Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Bizim yarin 2 li testimiz olacak ve minigimi gorecegim diye okadar heyecanliyim ki.. İnsallah iyidir bebisimmm..Heyecanimi bastiramiyorum bir turlu ..Zaman gecmiyor..
Ayy belki cinsisyeti de belli olur yavrumunnn :)

Ama bence söylesinler artık yaaaa... Valla sizinkileri merak etmekten öleceğim artık.

Bence söyletebilirsin pampam yapabilirsin :)

5. ayda yapılıyor. Detaylı ultrason ikili test gibi tercihe bırakılmış bir şey değil. Yapılması gerekir. Neden yaptırmak istemiyorsun?

Hiçççç bişey olmaz cnm...Bizimkinin cinsiyetini göreceğiz diye dr o aletle kaç kere karnıma vurdu inanamazsınnn :)))))))) Onu koruyan sıvısı varken bişeycik olmaz bebişine...Şöyle okumuştum bir sitede karnımıza tekme bile atsalar birşey olmazmış meraklanma yani :)

Neden yaptırmayacaksınız ki???
Benim 19+3 de yapılacak ayrıntılı...Zaten kontrol gibi kendi dr.unuz yapıyor...İç organlarına beynıne her yerine bakılıyorrr...TABİKİ DE YAPTIRIN :)

Ayyyy kız deyince içim eriyor yaaa...Kızımmm diye seversin artık karnınııı
Allah sağlıkla sıhhatle kucağınada almayı nasip etsin cnm...
Hepimizin tabiiiii...

Evet canım dokt.baktı ben daha sormadan bu KIZ dedi.Ama kesin olarak bidaha ki ay söylerım.

Elevit ilaçı kullanıyodum ben bitiyo devam edeyim mi ddim bı kan alalım ona göre ddi.Kan ve idrar test yaptık herşey normal yanlız karaciğer enzinleri biraz yüksek çıktı ilaçı birak 2 hafta sonra tekrar bakalım yükselme varmı ddi.Kaynım ilaç mümessili ona sordum hamileliklerde olabilir fazla yumurta et yeme dedi anlamadım...

İyi de benim doktorum beni Mart'ın 14 üne çağırdı. O zaman 19 haftamız geçmiş oluyor. Ne yani bana dörtlü yapmaya niyeti yok muydu acaba?:44:

Bilmiyorum ki cnm ya arayıp sor istersen...Ben 16-18 biliyorum ama...Belkide hiç yapmayacak....19. haftada ayrıntılıya alacak seni...

İnanırmısın bende e-bebekte bebek arabası bakarken ikizlere gitti gözüm seni hatırladımmm işin zor bir o kadar da keyifliiii bence

Benim tansiyonum hamilelikten önce 7-5...Kalp atışım 110 lardaydı(sigara faktörü)
Şimdi ise 10-7 tansiyon...Kalp atışım 80 lerde ama yükselecekmiş yakın zamanda çünkü kalp daha fazla çalışıyor cnm...Hamilelikte vücudumuzdaki kan oranı %40_50 fazlalaşıyormuş o da kalbi yoruyor haliyle...Bence normal ama dr.una sorarsın perşembe tabi...
Sana iyi bakıyorlar oralardaaa ondann ye iç yat kalp tabiki hızlı atacak

Şaka bir yana arada bilgilendir bizi...İyisindir umarım kanama arkadaşım benim...Bak benim bir haftadır tık yok maşallah seninde yoluna girecek inşallahhh

İnanırmısın bende e-bebekte bebek arabası bakarken ikizlere gitti gözüm seni hatırladımmm işin zor bir o kadar da keyifliiii bence

Kesinlikle. Ama ben keyifli kısmını değerlendirmek istiyorum :) Dün yün aldım. İlk defa elime şiş alıp bebeklerime alt örtü öreceğim... Bitirince paylaşırım :)

CAN_SIN : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Symrt : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu. Cinsiyet: ERKEK,ERKEK
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
karakedi85: 09.08.2013-(İkiz) Keseleri göründü, Kalp atışları duyuldu.
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
nes17 : 14.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
Kace : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
pinks : 16.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
burcukartal09:Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
lili08 : 17.08.2013-Keseki göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
smllttle: 20.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
tuuuuuuba : 21.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
sunbal : 22.08.2013 - Kesei göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
karanfelen : 25.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
hera17: 25.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
emrhan_seda : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.

Son düzenleme:

Korkma canım. Bu saatten sonra bebeğe olacak herhangi bir olası durumda kanaman olur zaten. Onun keyfi yerindedir annesi.. Balık gibi oynuyordur şimdi :)

Kızlar hepinize merhaba..

4-5 gündür ben en başa dönmüş durumdayım,halsizlik yorgunluk uyku Hali had safhada.Vitaminimi Demir ilacımı düzenli alıyorum,dengeli de besleniyorum ama Noldu böyle anlamadım.
Yaş faktörü diye düşünüyorum zira bir arkadaşım 2 yıl önce benim yaşımda iken 2. Bebeğine hamile kalmıştı ve ilkine nazaran çok zorlandığından ağır geçtiğinden bahsetmişti.
Haftaya kontrolümüz ve 4'lü testlerimiz var,Doktorumla konuşacağım bu durumu.
Tam rahatladım 2.periyod başladı derken çok kötü oldu bu durum.

Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.Bebişleriniz de siz de Allah'a emanet olun.

Gökçecim 2 oğluşun varmış meğer göbişinde :)
Sen söylemiştin ama ikisini de erkek hissediyorum ben diye.Valla Bingo,tebrikler.Sağlıkla gelsinler,hayırlı evlat olsunlar inşallah

Hemen hemen herkesin belli olmuş cinsiyetleri,Allah herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin,hayırlı evlatlar versin .

Gökçecim listeye göz gezdirirken benim de oğlum olacağını öğrendim şekerim :)))
Bizim daha belli olmadı kiiii :) Allah mı söyletiyor ne ?

Maaşallah kızlar maaşallah.... Allah nazarlardan korusun...

Evet canım farkettim ama nereden uydurduğumu hatırlamıyorum. Belki de birininkini yanlışlıkla sana yazdım :) Sen ne zaman öğreneceksin?

Canım iki gün önce bende öyle hissediyordum. Hatta yatsam uyuyamıyor ama kafamı da kaldıramıyordum. O gün inatla yürüyüşe gittim iyi geldi. Hatta bebiklere alışveriş yaptım daha da keyiflendim. Sanırım dönem dönem olacak bu durum. Yine de geçmiş olsun. Uzun sürmeyeceğini ümid ediyorum

25'inde kontrolümüz var,kısmetse o gün öğreniriz artık :)

Ben doktorumu değiştireceğim için şu an ki kontrolüm ne zaman bilmiyorum. Bu hafta iki doktorla görüşeceğim. İkisi de referanslı. Yoksa bende seninle aynı gün gidecektim aynı gün öğrenecektim cinsiyetini. Ama sanırım seninki de erkek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…