Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar bu vajinal muayene de nerden çıktı.Şimdiden strese girdim :KK43: Ölçüm olmasa olmuyor mu yani :KK43:((

Rahim ağzı açıklığı sanırsam.Haliyle vajinal yoldan yapılıyor olsa gerek.Birde sanırım bu haftalarda yapılan bir ölçüm bu.En son gökçe kendisine yapıldığını yazmış.

Hayır canım bana yapılmadı. Ben 7. haftadan sonra hiç vajinal muayene olmadım. Fakat doktorum her gittiğimde bebeklere bakmadan önce rahim ağzına normal ultrasonla bakıyor. Hatta geçen ağrılarım olduğunda da baktı rahim ağzı gayet normal dedi. Ben vajinal rahim ağzı kontrolünü ilk defa duydum valla..

Bugün bebeğimi gördümmm...Geçen kontrolde erkek demişti ya ama bu sefer garantiye alacaktık...Bacaklarını bir an bile açmadı terbiyeli çocuğum benim...
Boyumuz 17 cm...Kilomuz 150 gram olmuş...Elime aldım cetveli bakıp bakıp duruyorummm ne acayip birşey yaaa
:KK49:
Kanama görmüştü geçen sefer ultrasonda bu sefer tertemizdi içerisi çok şükürrrr...Tertemiz bir bebek dedi çok hoşuma gitti...
İkili testimi geçen ay yaptırmıştım ama dr ile daha bugün görüşme fırsatı bulabildim....Kimyasallar normalse normaldir yaşa sakın ola takılma dediii...
Allahım Allahımmm yok böyle bir rahatlamaaa...
İşte böyleee kızlar yaaa ilk defa kanamam olmadan dr a gittim ve nasıl güzelmiş böyle rahat rahat dr a gitmek....İnşallah sorun olmaz bundan sonradaaa...4lüyü verdik 4-5 gün sonra çıkacak...9 Martta randevum o zmn da ayrıntılıya bakacakmış....
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19: Hepinizi öptüm tek teeeeeeeeeeeeeek...
Gökçecim isim analizlerini sormuşsun adresi şöyle
İsim Analizi - Anneysen.com

Bak işte bu iyi habere çok sevindim. Minik erkeğin gayet sağlıklı doğacak inş. annesi. Allahım bir daha kanama yaşatmasın kimseye. Ya bir şey soracağım. Dörtlü ne zamana kadar yapılıyor?

merhaba kızlar. maşallah erkek haberleri geliyor.. rabbim nazarlardan saklasın... ben 1 haftadır nerdeyse giremiyorum. benm bayaa kötü gnlerim geçti ama bebişim ile ilgili değil çok şükür.. baş parmağımda hafifi bi sorun vardı. ilgilenmedm .tırnagım çerçeve düştüğünden dolayı kök kısmı kırılmış bende tırnağım çıkar yenilenir diye korkumdan hast.ye gitmedm.ve sonra baktık tırnak çıktıkça parçalayarak geliyor o kenarı meğerse kırılan parça içinde kalmış gömülü görmemiştik ozaman tırnak çıkınca onu sıkıştırınca belirdi.. herneyse acıya yine razıydım çünkü gerçekten iğneden çok korkuyordum..yavaş atar dedik. ama malasef öyle olmadı. iltihaplanmaya başladı. ve bi dra gideriz o bölgeye bir yada iki iğnecik vururlar o tırnağı çıkarırlar ordan geliriz diye düşündük... iltihaplanmaya başlayınca mecbur bebişime bi zararı olmasın diye gittim.. herneyse gittik ve acı şeyi söledi dr .tüm tınağı çekcez orayı bigüzel temizlicez kazıcaz.. aman allahım .daha fazla derinden anlatmıyım hala içim acıyor... o iğneler mafetti beni 10 11 kere batırdı başparmağıma iğneyi.. ağla bağır cağır mecbur yapacaz... neyse çok şükür yaptılar ettiler diktiler.. ilk gün acısından uyuyamadım.. 200 defa belki sağ tarafıma belki sol tarafıma döndüm.. ertesi günü druma gittim bebeğimi görmek istedim. o kadar çok döndümki korktum.. .çok şükür herşey normalmiş... yanlız bebeğim eşinin aşığada olduğunu 20-28 haftaya kadar genelde yukarı çıktığını söyledi her geldiğinde hatırlat bakalım dedi... eşi yuları çıkmaz ise normal doğum yapılamıyor dedi.. ve araştırdığıma göre erken doğum riskide varmışşş ... size bişey söylediler mi drunuz .bebeğin eşiyle ilgili.. ..

işte böyle kızlar. çok şükür şuan ayağım idare ediyorum ama hala üstüne yürüyemiyorum. dikşlerim patlıcak sanıyorum.. pansuman zaten başlı başına bir acı.. dua edin tırnağım batık şekilnde çıkmasın aynı operasyona maruz kalmıyım çok korkuyorum..:KK14:

Ayyyy canııımm valla seninle birlikte benimde tırnaklarımı çektiler sanki. Uyuşmayan tek yer parmaklar ve kuyruk sokumudur. 1000 tane iğnede batırsalar operasyonu sonuna kadar hissediyorsun. Çok geçmiş olsun.

kerem düşünüyoruz tabii daha çok ay var belli olmaz değişiverir :KK52:

geçmiş olsun canım inş herşey yolunda gider :KK16:

amin canım ya aslında kız hissetmiştim o yüzden şaşkınım %95 dedi oğluşum oluyo benimm oğluşumm babasının pipicanı :KK9:
:KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9: Babasının pipicanına çok güldüm :KK9: Alemsin

Kızlaarrrr bugün gidip oğluşlarıma birşler aldım. Tesadüf gittiğim alışveriş merkezinde teyzeleriyle karşılaştım. Vurduk kendimizi alışverişe bu saat oldu yeni geldim valla. Bu arada Forum İstanbul' a gittim. Gidebilecek arkadaşlar bebekler için e-bebek, H&M ve bebek mağazalarında deli gibi indirimler var kaçırmayın derim.

Rahim ağzı açıklığı sanırsam.Haliyle vajinal yoldan yapılıyor olsa gerek.Birde sanırım bu haftalarda yapılan bir ölçüm bu.En son gökçe kendisine yapıldığını yazmış.

bana hastanemden verilen kağıtta kontol testleri ve haftaları yazıyor. orada 14-16. haftalarda vajinal ultrasonla vajina açılığına bakılacağı normalden fazla ise erken doğum olayı ile bebek kaybı yaşanmasın diye (serklaj yazıyordu galiba) rahim ağzı dikiş işlemi uygulanıcağı yazıyordu. yani hani 5 aylık 6 aylık doğum yapanlar varya oyla olmasın diye bir önlem sanırım. bana da 1 ay önce sebepsiz kanama geçirdiğimde vajinal ultrason yapılmıştı sadece. ozaman dr rahim ağzı açıklığın normal demişti. ama gene de onu duydugum için içim rahat olsun bi baktırıcam. sonucta bu bizim de başımıza gelebilecek bir olay sizlerde dr.unuza sorup bir yaptırın derim ben. 5 sn. sürüyor sadece:) inşallah normla çıkar ve inaşşal cinsiiyet öğrenebilirim bu sefer ya:KK51:

kizlar benimde 24 agustos gorunuyor dogum. 13 haftaligiz cinsiyet belli olur mu sizce cogu kisinin belli olmus. :)

Hayırlı olsun tatlımm.. Bazı arkadaşlarımız dediğin haftalarda öğrendi. Bazılarımızın doktorları uyuz çıktı geç söyledi. Bir sonraki doktor kontrolün ne zaman bilmiyorum ama 14. haftada öğrenebilirsin gibi geliyor bana. ben 15+1 dim söylediğinde..

çatlaklarınız başladımı arkadaşlar bende daha bişey yok krem kullanmaya başlamalımıyız acaba

Canım aslında bu karnının büyüklüğü ile alakalı. Senin karnın ne kadar büyük bilmediğimden bir şey diyemeyeceğim.Mesela benim karnım normal ayından büyük olduğu için çatlak başlamadan kullanmaya başladım ben. Ama baktım karın yanların genişlemiş kullanmaya başla bence. Bu arada çatlak kremini sadece karnınıza değil kalçalarınıza, kalça üstlerinize ve belinize de sürün benden tavsiye.

Gökçecim ogluslarin geliyormus inşallah. Çok sevndm. Canm. Rabbim sağlıkla kucagimiza aldirsin...

ay kızlar yaa ben çok hastayım:KK43:( bademciklerim şişti, geniz akıntım var, burnum tıkalı gece hiç uyuyamadım boğazımın acısından.. ilaç kullanmak istemediğimden doktora açıp sormadım, sadece pastil emebileceğimi bildiğimden pastil alıyorum.. aslında gargara da yapabilirim ama mide bulantım yüzünden asla yapamıyorum, ıhlamur, adaçayı da midemi kaldırıyor oofff yaaa nasıl geçer bilemedim:KK43:( öğlen kendime tavuk suyuna çorba yaptım onu içtim birde ballı limonlu su içtim o kadar.. umarım böyle böyle geçer.. benim kızım kreşten taşıyor bana mikropları, bir an önce havalar düzelsede bitse şu hastalık olayları...

Kızlaarrrr bugün gidip oğluşlarıma birşler aldım. Tesadüf gittiğim alışveriş merkezinde teyzeleriyle karşılaştım. Vurduk kendimizi alışverişe bu saat oldu yeni geldim valla. Bu arada Forum İstanbul' a gittim. Gidebilecek arkadaşlar bebekler için e-bebek, H&M ve bebek mağazalarında deli gibi indirimler var kaçırmayın derim.

Dün hastane çıkışı ilk kez bir alışveriş merkezine gittim iki insan gördümmm :KK1: İnsanlar üstüme üstüme geliyor gibiydi ama sonra sonra alıştımmmm:21:
Benim geçmişimi bilmeyenlerde ne diyor bu derseee :))) Kanamalardan dolayı 16. haftam bitene kadar yattım...Bir sürü bebek kıyafeti baktım ama alamadım dahaaa bir dahaki aya kadar söz verdim kendime...Oyyyy o adidasın mavi eşofman takımı ve ayakkabıları da liste başıııı....Ben tulumu falan geçtim çocuğuda kendim gibi yapacağımmm...Spor ürünlerin tulumları neden yapılmıyorrrr :KK49::KK49::KK49:
E-bebek'te bebek arabalarını inceledik sonradaaa...Concord concord neo nunaaa heryerde aynı şeylerrr..
Aklım bi giti bi geldi baktıkça bakasım geldiiii yani...Ama almadım iştee hiçbirşeyyy:KK43:3 hafta sonra kontrol var oradan doğruuuuu alışverişe kim tutar beniii

ay kızlar yaa ben çok hastayım:KK43:( bademciklerim şişti, geniz akıntım var, burnum tıkalı gece hiç uyuyamadım boğazımın acısından.. ilaç kullanmak istemediğimden doktora açıp sormadım, sadece pastil emebileceğimi bildiğimden pastil alıyorum.. aslında gargara da yapabilirim ama mide bulantım yüzünden asla yapamıyorum, ıhlamur, adaçayı da midemi kaldırıyor oofff yaaa nasıl geçer bilemedim:KK43:( öğlen kendime tavuk suyuna çorba yaptım onu içtim birde ballı limonlu su içtim o kadar.. umarım böyle böyle geçer.. benim kızım kreşten taşıyor bana mikropları, bir an önce havalar düzelsede bitse şu hastalık olayları...

Çok geçmiş olsun liliii...Yapılacak herşeyi de yapmışsınnn bir an önce geçer inşallah...

merhaba kızlar. maşallah erkek haberleri geliyor.. rabbim nazarlardan saklasın... ben 1 haftadır nerdeyse giremiyorum. benm bayaa kötü gnlerim geçti ama bebişim ile ilgili değil çok şükür.. baş parmağımda hafifi bi sorun vardı. ilgilenmedm .tırnagım çerçeve düştüğünden dolayı kök kısmı kırılmış bende tırnağım çıkar yenilenir diye korkumdan hast.ye gitmedm.ve sonra baktık tırnak çıktıkça parçalayarak geliyor o kenarı meğerse kırılan parça içinde kalmış gömülü görmemiştik ozaman tırnak çıkınca onu sıkıştırınca belirdi.. herneyse acıya yine razıydım çünkü gerçekten iğneden çok korkuyordum..yavaş atar dedik. ama malasef öyle olmadı. iltihaplanmaya başladı. ve bi dra gideriz o bölgeye bir yada iki iğnecik vururlar o tırnağı çıkarırlar ordan geliriz diye düşündük... iltihaplanmaya başlayınca mecbur bebişime bi zararı olmasın diye gittim.. herneyse gittik ve acı şeyi söledi dr .tüm tınağı çekcez orayı bigüzel temizlicez kazıcaz.. aman allahım .daha fazla derinden anlatmıyım hala içim acıyor... o iğneler mafetti beni 10 11 kere batırdı başparmağıma iğneyi.. ağla bağır cağır mecbur yapacaz... neyse çok şükür yaptılar ettiler diktiler.. ilk gün acısından uyuyamadım.. 200 defa belki sağ tarafıma belki sol tarafıma döndüm.. ertesi günü druma gittim bebeğimi görmek istedim. o kadar çok döndümki korktum.. .çok şükür herşey normalmiş... yanlız bebeğim eşinin aşığada olduğunu 20-28 haftaya kadar genelde yukarı çıktığını söyledi her geldiğinde hatırlat bakalım dedi... eşi yuları çıkmaz ise normal doğum yapılamıyor dedi.. ve araştırdığıma göre erken doğum riskide varmışşş ... size bişey söylediler mi drunuz .bebeğin eşiyle ilgili.. ..

işte böyle kızlar. çok şükür şuan ayağım idare ediyorum ama hala üstüne yürüyemiyorum. dikşlerim patlıcak sanıyorum.. pansuman zaten başlı başına bir acı.. dua edin tırnağım batık şekilnde çıkmasın aynı operasyona maruz kalmıyım çok korkuyorum..:KK14:

Offff okudukça içim acıdı...Büyük geçmiş olsunnnn..Bir an önce düzelir inşallah...
Benim eltim bebek hemşiresi bahsetmiştik daha önce...Erken doğum riskini şöyle düşün her hamilede erken doğum riski var ve sende deee... Sadece normal doğum olmaz diye biliyorum...Sağlıklı olsun da ikinizde sezeryan olsunnn...Tekrar çooooooooook geçmiş olsunnn

X