Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba bende iş bebiş derken anca yazmaya fırsat buldum zaman ne çabuk geçti dimi aslında yaşarken anlamıyo insan düşündüğüm zaman çok zorlu bisüreci desteğinizle aştım yanımda olan sizlere herzzaman moral veren dularını eksik etmeyen sizlere çok teşekkür ediyorum öpüyorum sizi kızım çok iyi maşallah sadece fazla kilo almıyor zayıf ama sağlıklı önemli olanda bu benim için
Yazdıklarımızı okuyunca çok duygulandım ben cuma günü kan tahlili yaptircsm hep hayal kuruyorum seneye bebeğim dört aylık olacak ona sarilacagim asla off demiyecegim onu gezdirecegim kırkı çıkınca mevlüt oyapacağım güzel güzel giydirecrgim daha neler neler bizde 2013 ağustos grubuyux hepimiz çok gerginiz ama hrpimizin hayali aynı inşallah sizler gibi bizde bu mutluluğa kavusurux allahım hayirlisini ver dualarinizi eksik etmeyin son iki gün kaldı çok gerginim yazdiklarnizi mutluklarinuzi okuyunca çok etkilendim duygulandımherkese merhaba bende iş bebiş derken anca yazmaya fırsat buldum zaman ne çabuk geçti dimi aslında yaşarken anlamıyo insan düşündüğüm zaman çok zorlu bisüreci desteğinizle aştım yanımda olan sizlere herzzaman moral veren dularını eksik etmeyen sizlere çok teşekkür ediyorum öpüyorum sizi kızım çok iyi maşallah sadece fazla kilo almıyor zayıf ama sağlıklı önemli olanda bu benim için
Yazdıklarımızı okuyunca çok duygulandım ben cuma günü kan tahlili yaptircsm hep hayal kuruyorum seneye bebeğim dört aylık olacak ona sarilacagim asla off demiyecegim onu gezdirecegim kırkı çıkınca mevlüt oyapacağım güzel güzel giydirecrgim daha neler neler bizde 2013 ağustos grubuyux hepimiz çok gerginiz ama hrpimizin hayali aynı inşallah sizler gibi bizde bu mutluluğa kavusurux allahım hayirlisini ver dualarinizi eksik etmeyin son iki gün kaldı çok gerginim yazdiklarnizi mutluklarinuzi okuyunca çok etkilendim duygulandım
Yazdıklarımızı okuyunca çok duygulandım ben cuma günü kan tahlili yaptircsm hep hayal kuruyorum seneye bebeğim dört aylık olacak ona sarilacagim asla off demiyecegim onu gezdirecegim kırkı çıkınca mevlüt oyapacağım güzel güzel giydirecrgim daha neler neler bizde 2013 ağustos grubuyux hepimiz çok gerginiz ama hrpimizin hayali aynı inşallah sizler gibi bizde bu mutluluğa kavusurux allahım hayirlisini ver dualarinizi eksik etmeyin son iki gün kaldı çok gerginim yazdiklarnizi mutluklarinuzi okuyunca çok etkilendim duygulandım
Merhabalar. Benim gibi Hiperplazi yaşayan var mı diye yazdım, sizin yazdıklarınız çıktı karşıma. Ne durumdasını, düzeldiniz mi, çocuğunuz oldu mu? Umarım hiperplaziden kurtulmuş ve bebek sahibi olmuşsunuzdur. Ben şu an 38 yaşındayım ve aynen hiperplaziden kurtulamadım. Kan kaybından ölücem. Benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı hamile kalabişlmişler mi çok merak ediyorum. Şu an gittiğim doktor da primolut verdi. 2 ay daha kullanıcam, sonra yumurtlama ilaçlarından verecek, benim de yumurta rezervim çok düşük. Ama benim bir oğlum var, kendiliğinden hamile kalabilirsiniz diyo ama, çok korkuyorum. Yaş da ilerledi.merhabalar.. bugun dr um bıyopsı sonucumda basit atipisiz endometrial hiperplazi teshısı koydu. 32 yasmdayım ve henuz cocugumuz yok 7 aydır olmuyor. adetlerım duzensız ve yumurtlamam da olmuyormus ama pko de degılım. benzer durumda olan arkadas oldu mu nasıl bır tedavı protokolu uygulandı. tup bebek mı onerılıyor bu tarz rahatsızlıklarda... çok telaslandım ve merak ediyorum. :18: yardımcı olursanız cok sevınırım. sevgıler