Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

adeti bekliyorum ya! bir türlü gelmez:18::18:bir başlasaydık devamı kolay gelirdi tabi 12 gün stresli bekleme süresini saymazsak

okullar açılmadan inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle çıkarızz :emir_bebek::emir_bebek:

hoş geldiniz, Rabbim sizinle olsun, hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, emeklerimizi boşa çıkarmasın...

sağol canım hoşbulduk bugün sanırım adet oldum sanurım diyorum çünkü histereskopi olalı 10 gün oldu gerçi adetim beklediğim günde oldu yarın doktorumu arıycam acaba bi adet daha mıbeklesem doktoruma danışayım vücuduma daha 10 gün oldu anestezi girdi doktorum bidaha ki adetinde gel başlarız tedaviye demişti kararsız kaldım doktorumlada görüşeyim bakalım ne diycek:26:

kızlar aramıza hoşgeldiniz inşallah bu mübarek günlerde hepimiz olumlu sonuçlar alıcaz.
kızlar eger listedeki bilgilerinizi bana yazarsanız bende sizi listeye eklerim.yaş-neden-kaçıncı deneme-hangi merkez -ve şuanda hangi durumda oldugunuzu yazın olurmu?

merhaba canım
1. denemem
istanbul tüp bebek
şuanda adetimi bekliyorum tedVİ İÇİN HATTA OLDUM BUGÜN İTİBARI İLE

Hosbulduk ve teşekkür ederim.yasım 29 , bu 5 ay aradan sonra ikinci tup bebek denemem 5 ay boyunca kist,ilaçların ise yaramamasi ve yumurta problemleri vs yüzünden her ay ertelendi,yarın kontrolde her sey yolunda olursa salı gunu transferim var dondurulmuslarla...ilk denememde kimyasal gebelik oldu...3 yıldır deniyoruz, ilk bebeğim kendiliğinden oldu ama rahmimde perde olduğu icin 5 aylikken dusuk yaptım...sonraki gidişat bizi tup bebege götürdü,ben Floransa nightingale hastanesine gidiyorum...

Hosbulduk ve teşekkür ederim.yasım 29 , bu 5 ay aradan sonra ikinci tup bebek denemem 5 ay boyunca kist,ilaçların ise yaramamasi ve yumurta problemleri vs yüzünden her ay ertelendi,yarın kontrolde her sey yolunda olursa salı gunu transferim var dondurulmuslarla...ilk denememde kimyasal gebelik oldu...3 yıldır deniyoruz, ilk bebeğim kendiliğinden oldu ama rahmimde perde olduğu icin 5 aylikken dusuk yaptım...sonraki gidişat bizi tup bebege götürdü,ben Floransa nightingale hastanesine gidiyorum...

canım rahimde perde bende de vardı ameliyat oldum doktorum perdeyi aldı, sen herhangibir şey yaptın mı bu konuda?

Arkadaslar bu arada bir sey sormak istedim,bu konuda bilgisi olan paylasabilir mı? Tup bebege başlama sebebimiz eşimde yeniden morfoloji dusukluguydu.esim varikosel ameliyatı olduktan tam altı ay sonra ben gebe kaldım ama bu seferde bahsetmiştin benim rahimdeki perde yüzünden bebek tutunamadi,aradan gecen bir sene sonra esimin testi sonucunda benim artık normal yolla gebe kalamayacağımı esimin varikoselinin tekrar ettigini öğrendik ,bizde tekrar varikosel ameliyatını beklemeyelim dedik ve doktorumun beni yönlendirirmesiye tup bebege karar verdik, sorum su ki bu varikosel iyi yapılmazsa sürekli tekrar mı eder?

ben de ağustos ayında tedaviye başlamayı planlıyorum. umarım hepimiz için hayırlısı olur...

Arkadaslar bu arada bir sey sormak istedim,bu konuda bilgisi olan paylasabilir mı? Tup bebege başlama sebebimiz eşimde yeniden morfoloji dusukluguydu.esim varikosel ameliyatı olduktan tam altı ay sonra ben gebe kaldım ama bu seferde bahsetmiştin benim rahimdeki perde yüzünden bebek tutunamadi,aradan gecen bir sene sonra esimin testi sonucunda benim artık normal yolla gebe kalamayacağımı esimin varikoselinin tekrar ettigini öğrendik ,bizde tekrar varikosel ameliyatını beklemeyelim dedik ve doktorumun beni yönlendirirmesiye tup bebege karar verdik, sorum su ki bu varikosel iyi yapılmazsa sürekli tekrar mı eder?

canım benim de eşimde varikosel var ameliyat olacak. doktorun söylediği kadarıyla ameiyatın iyi yapılmasından bağımsız olark varikosel tekrarlayabiliyormuş.

canım benim de eşimde varikosel var ameliyat olacak. doktorun söylediği kadarıyla ameiyatın iyi yapılmasından bağımsız olark varikosel tekrarlayabiliyormuş.

Size de şimdiden cok gecmis olsun insallah senin esinde tekrar etmez, ne nalet şeymiş bu varikosel ya:) bu arada tup bebeğin hayırlı olsun.konumuzada Hoş geldin,Sefa getirdin

adeti bekliyorum ya! bir türlü gelmez:18::18:bir başlasaydık devamı kolay gelirdi tabi 12 gün stresli bekleme süresini saymazsak

okullar açılmadan inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle çıkarızz :emir_bebek::emir_bebek:

seni anlayabiliyorum. ama çok ilginç önceki aylarda adet olmayım diye dua ediyordum ki nihayet bugün teşrif etti kırmızılar...birazdan randevu alacağım ... ben de okullar açılmadan güzel haberi almak istiyorum.. bu arada sen öğretmen misin?

herkese merhaba,
umarım bu topik bana uğur getirir. biz ilk denememizi nisan ayında yaptık ancak başarısız oldu. bir embriyoyu dondurtmuştuk, bu ay sonunda dondurulmuş embriyo transferim yapılacak. şuan iğne kullanıyorum. hepimiz için hayırlısı olsun...

:nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]agustosta tedavisine başlıcak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]adetin 4. günü kntrole gidicek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

seni anlayabiliyorum. ama çok ilginç önceki aylarda adet olmayım diye dua ediyordum ki nihayet bugün teşrif etti kırmızılar...birazdan randevu alacağım ... ben de okullar açılmadan güzel haberi almak istiyorum.. bu arada sen öğretmen misin?

benim kırmızılar bugünde teşrif etmediler:47:artık yarından ümitliyim inş :3::3:
benim normal yolla da pek bir deneme sürem olmadı kistimi öğrendiğim an tedavilerle uğraştık zaten doğum kotrol hapı kullandım bundan sonra güzel olur inşallah:emir_bebek::emir_bebek:
bu bekleme süresi sıktı çünkü kırmızılar gelsin hemen yollara düşeceğim artık
evet canım öğretmenim tam sonucu öğreneceğim zamanlarda okullar açılacak birde artık dönmem de gerekecek.sende mi öğretmensin

Kızlar merhaba.ben de geldim aranıza...Temmuz 2012'de başlayacak olanlar topiğindeydim ama Ağustosa kısmet oldu.2 yıl önce endometriyozistten ameliyat oldum.Sonrasında gebelik oluşmadı.5 yıllık evli olup 3 yıldır bebek düşünüyoruz.Bahçecide geçen ayın sonlarına doğru tüp bebek tedavisine başladım.28 Temmuzda lucrine başladım.Cuma günü adet olup,cumartesi günü de puregona başladık bakalım.Benim yaş 29 eşimin 34.İlk defa tüp bebek deniyoruz.İnşşallah hepimiz için hayırlısı olur.Beraber bu zor günlerimizi atlatırız.

Kızlar merhaba.ben de geldim aranıza...Temmuz 2012'de başlayacak olanlar topiğindeydim ama Ağustosa kısmet oldu.2 yıl önce endometriyozistten ameliyat oldum.Sonrasında gebelik oluşmadı.5 yıllık evli olup 3 yıldır bebek düşünüyoruz.Bahçecide geçen ayın sonlarına doğru tüp bebek tedavisine başladım.28 Temmuzda lucrine başladım.Cuma günü adet olup,cumartesi günü de puregona başladık bakalım.Benim yaş 29 eşimin 34.İlk defa tüp bebek deniyoruz.İnşşallah hepimiz için hayırlısı olur.Beraber bu zor günlerimizi atlatırız.

Merhaba Gizems oldukça benzeriz sanırım. ben de endometriozisten ameliyat oldum. evliliğimizin 5. senesindeyiz, yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz. 2 ağustosta lucrine başladım.

Merhaba Gizems oldukça benzeriz sanırım. ben de endometriozisten ameliyat oldum. evliliğimizin 5. senesindeyiz, yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz. 2 ağustosta lucrine başladım.

kızlar üçümüzde oldukça benzerizz ne kadar yaygın bir hastalıkk:2::2:
bende ameliyat oldum ama tekrarladı yine:47::47: daha bir yıllık evliyim tüketti beni bir yılda..bakalım nolcak hayırlıı benim de ilk denemem olacak inşallahh çok uğraştırmaz:emir_bebek::emir_bebek:
doktorumun dediği kadarıyla bana kısa protokol uygulanacak kırmızılar gelsede bir başlayaydık hayırlısıyla:16::16:

Back
X