Bak işte bu iyi habere çok sevindim. Minik erkeğin gayet sağlıklı doğacak inş. annesi. Allahım bir daha kanama yaşatmasın kimseye. Ya bir şey soracağım. Dörtlü ne zamana kadar yapılıyor?
Kızlar bu vajinal muayene de nerden çıktı.Şimdiden strese girdimÖlçüm olmasa olmuyor mu yani ((
ayy yarım paket margarin kadar öylemi ağırlığı yerim onu ben:) maşallah sana da çok sevindim kanaman geçmiş bitmiş. Rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimize inşallah.
Dün hastane çıkışı ilk kez bir alışveriş merkezine gittim iki insan gördümmmİnsanlar üstüme üstüme geliyor gibiydi ama sonra sonra alıştımmmm
Benim geçmişimi bilmeyenlerde ne diyor bu derseee :))) Kanamalardan dolayı 16. haftam bitene kadar yattım...Bir sürü bebek kıyafeti baktım ama alamadım dahaaa bir dahaki aya kadar söz verdim kendime...Oyyyy o adidasın mavi eşofman takımı ve ayakkabıları da liste başıııı....Ben tulumu falan geçtim çocuğuda kendim gibi yapacağımmm...Spor ürünlerin tulumları neden yapılmıyorrrr
E-bebek'te bebek arabalarını inceledik sonradaaa...Concord concord neo nunaaa heryerde aynı şeylerrr..
Aklım bi giti bi geldi baktıkça bakasım geldiiii yani...Ama almadım iştee hiçbirşeyyy3 hafta sonra kontrol var oradan doğruuuuu alışverişe kim tutar beniii
Eveeeeeet yarım paket margarin kadarrr
Bende çok sevindim canım yaaa Allah bi daha banada kimseye de yaşatmasın....Ne kara güzel birşeymiş rahat rahat doktora gitmek...Herkes kıymetini bilsin valla...
Şimdi güzel haberlei senden de bekliyoruz ve tabi kiiiii cinsiyetinide göstersin artıkkkkBak benim ki 20 dakika uğraştırdı dr.u ama yok açmadı bacaklarını
Gökçecim ogluslarin geliyormus inşallah. Çok sevndm. Canm. Rabbim sağlıkla kucagimiza aldirsin...
ay kızlar yaa ben çok hastayım( bademciklerim şişti, geniz akıntım var, burnum tıkalı gece hiç uyuyamadım boğazımın acısından.. ilaç kullanmak istemediğimden doktora açıp sormadım, sadece pastil emebileceğimi bildiğimden pastil alıyorum.. aslında gargara da yapabilirim ama mide bulantım yüzünden asla yapamıyorum, ıhlamur, adaçayı da midemi kaldırıyor oofff yaaa nasıl geçer bilemedim ( öğlen kendime tavuk suyuna çorba yaptım onu içtim birde ballı limonlu su içtim o kadar.. umarım böyle böyle geçer.. benim kızım kreşten taşıyor bana mikropları, bir an önce havalar düzelsede bitse şu hastalık olayları...
Dün hastane çıkışı ilk kez bir alışveriş merkezine gittim iki insan gördümmmİnsanlar üstüme üstüme geliyor gibiydi ama sonra sonra alıştımmmm
Benim geçmişimi bilmeyenlerde ne diyor bu derseee :))) Kanamalardan dolayı 16. haftam bitene kadar yattım...Bir sürü bebek kıyafeti baktım ama alamadım dahaaa bir dahaki aya kadar söz verdim kendime...Oyyyy o adidasın mavi eşofman takımı ve ayakkabıları da liste başıııı....Ben tulumu falan geçtim çocuğuda kendim gibi yapacağımmm...Spor ürünlerin tulumları neden yapılmıyorrrr
E-bebek'te bebek arabalarını inceledik sonradaaa...Concord concord neo nunaaa heryerde aynı şeylerrr..
Aklım bi giti bi geldi baktıkça bakasım geldiiii yani...Ama almadım iştee hiçbirşeyyy3 hafta sonra kontrol var oradan doğruuuuu alışverişe kim tutar beniii
16-18 haftalar arası olarak biliyorum...Ben dün verdim 16+3'tüm...
slm kızlar nasılsınız işlh iyisinizdir ben sürekli yattıgım için giremiyorum.dün tansiyonumu ölçdüm dijitalle 10-5 çıkdı normal ama kalp atışım 118 çıkdı sabahda ölçdüm 108 çıkdı normalmi sizce burda bitaneside hamile kadının 100 fazla çıkması iyi deil felan dedi kafam ordada kaldı varmı bilginiz haftaya perşembeye doktor randevum var .işlh o zamana kadar düşer
hanımlar bu çatı ağrısı denen şeyin şimdiden 12. haftadan başlaması normal mi? sizdede var mı? sağ bacağım sanki kalçadan çıkık gibi, hele bazen ani bir hareket yapınca kemiğim yerinden çıkmış gibi bir acı giriyo, bazen diğer kalçamda da oluyo ama çok nadir. çatı ağrısı dedikleri bumudur?
valla tam bulantılarım geçti, uykusuzluğum hafifledi, rahatladım derken bu çıktı...
Bizim yarin 2 li testimiz olacak ve minigimi gorecegim diye okadar heyecanliyim ki.. İnsallah iyidir bebisimmm..Heyecanimi bastiramiyorum bir turlu ..Zaman gecmiyor..
Ayy belki cinsisyeti de belli olur yavrumunnn :)
buarada hasta olan arkadaşlara da Allahtan şifa diliyorum. inşallah iyileşir herkes bir an önce. bende de hafif bir kırgınlık var. burnum akıyor ama 4 gündür kivi greyfurt ve elma ile bir savaş başlattım. ne gribiiim ne değilim:) bakalım hangimiz kazanıcak
Kızlar merhaba herkese. Ya bu detaylı ultrason denilen şey kaçıncı haftada yapılıyor bilen varmı. Biraz araştırdım 18. hafta diyor ama yaptırsammı, yaptırmasammı bilemedim. Yorumlarınızı paylaşırmısınız benimle.