Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER
[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]agustosta tedavisine başlıcak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]erkek faktörü[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]reglyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rabbim kimseyi çocuksuzlukla imtihan etmesin, benim durumum da olan herkese ve bana çocuk ihsan etsin, bu topik bize uğur getirsin inşaallahhhh
amin cnm inşallah allah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dularımızı kabul etsin inşallah.ben temmuz topiğini takip ediyorum maşşalllahı var oradaki arkadaşların çogu hamiş.inşallah agustos ayı topiğine temmuz ayı topiğine çekmiş olur.:)
esraersoy cnm bende dogum kntrol hapı kullanıyorum kist oldugu için ama ben ilk denememde de dogum kntrol hapı kullanmıştım drum bana ii gelmediğini söyledi yumurta rezervim pek parlak değil çünkü.sen niçin kullanıyosun dogum kntrol hapını sendemi kist eritmeye çalışıyosun?
Evet canım kistim vardı ben tedaviye başlamak için gittim ve doktor kistin yırtılma yapmış karın boşluğuna kan birikmiş dedi önce söktürücü kullandım sonra doğum koturole başladim ben bir ay da erteletmek için 2.kutuyu da kullandım birde kist ile birlikte 25tane folikül var dedi yani çok fazla oluşuyor öyle sorunumun olacağını pek sanmıyorum klomen ile bile 4 5tane sağlıklı folikül oluşuyordu bende
geçmiş olsun cnm bende 31 mayısta histereskopi ameliyatı oldum haziran ayında 2 kutu talusal adet söktürücü kullandım kntrole gittim 2 tane kist gözüktü tedavim 1 ay daha ertelendi dr tek kist olsaydı başlıcatı tedaviye ama 2 kistle başlayamam dedi bu aya kaldı olsun geç olsun güç olmasın cnm ya.25 folekül süpermiş kaliteli olsunda .benimde kolenle 4-6 arası değişti hep.aşılamadada 6 tane filan gözüktü ilk tüp bebekte 6 taneydi 2. tü bebekte 11 tane çıktı.gerçi benimkiler sonradan gelişiyo.ultrasonda 3-4 tane gözüküyo toplanınca 6-11 arası çıkıyo sanırım.süpriz yumurta gibiler benimkiler.
evet ya maşallahh, allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, bu kadar olumlu sunuç hiç görmemiştim kk'da, darısı da bize olsun :)
Ben temmuz topiğindenim...
inşallah sizin de bol hamileleriniz olacak...
esraersoy cnm bende dogum kntrol hapı kullanıyorum kist oldugu için ama ben ilk denememde de dogum kntrol hapı kullanmıştım drum bana ii gelmediğini söyledi yumurta rezervim pek parlak değil çünkü.sen niçin kullanıyosun dogum kntrol hapını sendemi kist eritmeye çalışıyosun?
kanbarcım hoşgeldin cnm .ugra agustos topiğinede böyle.
ececim tablo için ellerine sağlık canımm.bizim topik de temmuz grubu gibi bereketli olur inşallahh
yumurta rezervim pek parlak değil demişsin bana da doktorum öle dedibende çiklolata kisti olduğundan rezevlerimi düşürüyor o yüzden çok korkuyorum ne kadar yumurta çıkacağından ya da büyüyebilecekler mi yeteri kadar:18:senin fsh ın kaçtı canım hatırlıyor musun
uğrarım tabii ki güzel sonuçlarınızı mutlulukla takip ediyor olacağım ve siz bol bol dua edeceğim...
benden size naçizane bir öneri:birbirinize hep destek olun....
asla negatif olmayın,hep pozitif olun,anne olacağınıza inanın,ama yürekten...bebeğinizi hayal edin,edin ki gerçek olsun...
ve lütfen 707 ya varis çekin...
100 adet ya evvelü okuyun...
7 günde 41 yasin okuyun,ama öncesinde 2 rekat namaz kalıp bebek dileyin Rabbimizden...
7 günde 41 meryem okuyun,öncesinde 2 rekat namaz ve bebek dileyin...
1 hafta da da 4444 salatı tefriciye okuyun..bunu 8-10 akrabanızla beraber okuyun.2 rekat namaz ve bebek dileyin...
inanç ve dua ,RABBİMDEN İSTEYİN , o duaları kabul eder RAMAZAN AYINDAYIZ...
dua ettikçe Allah'a yakın hisseder oldu mu olmadı mı diye vesvese ve kuruntu yapmazsınız canlarım...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
hepimize evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin.AMİN...
sagol cnm benim .inşallah cnm temmuz ayı topiği agustos ayı topiğinede ugur getirsin inşallah cnm temmuz agustos topiği arasında geziyoz zaten agustos ayı topiğinede bulaşır inşallah .
evet cnm dr yaşıma göre yumurta rezervimin pek ii olmadıgını söylüyor hep.cnm benim fsh adetin 4. günü bakılmış 3.77 çıkmış.
dr fsh ın ii diyor.genetik test kanpırtılaşması testi filan hepsini yeni yaptırdım sayılır .bursada uludag üniversitesinde geçirdim 2-3 ayımı resmen .
kanbarcım eksik olma cnm sagol. inan hep dualarımdasın.inşallah sende en yakın zamanda kavuşacaksın bebegine.benim meryem sureleri bitmek üzere cnm.onları teyzem ,arkadaşım ve teyzemin arkadaşları okudu sag olsunlar kimin duasının kabul olacagı belli olmaz derler ya.şu basmalı tespihler elimde hep cnm ya varis çekiyorum .yarından itibaren evvüle de çekicem cnm inşallah .yasin fetih ve alak suresini okuyorum sürekli.diğer yazdıklarınıda not aldım sırasıyla yapmaya çalışıcam cnm.allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin inşallah bu mübarek günlerde cnm.
canım benim Allah kabul etsin,çok güzel bayağıırlısıyla, dua okumuşsun hiç bırakma okumayı...
inşallah anne olacaksın hayırlısıyla,bebişini kucağına alacaksın,
hepinizden tek tek hamile haberleri gelecek....