne doğuyor peki..Mesela ben başından beri ikisi de erkek demiştim :)

Kullan canım. Tam haftasında vermiş. Mesela çoğumuz vitamini en başından beri kullanıyoruz. Ama 12. haftadan sonra kan değerlerimiz düşüyor. Bebeklerimize de bize de yetsin diye demir ilacı veriyorlar. Tek sorun kabızlık olabilir her demir ilacı gibi kullandığın ilaç da kabızlık yapabilir. Bol bol kayısı kurusu ve bol su içmen lazım annesi.. İçin rahat olsun :)

CAN_SIN : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
shuku : 04.08.2013 - Kesei göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
fmfm : 05.08.2013- Kesesi göründü , Kalp atışı duyuldu.
Symrt : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu. Cinsiyet: ERKEK,ERKEK
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
shcne : 08.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet KIZ
karakedi85: 09.08.2013-(İkiz) Keseleri göründü, Kalp atışları duyuldu. Cinsiyet:ERKEK,
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
goks : 11.08.2013- (İkiz) Keseleri göründü, Kalp atışları duyuldu. Cinsiyet: ERKEK,
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
mullberry : 13.08.2013- Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
nes17 : 14.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu. Cinsiyet: ERKEK, ERKEK
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
Kace : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
ozlem1415: 15.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
pinks : 16.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
burcukartal09:Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
lili08 : 17.08.2013-Keseki göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
smllttle: 20.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
pantuf : 20.08.2013-- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
tuuuuuuba : 21.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
sunbal : 22.08.2013 - Kesei göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
nestiyer : 22.08.2013 - Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: KIZ
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
yasamayiseviyorum: 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
karanfelen : 25.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
hera17: 25.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
nazanozmanay : 29.08.2013 - Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
emrhan_seda : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.

Listede eksik, unutuuğum yanlış yazdığım bir şey varsa lütfen uyarın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…