Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Bak işte bu iyi habere çok sevindim. Minik erkeğin gayet sağlıklı doğacak inş. annesi. Allahım bir daha kanama yaşatmasın kimseye. Ya bir şey soracağım. Dörtlü ne zamana kadar yapılıyor?

16-18 haftalar arası olarak biliyorum...Ben dün verdim 16+3'tüm...

Kızlar bu vajinal muayene de nerden çıktı.Şimdiden strese girdim Ölçüm olmasa olmuyor mu yani ((

17. haftamdayım bana yapılmadı öyle bir ölçüm...Zaten Pampam açıklamış vajinal olmuyormuş ultrasondan bakılıyormuş...Yapılsada strese gerek yok...Vajinal olacağı için stres yaptıysanız tabi :) Ama dediğim gibi dün kontrolüm vardı 16+3 tüm ve dr.un ağzından hiç öyle bir ölçüm duymadım ve yapmadı bana...

Son düzenleme:
ayy yarım paket margarin kadar öylemi ağırlığı yerim onu ben:) maşallah sana da çok sevindim kanaman geçmiş bitmiş. Rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimize inşallah.

Eveeeeeet yarım paket margarin kadarrr
Bende çok sevindim canım yaaa Allah bi daha banada kimseye de yaşatmasın....Ne kara güzel birşeymiş rahat rahat doktora gitmek...Herkes kıymetini bilsin valla...
Şimdi güzel haberlei senden de bekliyoruz ve tabi kiiiii cinsiyetinide göstersin artıkkkk Bak benim ki 20 dakika uğraştırdı dr.u ama yok açmadı bacaklarını

aynen bende hiçbirşey almıyorum daha.. birde ben kızımın herşeyini saklamıştım, yine kızım olacağı için çok masrafımız olmayacak bizim:)) puseti, mama sandalyesi, hoppalası, park yatağı, kıyafetleri hep var, sadece yeni kıyafet, tulum falan alırım o da hevesten:)))

slm kızlar nasılsınız işlh iyisinizdir ben sürekli yattıgım için giremiyorum.dün tansiyonumu ölçdüm dijitalle 10-5 çıkdı normal ama kalp atışım 118 çıkdı sabahda ölçdüm 108 çıkdı normalmi sizce burda bitaneside hamile kadının 100 fazla çıkması iyi deil felan dedi kafam ordada kaldı varmı bilginiz haftaya perşembeye doktor randevum var .işlh o zamana kadar düşer

saol cnm inşallah gösterir:)

hanımlar bu çatı ağrısı denen şeyin şimdiden 12. haftadan başlaması normal mi? sizdede var mı? sağ bacağım sanki kalçadan çıkık gibi, hele bazen ani bir hareket yapınca kemiğim yerinden çıkmış gibi bir acı giriyo, bazen diğer kalçamda da oluyo ama çok nadir. çatı ağrısı dedikleri bumudur?
valla tam bulantılarım geçti, uykusuzluğum hafifledi, rahatladım derken bu çıktı...

Canım bu sıralar salgın var. Tedavi göenler bile 1,5-2 ayda ancak atlatıyor bence ilerlemeden doktoruna söyle.. Bebeğe zarar vermeyecek ilaçlar verecektir. Benden tavsiye

Canım 4 ayımızı doldurmak üzereyiz ama inanır mısın ağırlaşmaya başladım. Çok fazla yürüyemiyorum evde çok dolandığımda belime vuruyor. Sırtıma destek almadan oturamıyorum, karnım kocaman artık ayakkabılarımı bile kendim giyemiyorum. Düşün bir de arabayla gidiyorum her yere. Yavaş yavaş alışverişimi tamamlamam lazım ki sanırım daha da ağırlaşacağım o zaman hiç çıkamam. E-bebekten bende ikiz arabası baktım. Mübarek ikiz arabası değil limuzin önü gözükmüyor. Başka alternatiflere de bakacağım tabi ki. Bence hepimize güzel alışverişler dilemekte fayda var. Ne de olsa ufak ufakta olsa başladık :)

Canım hamileliğin 12. haftasından sonra annenin kalp atışlarında artma görülebilirmiş. Çünkü daha fazla kan pompalamaya ihtiyaç duyuyormuş vücut. Aynı zamanda kansızlık varsa da kalp ritmi hızlanabiliyormuş. Mesela bana 13. haftamda kan ilacı verdi. Benimde tansiyonum sürekli 9-5 veya 10-5 di. Şu an herşey normal. İstersen doktoruna danış belki kan ilacı verir. Ama endişelenecek vasat bir durum yok ortada

Canım bunu bence doktora danışmalısın. Ağrıların derecesine göre neden kaynaklandığını onlar anlayabilir. Bazen bu bıçak sokma ve kramp gibi ağrıların sebebi kalsiyum, demir eksiliği veya kansızlıktan kaynaklandığı da görülüyor. Çatı ağrısının böyle olacağını düşünmüyorum.

Bizim yarin 2 li testimiz olacak ve minigimi gorecegim diye okadar heyecanliyim ki.. İnsallah iyidir bebisimmm..Heyecanimi bastiramiyorum bir turlu ..Zaman gecmiyor..
Ayy belki cinsisyeti de belli olur yavrumunnn :)

Bizim yarin 2 li testimiz olacak ve minigimi gorecegim diye okadar heyecanliyim ki.. İnsallah iyidir bebisimmm..Heyecanimi bastiramiyorum bir turlu ..Zaman gecmiyor..
Ayy belki cinsisyeti de belli olur yavrumunnn :)

bana da bir umut doğdu şimdi sen öğrenirsen perşembe yapışırım dr.un yakasına ya söyleyeceksin ya söyleyeceksin:) inşallah iyi sonuçlarla dönersin. evet zaman geçmek bilmiyor... Allah sağlık ve sabıt versin hepimize inşallah

buarada hasta olan arkadaşlara da Allahtan şifa diliyorum. inşallah iyileşir herkes bir an önce. bende de hafif bir kırgınlık var. burnum akıyor ama 4 gündür kivi greyfurt ve elma ile bir savaş başlattım. ne gribiiim ne değilim:) bakalım hangimiz kazanıcak

Boyle guclu bir anneye hangi virus karsi koyabilir ki Hadi insallah grip olmadan atlatirsin veee cinsiyeti de ogrenirsin bir an once :)

Kızlar merhaba herkese. Ya bu detaylı ultrason denilen şey kaçıncı haftada yapılıyor bilen varmı. Biraz araştırdım 18. hafta diyor ama yaptırsammı, yaptırmasammı bilemedim. Yorumlarınızı paylaşırmısınız benimle.

canım bana hastaneden verilen randevu kartında 20 24 haftalarda diyor

ya kızlar bende hafif halsiz gibiyim sabah çok afedersiniz burnumu sileyim derken göbeğime biraz baskı yaptım galiba bebeğin olduğu yerde ağrı var korkuyorum ama ondan dolayımı daha öncede varmıydı bilemedim bişey olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…