Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım doktorunla görüşmen de fayda var seninde hissettiğin gibi erken diyebilir..eğer geçikecekse de acele etme senin için hayırlısı nasılsa öle olsun inşallahh kavuştursun bebişlerine:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yumurta rezervim az demişin fsh ın kaç hatırlıyor musun sadece rezerv azlığı yüzünden mi tüp bebek deniyorsunn??

bende acele etmek istemiyorum bakalım doktorum nediycek fsh normaldi rezerv azlığı var zateb 1.5 yıldır uğraşıyoz olmadı artık psikolojimde bozulmaya başladı bu yüzden .

bende acele etmek istemiyorum bakalım doktorum nediycek fsh normaldi rezerv azlığı var zateb 1.5 yıldır uğraşıyoz olmadı artık psikolojimde bozulmaya başladı bu yüzden .

Allah büyüktür moralini bozma sakın sağlam bir psikoloji en önemlisi. ben üç yılı devirdim ve her seferinde farklı bir problem gösterdiler. İnşallah bu süreçten hepimiz hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız da bu günler de geride kalıııııır gider

inşallah canım, Allah gönlündekini hayırlı kılsın ve sana nasip etsin canım:42:

Allah büyüktür moralini bozma sakın sağlam bir psikoloji en önemlisi. ben üç yılı devirdim ve her seferinde farklı bir problem gösterdiler. İnşallah bu süreçten hepimiz hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız da bu günler de geride kalıııııır gider

inş. cnm dediğin gibi olur herşey

inşallah canım, Allah gönlündekini hayırlı kılsın ve sana nasip etsin canım:42:

hepimizin gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin inşallah... Allah cümlemizin yardımcısı olsun, bu mübarek aylarda muradımıza ulaştırsın hepimizi inşallah...

inş. cnm dediğin gibi olur herşey

güzel düşüneceğiz, güzel sonuçlar alacağız... ben bu durumu yakın çevremde kimse ile paylaşamıyorum size komik gelecek belki ama tüp bebek yaptıracağımı bilen bir kaç arkadaşım var onlar da bekar :1: evli ve çocuklu arkadaşlarıma anlat(a)mıyorum onlar kısa zamanda doğal bir biçimde hamile kalıp çocuk sahibi olduklarında bu durumu anllamaları biraz güç (deveye hendek atlatmak evla oluyor malumunuz bu durumda) yani kısaca burada birbirimize destek olacağız güzel düşünmeye sevk edeceğiz inşallah...(lafı uzattım galiba, anam edebiyatçıların çenesi düşük olur. Allah'tan klavyem zayıf daha ne uzatırdım da lafı bayardım içini, şanslısın :52:)

güzel düşüneceğiz, güzel sonuçlar alacağız... ben bu durumu yakın çevremde kimse ile paylaşamıyorum size komik gelecek belki ama tüp bebek yaptıracağımı bilen bir kaç arkadaşım var onlar da bekar :1: evli ve çocuklu arkadaşlarıma anlat(a)mıyorum onlar kısa zamanda doğal bir biçimde hamile kalıp çocuk sahibi olduklarında bu durumu anllamaları biraz güç (deveye hendek atlatmak evla oluyor malumunuz bu durumda) yani kısaca burada birbirimize destek olacağız güzel düşünmeye sevk edeceğiz inşallah...(lafı uzattım galiba, anam edebiyatçıların çenesi düşük olur. Allah'tan klavyem zayıf daha ne uzatırdım da lafı bayardım içini, şanslısın :52:)

doğru söylüyosun canım yaşamayan anlayamaz bende çok kişiye anlatmadım

bende Türkçe öğretmetmeniyim kızlar bugün tedavimin ikinci günü benim sol yumurtalık rahmin üstündeymiş yer değiştirmiş nasıl oluyorsa sadece sağ taraf iyi iki ilaca başladığımdan beri sağ taraf ağrıyor sizde oldu mu)

Hayırlı olsun inşallah canım.En kısa zamanda hamile olduğunun haberini alırız umarım.Gelişmeleri paylaşır mısın?Ne zamandır tüp bebek düşünüyorsun,daha öncesinde hangi tedavileri oldun?İnan doktorumu ve neler yapmam gerektiğini bu forum sayesinde seçtim ve umutluyum.Bizim paylaşımlarımız sayesinde belki hiç bebek düşünmeyenler veya bizim gibi olup vazgeçenlere umut olacağız.

inşallah hepimiz güzel haberleri alacağız ben umutluyum :)
ben mart ayında ameliyat oldum, endometriozisten dolayi kanallarım tıkalıydı, hidrosalpinks oluşmuştu ve bir tarafın tıkanıklığını açamadıkları için rahimle bağlantısını kestiler. sonrasında 3 ay gibi bi sure doktorum doğal yola bıraktı ama olmadı. sonrasında ilk denememizi yaptık. ozaman gonal f, menagon, cetrotide kullandım. 2 tane embryo iyi durumdaydı. birini koydurttuk, sonuç başarısız oldu ne yazık ki. şimdi dondurulmuş olan diğeriyle şansımızı deneyeceğiz. sormak istediğin yardımcı olabileceğim birşey olursa burdayım:)

Hayırlı olsun inşallah canım.En kısa zamanda hamile olduğunun haberini alırız umarım.Gelişmeleri paylaşır mısın?Ne zamandır tüp bebek düşünüyorsun,daha öncesinde hangi tedavileri oldun?İnan doktorumu ve neler yapmam gerektiğini bu forum sayesinde seçtim ve umutluyum.Bizim paylaşımlarımız sayesinde belki hiç bebek düşünmeyenler veya bizim gibi olup vazgeçenlere umut olacağız.

inşallah hepimiz güzel haberleri alacağız ben umutluyum :)
ben mart ayında ameliyat oldum, endometriozisten dolayi kanallarım tıkalıydı, hidrosalpinks oluşmuştu ve bir tarafın tıkanıklığını açamadıkları için rahimle bağlantısını kestiler. sonrasında 3 ay gibi bi sure doktorum doğal yola bıraktı ama olmadı. sonrasında ilk denememizi yaptık. ozaman gonal f, menagon, cetrotide kullandım. 2 tane embryo iyi durumdaydı. birini koydurttuk, sonuç başarısız oldu ne yazık ki. şimdi dondurulmuş olan diğeriyle şansımızı deneyeceğiz. sormak istediğin yardımcı olabileceğim birşey olursa burdayım:)

kızlar üçümüzde oldukça benzerizz ne kadar yaygın bir hastalıkk:2::2:
bende ameliyat oldum ama tekrarladı yine:47::47: daha bir yıllık evliyim tüketti beni bir yılda..bakalım nolcak hayırlıı benim de ilk denemem olacak inşallahh çok uğraştırmaz:emir_bebek::emir_bebek:
doktorumun dediği kadarıyla bana kısa protokol uygulanacak kırmızılar gelsede bir başlayaydık hayırlısıyla:16::16:

yalnız olmadığımı bilmek kendimi iyi hissettiriyor. ben 18-19 yaşımdan beri bu kistlerle uğraşıyorum. ozamanki doktorum hemen evlen çocuk doğur derdi ama ben 29 yaşımda ancak evlenebildim:) haliyle bu sure içerisinde herşey ilerledi. hep ağrılar, ilaçlar, doktorlar. tükendim resmen. şimdi de bu tüp bebek olayları. ama hepsine değecek inşallah

Herkes merhaba tekrar, uğurlu kisi sayımız gitgide artıyor:) bu arada ben de öğretmenin, agustos öğretmenleri gibi olduk..hayirlisiyla benim yarın sabah 10 da dondurulmuslarla transferim olacak, heyecanım ve stresim hat safhada ne yazikki çünkü vücudum hem ağızdan,hem alttan hem de kalçadan oldugum progesteronlara asiri tepkili agrili bir bekleyiş beni bekliyor, olumlu ya da olumsuz ilk sonucumu arife gunu alicam,sizlerle paylaşırım ...bu arada 5 aydır yapamıyorduk denemeyi ve lucrinle sonunda hazır oldum.bu hazırlık aşamasında bana lucrin ve estrofem verildi dünde progesterona başladım.belki merak edilir diye söylüyorum yarında yanında ek olarak kolumdan kan sulandirici, ağızdan coraspirin ve diğer tipik folikasitler ve vitaminler verilecek, bildiginiz kevgir gibi olucam gene :) hepimize sabır sabır sabır diliyorum....

Lilymeredin sonucunu dört gözle bekliyorum. ben de dondurulmuş transferi olacağım ve çok stresliyim. inşallah senin güzel haberin bana da umut olur:)

bende yaRIN GİDİCEM SİZ BANA UMUT OLDUNUZ BAKALIM BELKİDE TEDAVİYE BAŞLAYABİLİRİZ DİYCEK DOKTORUM HAYIRLISI İÇİMDE GARİP Bİ HEYCN VE MUTLULUK VAR

yaşamayan anlayamaz zaten.ben ilk denememde çevreme söylemiştim ama sonrasında herkesin sonucu sorması ve benim olumsuz diye yanıt vermem çok üzücüydü. oyuzden bu sefer soylemiyorum

yalnız olmadığımı bilmek kendimi iyi hissettiriyor. ben 18-19 yaşımdan beri bu kistlerle uğraşıyorum. ozamanki doktorum hemen evlen çocuk doğur derdi ama ben 29 yaşımda ancak evlenebildim:) haliyle bu sure içerisinde herşey ilerledi. hep ağrılar, ilaçlar, doktorlar. tükendim resmen. şimdi de bu tüp bebek olayları. ama hepsine değecek inşallah

canımm ya ne kadar erken tanışmışın öle,yıllardır uğraşıyosun inşallahh karşılığını alırsınn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ya çok değişik birşey ya başına gelmeyen bilemez çok illet insanın peşini hiç bırakmıyor,beni bir yılda bu kadar kötü etkilediyse Allahım yardımcımız olsun
birde bende çok çabuk ilerliyo dur durak da bilmiyo bu ay doğum kontrol hapı kullandım daha da kırmızılar gelmedi dellendim iyice:47::47:
canım senin kistin var mı şimdi??? benim akrabamda tüpündeki zehirli sıvının birikmesinden dolayı ikinci tüp bebeğinde düşük yaptı:2::2: çok sonra farkedildi bir doktorunun rahim filmi isteğine kadar,onun da şimdi bir tüpü alındı diğer tüpününde bağlantısın kestiler o da yeni tüp bebeğe başadı inşallah bu sefer onun için herşey çok güzel olacakk:49::49::49:

kızlar ya dört gözle bekliyorum ama gelmiyor bu kırmızılar :19::19:bu ay rahim filmi çektirdim tüplerim için hem de tüplerde zehirli sıvı birikimi var mı onun için,tüp bebek öncesi kontrol
doğum kontrol hapıda aldım bu ay onlardan mıdır nedir geçikti bilmem ne kadar etkilerde
okul açılmadan yetişsin diye de daha da bir stres yaptım heralde ahh ahhh elde mii:18::18:

bende yaRIN GİDİCEM SİZ BANA UMUT OLDUNUZ BAKALIM BELKİDE TEDAVİYE BAŞLAYABİLİRİZ DİYCEK DOKTORUM HAYIRLISI İÇİMDE GARİP Bİ HEYCN VE MUTLULUK VAR

inşallahh canım güzelce başlarsın tedavine güzelce sonuçlarını alırsın Allahın izniyle:49::49::49::49::49: göbeciklerin dolar böle inşallahh:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar ya dört gözle bekliyorum ama gelmiyor bu kırmızılar :19::19:bu ay rahim filmi çektirdim tüplerim için hem de tüplerde zehirli sıvı birikimi var mı onun için,tüp bebek öncesi kontrol
doğum kontrol hapıda aldım bu ay onlardan mıdır nedir geçikti bilmem ne kadar etkilerde
okul açılmadan yetişsin diye de daha da bir stres yaptım heralde ahh ahhh elde mii:18::18:
aldığın hap yapmış olabilir ama stres yapma o çok etkiliyo

Back
X