Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Merhaba Gizems oldukça benzeriz sanırım. ben de endometriozisten ameliyat oldum. evliliğimizin 5. senesindeyiz, yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz. 2 ağustosta lucrine başladım.

Hayırlı olsun inşallah canım.En kısa zamanda hamile olduğunun haberini alırız umarım.Gelişmeleri paylaşır mısın?Ne zamandır tüp bebek düşünüyorsun,daha öncesinde hangi tedavileri oldun?İnan doktorumu ve neler yapmam gerektiğini bu forum sayesinde seçtim ve umutluyum.Bizim paylaşımlarımız sayesinde belki hiç bebek düşünmeyenler veya bizim gibi olup vazgeçenlere umut olacağız.

kızlar üçümüzde oldukça benzerizz ne kadar yaygın bir hastalıkk:2::2:
bende ameliyat oldum ama tekrarladı yine:47::47: daha bir yıllık evliyim tüketti beni bir yılda..bakalım nolcak hayırlıı benim de ilk denemem olacak inşallahh çok uğraştırmaz:emir_bebek::emir_bebek:
doktorumun dediği kadarıyla bana kısa protokol uygulanacak kırmızılar gelsede bir başlayaydık hayırlısıyla:16::16:

Selam superisi_21.Ben 2009 yılından beri uğraşıyorum.İstanbulda gitmediğim doktor kalmadı.Şu sevimsiz kist yüzünden.Araştırmalarımdan 1 yıl sonra ameliyat olmaya karar verdim.Ameliyattan 4 ay sonra benim de tekrarladı.2 yıl boyunca ne yumurta takiplerinden sonra bu işin gerçekten tüp bebek gerektirdiği kanısına vardığımda doktor arayışlarına başladım.Çok sıkıntılı yollardan geçtim ben de.İnşallah tek tüp bebek denemesinde tutar diye umut ediyorum.Hiç yılma daha yolun başındasın,kafanı rahat bırakmaya çalış.Hepimiz inşallah bebişlerimize en kıs zamanda kavuşuruz.Hep dua ediyorum...

Selam superisi_21.Ben 2009 yılından beri uğraşıyorum.İstanbulda gitmediğim doktor kalmadı.Şu sevimsiz kist yüzünden.Araştırmalarımdan 1 yıl sonra ameliyat olmaya karar verdim.Ameliyattan 4 ay sonra benim de tekrarladı.2 yıl boyunca ne yumurta takiplerinden sonra bu işin gerçekten tüp bebek gerektirdiği kanısına vardığımda doktor arayışlarına başladım.Çok sıkıntılı yollardan geçtim ben de.İnşallah tek tüp bebek denemesinde tutar diye umut ediyorum.Hiç yılma daha yolun başındasın,kafanı rahat bırakmaya çalış.Hepimiz inşallah bebişlerimize en kıs zamanda kavuşuruz.Hep dua ediyorum...

yaşayarak tecrübe edinerek bu hastalığı yakından tanıyorum ne kadar illet ve pis bişey olduğunu ve yakamı bir türlü bırakmayacağını:47:
benim bu hastalıkta vardığım kanı kist eğer 5 veya 6 cmin üzerinde değilse direk hiç ameliyat olmadan aşılama,yumurta takibi vs şeylerle hiç uğraşmadan tüp bebeğe başvurmak.
ama benim öğrendiğimde kistim 6 cm di mecburen ameliyat oldum iyi mi yaptım hala da bilemiyorum:26::26:
ameliyat sonrasında doğal yolla denemeye fırsat kalmadan tekrarladı,gittiğim doktorlardan bazıları tüpe yönlendirdi başta bu fikre alışmak zor gelsede başka çaresinin olmadığını anladım
yumurta rezervimide git gide etkiledği de duyunca hiç beklememe kararı aldım artık inşallah ilkinde tutar hepimizinkide:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bu defa yanıltır da bizi çok uğraştırmazz

slm kızlar bnde 2. tüp bebek denememe bugün itibariyle başladım.Allah yardım eder inşallah hepimize bendeki asıl sorun belli değil geçen ay çikolata kisti var dediler bu ay nasıl olduysa gitmiş bence o çikolata kisti falan değildi ben ist tedavi görüyorum dr sami cengizoğlu alman hastanesinde yapıyor lütfen dua edin beni de tabloya ekleyin :)

sebep yazmamışım farkettim benim polip vardı bebeğin yerleşeceği yerde 3 tane ve yumurtalık rezervim az.
ben çarşambaya kontrol randevusu aldım tedavi için daha erkenmi sizce 10 gün oldu histereskopi olalı ne dyosunuzz? şimdi ben bi sonraki adetimi bekliyom diyom ama tabi doktorun kararıda önemli ağustosun sonunda tekrar adet olcam ozaman mı başlasam?

sebep yazmamışım farkettim benim polip vardı bebeğin yerleşeceği yerde 3 tane ve yumurtalık rezervim az.
ben çarşambaya kontrol randevusu aldım tedavi için daha erkenmi sizce 10 gün oldu histereskopi olalı ne dyosunuzz? şimdi ben bi sonraki adetimi bekliyom diyom ama tabi doktorun kararıda önemli ağustosun sonunda tekrar adet olcam ozaman mı başlasam?

canım doktorunla görüşmen de fayda var seninde hissettiğin gibi erken diyebilir..eğer geçikecekse de acele etme senin için hayırlısı nasılsa öle olsun inşallahh kavuştursun bebişlerine:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yumurta rezervim az demişin fsh ın kaç hatırlıyor musun sadece rezerv azlığı yüzünden mi tüp bebek deniyorsunn??

beklenen kırmızılar geldi... bugün start verdik... gonal f le başladım .. benim ve tüm ağustos grubunun her şey gönüllerince olsun inşallah grubumuzda çok öğretmen var galiba okullar açılmadan hayırlısıyla güzel haberler alalım.... bu arada bende okul öncesi öğretmeniyim...

beklenen kırmızılar geldi... bugün start verdik... gonal f le başladım .. benim ve tüm ağustos grubunun her şey gönüllerince olsun inşallah grubumuzda çok öğretmen var galiba okullar açılmadan hayırlısıyla güzel haberler alalım.... bu arada bende okul öncesi öğretmeniyim...

canım hadi gözün aydın:3::3:darısı bizlere olsun bende yarın olur diye bekliyorum hayırlısı ikincisi gün gel başlarız demişti:emir_bebek::emir_bebek:
şimdiden az kişi olmamıza rağmen ortak noktalar çoğalıyorr senle de okulöncesi öğretmeni olmamız gibii canımm:1::1:

ben de türkçe öğretmeniyim, topikte öğretmen bolluğu var :))) kontrolüme gittim bugün gonal f devam yumurtalar 15 mm toplamda 15-16 tane galiba, eşime cinsel perhiz verdi doktor galiba yakında toplanacaklar, çarşambaya tekrar randevu verdi çatlatma iğnemin de o gün olma ihtimali var, sürekli bir ağlama isteğim var ilaçlardan dedi doktorum:43:

Herkes merhaba tekrar, uğurlu kisi sayımız gitgide artıyor:) bu arada ben de öğretmenin, agustos öğretmenleri gibi olduk..hayirlisiyla benim yarın sabah 10 da dondurulmuslarla transferim olacak, heyecanım ve stresim hat safhada ne yazikki çünkü vücudum hem ağızdan,hem alttan hem de kalçadan oldugum progesteronlara asiri tepkili agrili bir bekleyiş beni bekliyor, olumlu ya da olumsuz ilk sonucumu arife gunu alicam,sizlerle paylaşırım ...bu arada 5 aydır yapamıyorduk denemeyi ve lucrinle sonunda hazır oldum.bu hazırlık aşamasında bana lucrin ve estrofem verildi dünde progesterona başladım.belki merak edilir diye söylüyorum yarında yanında ek olarak kolumdan kan sulandirici, ağızdan coraspirin ve diğer tipik folikasitler ve vitaminler verilecek, bildiginiz kevgir gibi olucam gene :) hepimize sabır sabır sabır diliyorum....

ben de türkçe öğretmeniyim, topikte öğretmen bolluğu var :))) kontrolüme gittim bugün gonal f devam yumurtalar 15 mm toplamda 15-16 tane galiba, eşime cinsel perhiz verdi doktor galiba yakında toplanacaklar, çarşambaya tekrar randevu verdi çatlatma iğnemin de o gün olma ihtimali var, sürekli bir ağlama isteğim var ilaçlardan dedi doktorum:43:

senin yumoşlar baya var maşallah benimkiler az ...

Herkes merhaba tekrar, uğurlu kisi sayımız gitgide artıyor:) bu arada ben de öğretmenin, agustos öğretmenleri gibi olduk..hayirlisiyla benim yarın sabah 10 da dondurulmuslarla transferim olacak, heyecanım ve stresim hat safhada ne yazikki çünkü vücudum hem ağızdan,hem alttan hem de kalçadan oldugum progesteronlara asiri tepkili agrili bir bekleyiş beni bekliyor, olumlu ya da olumsuz ilk sonucumu arife gunu alicam,sizlerle paylaşırım ...bu arada 5 aydır yapamıyorduk denemeyi ve lucrinle sonunda hazır oldum.bu hazırlık aşamasında bana lucrin ve estrofem verildi dünde progesterona başladım.belki merak edilir diye söylüyorum yarında yanında ek olarak kolumdan kan sulandirici, ağızdan coraspirin ve diğer tipik folikasitler ve vitaminler verilecek, bildiginiz kevgir gibi olucam gene :) hepimize sabır sabır sabır diliyorum....

hadi bize uğur getir,ilk güzel haberi sen vereceksin galiba sıkma canını rahat ol, çektiğin bu sıkıntıları hatırlamayacaksın bile Allahın izniyle, dualarım seninle....

Allah sonunu hayır ederde inşallah acılarını unutursun inşallah ilk sonuç olarak senin sonucunu alıp topik olarak çifte bayram yaparız. Takipteyim.

senin yumoşlar baya var maşallah benimkiler az ...

bende pko var ondan canım, ilacımı azar azar verdi doktorum yoksa 50-60 bile olurdu, önemli olan yumurtaların kalitesi çokluğu değil, benim arkadaşımın ilkinde 14 varmış negative sonuç aldı, 2.sinde 1 tane kaliteli yumurta varmış o da embrioyu oluşturmuş şükür şimdi 3 yaşında bir oğlu var o yumurtayla..

Cok teşekkür ederim kızlar, aynen benim de dualarım sizinle...inşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşacağız ...görüşmek üzere...bu arada transferden önce bir gun ve sonra bir kac gun yiyebiliyosak ananas yiyin diyorlardı şimdi yiyorum ben de, tutar mı bilmem ama ananasin tadi harika, bu arada yeni mottomuda paylaşmak istedim: '' olduğu kadar, olmadığı kader '', Hepinize sevgiler...

benim kırmızılar bugünde teşrif etmediler:47:artık yarından ümitliyim inş :3::3:
benim normal yolla da pek bir deneme sürem olmadı kistimi öğrendiğim an tedavilerle uğraştık zaten doğum kotrol hapı kullandım bundan sonra güzel olur inşallah:emir_bebek::emir_bebek:
bu bekleme süresi sıktı çünkü kırmızılar gelsin hemen yollara düşeceğim artık
evet canım öğretmenim tam sonucu öğreneceğim zamanlarda okullar açılacak birde artık dönmem de gerekecek.sende mi öğretmensin

Evet canım ben edebiyat öğretmeniyim okullar açılmadan inşallah hayırlısı ile sonuçlanır da tedavimiz nisanmayıs anneleri topiği açarız birde...:52: inşallahhhh

arkadaşım ben 18 temmuzda laparoskopi ve histereskopi oldum 3 gün sonra tedaviye başladım doktor sorun olmaz dedi inşallah sende de bir sorun çıkmaz

Evet canım ben edebiyat öğretmeniyim okullar açılmadan inşallah hayırlısı ile sonuçlanır da tedavimiz nisanmayıs anneleri topiği açarız birde...:52: inşallahhhh

nisan- mayıs vayyyy bebeğimle aynı burçtan olurum o zaman kocam da evi terk eder süpermişşşş :52: okuldaki stresten önce olsa iyi olurdu...

Back
X