Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

merhaba kader arkadaşlarım topikte yazmaya başlayalı tam bir yıl geçti ... 1yılda neler yaşadık neler zorlu tedavi süreci ve sonunda bekleyiş..bazılarımız güzel haberler aldı bazıları için hep beraber çok üzüldük hamile olanlar için süreç hem zorlu hem kaygılı bir okadarda güzeldi..ama hep dualarımızda oldular diğer arkadaşlarda..şimdi onlardanda çok güzel haberler alıyoruz..sözün kısası hep birbirimize destek olduk iyiki varsınız hanımlar sizleri çok seviyorum bol öpücükler gönderiyorum kızım ve oğlumla sizlere:14: :14:

Allah'ım!
Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in Sen'den istediği
her türlü hayrı Sen'den istiyor,
yine Peygamber Efendimizin sana sığındığı
her türlü şerden de
sana sığınıyoruz. Allah'ım
acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden,
Korkaklıktan, kabir azabından, cehennem ateşinden sana sığınırız.
Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi! HAYIRLI KANDİLLER

Gerçekten 1 sene oldu bende buraya yaZalı neler yaşadık neler hep destek olduk birbirimize ve şimdi çocuklarla ilgileniyoruz belki çoğumuz ama aklımızdasınız ve hiç eksilmeyen dualarımızda... Hep söyledim buradaki tüm arkadaşlar Hamile kalacak Allah'ın izniyle .. İyiki sizlerle yolum kesişti , Rabbim hepimizin güzel gönlüne göre versin hamile arkadaşlarıma güzel bir hamilelik , tedavide olanlara en kısa sürede sağlıkla evlat versin Rabbim ve Aren bey kader kardeşlerini kocaman öpüyor biz 5 aylık olduk Allah'a bin şükür her şey yolunda ... Geçen bayramda evde yatarken çök çileler çektim çok ağladım hamile olduğumu yeni öğrenmiştim ama her an kaybetme korkusu çok acı idi ,.. Rabbim isteyen herkese bu kutsal duyguyu yaşatsın hiç bir anneyi evladından hiç bir bebeği annesinden ayırmasın ... Hepinize kucak dolusu sevgiler lili...

Selam canlarim:) firsat bulup yazamadigim icin cok uzgunum. Dediginiz gibi ugurlu topigimizle tanisali 1sene oldu..bi sure icinde
Inanin desteklerinizle ayakta kaldimhepinize tek tek tesekkurler
Ben bu ugura hala cok inaniyorum ve topigimizdeki
Herkesin minigine kavusacagina. Yazamasamda hala yuregim
Sizinle. Kendimden haberler vereyim birazda.ogluslarim 4ayini bitirdi
Artik biraz duzene girdik daha rahatim. Gaz sancilarininbitmesi epey rahatlatti
Agulara kahkahalara basladik surekli ilgi istiyorlar dolayisiyla tum gunum onlara saklabanlikla gecmeye basladi:)) artik beni tanimalari ve yavas yavas beni kiskanmalari en buyuk mutlulugum:) umarim hepimiz icin hersey yolunda gider
Habersiz birakmayin. Sevgilerrrr

herkese merhaba bende iş bebiş derken anca yazmaya fırsat buldum zaman ne çabuk geçti dimi aslında yaşarken anlamıyo insan düşündüğüm zaman çok zorlu bisüreci desteğinizle aştım yanımda olan sizlere herzzaman moral veren dularını eksik etmeyen sizlere çok teşekkür ediyorum öpüyorum sizi kızım çok iyi maşallah sadece fazla kilo almıyor zayıf ama sağlıklı önemli olanda bu benim için

herkese merhaba bende iş bebiş derken anca yazmaya fırsat buldum zaman ne çabuk geçti dimi aslında yaşarken anlamıyo insan düşündüğüm zaman çok zorlu bisüreci desteğinizle aştım yanımda olan sizlere herzzaman moral veren dularını eksik etmeyen sizlere çok teşekkür ediyorum öpüyorum sizi kızım çok iyi maşallah sadece fazla kilo almıyor zayıf ama sağlıklı önemli olanda bu benim için

Kesinlikle öyle canım sağlık önemli onu kocaman öpuyorum nasılda tatlı olmuştur şimdi , topikte YüreksıZım Hasretimsin den inşallah güzel haber alıcaz transferi yakın inş 2 hafta sonra burda hamile haberini duyurur bir sevinci daha paylaşırız , menac hamile biliyorsunuz hem de duble :) Rabbim hepsini korusun inşallah , Aren 6. Ayını tamamlamaya doğru gidiyor sünnet işini 2/3 yaşına kadar salladık korkudan yok genel anestezi bilmem ne dediler diye , biz ek gıdalara başladık 9 gün oldu 3 er gün sırayla şeftali üzüm elma şeklinde gittik bügünde iki öğüne çıkıp ev yoğurduna başladık kahvaltıda zaten ne görse istiyo :) inş bunlar kilo olarak geri döner çünkü miniğim premature doğduğu için biraz geriden geliyor ama Allah'a şükür her sey yolunda ayaklarıyla kodumu oturtuyor walla :) sezeryan yerimi patlatacak nerdeyse :)))) hepinize kucak dolusu sevgiler

Yazdıklarımızı okuyunca çok duygulandım ben cuma günü kan tahlili yaptircsm hep hayal kuruyorum seneye bebeğim dört aylık olacak ona sarilacagim asla off demiyecegim onu gezdirecegim kırkı çıkınca mevlüt oyapacağım güzel güzel giydirecrgim daha neler neler bizde 2013 ağustos grubuyux hepimiz çok gerginiz ama hrpimizin hayali aynı inşallah sizler gibi bizde bu mutluluğa kavusurux allahım hayirlisini ver dualarinizi eksik etmeyin son iki gün kaldı çok gerginim yazdiklarnizi mutluklarinuzi okuyunca çok etkilendim duygulandım

Yazdıklarımızı okuyunca çok duygulandım ben cuma günü kan tahlili yaptircsm hep hayal kuruyorum seneye bebeğim dört aylık olacak ona sarilacagim asla off demiyecegim onu gezdirecegim kırkı çıkınca mevlüt oyapacağım güzel güzel giydirecrgim daha neler neler bizde 2013 ağustos grubuyux hepimiz çok gerginiz ama hrpimizin hayali aynı inşallah sizler gibi bizde bu mutluluğa kavusurux allahım hayirlisini ver dualarinizi eksik etmeyin son iki gün kaldı çok gerginim yazdiklarnizi mutluklarinuzi okuyunca çok etkilendim duygulandım

Allah sanada nurtopu gibi bir evlat verir inşallah biz aadece Ağustos 2012 topiği için değil dünyada bizim gibi anne olmak için tedavi gören tüm annelerin duacısıyız, sanada umut olduysak ne mutlu bize Allah tez zamanda kavuştursun seni bebeğine ben bu topikte en ağır tedavi gören ve hep yatan bir hamileydim 2 ay erken doğurdum oğlum çoksavaşlar verdi ama her gün doğumunda ona bakıp binlerce kez şükrediyorum ve daima edeceğim ; anne olacağına yürekten İnan bebeğin elbet istediği zaman gelecek sana .... Sevgiler

canım inş. bizler oyolardan geçtik hep birbirimiz için dualar ettik ve tüm anne olmak isteyenler için inş sen ve senin gibi anne olmak isteyen tüm kadınların rabbim yardımcısı olsun herşey gönlünüzce olsun meleklerinize kavuştursun hayırlısıyla

merhabalar.. bugun dr um bıyopsı sonucumda basit atipisiz endometrial hiperplazi teshısı koydu. 32 yasmdayım ve henuz cocugumuz yok 7 aydır olmuyor. adetlerım duzensız ve yumurtlamam da olmuyormus ama pko de degılım. benzer durumda olan arkadas oldu mu nasıl bır tedavı protokolu uygulandı. tup bebek mı onerılıyor bu tarz rahatsızlıklarda... çok telaslandım ve merak ediyorum. :18: yardımcı olursanız cok sevınırım. sevgıler

Allah razı olsun. çok sevindim benzeri bir durumda olup çocuk sahibi olduğuna. Allahım uzun omurler nasıp etsın. Kardeslerı de olur ınsallah. Ben de bu ay prımolut-n ıle adet gordum doktor hısteroskopı ıle bakmak ıstedı adetımın bıtımınde. haftaya falan gıdecegım sanırım sonrasında nasıl bır yol ızleyecek bılmıyorum. Amh hormonum da dusuk oldugundan, yumurtalarımın az oldugunu dusundugunden belkı dırek tup bebek gırısımınde bulunur. bır de kılo sıkıntım var. basen bolgemde ozellıkle. kılo vermeye de calısıyorum dr oyle bır onerıde bulundu. hayırlısı olsun dıyorum artık, nasıp kısmet bu ısler. doktorun her zaman dedıgı bır sey var, once senın saglıgın... o nedenle hayırlısı dıyorum.:34:

S.a.aranıza bende yeni katıldım pek karışık bu kadınlar kulubu:confused:
3yıllık evliyim ve ikiyumurtalıgımdada çıkolata kisti var hemde çok kaç doktora gttm tüpbebek dediler martın sonunda yaptrcaktık.martın sonuna odaklanmıştım stres,korku ama bu ay kendiligmden hamile kaldım.7haftalık hamileyim hala inanamiyorum;):p:)
Lütfen sizlerde umudunuzu kaybetmeyin Rabbim dilerse neler oluyor.

merhabalar.. bugun dr um bıyopsı sonucumda basit atipisiz endometrial hiperplazi teshısı koydu. 32 yasmdayım ve henuz cocugumuz yok 7 aydır olmuyor. adetlerım duzensız ve yumurtlamam da olmuyormus ama pko de degılım. benzer durumda olan arkadas oldu mu nasıl bır tedavı protokolu uygulandı. tup bebek mı onerılıyor bu tarz rahatsızlıklarda... çok telaslandım ve merak ediyorum. :18: yardımcı olursanız cok sevınırım. sevgıler
Merhabalar. Benim gibi Hiperplazi yaşayan var mı diye yazdım, sizin yazdıklarınız çıktı karşıma. Ne durumdasını, düzeldiniz mi, çocuğunuz oldu mu? Umarım hiperplaziden kurtulmuş ve bebek sahibi olmuşsunuzdur. Ben şu an 38 yaşındayım ve aynen hiperplaziden kurtulamadım. Kan kaybından ölücem. Benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı hamile kalabişlmişler mi çok merak ediyorum. Şu an gittiğim doktor da primolut verdi. 2 ay daha kullanıcam, sonra yumurtlama ilaçlarından verecek, benim de yumurta rezervim çok düşük. Ama benim bir oğlum var, kendiliğinden hamile kalabilirsiniz diyo ama, çok korkuyorum. Yaş da ilerledi.

Back
X